|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VI
Ellyunia moze ja tak,ale Tz nie
No nie smiej sie z tych Angoli,bo wystarczająco ja się z nich śmieje hihi.
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dopiero wrocilam z pracy :/ nadrobie i zmykam sie myc i spać . Klaski za wczorajsze wizyty kobiety Croppka kochana co u Ciebie niech sie ten rok konczy i mam nadzieje że szybko do nas przyjdziesz z radosna nowiną trzymam kciuki ! Angole to dekle o i tym sympatycznym stwierdzeniem zegnam Was .dobranocElvirka na Twoje zdjecie specjalnie w sobote załącze laptopa by zerknąć
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#1323 |
|
Zadomowienie
|
Coś mi się znowu poprzestawiało bo od 5.15 nie śpię i chyba już nie zasnę, bo tak mnie głodek męczy
Smerfetka super sprawa z tą położną, na pewno to Wam wiele ułatwi. Mi na ostatniej wizycie lekarka powiedziała, że to normalne, że cały czas prawie czuję małego więc chyba nie ma powodu do zmartwień. a z siostrą ok, obolała i posiniaczona jest bardzo, ale nic poważnego się nie syało ![]() Kinia piękny brzucholek! I nie ma się co śmiać, ja zaplanowałam, że w grudniu pójdę do fryzjera, co by pięknie się prezentować na porodówce Tomorrow widocznie z Twojej córci będzie niezła gimnastyczka! ![]() Fashion no musisz teraz więcej odpoczywać Bajlaga jak któregoś pięknęgo dnia mój mąż skoczył na moje łóżko i je zarwał, tak do dnia ślubu i przeprowadzki spałam na materacu, trwało to jakieś 1,5 roku i nie było źle, nawet miło to wspominam Ja jeszcze nie liczę ruchów, zresztą tak jak dziewczyny piszą, rzadko zdarza się żebym ich nie czuła. Eirene a to laktator zrobił Ci niespodziankę ![]() Croppka mam nadzieję, że limit nieszczęść został już wyczerpany i powoli wszystko się ułoży AsiaW u nas też powoli na wszystko zaczyna już brakować miejsca a rzeczy wciąż przybywa
|
#1324 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
akrolowa mnie tez głód obudził dzisiaj... Cytat:
![]() Zgadnijcie kto zaraz wychodzi na usg ?
|
|
#1325 |
|
Rozeznanie
|
czeesc
idealne warunki do spania a tu pobudka i oczy jak 5zl o 6 ;/ Maritxell zazdroszcze i ![]() ![]() a ja znow zaczynam poranek od nadrabiania |
|
|
|
#1326 |
|
<3 <3 <3
|
hej
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
śniło mi się dziś że trafiłam do szpitala niby już rodziłam ale skurczu brak i czekałam na znieczulenie i potem urodziłam niby karmiłam piersią a dziecko dalej w brzuchu się ruszało ![]() Croppka faktycznie ciężki rok za wami na szczęście on się już kończy i niech nowy będzie dużo lepszy ![]() Martixell powodzonka na usg ![]() Ellyunia co do rożka każdy radzi na początku niby zawijać dziecko ale jeśli chodzi o bioderka to faktycznie niezdrowe. potem może być problem i trzeba te specjalne pieluchy zakładać albo szynę nie daj boże. ale to różne czynniki mają na to wpływ nie sam rożek. i dziecko musiałoby być chyba 24h na dobę w tym rożku ![]() Kleo111 my też mieszkamy z rodzicami i na dodatek dziadkami... mamy jeden pokój ma ok. 16m2. teraz będziemy musieli pomieścić się w czwórkę budujemy się więc musimy jakoś przetrwać. mam nadzieję że do wiosny się wprowadzimy. niby dziadek zaproponował nam że odda nam swój pokój a on pójdzie do babci (tak tak śpią osobno ) ale za dużo kombinowania by było poza tym nie chcę skazywać dziadka na to haha żeby musiał być z babcią w pokoju jakoś poprzestawiam, mebla wyrzucę biurko jedno i będzie. dobrze że graty możemy trzymać na strychu bo duży jest.tylko boję się tego jak się mały urodzi to będzie w nocy płakał wtedy synek starszy będzie się budził i będzie błędne koło. mnie tak wczoraj męczyła jakby mi sie gardło paliło. Cytat:
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie juz o 6 budzili, pokluli.. na obchodzie nic sie nie dowiedzialam procz tego ze w poniedzialek dopiero kolposkopia bedzie. Nawet nie chcieli mnie na przepustke wypuscic na weekend
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ZNów sie napisałyście gaduły hehe. A ja ledwo żyje. Ten katar/przeziębienie mnie wykończy, a dopiero sie zaczęło ehh. Mąż wczoraj kupił mi prenalen a później jeszcze wieczorem poszedł do apteki i kupił mi jeszcze z Prenalenu spray do nosa. Na pocxątku wydawało mi sie, ze nic nie daje, ale w nocy odetkała mi sie jedna dziurka i przynajmniej mogłam oddychać przez nos no i wieczorem miałam stan podgorączkowy wiec wziełam apap zeby sie nie rozkręciło i jakoś przespałam całą noc. tzn budziłam się kilka razy ale nie było tragedii. Jeszcze o 2.30 w nocy zadzwonił domofon, ale stwierdziłam ze nawet nie wstaję, bo po co. A moze mi sie sniło, bo mąż mówi, ze nic nie słyszał, chociaż jego ciężko obudzić heh. Dzisiaj troche mnie głowa boli, ale tak raczej z kataru jest taka ciężka po prostu i kicham jak szalona. Wskakuje zaraz pod kołdrę i się wygrzewam. Mam nadzieje, ze jak powygrzewam sie przez weekend to bedzie git AAA miałam dziś poryty sen. Śniło mi się, że brzuch mi się "wklęsł" mi wystawał tylko tam gdzie Leoś ma główkę i stópki ![]() ZNów nie nadrabiam, przepraszam
|
#1330 |
|
<3 <3 <3
|
Mako zdrowka
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko zdrowiej Kochana
Ja juz w trasie, jade z TZ do lekarza ![]() My w domu mieszkamy jeszcze z babcia i jeszcze siostra z mezem i dzieckiem, wiec jest wesolo Ale pociesza mnie mysl, ze w przyszlosci bedziemy miec wlasny dom
|
|
|
|
#1334 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
pobudka z rana, od wczoraj moj maluszek cos strajkuje i daje znaki tylko z samego rana i poznym wieczorem
|
#1335 | |||
|
Rozeznanie
|
gratuluje wszystkich wizyt, oby dalej same dobre wiadomosci splywaly
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do liczenia ruchow ja tez mam liczyc do 10 ruchow w ciagu dnia tzn. od 9 do 21. jest to metoda Cardiffa |
|||
|
|
|
#1336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do ruchów to z tego co tu czytam to moja położna chyba coś pokręciła bo mi kazała zaznaczać 10 ruchów w ciągu godz
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Pepa a no
miejsce to on ma. Hej hej. Jestem totalnie niewyspana. Chyba pójdę młodą odprowadzić a ja się jeszcze rzuce na lozko jak wrócę. Chyba,ze mi przejdzie po drodze heh
|
#1338 |
|
Rozeznanie
|
Słuchajcie pisałam , że zdecydowałam się na białą serie nivea kosmetyków, ale po przeanalizowaniu danych zebranych przez sroko wychodzi mi , że najlepsze kosmetyki dla dzieci są firmy Hipp i Babydream Rosmann
|
#1339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale Ci przedstawiciele handlowi byliby szczesliwi jakby tak mamusie potem kupowaly tylko to co w szpitalu uzywali gory zlota by zarabiali
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1341 |
|
<3 <3 <3
|
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
Maritxell - Ty chodzisz na Madalińskiego do szkoły rodzenia ? Ja byłam już dwa razy na Inflanckiej i jak na razie troszkę sie wynudziłam no ale zobaczymy jak będzie dalej. Ja z tż, mieszkamy w kawalerce, chcemy zmienić na dwu pokojowe ale jeszcze ciężka droga przed nami, no mam nadzieję, że damy sobie radę w tej ciasnocie - więc rozumiem wasz ból. A myślałyście o zrobieniu baby shower ? Czy byłyście kiedyś na takiem imprezie ? Mnie namawiają koleżanki ale nie wiem jak się do tego zabrać. |
|
|
|
#1344 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
ale pogoda nieciekawa, jesienna...Cytat:
Niech Wam się spełnią marzenia i już zaniedługo będziecie mogli cieszyć się z kolejnej, kochanej istotki Maritxell ale fajnieee też chcę usg dziennie bym chciała![]() ma.ko zdrowka!!! co do kładzenia dzidzi spać... na razie w grę wchodzi rożek i śpiworek pościel, ochraniacz zakupię później.co do kosmetyków... na razie mam Oillatum do kąpieli, ale małe opakowanie, potem chyba jednak jakiś żel do kąpieli z Hippa lub Babydreama, kremy do buźki to raczej Hipp, bo sama takich używam, więc będziemy się dzielić z Młodym ![]() a Johnsona to nie lubię jakoś. paulineczka imprezy takie typu mnie nie interesują ja to z tych co nawet Walentynek nie obchodzi.
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-10-17 o 09:56 |
|
|
|
|
#1345 |
|
<3 <3 <3
|
Paulineczka
jestem leniem i musialabym wszystko przygotowac a pozniej sprzatac a na to sie nie pisze :PNie pisalam Wam ale 5.12 ide na wesele kumpeli
|
#1346 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zerknęłam na skład oillana i musze przyznać ze jest krótki i bardzo ok. Nie jest na bazie parafiny wiec skory dziecko zaklejać nie bedzie
takze dokupie a tego jeszcze szampon i git moim zdaniem nie jest to taki typowy emolient a raczej nawilżająco-łagodzący płyn---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Karoloo na wesele jedz lepiej z torba spakowana na porodówkę;p bo nie wiadomo;d |
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Chyba zarazilam meza chorobskiem <zawstydzona>
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suoer, ze sie obkupilas na raz. Kurcze ja jak bylam w hurtowni to wszystko bylo takie drogie ze zrezygnowalam z wielkich zakupow:/ Ale jak wyzdrowieje to chce kupic kosmetyki ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
fajnie zawsze to zakup mniej![]() Ciekawa jestem czy bedzie dzisiaj wreszcie fotelik bo mial byc za dwa dni od poniedzialku......
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

hihi.

niech sie ten rok konczy i mam nadzieje że szybko do nas przyjdziesz z radosna nowiną 

a rzeczy wciąż przybywa

na szczęście on się już kończy i niech nowy będzie dużo lepszy 

jestem leniem i musialabym wszystko przygotowac a pozniej sprzatac a na to sie nie pisze :P