|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Cytat:
Super, że masz pomoc. Ja jak poradzę z 2 dzieci to może pomyślę o 3cim ale pewnie za kolejne 3 lata a wtedy to już nie będę młódką ![]() Cytat:
|
|
#1082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
łoo matko, powiedzcie mi, ze nie robicie tego! wstyd by mi bylo cie do domu zaprosic
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
Tak w pepco są super rzeczy
![]() Ja akutat dzieci nie szczepię. W rodzinie męża jedno dziecko po szczepionce zmarło, a drugie jest roslinką. Do mnie argument, że mnie moja matka szczepiła i zyję nie przemawia. No ale każda mama robi po swojemu
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do pepco tez sie musze wybrac i do takiej naszej hurtowni ![]() hehe, nie ale co dwa dni ogolem dom sprzatam hahahha ![]() wiem, chora jestem :P lapcie link do tanich rzeczy dla dzieciaczkow z allegro - to ta hurtownia o ktorej wyzej pisze ![]() http://allegro.pl/dzieciece-polspioc...654500889.html jak wejdziecie w inne to jest duzo innych rzeczy ktore sprzedaja w naprawde fajnej cenie |
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
No nie no też będę szczepić, oczywiście ale czytałam na temat tej rtęci... brrr... mam nadzieję, że to sie pominie
![]() oj ja do perfekcyjnej pani domu tez nie należę, wręcz odwrotnie Na szczęście tż ma dziś wolne i zapowiedział, ze posprząta całą łazienkę i sypialnię ![]() |
|
|
|
#1087 | ||
|
Zakorzenienie
|
m girl - ja mam mieszane odczucia co do sczepień. Synka szczepiliśmy płatnymi 5w1, poza tym doustna szczepionką na rota, a na pneumokoki - 1 dawka po skończeniu 2 lat.
Teraz pewnie postąpimy identycznie, ale na razie wolę o tym nie myśleć Cytat:
Ja wolę sama, bo spokojnie mogę wszystko obejrzeć (z Tż po 5 min trzeba by było wyjść) i nie usłyszę, że to nam niepotrzebne itd. ![]() Cytat:
![]() Też takiej na pewno bym nie przepuściła
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy na stronie tesco o nich informuja. ktoras cos wie? ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj tez po chwili odchodzi, albo chce wychodzic, nie da sie z nim jeszcze nic ogladac. a tak teraz pomyslalm ze chce go nauczyc cos jest co czyli body kaftanik spiochy polspiochy rampersy, juz widze jego mine ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- SONIU podajac mi linka do allegro popelnilas blad.. czemu ja na to jeszcze nie wpadlam? tzt sie przezegna :P se se se
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Matko mnie czeka remont łazienki po nowym roku i remont pokoiku dzieciecego a jeszcze w tym roku remont sypialni bo przenosimy... a salon tylko trzeba odmalować choć chcemy w aneksie kuchennym meble wymienić i płytki na płyty zamienić
boję się już tego i nie wiem czy nam na to wszystko starczy |
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Włączyłam tv a tam na każdym kanale - trudne spray, szkoła, dlaczego ja itp. no masakra, kto takie beznadziejne programy ogląda????
|
|
#1095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio to polecam :P allegro jest cudne i ma ladne ciuszki :P hehe wiem,ze jestem nawiedzona. dzis nawwet rozsunelam lawe i ta dodatkowa czesc w niej - do powiekszenia jej - wyczyscilam na blysk;p ale nie powinnam bo ciezkie to bylo ;p no ja juz mam kurze za soba :P szkoda ze na szafki kuchenne nie siegne i na gore drzwi i futryn, ale to zlece M za miesiac;p hehe no ja wymecze i mysle ze mi zmieni:P Cytat:
nie tyllko kasy, ale tez syfu i zamieszania bo juz wysoka ciaza, dla zdrowego bez ciazy czlowieka to udreka |
||
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
behe ja wlacze zbuntowanego aniola;p czekamy na Ruti ![]() ma byc miedzy 13 a 14;p |
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
I ja
można ię nieraz pośmiać jeszcze zrobili coś o sąsiadach i policjanci i policjantki |
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
na TV puls szybko!
zbuntowany aniol a nie jakies dlaczego ja;p robie bulke, bo zglodnialam :P |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez pochłonęłam 3 kanapki a od rana juz z 7 :P na obiad za wcześnie trzeba sobie dawkować przyjemności :P ja tez czasem oglądnę szkołe szpital ale dlaczego ja lub trudne sprawy nieee musiało by chyba nic innego nie być w TV osobiście lubię oglądać TLC albo na tvn style supernianie
ale sonia Aniołem mnie przekonała :P
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!!
Zyję i nie zadepatli mnie w LIDLU ale jakaś miazga była - przyszłam o 8.15 to było słabo, to co było na otwarcie sklepu??!! Majka-odziwo kupiłam wszystko co chciałam ![]() ![]() Od wczoraj próbuje Was nadrobić, ale sie nie da!! Jeszcze robie przetwory to już w ogóle jestem w tyle...Może do wieczora zdążę choć wątpię bo dziś jestem bez auta a i zakupy i Młodego odebrać z przedszkola trzeba;]Sonia- dzidzia piękna ![]() A ciuszki z łowów normlanie cudne! |
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz nie mam TLC ani TVNStyle
![]() mam tylko TVpuls i kanały typu tvn, polsat ;/ eh... a zbuntowanego teraz nie oglądnę bo tż gra w xbox ;/ |
|
|
|
#1103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I super. Juz koncze bulke,ciagle glodna masakra:p Zaraz drugi odcinek ![]() ![]() Cytat:
Czekamy az wrocisz ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
Tklc mam na szczrscie hehe |
|||
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
sonia no czekam oglądam pamiętam że jak to weszło na ekrany to każda chciała byc jak ona
![]() a teraz jak patrzyłam na nia na google sie postarzała babka
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadlam pol bulki z zoltym serem ketchupem i krakowska A pol z zoltym serem majonezem i krakowska
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
hejka.
mąż od rana siedział w kuchni więc pewnie już w następnym tygodniu skończy z tym bałaganem bo od dziś warunki polowe w kuchni.. ja poprasowałam co miałam i jestem
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dlaczego wy zawsze tyle z rana piszecie?? no nadrabiam i nadrabiam ![]() Z tego co pamiętam ![]() Kordelka fajnie że już płeć znasz. Ja już nie mogę doczekać usg połówkowego a będzie to dopiero 14 listopada. Cieszysz się z córuni? Madison fajnie że już do domku Cię puszczają ![]() Soniuśka dla Tżta za posprzątanie kuchni może małymi kroczkami dojdziesz do celu ![]() m girl temat szczepionek jest bardzo kontrowersyjny i zapewne nie byłoby problemu, gdyby jednak tych skutków ubocznych nie było. Ja póki co moją małą szczepiłam n wszystko, ale boję się MMR, która jest przewidziana na ok 12 miesiąc. Skutki tej szczepionki podobno potrafią być tragiczne. Skądś jednak przecież ten NOP się przecież wziął... Niezawsze a ja, a ja jaka płeć u mnie będzie?? (zaznaczam, że chłopiec mile widziany )Fajnie, że sobie kompletujecie wyprawki Ja praktycznie wszystko mam (chyba, że będzie chłopiec, to więcej niebieskiego mi się przyda ). Jedynie co, to łóżeczko mi się przyda no i nad wózkiem muszę pomyśleć...Co do ruchów dziecka to w poprzedniej ciąży poczułam je tak na 100% w 17 tygodniu. Teraz jestem w 16 i niby coś tam czasami czuję, ale to jeszcze nie to co bym chciała ![]() Dziewczyny, które kupują wózki razem z fotelikami samochodowymi tzw 3w1. Polecam poczytać blog http://osiemgwiazdek.blogspot.co.uk/ zwłaszcza posty z początku istnienia blogu. Facet zna się na rzeczy No i się chwalę Córcia zrobiła mi wczoraj pierwsze kroki bez przytrzymywania się czegokolwiek 10 miesięcy skończy we wtorek
21.12.2013 06.04.2015 Edytowane przez aagatrycze Czas edycji: 2014-10-17 o 13:36 |
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wozka 3w1 to ja kupie ale z fotelikiem maxi cosi a nie takim firmowym wozka ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- No fakt,bo my placimy za tv i internet. Mamy 30mb internetu i pakiet tv ale nie taki totalnie podstawowy,tylko tak jakby drugi do wyboru i 82zl co miesiac.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

) ale dużo też daję radę sama 

Ślubujemy: 21.10.2017 

no nadrabiam i nadrabiam
dla Tżta za posprzątanie kuchni
jaka płeć u mnie będzie??