Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-17, 08:43   #4801
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Dzień dobry

Dziewczyny gratuluje wielkich chłopaków faktycznie są bardzo duzi.
Aneczka piękny synuś
Koliberku nie przejmuj sie wagą na pewno jak dotrzymasz do terminu to Twój maluch bedzie miał dobrze ponad 4 kg, tym bardziej jak takie tempo obrał ale to też moze być błąd pomiaru moja mała miała na usg dzień przed porodem niby 3400g a urodziła sie 3080g

Justyna jak możesz tak myślec? To ja nawet jak jeszcze nie było pewne czy sie udało chuchałam i dmuchałam na siebie, nie nosiłam ciężkiego poza małą, nie skakałam itd a co dopiero Tobie sie dziwić że chcesz uważać na siebie. Uważam ze dobrze robisz z l4, nie ma co ryzykować tej wyczekanej ciazy

Kordelka gratuluje córeczki dziewczynki są cudowne i po cichu pozytywnie zazdroszczę

Annasar kochana moze skonsultuj to z lekarzem? Moze cos poradzi? Biedna tak sie męczysz

Aneczka ja też mam krwiaczka na łożysku, to sie z tego naczyniak zrobi? Mój gin mówi ze to nic takiego, zeby sie tym nie przejmować, dziecku niby nic nie zagraża.

U mnie tydzień do wizyty

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

No i pochwale się że mąż wczoraj poczuł kopniaczka ❤️ U mnie już wyraźnie czuć przez brzuch, ja też wczoraj poczułam na ręce te małe stópki czy coś
Kocham to po prostu
Moje małe jest bardzo aktywne i też już sie zaczynam zastanawiać czy to jest ok. Mała na tym etapie to zazwyczaj ze 3-4 razy dziennie miała okresy aktywności, przynajmniej tak mi sie wydaje, a to małe jakby reaguje na to co sie dzieje, jak sie ruszam wiecej i siadać to zaraz sie budzi, jak wariujemy z małą i głośno się zachowujemy też
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 08:49   #4802
izasalamon
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Aneczka - jaki ma słodki nosek

kocuro88 - to @ się rozkręcił? Mój mąż stwierdził, że następny samochód to będzie Opel Insignia (ale nie kombi). Ale auto będziemy zmieniać za 2 lata dopiero. Focus też mi się podoba.

Ewunia - pewnie mąż oszalał z radości A maleństwo ruchliwe, bo pewnie chce sie bawić razem z wami
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 08:59   #4803
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość

Aneczka ja też mam krwiaczka na łożysku, to sie z tego naczyniak zrobi? Mój gin mówi ze to nic takiego, zeby sie tym nie przejmować, dziecku niby nic nie zagraża.

No i pochwale się że mąż wczoraj poczuł kopniaczka ❤️ U mnie już wyraźnie czuć przez brzuch, ja też wczoraj poczułam na ręce te małe stópki czy coś
Kocham to po prostu
Moje małe jest bardzo aktywne i też już sie zaczynam zastanawiać czy to jest ok. Mała na tym etapie to zazwyczaj ze 3-4 razy dziennie miała okresy aktywności, przynajmniej tak mi sie wydaje, a to małe jakby reaguje na to co sie dzieje, jak sie ruszam wiecej i siadać to zaraz sie budzi, jak wariujemy z małą i głośno się zachowujemy też
Myślę że Bo mi lekarz na początku mowil że krwiak się w końcu wchłonie. Ale że nie wiem skąd się naczyniak wziął, to ja sobie tak tlumaczę

A z aktywnością to spokojnie, maluch ma jeszcze sporo miejsca a Ty szczuplutka jesteś i pewnie dlatego go cały czas czujesz A kopniaczki Mężowi się pewnie podobało

A i zapomniałam napisać, wg wczorajszego usg tp mam już na 13 grudnia, więc może z Anią i Dorotką będziemy razem rodziły

Dziewczyny z wczorajszych (i przedwczorajszej) wizyt - proszę o podanie dat nastepnych

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 09:11   #4804
larara123
Wtajemniczenie

Justynko, a jaką Ty masz umowę? Bo jeżeli o prace, to nie mogą Cię zwolnić Nawet jakbyś dostała wypowiedzenie nie wiedząc o ciąży a w ciągu 2 tyg byś się dowiedziała to muszą Cię przywrócić do pracy
A z praca, to może powiedz że coś Ci strzykneło w kręgosłupie i nie możesz dź wigać, tak żeby chociaż przeciągnąć do następnej wizyty

Aneczko poszlam troche na okolo i tak jak pisalam kolezankom powiedziealam one obiecaly nie mowic nic do wtorku i pomagac mi oraz odciazac wiec jakos do wtorku przetrwam

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
No i przedstawiam niezadowolonego Olusia
słodziak słodziakowaty

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Martusia gratuluje dziewczynki
w końcu płeć piękna
będzie miała w czym wybierać kiedys

Aneczko cudowny ten Twój Olus jak już fajnie widac jego buźke.

Justynko mam nadzieje że uda Ci sie załatwić to L4. Musisz uważać na siebie i na dziecko.

Kasiu chyba Ci nie pogratulowałam podejścia szefa i koleżanki
tak się bałaś a się okazało że nie było źle

a co do samochodu to narazie nie kupiliśmy - ja nie wiem jak oni robia teraz te samochody
na zewnątrz wielki samochód a w środku im model wyższy tym mniejszy

a zastanawiamy sie nad: Ford Focus III, Opel Astra IV albo Opel Insignia - wszystko w kombi
z tym ze ten ostatni to troche byloby go żal trzymac pod blokiem

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Aneczko a zmien mi datet @ na ok 16.11
w sumie to sama nie wiem jak mam teraz liczyc
ojej opel insignia moje marzenie

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 09:12   #4805
kordelka85
BAN stały

Cytat:

Mój mąż ma 4 braci, więc myślę że tu takie geny akurat Nawet myślałam o trzecim, ale nie za fajnie mi się chodzi w tej ciąży i zrezygnowalam

]
Moze jeszcze zmienisz zdanie.
W rodzinie mojego meza tez wiekszosdc facetow.Tesc ma 5 braci i jedna siostre, a z tych braci to tylko jeden ma corke.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
a jeszcze Wam nie napisalam ze wczoraj lekarka i ja sama bylam w szoku bo od ostatniej wizyty pprzytylam 3 kg w ciagu 3,5 tyg i nigdy takiegoo skoku wagi nie mialam... i tym sposobem jestem 4 kg ponad wage wyjsciowa... no ale po usg lekarka stwierdzila ze wcale sie nie dziwi ze tyle mi przybylo jak male przybral 1200 maly wielkolud
A nie puchniesz?
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 09:14   #4806
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

Aneczka piękny synuś
Koliberku nie przejmuj sie wagą na pewno jak dotrzymasz do terminu to Twój maluch bedzie miał dobrze ponad 4 kg, tym bardziej jak takie tempo obrał ale to też moze być błąd pomiaru moja mała miała na usg dzień przed porodem niby 3400g a urodziła sie 3080g

Justyna jak możesz tak myślec? To ja nawet jak jeszcze nie było pewne czy sie udało chuchałam i dmuchałam na siebie, nie nosiłam ciężkiego poza małą, nie skakałam itd a co dopiero Tobie sie dziwić że chcesz uważać na siebie. Uważam ze dobrze robisz z l4, nie ma co ryzykować tej wyczekanej ciazy

Kordelka gratuluje córeczki dziewczynki są cudowne i po cichu pozytywnie zazdroszczę

Annasar kochana moze skonsultuj to z lekarzem? Moze cos poradzi? Biedna tak sie męczysz

U mnie tydzień do wizyty

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Kocham to po prostu

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Myślę że Bo mi lekarz na początku mowil że krwiak się w końcu wchłonie. Ale że nie wiem skąd się naczyniak wziął, to ja sobie tak tlumaczę

A z aktywnością to spokojnie, maluch ma jeszcze sporo miejsca a Ty szczuplutka jesteś i pewnie dlatego go cały czas czujesz A kopniaczki Mężowi się pewnie podobało

A i zapomniałam napisać, wg wczorajszego usg tp mam już na 13 grudnia, więc może z Anią i Dorotką będziemy razem rodziły

Dziewczyny z wczorajszych (i przedwczorajszej) wizyt - proszę o podanie dat nastepnych
21.10.2014 g.8:00

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-10-17, 09:17   #4807
kordelka85
BAN stały

Cytat:

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:

dziewczyny z wczorajszych (i przedwczorajszej) wizyt - proszę o podanie dat nastepnych
13.11 17.45

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Dziewczyny co czuja ruchy. Czy wasze dzieci po wizytach i po usg tez sa bardziej kopliwe? Pierwsze ruchy poczulam wlasnie na genetycznym, potem cos tam smyrlo o czasu fdo czasu, a wczoraj po wizacie tak sie tlukla jak nigdy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-17, 09:38   #4808
7koliberek7
Zadomowienie

Cytat:

06.11. godz 18.20

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
W rodzinie mojego meza tez wiekszosdc facetow.Tesc ma 5 braci i jedna siostre, a z tych braci to tylko jeden ma corke.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

A nie puchniesz?

no wlasnie nie....czasem rano mam tylko ppalce spuchniete u rak ii to wszystko
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 09:42   #4809
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

13.11 17.45

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Dziewczyny co czuja ruchy. Czy wasze dzieci po wizytach i po usg tez sa bardziej kopliwe? Pierwsze ruchy poczulam wlasnie na genetycznym, potem cos tam smyrlo o czasu fdo czasu, a wczoraj po wizacie tak sie tlukla jak nigdy.
U mnie usg było 3 tyg temu to jeszcze poza delikatnymi pyk nie dało sie określić
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 10:06   #4810
ksuwka
Zadomowienie

Witajcie Kobietki!
Nadrobiłam to co naskrobałyście wczoraj, ale oczywiście nie pamiętam co dokładnie chciałam której napisać, więc przepraszam, że się nie do wszystkich odniosę .

Aneczko i Koliberku super że Wasze chłopaki takie duże i zdrowe rosną
Kasiu cieszę się, że u Ciebie z dzidzią wszystko ok i że szefostwo i koleżanka dobrze przyjęli wiadomość o ciąży.
Kordelka gratuluję córeczki
Meliska znam ten ból ściągania do pracy z urlopu czy z chorobowego .

Mi niestety nie udało się umówić na wizytę do gina na przyszły tydzień, po tym jego urlopie nawał pacjentek. Ale dzisiaj ma dyżur w szpitalu, to sobie do niego po południu podejdę i niech mi omówi te wyniki. Nie mam zamiaru czekać na wizytę do 27 października.
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 10:16   #4811
kocuro88
Zakorzenienie

Ewuniu to musi być cudowne uczucie czuć jak porusza się w Tobie maleństwo

Justynko super to załatwiłas z tymi koleżankami. Wtorek juz niedaleko. Ale wiesz uważaj...
a mamy wizyte u gin w tym samym dniu

Iza @ u mnie jakby się rozkręcała z tym że wylatują ze mnie jakby skrzepy krwi

Ksuweczko daj nam znać co Ci dziś lekarz powiedział. Masz racje nie ma co czekać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-17, 10:31   #4812
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:

Mój po wizycie wczoraj tłukł się bardzo, ale on byl taki zdenerwowany na usg że myślałam że to za karę Ruszał się bez chwili przerwy do wieczora, aż moja mama była w szoku, że ją tak skopał wczoraj.
Może dziecko się stresuje że tak "nagniatane" jest

Cytat:
Nie mówię, że nie, tylko muszę zapomnieć jak mi ciąża doskwiera No i dobrze żeby poród był w miarę łatwy

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Mi niestety nie udało się umówić na wizytę do gina na przyszły tydzień, po tym jego urlopie nawał pacjentek. Ale dzisiaj ma dyżur w szpitalu, to sobie do niego po południu podejdę i niech mi omówi te wyniki. Nie mam zamiaru czekać na wizytę do 27 października.
No i bardzo dobrze robisz Daj koniecznie znać, co lekarz powiedział

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Justynka, to dobrze że z koleżankami załatwiłaś Musisz teraz o siebie bardzo dbać A kwas foliowy bierzesz?

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-10-17, 10:36   #4813
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
aniu slicznosci o jaaa jak widac wszystko dokladnie
patrzlam na ta gre i kurcze tez chyba kupie mojemu chrzesnikowi to jest taka dla dzieci 6+ a on chodzi do pierwszej klasy wiec mysle ze bedzie oki na mikolaja
meliska bo chyba ty robilas ostatnio te kupony sorki ze mecze dupke ale w jakim programie robilas ??? bo zaczynam sie brac powoli za to i kurde
ja robiłam w Microsoft World

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

u mnie to tak nie czuć ruchów jeszcze tylko takie pyk
ale ja to w porównaniu do Ewuni to wieloryb jestem

aneczka a to jest to 3d? sory ale ja tępa jestem
u mnie kobita nie robi 3d
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 10:38   #4814
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
j

To jest usg trojwymiarowe.
Stary 2014-10-17, 10:38   #4815
Meliska86
Wtajemniczenie

tak sobie myślę że jak dziecko poda się charakterem do mnie to będę mieć luzik bo moja mama mówiła ze ja mega grzeczne dziecko byłam nawet jak już wieksza to potrafiłam przez 8 h np. . rysować kredkami i siedzieć cicho
a jak się poda do męża to masakra
Córcia
Stary 2014-10-17, 10:41   #4816
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie to tak nie czuć ruchów jeszcze tylko takie pyk
ale ja to w porównaniu do Ewuni to wieloryb jestem

Meliska Ty chyba wieloryba nie widziałaś, szczuplutka jesteś

Usg 3d/4d (3d to jest obraz taki jak na zdjęciu, a 4d to widać jak się w takim obrazie rusza, czyli jakby filmik w 3d , nie wiem czy zrozumiale napisałam )

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-10-17, 10:43   #4817
Guerka
Wtajemniczenie

Dzień dobry Aneczko zakochalam sie w Twoim Olusiu sliczny
Justynka dobrze ze powiedzialas koleżankom z pracy, przynajmniej one pomogą Ci trochę sie oszczędzać do wizyty. Ja tez mam taką sytuację w pracy ze tez nie zastanawiałabym sie na l4, tylko u mnie to bardziej sytuacje mega stresujące
Dziewczyny mam pytanie, czy podczas @ tez u Was występuje, występował śluz w dużej ilości taki jak plodny???
Stary 2014-10-17, 10:51   #4818
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
Meliska Ty chyba wieloryba nie widziałaś, szczuplutka jesteś

Usg 3d/4d (3d to jest obraz taki jak na zdjęciu, a 4d to widać jak się w takim obrazie rusza, czyli jakby filmik w 3d , nie wiem czy zrozumiale napisałam )
super ale ładniusi ten twój synuś. Ja jakbym chciała to musze iść prywatnie a u nas w Tarnowie w dwóch miejscach jest i koszt to 200 zł
Córcia
Stary 2014-10-17, 10:58   #4819
Guerka
Wtajemniczenie

AAA Aneczko mozesz mi zmienić termin @ na 09.11...jejku mam nadzieje ze jej nie będzie
Stary 2014-10-17, 10:58   #4820
kordelka85
BAN stały

Cytat:
super ale ładniusi ten twój synuś. Ja jakbym chciała to musze iść prywatnie a u nas w Tarnowie w dwóch miejscach jest i koszt to 200 zł
Aja sie tym razem bede musiala obejsc bez bo 300 eu to wg mnie przegiecie.
Stary 2014-10-17, 11:24   #4821
dorotape1987
Wtajemniczenie

wlasnie znalazlam meliska i wzielam sie powoli za to no ale ze moj ma wolne dzis i caly czas siedzimy na skypie to niemoge robic bo wierci dziure w brzuchu a ze co dostanie i wogole
Stary 2014-10-17, 11:34   #4822
aneczka2238
Zakorzenienie

Dziękuję za komplementy w imieniu synka

Cytat:
Też płaciłam 200zl, ale to było najtaniej jak znalazłam. A za pierwsze 470zł bo z badaniami krwi, tylko w tym pierwszym mam na płycie ok. 15minut takiego filmu w 3d

300euro bym nie dała

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-10-17, 11:48   #4823
larara123
Wtajemniczenie

No jakoś musialam pokombinować. Ale fajnie. Juz któryś raz z kolei mamy razem. Uważam uważam na siebie i moja fasolke

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Tak biorę i magnez też. Coś jeszcze trzeba?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Guerka mam nadzieję że już nie przyjdzie. No ja nie dość że ciężkie dziwganie to stres bo szefowa pastwi się tym jak komuś na psychikę wejdzie albo zestresuje np. Aż do płaczu

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-10-17, 11:58   #4824
aneczka2238
Zakorzenienie

Kwas foliowy i magnez w zupełności wystarczą
A szefowej wspólczuję

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-10-17, 12:19   #4825
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Nadrabiam

Mój mąż ma 4 braci, więc myślę że tu takie geny akurat Nawet myślałam o trzecim, ale nie za fajnie mi się chodzi w tej ciąży i zrezygnowalam

Witaj I powodzenia w staraniach

Super A jak dzisiaj?

Też myślę, że za wcześnie, tym bardziej że test 20 No to teraz czekamy na powtórkę

Justynko, a jaką Ty masz umowę? Bo jeżeli o prace, to nie mogą Cię zwolnić Nawet jakbyś dostała wypowiedzenie nie wiedząc o ciąży a w ciągu 2 tyg byś się dowiedziała to muszą Cię przywrócić do pracy
A z praca, to może powiedz że coś Ci strzykneło w kręgosłupie i nie możesz dź wigać, tak żeby chociaż przeciągnąć do następnej wizyty

Mam nadzieję, że zakup się udal, pewnie zaraz doczytam

Ja trochę dalej z terminem, ale też odpowiem, a co Ja tak nie mam

Kurczę, szkoda To na kiedy następny termin @?

To jest ta gra: http://allegro.pl/interaktywna-mapa-...660168636.html
Aniu dodałam do zakładek już mam prezent do młodego na urodziny

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Ale kawał chlopa, przybrał bardzo dużo I pomysleć że niektóre dzieciaczki tyle ważą w 40tc Dobrze że wszystko jest u Was ok

Aniu, marudź do woli Ja też mam takie dni że mam dosyć, ale później jest kilka lepszych dni A jak dzisiaj samopoczucie?
U mnie kolejny dzień migreny

Kochana

A dziękuję

Śliczny ten zestaw, tez go oglądalam

Na jednej z tych skal lekarza był poza normą, ale na siatce centylowej się jeszcze mieścił. No ale co ja poradzę, że to grubasek
Ważne że zdrowy Ale jak dotrzymam do terminu to grubo ponad 4kg będzie mial

Naczyniak jest na łożysku, na szczęście nie na maluchu Więc po porodzie się go wyrzuci (znaczy pewnie go zabiorą na badania )
A dziś znowu lepszy dzień

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 12:23   #4826
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

dziewczynki gratuluje dużych synusiów
kordelka super ale Ci zazdroszczę tej księżniczki

a ja w pracy
ściągnęli mnie bo koleżanka się rozchorowała
masakra a miałam sobie dzisiaj torta zrobić to oczywiście się zesrało i zawsze na wariackich papierach
no a od poniedziałku miałam wracać do pracy bo przychodzi nowa dziewczyna na zastępstwo i mam jej pokazać co i jak. To miałam taki szybki wskok do rzeczywistości
Będę wam marudzić dziś bo nie dość że nie wiem co się działo za bardzo to jeszcze są ważne sprawozdania do zrobienia na poniedziałek

Justynka kochanie na pewno nikt tak nie myśli
ja jakbym nie miała pracy przy kompie to tez pewnie bym nie łaziła do pracy no ale u mnie jest tak że chyba drugiego takiego frajera jak ja nie ma. Gadałam rano z dyrem czy mogę być home office i pracować w domu to powiedział mi dupek że nie bo to sa poufne informacje (debil jeden tyle pracuje i zawsze byłam uczciwa a przyszedł taki niecały rok pracuje i mi mówi że zdefrauduje firmę ) więc się wkurzyłam poszłam do prezesa a ten taki szczęśliwy i powiedział ze docenia moje zaangażowanie i bardzo się cieszy że jestem taka uczynna i pewnie ze się zgadza
także nie patyczkuj się kochana idź na L4 bo widzisz czasami tak jest że nie ma innego wyjścia. Jeśli masz jeszcze dźwigać to nie ma co się nawet zastanawiać.

Oho ale wam pomarudziłam - przepraszam ale gotuje mi się dzisiaj w żyłach

Dla reszty kobietek całusa przesyłam
Marudz kochana dzisiaj twoja kolej

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
jaki kochany

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Martusia gratuluje dziewczynki
w końcu płeć piękna
będzie miała w czym wybierać kiedys

Aneczko cudowny ten Twój Olus jak już fajnie widac jego buźke.

Justynko mam nadzieje że uda Ci sie załatwić to L4. Musisz uważać na siebie i na dziecko.

Kasiu chyba Ci nie pogratulowałam podejścia szefa i koleżanki
tak się bałaś a się okazało że nie było źle

a co do samochodu to narazie nie kupiliśmy - ja nie wiem jak oni robia teraz te samochody
na zewnątrz wielki samochód a w środku im model wyższy tym mniejszy

a zastanawiamy sie nad: Ford Focus III, Opel Astra IV albo Opel Insignia - wszystko w kombi
z tym ze ten ostatni to troche byloby go żal trzymac pod blokiem

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Aneczko a zmien mi datet @ na ok 16.11
w sumie to sama nie wiem jak mam teraz liczyc
dla mnie Insignia

LIA
18.12.2014
Stary 2014-10-17, 12:31   #4827
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Aneczka piękny synuś

U mnie tydzień do wizyty

Kocham to po prostu
Ewus ja też tydzien niecały do wizyty

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Mój po wizycie wczoraj tłukł się bardzo, ale on byl taki zdenerwowany na usg że myślałam że to za karę Ruszał się bez chwili przerwy do wieczora, aż moja mama była w szoku, że ją tak skopał wczoraj.
Może dziecko się stresuje że tak "nagniatane" jest

Nie mówię, że nie, tylko muszę zapomnieć jak mi ciąża doskwiera No i dobrze żeby poród był w miarę łatwy

No i bardzo dobrze robisz Daj koniecznie znać, co lekarz powiedział

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Justynka, to dobrze że z koleżankami załatwiłaś Musisz teraz o siebie bardzo dbać A kwas foliowy bierzesz?
ja też chciałabym jeszcze jedno jesli oczywiscie porod bedzie w miare lekki

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
wlasnie znalazlam meliska i wzielam sie powoli za to no ale ze moj ma wolne dzis i caly czas siedzimy na skypie to niemoge robic bo wierci dziure w brzuchu a ze co dostanie i wogole
jakie szablony ja tez chce zobaczyc

LIA
18.12.2014
Stary 2014-10-17, 12:32   #4828
mandy27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość
No jakoś musialam pokombinować. Ale fajnie. Juz któryś raz z kolei mamy razem. Uważam uważam na siebie i moja fasolke

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Tak biorę i magnez też. Coś jeszcze trzeba?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Guerka mam nadzieję że już nie przyjdzie. No ja nie dość że ciężkie dziwganie to stres bo szefowa pastwi się tym jak komuś na psychikę wejdzie albo zestresuje np. Aż do płaczu

Wiem bo czujesz kochaną też pracowałam w sklepie i miałam takiego okropne szefa że gdy człowiek narobił się jak głupi że ledwo na nogach stał to ten jeszcze o wszystko się czepial jakbyś nie robiła nic wiele dziewczyn nie wytrzymywalo i często się personel zmieniałteż płakalam raz a później już mu dogadywaLam to dał mi spokój i innych gnębil później też ciążą i więcej mogę nie chciał bym wróciła . Trzymaj się kochaną i uciekaj na zwolnienie szkoda nerwów na takich ludzi
Stary 2014-10-17, 12:35   #4829
agolandia
Raczkowanie

agolandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-17, 12:37   #4830
mandy27
Raczkowanie

Post Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
AAA Aneczko mozesz mi zmienić termin @ na 09.11...jejku mam nadzieje ze jej nie będzie
nasz rację już nie może jej być

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości