![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
no nie wiem czy tak fajnie - od położnej dostałam ochrzan... Lekarz na szczęscie powiedział, że to normalne, dziecko i tak weźmie dla siebie wszystko co najlepsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Apropo koncernow to oczywiste jezeli produkuja cos to musza zarabiac, nie sa to organizacje charytatywne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Hehe kanapki mnian
Cytat:
haha musisz ciagle ta mizeria kusic;D? ![]() Cytat:
hejka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
o i jak btlo razem sobie spac? ![]() Milego dnia u tesciow ![]() Cytat:
kochana moj tez wstal,zjadl i poszedl biegac a mi nic nie zrobil wiec wstaje cos ogarnac bo umre z glodu. Cytat:
Hej ![]() gratki synka ![]() Cytat:
hehe ![]() Ja tez nadaje z lozka jeszcze ;* ![]() Choc wstalam duzo wczesnuej ![]() O mamo,chxe do Was na obiady Cytat:
![]() Cytat:
Ojej. Tez chce sen o dzidziulce... ![]() Cytat:
hejka ![]() Cytat:
oj tam obijaj sie a nie ![]() Ja wstaje sniadanie,potem pranie sciagne. Ogarne kuchnue i zrobie ciasto nalesnikowe do piersi z kurczaka i je juz zamocze,tylko musze tez je ogarnac na kotleciki ![]() Potem ogarne kalafior do gotowania i obiire ziemniaki i jak bedzie trzeba to juz obiad bede wstawiac powoli,smazyc cudowac:P Hehe ![]() Z psami bylam na dworze juz o 7 rano :P Teraz leza ze mna w lozku ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
BAN stały
|
Cytat:
Moj mial niedawno Priorix-tetra i pare dni pozniej podwyzszona lekko temp. poza tym nic.Tezsie balam. Brawa dla coreczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
hejka..
lenia mam od rana a tu sprzątanie czeka..
#1326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Soniuska-jak zwykle perfekcyjna pani domu ![]() Zrobilam moje typy imion dla dzidzi: -Dla chlopca-Mikołaj, Wojciech, Mateusz, Aleksander -Dla dziewczynki-Klara, Julia, Pola, Nadia Co myslicie? ![]()
![]() |
#1327 | |
BAN stały
|
Cytat:
Avent Clasik sprawdzil sie najbardziej.Potem pil Mleko antyreflux ipotrzeba bylo wiekszego smoczka, to okazalo sie ze z Tomme Tippe zaden nie przypasowal i zostaly tylko na herbatke |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Hehe skad ja to znam
Cytat:
![]() Choc nie w moim guscie;-* Jem sniadanie. Jaka tam perfekcyjna,mega mi sie nie chce:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
madixx Marteusza mam już
![]() soniuska wstaję patrzę kurz leży.. myślę a może i ja poleżę ![]()
#1330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no ja najpierw do obiafu ogarne i jeszcze podlogi chyba bo syf niesamowty ![]() Juz koncze sniadanko i do roboty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
ja skorzystam że dzieciaki poszły do teściowej na dół i też się wezmę za odkurzanie.. kuchnie i łazienkę ogarnęłam wczoraj więc długo mi się nie zejdzie ..
a potem muszę na zakupy jechać
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec ja mam to z glowy i musze podlogi obiad i kuchnie po obiedzie ogarnac. No i pranie sciagnac ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Lece do roboty,buziaczki ![]() Odezwe sie ![]() Nie pozbedziecie sie mnie tak latwo:P ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
Soniuska chłopa do roboty zaciągnij a nie sama... pobiegać sobie poszedł zamiast Ci pomóc ...
![]() a ciasto do cycków to nie naleśnikowe bo tam mleka nie ma a woda mąka jajko i przyprawy ![]() ![]()
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem niewyspana i wkurzona na TŻeta wczoraj miał gości i siedzieli i darli się chyba do 2 w nocy, ja mam i tak problemy z zasypianiem, zasnęłam może po 3 a on o 8 mnie obudził... Przyszłam do domu i myślałam, że tu pośpię ale jestem taka wkurzona, że nie mogę zasnąć...
Ugotowałam jajka ( albo będę jeść surowe, nie wiem) i chyba muszę chociaż do Biedry skoczyć bo nic na obiad nie mam... Ale zły dzień ;( Wczoraj kupiłam na ciuchach jeden bodziak i jedne śpioszki, oba nowe jeszcze z metkami i takie słodkie, jedno jest jasno różowe a drugie jasno szare. I jeszcze sobie kupiłam kurteczkę z rękawami 3/4, ponczo ![]() ![]() ![]() I jajka wyszły za surowe ;( buuu zmarnowałam dwa wiejskie jajeczka ... Edytowane przez Pavlinecka_21 Czas edycji: 2014-10-18 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie ze dzidzia ma sie dobrze, bo i gratuluje synka! super wiesci ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1338 |
Zadomowienie
|
Witam z rana!
W końcu sobie pospałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- rudi sie przyzwyczaila i nie plakala juz pozniej? ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() napij sie cieplej herbtaki, poloz przed telewizorem i olej wszystko... ![]() ![]() ii glowa do gory! ![]() ![]() swoja droga nie moglam nigdy przekonac sie no ponczo, jakos sobie siebie w tym nie wyobrazalam ale teraz mysle ze bylo by to dobre rozwiazanie.. musze to przemyslec. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- ja jem sniadania w lozka od dawien dawna. przydala by sie stolik sniadaniowy, bylo by wygodniej jesc a i laptop juz mnie tak w brzuch cisnie ze nie wiem jak mam go klasc :/ a ma teleonie jakos nie umiem sie na wizazu odnalezc.
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ ![]() Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2014-10-18 o 09:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z chłopięcych podoba mi się Aleksander ale Tż kręci nosem ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nancy822 Czas edycji: 2014-10-18 o 10:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
BAN stały
|
Dziwczynke jednak latwiej ubrac musze przyznac. Znalazlan na e-bayu jedne jedyne rekawiczki dla stwora, ktore nie byly rozowe, a majac inny kolor nie mily rozowych kwiatkow i typowio dziewczecych emblematow i kosztowaly mniej niz kilkanascie eu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Gossip ale on pojechal po zakupy i lazienke umyje
![]() Pomaga ![]() A co do nalesnikowego to wirm-ja sama robie bez mleka czesto nalesniki a z woda ![]() Pavlinecka o kurcze..nie dziwie sie:/ a co on tak zabalowal? Ja bym tam awanture robila co chwila ze ckszek Kochana super zakupy ![]() Mala ja tez wielorybem jestem:P Ale Gosia tez ma duzy brzunio ![]() A co do Ruti to tak,spali z nami wszyscy w lozku ![]() I juz nie smuta ![]() Nancy ![]() ![]() My moze w koncu obejrzymy transformersow ostatnia czesc ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Ja juz piersi w ciescie mam i siedxa w lodowce cxekaja na usmazenie. Gotuje kalafior na parze wlasnie,ziemniaki tez juz obrane ![]() Zostaly podlogi,chyba nawet je umyje i ogarnac siebie ![]() ![]() Choc mam przeczucie ze czegos nie zrobilam:P |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Mała mnie te z sie Julka podoba ale za dużo Julek w okolicy i też myślałam o Poli bo fajne rzadko spotykane ale Tż nieee bo jak to tak i jego rodzina też nieeee najlepiej (nie obrażając nikogo) dać kaśka lub anka że jak krzykniesz jedno z tych imion to się 20 osób odwraca na raz
![]() Oczywiśnie nie mam nic do tych imion bo ładne ale za często spotykane... w swojej klasie miałam 6 dziewczyn o imieniu Anna... no litości ![]() Amanda, Ada, Olka=Aleksandra, Amelka, Lena, Nadia, Nikola, Oliwia, Wiktoria Mnie sie te podobają i jakbym miała wybierać to napisałabym na karteczce i losowała albo coś w tym stylu bo ciężko mi się zdecydować ![]() Przez którąś będe dzisiaj kompot robić ![]() ![]()
![]() |
#1344 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze wogole udalo ci sie cos znalezc ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() a jesli chodzi o Pole to jest przepiekne ![]() a wiedzialas ze Pola to tak naprawde zdronienie do Apolonia, choc teraz przyjelo sie juz jako samodzielne imie ![]()
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój już prawie gotowy, też z jabłek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
BAN stały
|
Cytat:
Anki i Kaski byly kiedys i juz zazwyczaj sa dorosle kobiety, niepopularne imiona wsrod malych dziewczynek. Zreszta popatrz po innych watkach mamusiowach. A moj maz zarzucil imieniem Ewa i tak sie nad tym zastanawiam. Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2014-10-18 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mam tak pogmatwaną sytuację rodzinno - lokalową, że i tak muszę spać u niego ![]() A co do poncza też myślałam, że nigdy nie założe, ale jestem uzależniona już chyba od pinterest i tam znalazłam tak dużo fajnych propozycji, a jeszcze to ponczo nowiutkie i śliczne jest, jak się wypierze to Wam pokarzę ![]() A laptopa nie umiem trzymać na kolanach... jak leżę w łóżku to kładę go na taborecie obok hehe Cytat:
![]() A Tżeta goście to przypadkiem zajechali, mieli posiedzieć i spadać, to posiedzieli... On okazję owszem miał, ale miał wypić dwa drinki i iść spać. Coś mu nie wyszło. W każdym razie jajka wywaliłam, zjadłam kanapki z pastą rybną i podlewam storczyki, które i tak nie kwitną... O. Mam taki bajzel, muszę to posprzątać bo nie mam gdzie poleżeć nawet dziżas a miałam o czym innym ;P Macie / planujecie poduszki do spania? Chcę kupić bo mi tak ciężko się ułożyć, a jak brzuszek urośnie to chyba na fotelu będę spać... ;/ I ze złości 4 pary rajstop na all dla kobiet w ciąży kupiłam. O ( bo zniżka ;P) Edytowane przez Pavlinecka_21 Czas edycji: 2014-10-18 o 10:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z owocow mam tlyko mandarynki i jedna gruszke ![]() hmm.. musze wykonac telefon do mamy, ciekawe czy ona nie ma truskawek w sloiku.
![]() |
#1349 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.