|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 27.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Zadzwoniła na policję i powiedziała, że leje mi się woda z sufitu, z mieszkania u góry, a lokatorka nie otwiera i nie wiem, co się dzieje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
co to jest kurtka parka ?
![]() i czym się różni od NIEPARKI ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Mi zaczely powoli chyba sie rozpuszczac ok 14-15dni ale nosilam je jeszcze troszke. Mialam zakladane po porodzie i wlasnie cos w tych okolicach mialam polozna w domu i ona stwierdzila, ze widac, ze cos w koncu sie z nimi ruszylo. Polozna powiedziala mi, ze rozpuszczac sie moga do ok 4-6 tygodnia po ich zalozeniu.
Edytowane przez Syl993 Czas edycji: 2014-10-18 o 01:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Pomocyy!!!
Od paru dni na moim balkonie poźnym wieczorem przesiadują gołębie i srają oczywiście, mam już serdecznie dość sprzątania ich odchodów. Sąsiedzi karmili je na swoim balkonie, widzę juz przestali to robić. One jednak dalej przyfruwają i srają u mnie na balkonie ![]() Jakieś sprawdzone rady jak się ich pozbyć?
#130 |
Konto usunięte
|
Czy któraś używała tego reklamowanego żelu rozgrzewającego zimne dłonie i stopy Reguterm? Jakieś wrażenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |||
Konto usunięte
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;4856816 3]Kupiłam pod koniec lipca spodnie w Hausie.
Potem wyjechałam, spodnie do października leżały w szafie, nie noszone. Ubrałam je teraz i zauważyłam, że jedna nogawka jest krzywa. Szwy podczas chodzenia przekręcają się na środek łydki. Myślicie, że mogę po takim czasie to reklamować? Spodnie nie były drogie. ale naprawdę źle to wygląda i nigdzie w nich nie wyjdę.[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gdybym to zauważyła od razu po zakupie nie miałabym problemu z reklamowaniem tych spodni. Ale tyle czasu od zakupu minęło i zaczęłam się zastanawiać czy nie zrobię z siebie wariatki jak powiem, że dopiero teraz to zauważyłam. Ale jak mówicie, że nie to idę w poniedziałek reklamować ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;4857441 2]Dzięki.
Gdybym to zauważyła od razu po zakupie nie miałabym problemu z reklamowaniem tych spodni. Ale tyle czasu od zakupu minęło i zaczęłam się zastanawiać czy nie zrobię z siebie wariatki jak powiem, że dopiero teraz to zauważyłam. Ale jak mówicie, że nie to idę w poniedziałek reklamować ![]() Idź i śmialo reklamuj! ![]() Ja w Mohito rekalamowałam sukienkę po pól roku i bez problemu mi reklamację uznali - to w końcu ta sama sieciówka LPP.
#133 |
Konto usunięte
|
A i jeszcze jedno pytanie.
Zamówiłam coś 2 tygodnie temu na allegro. Miało być wysłane listem poleconym priorytetowym, więc po 2 dniach przedmiot powinien być u mnie. Ale facet wysłał to Inpostem i do dzisiaj przedmiotu nie mam. Weszłam przed chwilą na stronę inpostu i okazuje się, że wczoraj awizowali przesyłkę. Na 100% ich u mnie nie było bo zawszę w domu ktoś jest i na pewno, gdyby ktoś z tą przesyłką przyjechał to zostałaby odebrana. Punkt w którym przesyłka jest awizowana jest na drugim końcu miasta, totalnie mi nie po drodze i na pewno tam nie pojadę. Zadzwonię oczywiście w poniedziałek do inpostu, ochrzanię ich, ale jeśli nie będą chcieli mi tej przesyłki przywieść to mogę jej nie odbierać i żądać od sprzedawcy zwrotu kasy? No bo sorry przesyłka miała być już dawno u mnie, miał ją wysłać priorytetem a ja czekam 2 tygodnie i jeszcze będę może mam tracić czas na jazdę po nią bo im się nie chce du.. ruszyć i jej przywieść. A teraz to już mi w ogóle na tym przedmiocie nie zależy. |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
Jest opcja na allegro, żeby aukcja wystawiła się o konkretnej godzinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja mam pytanie.. mam starą pralkę.. tata ją kupił jak miałam z 7-8 lat a mam 23 ![]() Czy da się to jakoś wyczyścić? Np dać jakiś calgon albo coś co rozpuści ten syf? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
... choć nie Westwood
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;48575044]Woreczki foliowe spróbuj powiesić..
![]() A ja mam pytanie.. mam starą pralkę.. tata ją kupił jak miałam z 7-8 lat a mam 23 ![]() Czy da się to jakoś wyczyścić? Np dać jakiś calgon albo coś co rozpuści ten syf? ![]() Ja kupuje taki plyn w biedronce do czyszczenia pralek. Dobrze oczyszcza i usuwa resztki proszku.
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
czy w banku można wymienić na PLN każdą walutę? czy nie wymieniają raczej?
mam szekle izraelskie, chciałabym je zamienić na złotówki, ale w kantorach na mnie patrzą jak na kosmitę, a ponownie się do Izraela nie wybieram więc się nie przydadzą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;48575044]
A ja mam pytanie.. mam starą pralkę.. tata ją kupił jak miałam z 7-8 lat a mam 23 ![]() Czy da się to jakoś wyczyścić? Np dać jakiś calgon albo coś co rozpuści ten syf? ![]() Szufladę wyciągnąć namoczyć i umyć. Pralkę puścić na wysoką temperaturę z soda oczyszczoną albo kupić środek do mycia pralki. |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4857547 2]Szufladę wyciągnąć namoczyć i umyć. Pralkę puścić na wysoką temperaturę z soda oczyszczoną albo kupić środek do mycia pralki.[/QUOTE] ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że kolega albańskie leki sprzedawał na allegro ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;48575044]Woreczki foliowe spróbuj powiesić.. ![]() A ja mam pytanie.. mam starą pralkę.. tata ją kupił jak miałam z 7-8 lat a mam 23 ![]() Czy da się to jakoś wyczyścić? Np dać jakiś calgon albo coś co rozpuści ten syf? ![]() Wyciągnąć szyflandę, namoczyć w wodzie z octem, wymyć dokładnie. Puścić długi cykl prania na 90 stopni, ja do środka wlewam(do szyfladki) pół butelki octu zwykłego i z 2 - 3 łyżki sody do bębna i heja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Ja mam taki problem z pralką na stancji, ale niestety żadnym sposobem nie da się wyciągnąć szufladki do wyczyszczenia. Próbowało 6 osób i nic. Co z tym zrobić? Czy taki płyn do czyszczenia pralek sobie z tym poradzi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
jaka to pralka jaki model? Ladowana od frontu czy od góry?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.27.
Mam pytanie o skrót klawiszowy w Excelu, pamiętam, ze coś takiego było, kombinuję i nie mogę
![]() Mam kolumnę liczb, chcę z tego zrobić w drugiej kolumnie logarytm no to jasne, wpisuję ln i pierwsza wartość. I teraz nie chcę przeciągać myszką bo kolumna jest ogromna i musiałabym się tak bawić długo, tylko wiem, że było chyba coś z shiftem/enterem i dwoma kliknięciami myszką, tylko nie wiem jak to szło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
dostałam 100% sok z pokrzywy i 100% sok z czarnej rzepy - co można z tym zrobić?
![]() nie otwierałam, boję się skosztować w sumie - to się od tak pije? ![]() dodaje się do czegoś? nie mam zielonego pojęcia, do czego mogłabym tego użyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
jak mogę oglądać Top Model za granicą? wcześniej używałam wtyczki Hola! (którą polecono mi chyba właśnie na wizażu), ale teraz ona dnie działa. Wyłączyłam AdBlocka - nie pomaga. Najpierw miałam komunikaty że muszę zalogować się do proxy (??), a teraz po prostu "okienko" z materiałem filmowym jest białe i nic się nie ładuje. Ajuto!
#148 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
To dziwne. A nie ma pustej komorki pod spodem, jest cala kolumna wypelniona? Bo to dziala, jak wprowadzisz formule w jedna komórkę i obok jest ciągłość, gdy jest przerwa to uzupełnia do ostatniej wypełnionej komórki.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: zrobiłam inną kolumnę, powpisywałam kilka liczb, obok w komórce przemnożyłam przez 5, kliknęłam 2 razy i wszystko się wypełniło ![]() edit2: już wiem, między tymi kolumnami była jedna pusta kolumna, gdy zrobiłam bez tej przerwy wszystko działa, dziękuję ![]() Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2014-10-18 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.