|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Damskie Kojota ale może się ukrywał męski pierwiastek ...
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Ja kupuję torebki na skórzana com. |
|
|
|
#1202 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja ostatnio w przejściu podziemnym pomiędzy Centralnym a Śródmieściem, już chyba trzy stamtąd mam.
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podasz wiecej parametrów ? ![]() Rozmiar? Fason? Ja się natknęłam i mam ją, z Rezerwatu, matowa, czarna nibyskóra, gruba, fakturowana? Nie ma takie słowa, już ja linkowałam, ale to je shopper/A4 więc nie wiem czy tego szukasz. Chyba powiedziałaś wówczas ok, ale nie tego szukasz. Minimalistyczna. Zara wkleję linka. This http://www.vinted.pl/kobiety/torby-n...rved-czarna-a4 I ktoś sprzedaje chyba po taniości. Sama póki co naszam tylko małe na pasku, ale jak potrzeba to duża jest w szafie. Szalenie podoba mi się jej wygląd, lubię na nią patrzeć
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-17 o 14:45 |
|
|
|
|
#1205 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1206 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja wybrałam jedną płócienną ze skórzanym wykończeniem, druga ze sztucznej skóry i obydwie poniżej 100zł. Skórzane chyba też mają i po drodze mogę zajrzeć. Jest jeszcze drugi sklep, bliżej Marriotta - Galeria LlM i tam mają tylko skórzane i bardzo ładne. Znaczy, bardzo w moim guście niektóre. Cen nie pamiętam.
|
#1207 | |
|
To ja :)
|
A nie, u mnie o dziwo wszystko kształcone
![]() Cytat:
Poproszę o lepszą pogodę na jutro -w Krakowie...
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo nazwy... Galeria LIM wiem gdzie jest ... Ale tam drogo chyba jest ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Proszzzzz Ale kurka ma nie być pogody
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1210 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ale przechodzę tamtędy ze trzy razy w tygodniu to spojrzę... ten tańszy się nazywa GA Coren, o ile pamiętam, nazwy tego przy LIM Galerii nie pomnę...
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Dwuwarstwowa czarna bluzka dla mnie - na prawo patrz (szafa)
Nosz w pytkę moja Ale ja nie chodzę w spodniach więc tylko się poślinię w monitor.
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukając bluzki natrafiłam na taką oto firmę .... Co myślicie? http://www.yodeyma.com/poland/pl/per...lfativas_modal Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-17 o 15:22 |
|
|
|
|
#1214 | ||
|
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
Z Wittchena kupowałam czasami TŻtu jakiś skórzany drobiazg typu portfel - przepłacanie ale niech ma, Panicz ![]() Cytat:
A kolejkę miałam na myśli mniej więcej taką ale faktycznie na żywo nie wiadomo gdzie szukać: http://www.toysplanet.pl/product-pol...-3-wagony.html Kończąc moją kosmetyczną epopeję: polazłam do Inglota, nic mi się nie podobało więc kupiłam tylko kasetkę Natomiast po wyspaniu się ten cień, który już mam, nie wygląda tak źle ino wymaga dobielenia w kąciku. No i tak, nie zostanę kolorówkowym freakiem bo mnie to przerosło.
|
||
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Nindżopesz
|
Polly, drugi (trzeci) Black do mnie leci...
|
|
|
|
#1217 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Nindżopesz
|
Trzeba Gryxa dobić więc kolejny babskie temat - korund. Warto?
Potrzebuję czegoś na pory, zaskórniki, szarość paszczy i przebarwienia. Kascysko poleca kwas mlekowy więc capnę ale rozmyślam czy korundu nie dowalić w jedną przesyłkę. |
|
|
|
#1220 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Badam kredkę Rachelową nyx jogurt i ni cholery nie wiem... A mam tego typu z 5
|
|
|
|
|
#1222 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak, dokąłdnie taką miałam w wyobraźni Sprytne?Cytat:
2. podróóóóóóby chamsko tandetne - znam. Cytat:
Żadna skóra twarzy chyba nie lubi tarcia? Moja mama ma, lubi, ale do ciałą raczej, dodaje sobie do żelu do mycia. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-17 o 15:51 |
||||
|
|
|
#1223 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. sprytne, jakiś fajny wybierzcie i jusz. 3. ja nie powinnam ze względu na syfy ale o dziwo dobrze to na mnie działa - enzymatyczny nie robił nic, cukrowy jest spoko. Glinka marokańska też niezła. Ale teraz bym czegoś nowego spróbowała... a to chyba wezmę. 4.
|
||
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Z bólem serca tak chyba zrobimy, ale wiem, że nikt się do tej pory nie dostosował, i cały zamysł i tak diabli wezmą, a my będziemy tymi jedynymi burakami cośmy nic nigdy nie podarowali.
Ach dylematy. Lete pomału nach sklepy. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-17 o 15:55 |
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
czy Was tez tak łeb napierdziela, jakbym ktoś w skronie młotkiem walił? Chyba ciśnienie leci na łeb (dosłownie) na szyję
|
#1226 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ponieważ ja na co dzień używam micela, raz na jakiś czas stosuję sobie ów korund na zasadzie porządnego oczyszczenia, otwarcia porów - jakoś mam wrażenie, ze wszelkie kremy / olejki / sera lepiej mi się po takim czyszczeniu wchłaniają. I to jest jedyny preparat mechaniczny, który mnie nie krzywdzi - jestem ciekawa tej maseczki K+K, tylko jakoś zapominam nabyć....
A w ogóle to śniadanie chyba zawiozę do domu i zjem na kolację
|
#1227 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ja bym chciala prosta,minimalistyczna, ale nie klasyczna, raczej nowoczesna i z pomyslem Nie musi byc elegancka, moze byc taka bardziej z jajem
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-17 o 16:02 |
|
|
|
|
#1228 |
|
Mother of Cats
|
Skąd Ty je bierzesz? Zatrzymałam się na etapie, że nigdzie nie ma
|
|
|
|
#1229 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Spod lady ![]() A na poważnie z Niemiec i Holandii. |
|
|
|
|
#1230 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ze trzy miesiące temu nabyłam maseczkę z mleka łosia (NIE łososia) z serii Babuszki Agafii. Od chwili zakupu użyłam jej dwa razy i stwierdziłam, ze nawilża (bo prawie nie ma co zmyć, wszystko skóra wchłania). W tej materii chętnie poczytam sugestie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

ale przechodzę tamtędy ze trzy razy w tygodniu to spojrzę... ten tańszy się nazywa GA Coren, o ile pamiętam, nazwy tego przy LIM Galerii nie pomnę...

Ale ja nie chodzę w spodniach więc tylko się poślinię w monitor.

, ja bym chciala prosta,minimalistyczna, ale nie klasyczna, raczej nowoczesna i z pomyslem