|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka- produkty godne polecenia cz. XXX
Nawet nie wiem czy u mnie były
Dziękuję za zdjęcie
|
#3362 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem jak u was , ale w moje b zainteresowanie platkami średnie..
jak robią na % inne produkty to czasem pólki puste ,, a platki... hmmm pełne kartony kiedy przecenia body ?? ![]() ![]() puzzli u mnie wsio rodzai ..nikt ich nie kupuje
|
|
|
|
#3363 |
|
Wtajemniczenie
|
nigdy nie sprawdzałam po kodach ale żele do higieny z biedro są bardzo podobne do tych robionych z ziaji - zapachem, konsystencją ... a ze skuteczne to potwierdzam. używam ich również do zmywania makijażu
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
#3364 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Fajny był, nie podrażniał, nie wysuszał, tylko nie było wtedy opakowania z pompką i dopóki nie przełożyłam sobie dozownika od mydła w płynie, to strasznie mnie denerwowało opakowanie.
|
|
#3365 | ||
|
Rozeznanie
|
przekopałam się przez wszytskie, bo chciałam dorwac "Ości" i nie było ani jednego egzemplarza. nie wiem, na sklep nie dali, czy akurat ten tytuł już wykupiony???
nie wiesz przypadkiem, czy rossmanowe rubiny (filtry) pasują do dafi? Cytat:
ja kupiłam młodemu za 17 zł przecenione, ocieplane, bardzo fajne, jak ktos szuka dla dziecka Cytat:
przy okazji ich wprowadzenia ktoś pisał, ze trzeba je namoczyć w wodzie -rozumiem, ze wrzuciłas je bezpośrednio do serka? nie były zbyt kawsne albo twrde, bo moje czekają na swoją kolej
|
||
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do posiadaczy wilkinowej komody z Biedronki. Chciałam ja kupic w poniedziałek tylko powiedzcie mi czy dam ja rade sama bez auta donieść do domku? Ona jest do monażu?
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrzebalam dzis żel Bali z zapasów i kurcze, on pachnie gruszką!
|
#3368 |
|
Zadomowienie
|
Nie moczyłam, pokroiłam na mniejsze części (podobnie robię z tymi ze słoiczka). Poziom kwasowości taki jak tych w zalewie, twardość podobna. Nie są słone i nie mają tłustego posmaku.
|
|
|
|
#3369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Edytowane przez ArmandaVanHelden Czas edycji: 2014-10-16 o 22:01 |
|
|
|
|
#3370 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam wszystkie 3 syropy barmańskie
W weekend będę próbować, jak będą dobre to jeszcze kupię Wzięłam jeszcze herbatę Ramsay co są 4 rodzaje herbat po 10 torebek, herbatę aktywne trawienie, zaraz spróbuję. Nie wiem czy wiecie ale niedługo w Biedronce będzie można kupić kawę w ziarnach na kawę i ją sobie zmielić, herbatę również będzie można kupić na wagę. Dzisiaj widziałam dozowniki i małą wagę postawioną a obok nich wielki młynek do kawy
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie są rodzaje tych syropów barmańskich i po ile to, bo nic nie wiem... Grenadyna też jest?
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;48555274]Kupiłam dzisiaj 3 herbaty ramsey: karmelową, malinową, zielona z białą. I jeszcze roobois karmelowy.
Ramsey karmelowa nie podeszła mi. A mam sporo herbat smakowych, ale ta nie bardzo. Mam nadzieję, że roobois będzie lepszy, wcześniej miałam pomarańczowy to był ok. U mnie tych syropów też sporo było. Wzięłam irish cream.[/QUOTE] też wzięłam herbatę remsey zieloną z białą i już ją nawet piłam dobra jest też się zdecydowałam na syrop irish cream, mimo że w w domu mam jeszcze kokosowy od tamtej pory jak kiedyś były Cytat:
u mnie budyniów brak nawet pustych pudeł nie było, no i mas kajmakowych w puszcze też nie było, a akurat te dwa produkty będą mi jutro potrzebne do ciasta
|
|
|
|
|
#3373 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#3374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
Domyślam się, że pewnie w stolycy |
||
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
w moich biedronach pełno syropów
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Forssiczka, z książek nominowanych do Nike u mnie były pojedyncze egzemplarze. Leżały w innym miejscu niż te z poprzedniej promocji 2+1 za 1 gr. Mógł ktoś capnąć "Ości", bo u mnie brakowało Cejrowskiego.
Dorwałam Wiśniewskiego, Nurowską, Springera. Tylko F. Springer trochę goowniane wydanie z drobnym drukiem i cienką okładką, ale nawet nie wiem jakie było wydanie w oryginale. Do dwóch pozostałych nie mam zarzutów. Będą na prezenty gwiazdkowe. |
|
|
|
#3377 |
|
Zadomowienie
|
Grzaniec malinowy pycha, dokupię śliwkę. Jest kwaskowa, czuć maline mocno i lekko pierniczki. Herbatka na dobry sen - przeważa w niej mięta. Kupiłam jeszcze tą na gardło ale nie piłam. Nie mieszczą mi sie te herbaty w szafce
![]() Wysłano z mojej lumii, której nie zawsze chce się zrobić polskie znaki
|
|
|
|
#3378 |
|
Zadomowienie
|
Nie miałam czasu się przyglądać ale nie rzuciły mi się takie w oczy. Następnym razem jak będę zrobię zdjęcie
![]() Tak, Warszawa Stokłosy ![]() Wprowadzili większy warzywniaczek, mięsa na wagę i przez to jest mniej miejsca na kosze. Nic ciekawego nie mogę teraz tam upolować, wręcz więcej osób tam chodzi i nie mogę znaleźć rzeczy ze stałej oferty. Syropów barmańskich nie było ani jednego, a w biedronce obok (znacznie mniejszej) 4 kartony pełne
|
|
#3379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie te książki wymixowane z poprzednią promocją 2+1; jeszcze dziecięce baśnie ciekawie wyglądają, chyba jutro synkowi kupię w prezencie urodzinowym kupiłam dzieciom do przedszkola cukierki na wspomniane urodziny, tą mieszankę na wagę bomilla (nawet smaczne) - patrzę, a wśród tych cuksów taki w połowie nadgryziony i owiniety w papierek sobie leży biedak. to tak w temacie omawianych wczesniej macanych bułek, pączków itp, bo ktos go musiał w połowie pożreć i się pewnie rozmyślił. skąd się tacy ludzie biorą
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
O ile wspomniana granola Sante składem nie zachwyca, to za to musli błonnikowe oj zachwyca
Kupiłam parę paczek i z tego co widzę w składzie nie ma nic złego tak więc polecam.
|
|
#3381 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Komoda nie jest jakoś bardzo ciężka, ale jest nieporęczna. Pakowana jest w całości w pudle. Według mnie możesz mieć problem, żeby ją donieść, ale jak się zaprzesz to dasz radę
|
|
#3382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a są przepyszneCytat:
do tej pory kupowałam takie po 8-9zł za 100g, a tu taka taniocha![]() granoli u mnie dużo, za to musli sante ani jednego, jutro będę szukać dalej
|
|
#3383 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-10-16 o 22:58 |
||||
|
|
|
#3384 |
|
Konto usunięte
|
czy top chipsy o smaku piri piri z nowej gazetki są choć trochę ostre ?
|
|
|
|
#3385 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=kasia2209;48503840]Ktoś pytał ostatnio o kołdry półpuchowe - u mnie w koszach są dwie sztuki i są cały czas w cenie standardowej.
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Oglądałam te świeczki i jakoś mnie nie urzekły, moim zdaniem wyglądają trochę tandetnie - myślałam, że na żywo będą ładniejsze chyba, że do mojej Biedry akurat jakaś felerna partia przyjechała---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- No to chyba nie warto jej kupować, wolę zwykłą Blend-a-Med albo Colgate ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- TŻ mnie chyba zje jak zobaczy, że przywlokłam kolejne 3 żele do domu ![]() bo wątpię, że będę potrafiła zdecydować się na jeden zapach [COLOR="Silver"]To jak już przywleczesz, to nie będzie miał nic do gadania :-P Przecież nie pójdzie oddać
|
|
|
|
#3386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzie tj. U mnie??? Bo ja jezdze po wawie i szukam ciagle puzzli (Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- napisałam przecież, że tylko dafi używam
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2014-10-17 o 06:33 |
||
|
|
|
#3388 |
|
Pani Mizantrop
|
Dziewczyny, od dzisiaj do niedzieli w Realu są buty emu za 25 zł, widziałam dziś reklamę
|
#3389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Na szaro:
Śniło mi się, że byłam z tż w Biedrze i miałam tylko 50 zł, a on kupił sobie dwie GIGA pizze i ja mu mówie, że może je sobie podaruje a on, że napewno mi wystarczy -_- i kupiłam w uj dużo lodów rożków typu kit kat itp i jadłam je w sklepie :P a jak przyszła moja kolei w kasie to się obudziłam. Biedronka mnie prześladuje, choć z powodu grypy a potem zatrucia UWAGA jogurtem Jogobella 7 zbóż(figi-winogron) trafiłyśmy z mamą do szpitala na oddział zakaźny.A tylko ten jogurt nie dokończyłam i mama zjadła na drugi dzień koszmar. Nie pisze tego, aby nagle nich ich nie kupował.Ale sam Dr powiedział, że miał przypadek zatrucia po tym jogurcie...Więc coś jest na rzeczy.Na szczęscie już po i mogę wreszcie pójść do B
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

Dziękuję za zdjęcie 

nawet pustych pudeł nie było, no i mas kajmakowych w puszcze też nie było, a akurat te dwa produkty będą mi jutro potrzebne do ciasta

(
tp