|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80014041/ Sama bym se kupiła ![]() Nie wiem, bo się nim nie interesowałam Ale tak z tego co wysłyszałam z opowieści, to jest wychowywany przez dziadków "złota rączka" czyli cały czas towarzyszy im w majsterkowaniu, chyba jara się manualną kreacją, konstruowaniem. Dziadek mu budował piaskownicę, wszystko mu zrobił sam, huśtawkę etc. Mały uczestniczy w polerowaniu auta, takie rzeczy. No ale, które dziecko nei naśladuje rodziców heloł. Ojciec utalentowany plastycznie, zrobił obrazy płaskorzeźby. Myślałam coś o jakiejś masie plastycznej, ale kurcze nie wiem gdzie to kupić, no i nie wiem czy nie ma już takiej. Jak zadzwonię to mnie przyjaciółka opieprzy, żebym nic nie kupowała bo on ma wszystko i koniec. Standard.
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
Rejcz ja nie pomogę, nie mam nawet takiego Smyka u się a co dopiero o innych sklepach
ojaaaaaaaaaaaaaaaa klocki drewniane z ikei
|
#1173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popieram klocki ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------
|
||
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki |
|
|
|
|
#1175 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałąm ale tylko sześciany i prostopadłościany.
Może jakbym miała drobne precyzyjne to bym nie była taka niezdarna ![]() Dzięki Aileenn za Ikea, o to chodziło, o pomysł na cel zakupów, bo zapomniałam o niej. Wiem, że jest masa sklepów niedzieckich, a posiadająca działy im dedykowane i ciężko mi było wyłuszczyć takowe. O to chodziło I jednak napisałam do niej, czy nie mają już tych klocków, bo to w sumie popularny sklep, wiadomo, po co dublować. Jesteście kochane, dzięki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-17 o 13:53 |
|
|
|
#1177 |
|
Wtajemniczenie
|
nom uwielbiałam je
zresztą do tej pory jak mam pod ręką klocki czy drewniane czy lego to nie mogę się oprzeć i zabieram dzieckom wszytkie
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Wtajemniczenie
|
Rejcz
![]() im więcej klocków tym większa zabawa ![]() nawet jeśli je ma, to osobiście chciałabym mieć 3-4-5 takich kompletów, bo można z nich zbudować więcej więcej więęęęęęcej
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, zrozumiałam
Ogółem to marzy mi się kupić takie większe lego, ale drooogo, nie możemy sobie obecnie pozwolić na takie szaleństwa, te klocki też nie są tanie ale zdaję sobie sprawę, że dziś już nie ma zbyt wiele fajnych rzeczy a tanich. Tylko z klockami mam realną obawę, że jego dziadek, stolarz, już mu takie zrobił
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak byłam w Klifie macać te korsy, to wchodziłam do różnych innych sklepów z torepkami, wittchena zaś ominęłam ![]() to se pospałam, najpierw kurier pierdoła trafić nie mógł, aż do sąsiedniej wiochy musiałam do niego jechać , później Tycek maruda przeszkadzał nic to, idę zrazy produkować
|
|
|
#1184 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
za nosidełko did za mały, albowim ooniewaz producenci kłamio i dida w nosidle mozna nosic od czasu az sam bedzie umial siedziec. Cytat:
ale 2,5 miesiaca czy lat? jak miesiaca to w smyku szukaj, a jak 2,5 roku to ikea ma fajne. mozesz tez pojsc w lego czy duplo, nie pamietam co jest dla tego wieku. w smyku jest generalnie wszystko dlakazdego wiwku i smyki są chyba wzedzie
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale właśnie dostałąm pisemny zakaz kupowania prezentów, bo WSZYSTKO ma i nie uczą go takiego nawyku, że ktoś przyjeżdża i prezent. Cholerka, niby mądre, w sumie racja. I tera nie wiem co począć. |
|
|
|
|
#1186 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1187 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Tylko czy dziecko ucieszy się w czegoś oprócz czekoladki/batonika?
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kup ksiazke, ksiazek nigdy za wiele ,a to dosc tani a mądry prezent
|
|
|
#1189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. Lat, ale już problem zaistniał, że nie powinniśmy nic kupować A tak się napaliłam.
|
|||
|
|
|
#1190 | ||
|
BAN stały
|
A co?!
Torba nie musi być ładna, bo biedna w ukryciu?! Cytat:
) ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem, bo z tych oburzonych bliogerek co uważały wittchena za niewiadomoco to teraz sie śmieją.... nagle zdały sobie sprawę, że to nie był szczyt luksusu...
|
#1192 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale co z tego ze sie smieją..moje przewidywanie było takie ze czesc klientów witchena sie obrazi i jak widac tak sie stało. moze i witchen nie jest szczytem luksusu ale na taki sie kreuje, przeciez nie kreuje sie na torbe na zieminaki ![]() po prostu w polsce witchen jest kojarzony jako droga marka, nie wnikam czy naprawde taką jest, a wrzucenie jej do lidla jest wg mnie błedem wizerunkowym pisze to wszystko z dystansu bo ja bym witchena nawet za dopłatą nie ząłozyła, bo mi sie nie podoba, dla mnie to marka dla ludzi bez wyobraźni ale to moje osobiste zdanie ktorego nie rozpowszechniam---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- napisalam wyzej, moge polecic wyd 2 siostry, u nas ich ksiązki są w ksiegarniach przy muzeach
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-17 o 14:18 |
|
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, ale ma właśnie w cholerkę. Chciałam coś manualnego, uparłam się ![]() Ta masa mnie kusi też. Tylko poważnie mam teraz dylemat czy powinnam, skoro oni sobie ewidentnie tego nie życzą, bo nie chcą go zepsuć, nie chcą mu wyrobić nawyku oczekiwania prezentu od gości, poza okazjami typu swięta, mikołaj, urodziny. Ja sie z sumie z nimi zgadzam, ale pokusa jest silna
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-17 o 14:24 |
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://nk.com.pl/ale-kupa-co-masz-w-...5/ksiazka.html |
|
|
|
|
#1195 |
|
BAN stały
|
I pomyśleć, że jeszcze jakiś czas temu rozważałem zanabycie torebki Wittchena dla mamy... część modeli jest w cenie Florensowych Korsów, no litooościii!
Teraz czekam na Gosię Baczyńską w Polo
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1197 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja czekam na perfumy Durga w biedronce
|
|
|
#1198 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1200 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a w sumie jak jestesmy w temacie torepkowym, to nie natknął sie ktos fdzies na torepke ktora by mi sie spodobała? i nie w korsowej cenie,ani nawet lidlowego łiczena
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

heloł. Ojciec utalentowany plastycznie, zrobił obrazy płaskorzeźby. Myślałam coś o jakiejś masie plastycznej, ale kurcze nie wiem gdzie to kupić, no i nie wiem czy nie ma już takiej. Jak zadzwonię to mnie przyjaciółka opieprzy, żebym nic nie kupowała bo on ma wszystko i koniec. Standard.

nawet jeśli je ma, to osobiście chciałabym mieć 3-4-5 takich kompletów, bo można z nich zbudować więcej więcej więęęęęęcej
ale zdaję sobie sprawę, że dziś już nie ma zbyt wiele fajnych rzeczy a tanich.

, później Tycek maruda przeszkadzał
błagam namiar na sklep - gdzie się udać.
A tak się napaliłam.
Torba nie musi być ładna, bo biedna w ukryciu?!