|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ginekolog
Troll jak nic
|
|
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
Współczuję ci autorko, że tato był z tobą. Ja w wieku nastoletnim też byłam ale z mamą miałam wtedy coś około 15 lat i po wywiadzie lekarka powiedziała tylko, że mam rozebrać się od pasa w dół i położyć się na łóżku. Nikt mamy nie wypraszał mama sama też nie zaproponowała, że wyjdzie, ale jakoś się nie wstydziłam jej, nawet teraz zdarza się, że widujemy się nago w łazience. I niestety zdarzało mi się u ginekologów rozbierać do naga i to prywatnych gdzie miał czas. Wtedy tylko gdy mam badany sam dół to proszą o rozebranie dołu, a gdy mam badane jeszcze piersi czy jakieś usg dochodzą to proszą o rozebranie się do naga, tak jest wygodnie i dla lekarza i dla mnie, skoro i tak zaraz wszystko zobaczy to takie rozbieranie na raty jest dziwaczne.
|
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Ginekolog
Ja nie wiem gdzie ci ginekolodzy, ktorzy kaza sie rozbierac do naga. Ja jak bylam to musialam tylko dol zdjac, oczywiscie za parawanem, nie przy lekarzu, no i przykrytq i tak bylam, wiec nie musialam sie krepowac.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
Jak miałaś badany tylko dół to tylko to zdejmowałaś, jak ma się badane inne miejsca to się rozbiera więcej, logiczne to jest. Jak kiedyś byłam z mamą to nawet parawanu nie było, potem jak sama do innych chodziłam to zawsze jakiś parawan był.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie mialam badanej gory, ale nawet zdejmujac dol bylam przykryta recznikiem, wiec czulam sie bardziej komfortowo, ale nogdy nie slyszalam, zeby calkiwm do naga sie rozbierac. A przykryta sie chociaz wtedy jest?
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
To źle, że nie miałaś badanej góry. Ja chodzę prywatnie i nawet jak lekarzowi "zapomni" się zbadać górę to sama mu przypominam. Także czasami robię profilaktycznie usg dopochwowe i piersi, komedią by było gdybym leżała na łóżku i ginekolog zrobił usg dopochwowe i potem leciała ubrać dół i rozebrać górę i znowu kłaść się na łóżku i robić usg piersi. Przy takich badaniach rozbieram się do naga i zarazem robi mi usg pochwy i piersi. A czy przykryta jestem? Przy usg nie, przy zwykłym badaniu ginekologicznym tak. Tak jak napisałam wcześniej przy wykonywaniu badań całego ciała najwygodniej być nago i nie robić komedii.
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta komedia jest dla komfortu psychicznego, jednak czuję się bardziej komfortowo gdy mam górę lub dół. A żeby było bardziej komediowo to nie rozbieram się za parawanem tylko w oddzielnym pomieszczeniu
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Co to za brednie?
Nie wierzę. Dla mnie to 100-procentowy troll.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to nie wiem po co wstydzić się własnego ojca? Przecież zboczeńcem nie jest. To co masz widział już nie u jednej kobiety
Ja tam nie wstydziłam się mojego Taty. A jak miałam 9-10 lat to gdy kąpałam się kazałam żeby przychodził i rozmawialiśmy, opowiadał jakieś śmieszne historie czy bajki albo udawałam kaczora donalda pod wodą ![]() Wiadomo z gołym tyłkiem czy cyckami nie biegałam przy Tacie ale nie był to dla mnie problem gdy np. zakładałam stanik a on wszedł do pokoju, bo coś chciał. Bardziej to on peszył się i wychodził hehe. W końcu to Tata. |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez bylam prywatnie, ale to bylo w ciazy, i raz poszlam kilka mcy po ciazy to tak samo gory nie mialam badanej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
Ja chodzę do dziadka i zawsze mnie pyta czy badanie będzie ginekologiczne tylko czy całość, ja odpowiadam całość, i wtedy mówi to rozbieramy się do stroju Ewy. Z tą tylko różnicą że idę do przebieralni i tam się rozbieram i nakładam wiszący tam szlafrok, w tym szlafroku wychodzę do gabinetu idę za parawan ściągam szlafrok i wieszam na wieszaku obok fotela i kładę się nago, bada mi dół a potem piersi, po badaniach zakładam znowu szlafrok i śmigam do przebieralni.
|
|
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
Zgadzam się. Jezu jaki wstyd, współczuje ci. Co innego gdy rodzic ogląda swoje dziecko gdy ma kilka lat a co innego dojrzałą dziewczynę. Jeszcze inna sytuacja gdy widać nago ale ma się złączone nogi że widać tylko wzgórek, a ty miałaś całe krocze na wierzchu, obciach do potęgi ja bym się spaliła ze wstydu. No i po co ten lekarz mówił o twojej masturbacji, ja bym tego nie przeżyła chyba.
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie dolujcie juz dziewczyny bardziej.. Mysle, ze to ze ojciec ja widzial bylo oczywiscie nieprzyjemne, ale to lekarz i jego zachowanie jest tu glownym problemem. Autorko zglosilas to?
|
|
|
#105 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś w to wszystko nie wierzę,sorry.
|
|
|
|
|
#107 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
|
#108 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Tu aż się roi od głupoty i od trolli
|
||
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;4856097 3]Im dalej w ten wątek, tym bardziej szokujące wpisy.
Tu aż się roi od głupoty i od trolli [/QUOTE]Nie wiem, czemu od razu wyskakujesz z trollami i głupota W mojej rodzinie mamy zdrowe podejście do nagości (nikt sie nie zasłania) i czasami ja szlam do łazienki sie myć (nago), czasami tata albo mama sie przebierali jak byłyśmy z siostrą w pokoju, albo ktoś komuś wszedł do łazienki i w żadnym z tych przypadków jedna strona nie lustrowana drugiej od góry do dołu, to było zupełnie naturalne Tak samo z opalaniem toples, czy plażą nudystów. Nie każdy ma takie podejście jak my, ale i takie "dziwolągi" chodzą po świecie Ja bym takiemu lekarzowi nie odpusciła i nie słuchała mamy, która chyba nie ma za bardzo pojęcia o obowiązujących standardach. Nie musisz od razu czuć się wykorzystana, molestowana i w ogóle stawiać sie w roli ofiary, ale jak ktoś nie zna procedury dot. jego pracy, to nie powinno się mu odpuszczać.
|
|
|
#110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze, przyjmijmy, że to JA mam niezdrowe podejście do nagości Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2014-10-17 o 13:04 |
|
|
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;4856426 3]Historia 'wiodąca' jest moim zdaniem trollowata i zmyślona. Potem wpis laski, że ona się jako dziecko bawiła z ojcem w kaczora w wannie - skierowany do dziewczyny upokorzonej i wystawionej na widok ojca w trakcie badania u ginekologa (zakładając, że to prawda) i okraszony pokrzepiającym tekstem, że przecież tatuś to samo już pewnie widział u nie jednej kobiety. Potem znowu opowieść o tym jak to się rozbiera do rosołu i wykłada na fotelu ginekologicznym niepodal szlafroczka, podany jako przykład 'normalnej' procedury u 'dziadka' (wtf?).
Dobrze, przyjmijmy, że to JA mam niezdrowe podejście do nagości [/QUOTE]No i po co się czepiasz? No ja napisałam, że chodzę do dziadka, a to zwykły facet po 50tcę, ale ma siwą głowę już i pomarszczoną cerę i nazywam go dziadkiem. Nie moja wina, że ty pewnie wstydzisz się rodzicom nawet w majtkach pokazać. Edytowane przez aniatojaa Czas edycji: 2014-10-17 o 13:12 |
|
|
|
|
#112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;4856484 2]Z rodzicami to ja już nie mieszkam od x lat
Ale przyznaj się, że jesteś zacofana i nie chciałabyś, żeby oglądali cię w majtakch ![]() Nie martw się, ja też z tym nieobytych ludzi, którzy nie chodzą w bieliźnie przy rodzicach. Co zrobić, taka się urodziłam, każdy ma jakiś defekt. Zgadzam się z Tobą co do prawdziwości tej historii. Post, w którym tata przynosi jej parę stów utwierdził mnie w tym przekonaniu. Następny też pasuje do trolla. Ja akurat nie miałabym problemów z rozebraniem się u ginekologa. Ale nigdy nie byłam do tego zmuszona. Zawsze badanie piersi odbywało się w innym miejscu niż badanie ginekologiczne, potem ubierałam górę i zdejmowałam dół. Tak to wygląda w cywilizowanym świecie. |
|
|
|
|
#114 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez aniatojaa Czas edycji: 2014-10-17 o 14:52 |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto mówi, że obawę? Po prostu nie paraduję w bieliźnie przed rodzicami i rodzeństwem. Jakby mnie ktoś zobaczył, to bym się tym nie przejęła, ale sama nie zamierzam dążyć do takich sytuacji. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
W cywilizowanym świecie rozbierasz się w przeznaczonym do tego pokoju ,dostajesz "szlafroczek" ,który ułatwia dostęp do wszystkich badanych obszarów.
Kurcze no im dłużej to czytam tym bardziej nie wierzę, no nie wierzę ,że latała goła przed ojcem i lekarzem i jeszcze te teksty o żelu intymnym i wkładaniu przedmiotów.Nie,nie ,nie |
|
|
|
|
#117 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tyle ,że 13 latka to nie 15 latka ,która się masturbuje na całego.I stała przy niej ,przy głowie a nie patrzyła w krocze.Matka ,nie ojciec! Leżała i na stówę była ubrana do pasa a nie cała goła.No nic mi się tu nie zgadza, coraz bardziej się utwierdzam ,że to troll, który rajcuje się niejasnymi sytuacjami rodzinnymi a było takich wątków ostatnio na wizażu sporo.
|
|
|
|
|
#119 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#120 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dlaczego ma ojcem się nie przejmować? dziewczyna przy usg, leży z rozwalonym kroczem i ojciec to widzi, i nie widzi waginy dziecka, tylko prawie dojrzałej dziewczyny, to jest chora sytuacja. Lekarz powinien badać cię za parawanem a jeśli był tak ustawiony że było wszystko widać to powinien wyprosić ojca. To nie była sytuacja że gdzieś tam przeszła obok ojca nago zasłaniając jedno ręką łono a drugą piersi, tylko miała całe krocze na wierzchu, to jest obrzydliwe, że ojciec coś takiego oglądał u rozwiniętej córki. Zgłoś tego zboka. Ja bym się po prostu nie rozebrała, kazałabym ustawić parawan tak aby zasłonił widok ojcu, a drzwi zamknąć na klucz aby obcy nie wszedł, zresztą wolałabym aby obcy mnie zobaczył niż ojciec. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

Ta komedia jest dla komfortu psychicznego, jednak czuję się bardziej komfortowo gdy mam górę lub dół. A żeby było bardziej komediowo to nie rozbieram się za parawanem tylko w oddzielnym pomieszczeniu 

Nie wierzę. Dla mnie to 100-procentowy troll.