|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Dzien do d :dupa:
Mam dosc, pojechalam do labu i po badaniach pod szpitalem baba na parkingu we mnie wjechala, przerysowala nadkole i drzwi i na mnie z pyskiem, ze ona nic nie czula i to nie ona... jeszcze przyszla jej siostra i tatus, i mi mowia ze slad na ich zderzaku i reflektorze to oni mieli juz dawno, tak auto kupiliI tak ona stracila przez ta policje bo ma mandat i jeszcze straci czesc znizek za kolizje.... Ale mam dosc, wybaczcie, ze tak egoistycznie dzisiaj, czytam, ze nikt nie urodzil wiec czekamy na weekend![]() A i gin mi zlecil badanie plytek krwi w komorze...ktos mial podobne? Musze poszukac o co z tym chodzi.. Padam spac |
|
|
|
#1862 |
|
Wtajemniczenie
|
Kostka wspolczuje... co za policjant zeby ciezarnej mandat wlepic.. bez serca typ... ja bym nie przyjęła ;P
|
#1863 |
|
Wtajemniczenie
|
Kostka bidulko... co za babsztyl..
A co do komory to chyba po prostu liczenie na piechote a nie przez maszynę. .. a masz jakos malo? Moze cos mnie ominelo....
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
o rany Kostka, co za dzień :/ współczuję
|
|
|
|
#1865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o matko i trzy córki! co za ludzie, co za ludzie! w Kato to było czy w Miko? aaaaaa ściskam Cię mocno, mam nadzieję, że kiedyś na żywo też mi się uda |
|
|
|
|
#1867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mama moja upiekla ciasto z brzoskwiniami z puszki i przyniosla całą blachę... oczywiście ciężko było się oprzeć i zjadłam też taką kostkę... cukier- 150
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Kostka, co za zrypani ludzie. Współczuję
Narobiłam się jak dzika w kwestii tych urodzin, a jutro drugie tyle roboty przede mną Ja nie wiem, ale przed ciążą mogłam zapitalać cały dzień jak dzika i wszystko było okej, a tutaj te dodatkowe osiem kilogramów tak mnie obciążają i męczą, że nic tylko leżeć i kwiczeć A, wybrałam się dzisiaj do sklepu KIK - nie wiem czy macie taki koło siebie i czy wszędzie mają te same promocje, ale wzięliśmy dla dziecka kocyk i maskotkę-grzechotkę [aż się popłakałam potem ze wzruszenia, bo to TŻ tak spontanicznie ją chwycił
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Jak nie urok to sraczka. Wlasnie soe dpwiedzalm ze moja babcia ma prawie na 100% sepse. Lekarz mowil ze szybko wykryte i szybko leczenie podjete ale i tak sie stresuje. Niby dla mnie nie ma niebezpieczenstwa ale we wtorek sie dopytam na wizycie.
|
|
#1870 |
|
Rozeznanie
|
cos mi sie zdaje podejrzana ta niska aktywnosc na forum ;P
strasznie mi cieplo w stopy :P mam ochote nalac do miski lodowatej wody i se tam wcis te stopy ;P
|
#1871 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie na szybko. My dzisiaj wrocilismy do domu, ale nawet nie mam sily sie odezwac na dluzej. Jak znajde chwile to sie poodnosze, takze dobranoc
|
#1872 |
|
Rozeznanie
|
alea super!!!
![]() gdzie Wy na porodówkach?? Kurde zaczyna się mi znów coś w pęcherzu dziać piecze i boli jak sikam :/ a od 38 tyg furaginu nie można i nie wiem co teraz..
|
#1873 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie jakaś taka podejrzana ta cisza...
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mysle ze to bardziej piatkowy wieczor, niz porodowki zawsze w piatki jest slaba frekwencja. No ale jutro sie okaze
|
|
|
|
|
#1875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
38!ale się narobiliście dzisiaj! i Lileczka będzie miała super pokoik naszykowany! zazdroszczę tego pomieszczenia, bo u nas wszystko na kupie, lozko nasze, zaraz obok lozeczko, ze prawie wstać nie można od nas, ale nie możemy inaczej tego przestawić... miejsca brak! Cytat:
![]() Cytat:
przytulam z całego serca, co za gbur wlepiać Tobie mandat! pffffffff....!!! a mnie jeszcze Mama wyciagnela na zakupy dla wnuczki, bo mowi, ze nic jeszcze nie kupowala nachodziłam się po porcie lodz jak glupia i padam! i z 6 razy odwiedzałam wc ![]() ale takie zakupy już nie dla mnie! padam! padam! Elcia
|
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
Kostka ale przeżycia! Okropna baba!
Jakby co to ja nie rodzę Oglądam film i idę spać jak mi dzieć da bo strasznie świruje. Dobrej nocy. Pośpijcie dzisiaj
|
#1877 |
|
Rozeznanie
|
a wogule ordynator szpitala gdzie leżałam i rodzić będe to on liczy tygodnie ciąży tak jakby od poniedziałku zaczynając...to znaczy ja mam termin na 5-6.11 to według niego 40 tydzień zaczynam 3.11... teraz niby jestem w 38 ale według niego to by wychodziło,że jestem w 37 a dopiero od poniedziałku bede w 38...że podobno pare dni w tą czy tamtą to i tak bez różnicy mało kto rodzi w terminie..
zjadłam już vit.c i wypiłam ól litra wody duszkiem ale i tak sie boję bo zawsze mi furagin pomagał
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
Martha jak mozna nie lubic pierogow ruskich???normalnie jestem w takim samym szoku w jakim byla, kiedy moj znajomy z pracy powiedzial mi, ze nie lubi czekolady
![]() Ja KOCHAM pierogi ruskie ![]() Silesianna kotek przeslodki Frau, Ela zdrowka dla waszych dzieciaczkow ![]() Kostka wspolczuje przezyc ja pewnie doczekam 4 z przodu, 40tc zczynam we wtorek ![]() caly dzien prawie przespalam, pozniej znajomi na chwile przyszli i tak o to juz prawie 23 i trzeba sie znowu klasc spac ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- ecleriss oby zapalenie pecherza szybko minelo, ja cala noc sie meczylam z bolem, naszczescie to tylko mala zrobila sobie z niego zabawke strasznie sie balam, ze to infekcja i antybiotyk bede musiala brac.manieczka lacze sie w bolu, ja tez przeziebiona juz prawie od tygodnia, trzymam kciuki, zeby szybko tobie odpuscilo
|
|
#1879 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kotek sliczny! <3 jaka to rasa? to teraz masz dwie kotki czy kocurki? ja swoja Roxi od dzis odzwyczajam wchodzenia na nasze lozko ![]() Cytat:
![]() ja tez przy tym wzroscie do tej pory przytylam 12kg ale jeszcze miesiac mi zostal ![]() Cytat:
![]() Kostka, wspolczuje przezyc :/ w nas 2dni temu tez wjechala Murzynka. Ona nawet z auta nie wyszla-glupaudala. Tz wyszedl to ta zaczela mowic, ze to nie ona bo nic nie czula. W sumie my mamy mala ryske a ta obdarty blotnik. Nic z tym nie robilismy-pojechalismy dalej. Tu jezdza i nie patrza. A takie stluczki sa na porzadku dziennym. Martha, słodziaszne ciuszki ![]() Sweet, kolyska piekna- jak dla malej ksiezniczki Dzis moja pierwsza noc na podkladzie. Zalozylam w razie odejscia wod plodowych w nocy. A co jakby wody odeszly w nocy a dopiero rano by sie zorientowalo, ze odeszly? Chodzi mi o to, co by sie stalo jakby sie to 'przespalo' ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- ja tez srednio przepadam za ruskimi. Nigdy bym nie kupila od tak. Tym bardziej bym ich nie robila. Czasami tz jakiegos skubne. Zdecydowanie wole z kapusta i grzybami
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Kumpelki niedawno poszly-fajnie tak powspominac stare czasy
![]() Ela wspolczuje tego swedzenia ![]() Kostka tez bym miała dzień do dupy wiec ci się nie dziwie
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Rosalie
Preferuje z serem na slodko albo z kapusta! Lubie tez z green waya z cukinia ![]() Taka juz jestem ![]() Ale mnie brzuch ciagnie! Z przemeczenia, za duzo nachodzilam sie! chce juz spac....
|
|
#1882 |
|
Rozeznanie
|
No ja tez chce juz spac! Przez ostatnie 48h spalam 3, 5h chodze powoli jak zombie. Wyzprzayalam, poprasowalam i padam tylko ze zmęczenia a nie sennosci.
Kostka wspolczuje
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
To ja znowu obudzilam.sie!
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Dwie godziny i nic. Szlag mnie trafi
---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ---------- Ktora juz nie spi? Przyznac sie tu prosze
|
|
#1885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też dziś kiepską noc zaliczyłam, pospałam z godzinę, potem od 22:30 do po 1 oglądałam top gear, jak już udało mi się przysnąć na chwilę, to pęcherz mnie budził i tak w kółko. Wstałam o 5:45, żeby się Z od mojego przewalania nie rozbudził, bo wrócił późno... Pogoda paskudna, przez mgłę nie widać domów sąsiadów, wilgoć w powietrzu sprzyja rozmnażaniu muszek pranie pewnie nie będzie chciało mi schnąć, ale chociaż nadzieję na gruntowne porządki mam dziś - jak zamontują się dwa ostatnie parapety i lustro w łazience to wsiadam na mopa
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc...
U mnie noc przespana w calosci... teraz mnie syncio obudzil dopiero... Chyba ten wczorajszy bol tak mnie wymeczyl... Milej soboty! Czy ktoś dzisiaj rodzi??? ;P
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na pewno dzis nie rodze, nie wyspalam sie! Nie nadaje sie na porodowke, wiec udostepniam miejca
![]()
|
|
#1888 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zadziałać, ale boję się że mi zaraz na zatoki siądzie. Z resztą cały czas smarkam, a jak zaraz po przebudzeniu czyszczę nos to mi aż mroczki przed oczami skaczą. Cytat:
![]() My oglądaliśmy wczoraj wieczorem "jak urodzić i nie zwariować" dość śmieszne ;-) no i spałam do teraz nawet bez wstawania do toalety ;-) |
||
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Miałam w nocy skurcze tzn.bolalo juz fest okresowo ,ale się wyciszylo.....nawet nie wiem kiedy zasnelam,także ja nie rodze....
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
czuje się totalnie wypluta
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

jeszcze przyszla jej siostra i tatus, i mi mowia ze slad na ich zderzaku i reflektorze to oni mieli juz dawno, tak auto kupili
wiec czekamy na weekend

Ja nie wiem, ale przed ciążą mogłam zapitalać cały dzień jak dzika i wszystko było okej, a tutaj te dodatkowe osiem kilogramów tak mnie obciążają i męczą, że nic tylko leżeć i kwiczeć 

strasznie sie balam, ze to infekcja i antybiotyk bede musiala brac.