|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20
Cytat:
Przeniósłby się na jakieś forum polityczne, historyczne (tam by miał z kim dyskutować), a on dalej siedzi na babskim i zakłada wątki o monarchistach. Albo dostał bana na innych forach, to siedzi tutaj
|
|
|
|
|
#3122 |
|
Konto usunięte
|
Nie ma innego, wątki polityczne itp. są wszystkie na Plotkowym.
|
|
|
|
#3123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Teraz w slangu polskim jest tyle anglicyzmów. Casual, outfit, zalajkować, hejtować itd. ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Może założy swoje własne forum. ![]() __________ Za co Beznadziejny dostał bana? Edytowane przez 0b4ed7929d71ce1abf8e9bf9d423b228cc5dc67a_6068f37255cfe Czas edycji: 2014-10-17 o 00:17 |
|
|
|
|
#3124 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Próbowałam ręką, pierwszy kontakt był ciężki XD Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3125 |
|
Konto usunięte
|
Candycotton, ja cię nie chcę w żaden sposób urazić ani nic, ale może ten... rozważyłabyś terapię? Bo u ciebie cholernie dużo kręci się wokół tego co rodzice, jak rodzice, że rodzice. Ciągną się za tobą ci rodzice.
I zgadzam się z Lisbeth, nie musisz gotować mięsa, nie musisz go jeść, jeśli nie chcesz. Jeśli facet będzie mięsożerny to może sam sobie gotować. Może pokazać dziecku. A możesz mieć faceta wege/wega i dziecko będzie wege/wega i jak widać tacy ludzie żyją i mają się dobrze. Za mnie rodzice zdecydowali, że mam jeść mięso, tak mnie nauczyli. I drugi rok szarpię się z przejściem na weganizm, bo mi tego mięsa brakuje. Nie umiem jeść warzyw i robię sobie duże niedobory, a do tego brakuje mi smaku. I tu ja się czuję jak kaleka bo muszę się przekonywać żeby spróbować jakiegoś tam warzywka czy owocu. Więc z tym dawaniem wyboru to wiesz... Chcesz być normalna i jak wszyscy? To postępuj tak, jak ci się podoba i ci wygodnie. Tak właśnie robią wszyscy
|
|
|
|
#3126 |
|
Konto usunięte
|
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;48559599]
Może założy swoje własne forum. ![]() __________ Za co Beznadziejny dostał bana?[/QUOTE] Swoje czy własne? ![]() Beznadziejny ma bana? To chyba jedyny fajny facet tutaj.
|
|
|
|
#3127 |
|
Konto usunięte
|
Nie wolno rozmawiać o banach i punktach!!! Ale Taka Sobie powiedziała, że dostał go za wypisywanie bzdur o niej i nauce.
ZIEMIA JEST PŁASKA! Czekam na bana. |
|
|
|
#3128 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3129 |
|
Konto usunięte
|
A to o te omega 3 chodziło?
Judith, czytałam Twój wpis o Castoramie. Aż strach mieć jakąś stronę. Myślisz sobie "o mam fanów/czytelników" a to zwykły spam
|
|
|
|
#3130 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do dupy to jest. Czytam "oh cudnie pięknie ojej taka zdolna, taki gust" a to spamer
|
||
|
|
|
#3131 |
|
Konto usunięte
|
Może to też boty?
|
|
|
|
#3132 |
|
Konto usunięte
|
Nie, za dużo sensu to miało.
Chyba, że mówisz o tranie. Jeśli tak to uważaj bo za pisanie bzdur na temat nauki to się bana dostaje! |
|
|
|
#3133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Otwierasz skrzynkę, a tam gazetka Castoramy. Na pierwszej stronie twój projekt z dopiskiem jak urządzić ładnie pokój na zimę
|
|
|
|
|
#3134 |
|
Konto usunięte
|
Byłoby pięknie <3 Taki pozew bym napisała, och taki pozew <3
A w temacie: dziwi mnie niezadowolenie niektórych ludzi, że muszą wykonać swoją pracę. Podjechałam na stację bo fajna cena była, tankuję, obok mnie facet czyta instrukcję samodzielnej obsługi LPG. No i nie rozumie, albo boi się, nie wiem. W każdym razie zgodnie z instrukcją, która mówi "jeśli nadal masz problemy zadzwoń dzwonkiem a pomożemy pleple" dzwoni dzwonkiem i czeka na obsługę. I czeka. Dzwoni. I czeka dalej. Zdążyłam się zatankować ja, pójść do kasy, zapłacić, a on nadal czeka. Ogólnie była 23 więc stacja pusta, dwie osoby z obsługi. Cofnęłam się żeby zwrócić im uwagę, że tam człowiek sterczy i takiego "OMFG nie chce mi się" jaki miał wypisany na twarzy pan z obsługi to w życiu nie widziałam, nawet u siebie. Z wielką łaską poszedł do klienta i jeszcze zaczął go obrażać, że to proste jak konstrukcja cepa i czego tu nie rozumieć. |
|
|
|
#3135 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Nadal dziwi mnie wątek ginekologiczny na Intymnie. Każdy kolejny post z opisem wizyty zalatuje mi opowiadaniem erotycznym
.BTW dziwi mnie szlafrok przechodni u ginekologa. Tak jak ogólnie jestem mało brzydliwa, tak takiego szlafroka na gołe ciało bym nie chciała zakładać .
|
|
#3136 |
|
O RLY?
|
Mam znajomą. Znajoma potrzebuje przed początkiem grudnia trochę więcej kasy. Kombinuje jak zdobyć. Mówię:
"Kaśka - jest połowa października, jeszcze 2 tygodnie do 1 listopada. Ogłoś się w internecie, że posprzątasz, zadbasz o grób - zobaczysz, że będziesz miała odzew i sobie dorobisz." Odpowiedź: "No co Ty?! Zwariowałaś?! Groby sprzątać?! GROBY?! Nie jestem żadną desperatką żeby groby sprzątać! Za kogo Ty mnie masz?!". Czy tylko mnie dziwi jej reakcja? Co z tego, że to grób?
|
|
#3137 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Cytat:
"Cześć, gdzie pracujesz?" "Sprząta groby!". |
||
|
|
|
#3138 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak to przechodni szlafrok? Nie. Nie odpowiadajcie. |
|
|
|
|
#3139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3140 |
|
Konto usunięte
|
A ja głupia tyle czasu szukam roboty. Groby, to jest biznes! Ale ile brać za takie sprzątanie?
|
|
|
|
#3141 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem, że na forum można komuś nie wierzyć. Nie rozumiem jak można atakować za coś w co się nie wierzy
|
|
|
|
#3142 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedno czego nienawidzę to to durne pytanie 'jesteś wege? To co ty jesz, ziemniaki tylko ?' Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3143 | |
|
Konto usunięte
|
Spoko, ja mięso jem, ale jak kroje surową pierś z kurczaka to muszę co chwila myć ręce, bo czuje się niekomfortowo.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3144 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;48559587] Przeniósłby się na jakieś forum polityczne, historyczne (tam by miał z kim dyskutować), a on dalej siedzi na babskim i zakłada wątki o monarchistach. Albo dostał bana na innych forach, to siedzi tutaj [/QUOTE]przecież na forum historycznym by go zabili śmiechem. |
|
|
|
|
#3145 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48559956]
Wybacz ale z jakimiś idiotami się spotykasz. [/QUOTE]Nie wiem, jakoś zawszze całe życie od wszystkich prawie słysze to pytanie XD i juz nie mam siły im tłumaczyć, tylko robię z nich idiotów, pytam po prostu czy oni poza mięsem też same ziemniaki jedzą? |
|
|
|
#3146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie kupowanie na zapas i nie chodzi mi o ekstra dodatkowy kg cukru. Znam osobę, która mając jeszcze sprawną mikrofalę kupiła nową, ale nie używa. Czeka aż ta stara się popsuje. Ja się pytam po co? Teraz wszystko jest dostępne więc nie ma sensu robić takich zapasów. Natomiast ciotka TŻa pobiła wszystkich, bo 7 lat temu kupiła piec i od tego czasu czeka on w garażu jak jego poprzednik zakończy swoją działalność. |
|
|
|
|
#3147 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Użyłam tej nowej może ze dwa razy, bo przestałam suszyć włosy jeszcze jak stara działała.
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48558883]Co Ty w ogole piszesz?
[/QUOTE]Codziennie rano mijam dziewczyny z zawodówki budowlanej. I nigdy nie widziałam jakiejś normalnie wyglądającej. Serio. Zwykle solara albo wręcz przeciwnie-wampirzo blady puder,do tego kruczoczarne włosy albo w kolorze tlenionego blondu,brwi wyskubane tak dziwnie,oczywiście dużo intensywnego różu,jak było cieplej to dżinsowe miniówki,a teraz pojawiły się już białe kozaczki do leginsów w panterkę I zawsze,ale to zawsze robią balony z gumy.Pisząc niedorobione nie miałam na celu powiedzenia,że są niedorobione,bo z zawodówki. Po prostu te, które mijam zawsze wyglądają na blachary. Chłopaki stamtąd wyglądają jakoś normalniej
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.hotmoney.pl/nabiezaco/To-...tm_campaign=o2 oh jakie to straszne
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam sobie dyskusję na kwejku pod zdjęciem MM i tam hejt na jej "prowadzenie się", na to "jaka była łatwa", "ile dzieci zabiła", "jaką to ma twarz ☠☠☠☠y itd". Argumenty przeciw: "żałowała tego co robiła" (w sensie sypiania z wieloma facetami) Ja się zastanawiam co z tym społeczeństwem, kiedy zrobiło się takie konserwatywne i świętoszkowate. No i oczywiście, gdyby to był facet, nikt do łóżka by mu nie zaglądał.
http://kwejk.pl/obrazek/2137381/marylin-monroe.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

To chyba jedyny fajny facet tutaj.

.
.

najgorzej jest z surowym
[/QUOTE]