|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
no nie wiem czy tak fajnie - od położnej dostałam ochrzan... Lekarz na szczęscie powiedział, że to normalne, dziecko i tak weźmie dla siebie wszystko co najlepsze
mam nadzieję zacząć teraz nadrabiać
|
|
|
|
#1322 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Polac jej(soczku)Apropo koncernow to oczywiste jezeli produkuja cos to musza zarabiac, nie sa to organizacje charytatywne. |
|
|
|
|
#1323 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hehe kanapki mnian
Cytat:
haha musisz ciagle ta mizeria kusic;D? ![]() Cytat:
hejka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
o i jak btlo razem sobie spac? ![]() Milego dnia u tesciow ![]() Cytat:
kochana moj tez wstal,zjadl i poszedl biegac a mi nic nie zrobil wiec wstaje cos ogarnac bo umre z glodu. Cytat:
Hej ![]() gratki synka ![]() Cytat:
hehe ![]() Ja tez nadaje z lozka jeszcze ;* ![]() Choc wstalam duzo wczesnuej ![]() O mamo,chxe do Was na obiady Cytat:
![]() Cytat:
Ojej. Tez chce sen o dzidziulce... ![]() Cytat:
hejka ![]() Cytat:
oj tam obijaj sie a nie ![]() Ja wstaje sniadanie,potem pranie sciagne. Ogarne kuchnue i zrobie ciasto nalesnikowe do piersi z kurczaka i je juz zamocze,tylko musze tez je ogarnac na kotleciki ![]() Potem ogarne kalafior do gotowania i obiire ziemniaki i jak bedzie trzeba to juz obiad bede wstawiac powoli,smazyc cudowac:P Hehe ![]() Z psami bylam na dworze juz o 7 rano :P Teraz leza ze mna w lozku
|
|||||||||||
|
|
|
#1324 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moj mial niedawno Priorix-tetra i pare dni pozniej podwyzszona lekko temp. poza tym nic.Tezsie balam. Brawa dla coreczki. |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
hejka..
lenia mam od rana a tu sprzątanie czeka..
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zwykle chudlam najpierw z biustu :P Soniuska-jak zwykle perfekcyjna pani domu ![]() Zrobilam moje typy imion dla dzidzi: -Dla chlopca-Mikołaj, Wojciech, Mateusz, Aleksander -Dla dziewczynki-Klara, Julia, Pola, Nadia Co myslicie?
|
|
#1327 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Avent Clasik sprawdzil sie najbardziej.Potem pil Mleko antyreflux ipotrzeba bylo wiekszego smoczka, to okazalo sie ze z Tomme Tippe zaden nie przypasowal i zostaly tylko na herbatke |
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe skad ja to znam
Cytat:
![]() Choc nie w moim guscie;-* Jem sniadanie. Jaka tam perfekcyjna,mega mi sie nie chce:/ |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
madixx Marteusza mam już
ale Mikołaj jest w moich typach, co do dziewczynki to Pola mi się podoba ale nie skorzystam raczej.soniuska wstaję patrzę kurz leży.. myślę a może i ja poleżę
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no ja najpierw do obiafu ogarne i jeszcze podlogi chyba bo syf niesamowty ![]() Juz koncze sniadanko i do roboty
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
ja skorzystam że dzieciaki poszły do teściowej na dół i też się wezmę za odkurzanie.. kuchnie i łazienkę ogarnęłam wczoraj więc długo mi się nie zejdzie ..
a potem muszę na zakupy jechać
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec ja mam to z glowy i musze podlogi obiad i kuchnie po obiedzie ogarnac. No i pranie sciagnac ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Lece do roboty,buziaczki ![]() Odezwe sie ![]() Nie pozbedziecie sie mnie tak latwo:P
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Soniuska chłopa do roboty zaciągnij a nie sama... pobiegać sobie poszedł zamiast Ci pomóc ...
oni umia doskonale sprzątać tylko im się niechce...a ciasto do cycków to nie naleśnikowe bo tam mleka nie ma a woda mąka jajko i przyprawy zobacz w klubie
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem niewyspana i wkurzona na TŻeta wczoraj miał gości i siedzieli i darli się chyba do 2 w nocy, ja mam i tak problemy z zasypianiem, zasnęłam może po 3 a on o 8 mnie obudził... Przyszłam do domu i myślałam, że tu pośpię ale jestem taka wkurzona, że nie mogę zasnąć...
Ugotowałam jajka ( albo będę jeść surowe, nie wiem) i chyba muszę chociaż do Biedry skoczyć bo nic na obiad nie mam... Ale zły dzień ;( Wczoraj kupiłam na ciuchach jeden bodziak i jedne śpioszki, oba nowe jeszcze z metkami i takie słodkie, jedno jest jasno różowe a drugie jasno szare. I jeszcze sobie kupiłam kurteczkę z rękawami 3/4, ponczo z River Island i nowe baletki z New Look i wydałam 60 zł![]() I jajka wyszły za surowe ;( buuu zmarnowałam dwa wiejskie jajeczka ... Edytowane przez Pavlinecka_21 Czas edycji: 2014-10-18 o 10:30 |
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czekam niecierpliwie az mnie dogonicie dlaczego tylko ja mam byc wielorybkiem ?
|
|
#1336 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powrot o szarej rzeczywistosci jest zawsze bardo trudny, ale jak trzeba to trzeba.ciesze sie ze dzidzia ma sie dobrze, bo i gratuluje synka! super wiesci ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
|
|
#1338 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana!
W końcu sobie pospałam I zjadłam śniadanie w łóżku Bułeczki z pastą jajeczną, mniammm Zaraz muszę się ogarnac i idziemy na spacer i zakupy A później trochę sprzątania a na wieczór Tż ma dla nas jakiś film
|
|
|
|
#1339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki z truskawek mi sie marzy! ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- rudi sie przyzwyczaila i nie plakala juz pozniej? ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Pola tez piekne. ale przeciez bedzie chlopak a tu w kwestii imion jest czarna dziura. ![]() tak czuje. nigdy nie bylam dobra z przeczuc, no ale.. ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
napij sie cieplej herbtaki, poloz przed telewizorem i olej wszystko... a tzt jak sie odezwie to sprowadz go do wysokosci podlogi, ulzy ci ![]() ii glowa do gory! ![]() swoja droga nie moglam nigdy przekonac sie no ponczo, jakos sobie siebie w tym nie wyobrazalam ale teraz mysle ze bylo by to dobre rozwiazanie.. musze to przemyslec. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
ale my jestesmy cierpliwe i poczekamy, a co mamy same rosnac ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- ja jem sniadania w lozka od dawien dawna. przydala by sie stolik sniadaniowy, bylo by wygodniej jesc a i laptop juz mnie tak w brzuch cisnie ze nie wiem jak mam go klasc :/ a ma teleonie jakos nie umiem sie na wizazu odnalezc.
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2014-10-18 o 10:55 |
||||
|
|
|
#1340 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale będzie Lilka i nie ma innej opcji Z chłopięcych podoba mi się Aleksander ale Tż kręci nosem ![]() Cytat:
A stolik pod kompa tz kupił mi jakieś 2 tyg temu bo on nie lubi jak trzymam kompa na kołdrze I do jedzenia się przydaje :P
Edytowane przez nancy822 Czas edycji: 2014-10-18 o 11:04 |
||
|
|
|
#1341 |
|
BAN stały
|
Dziwczynke jednak latwiej ubrac musze przyznac. Znalazlan na e-bayu jedne jedyne rekawiczki dla stwora, ktore nie byly rozowe, a majac inny kolor nie mily rozowych kwiatkow i typowio dziewczecych emblematow i kosztowaly mniej niz kilkanascie eu.
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Gossip ale on pojechal po zakupy i lazienke umyje
![]() Pomaga ![]() A co do nalesnikowego to wirm-ja sama robie bez mleka czesto nalesniki a z woda ![]() Pavlinecka o kurcze..nie dziwie sie:/ a co on tak zabalowal? Ja bym tam awanture robila co chwila ze ckszek Kochana super zakupy ![]() Mala ja tez wielorybem jestem:P Ale Gosia tez ma duzy brzunio ![]() A co do Ruti to tak,spali z nami wszyscy w lozku ![]() I juz nie smuta ![]() Nancy hehe dobrze masz ![]() My moze w koncu obejrzymy transformersow ostatnia czesc ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Ja juz piersi w ciescie mam i siedxa w lodowce cxekaja na usmazenie. Gotuje kalafior na parze wlasnie,ziemniaki tez juz obrane ![]() Zostaly podlogi,chyba nawet je umyje i ogarnac siebie ![]() ![]() Choc mam przeczucie ze czegos nie zrobilam:P |
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Mała mnie te z sie Julka podoba ale za dużo Julek w okolicy i też myślałam o Poli bo fajne rzadko spotykane ale Tż nieee bo jak to tak i jego rodzina też nieeee najlepiej (nie obrażając nikogo) dać kaśka lub anka że jak krzykniesz jedno z tych imion to się 20 osób odwraca na raz
![]() Oczywiśnie nie mam nic do tych imion bo ładne ale za często spotykane... w swojej klasie miałam 6 dziewczyn o imieniu Anna... no litości ![]() Amanda, Ada, Olka=Aleksandra, Amelka, Lena, Nadia, Nikola, Oliwia, Wiktoria Mnie sie te podobają i jakbym miała wybierać to napisałabym na karteczce i losowała albo coś w tym stylu bo ciężko mi się zdecydować ![]() Przez którąś będe dzisiaj kompot robić z jaboli zrobię
|
|
#1344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze wogole udalo ci sie cos znalezc ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() a jesli chodzi o Pole to jest przepiekne tylko jak zdrobnic.a wiedzialas ze Pola to tak naprawde zdronienie do Apolonia, choc teraz przyjelo sie juz jako samodzielne imie
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój już prawie gotowy, też z jabłek naszych
|
|
|
|
|
#1346 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Anki i Kaski byly kiedys i juz zazwyczaj sa dorosle kobiety, niepopularne imiona wsrod malych dziewczynek. Zreszta popatrz po innych watkach mamusiowach. A moj maz zarzucil imieniem Ewa i tak sie nad tym zastanawiam. Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2014-10-18 o 11:32 |
|
|
|
|
#1347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz zachowuje się, jakby dziecko dotyczyło tylko mnie. Chociaż oczywiście jak mu o tym mówię, że twierdzi, że to nie prawda, ale ja widzę, że totalnie to olewa. A mam tak pogmatwaną sytuację rodzinno - lokalową, że i tak muszę spać u niego ![]() A co do poncza też myślałam, że nigdy nie założe, ale jestem uzależniona już chyba od pinterest i tam znalazłam tak dużo fajnych propozycji, a jeszcze to ponczo nowiutkie i śliczne jest, jak się wypierze to Wam pokarzę A laptopa nie umiem trzymać na kolanach... jak leżę w łóżku to kładę go na taborecie obok hehe Cytat:
![]() A Tżeta goście to przypadkiem zajechali, mieli posiedzieć i spadać, to posiedzieli... On okazję owszem miał, ale miał wypić dwa drinki i iść spać. Coś mu nie wyszło. W każdym razie jajka wywaliłam, zjadłam kanapki z pastą rybną i podlewam storczyki, które i tak nie kwitną... O. Mam taki bajzel, muszę to posprzątać bo nie mam gdzie poleżeć nawet dziżas a miałam o czym innym ;P Macie / planujecie poduszki do spania? Chcę kupić bo mi tak ciężko się ułożyć, a jak brzuszek urośnie to chyba na fotelu będę spać... ;/ I ze złości 4 pary rajstop na all dla kobiet w ciąży kupiłam. O ( bo zniżka ;P) Edytowane przez Pavlinecka_21 Czas edycji: 2014-10-18 o 11:35 |
||
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejjj jak bym wypila!a z owocow mam tlyko mandarynki i jedna gruszke ![]() hmm.. musze wykonac telefon do mamy, ciekawe czy ona nie ma truskawek w sloiku.
|
|
#1349 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
u mnie za dużo tego żeby tak dziecku dać
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz co.. bardzo mnie to wkurzalo, tak zerobilam awantury co chwile, mylse ze do nich nie dociera to jak bardzo sie zmienia. dla nich nie zmienilo sie poki co ni, bo przeciez to my mamy dzidzie w srodku, to my sramy po gaciach z nerwow przed kazda wizyta i to my mamy burze hormonow a oni nawet nie wyobrazaja sobie co to takiego.. nie probuje na sile wyedukowac tzta, ale gdzies pomiedzy zdania wciskam ze np ma tyle i tyle cm, ze polyka wody plodowe, czy ze juz mozna mu muzyke do brzuszka puszcac , ze mimo by bylo jakby czesciej wital sie brzuszkiem. i chyba cos dociera, bo ostatnio jak lezelismy to on tak z niczego sam z siebie zamyslil sie, wzial telefon wlaczyl na youtubie muze klasyczna dla dzidzi i przylozyl do brzucha.. bylam w takim sozku ze malo sie nie poryczalam. i teraz wiem ze na sile mu do lba nic nie wbije, ale przemycajac pewne informacje gdzies pomiedzy innymi cos tam do niego docieka.. i pamietaj ze facet to jest facet. facet poczuje sie prwdziwym ojcem jak wezmie dziecko na rece, namacalnie, moze jeszcze ewentualnie po kopniakach z brzuszka.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

mam nadzieję zacząć teraz nadrabiać 

Polac jej(soczku)
???
no nadrabiam i nadrabiam

taki z truskawek mi sie marzy! 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

naszych
jejjj jak bym wypila!