|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20
Jestem takim samym użytkownikiem forum jak Ty, mikio20 i Ty, Judith. Nie sądzę bym przyjmując zieleń wyrzekła się własnego zdania.
Judith - "gdybałam" tam, gdzie postawiłam znak zapytania, nie w zdaniu oznajmującym (zakończonym kropką); Ty napisałaś jaki był powód, zrzucając na punkt ode mnie. Nie mam prawa napisać prawdy, ale bronić się - jak najbardziej. Kolejny raz w tym samym wątku siejesz swoje domysły jako prawdę. To, że oczekuje się ode mnie więcej jest logiczne; nie mam jednak zamiaru "siedzieć cicho" tylko dlatego, że jestem moderatorem. Toż to dyskryminacja! Niemniej, nie było moim celem "naskoczyć" na Lubą, tylko zwrócić uwagę, że jeżeli wypowiada się w wątku na technicznym, nie ma sensu dublować dyskusji tutaj. Ze względu na jej staż założyłam, że to logiczne i nie widzę innej motywacji działania niż podana w moim poście. |
|
|
|
#3392 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę tylko - nie mieszaj mnie (mojego loginu) czy moich znajomych/zieleninek do swoich wypowiedzi, a na pewno nie będę się do nich odnosiła. Mi też zależy na dyskusji na poziomie, żadnym ad personam.
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-10-18 o 13:06 |
|
|
|
#3394 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
Mi tam się z wyglądu podoba xD Dziwi mnie natomiast sikanie w majtki przez dziewczęta na widok "górala" i że dałaby wszystko żeby mieć takiego faceta. Rili? Fakt, faktem jest przystojny, ale jak dla mnie facet ma totalnie zryty charakter (z tego co mogę powiedzieć na podstawie programu) - taki słodki drań z ego na poziomie Mount Everestu.
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie New Yorker.
Zdecydowanie nie nazwałabym się gorliwą katoliczką,ale to co zobaczyłam mnie bardzo zniesmaczyło. Leginsy z takimi jakby witrażami-Baranek Boży,różni Apostołowie i Święci,Matka Boża,mały Jezus,Duch Święty,itp.
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygląda to obleśnie, ale skoro się sprzedaje, widocznie ma zwolenników. P.S. Oczywiście też czuję się tym zniesmaczona. Sama bym tego w życiu nie założyła. |
|
|
|
|
#3397 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
|
|
|
#3399 |
|
Konto usunięte
|
Meh.
|
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w ogóle dziwi, że pytanie jest do adminów (przynajmniej ja tak to zrozumiałam, bo jednak to oni podejmują decyzje) a odpowiada jak zawsze ta sama osoba bez wniesienia czegokolwiek nowego, do tego w infantylny sposób (zieleninka, serio?) albo, jak tutaj, napastliwy.
|
#3401 |
|
jestę wieszczę
|
e taki se ten góral
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#3402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama nie rozumiem tego hejtu. Owszem, nie przepadam za Mateuszem, bo pierdoła z niego, nie potrafi współpracować z ludźmi, te jego ćwiczenia przed lustrem wyglądają komicznie... ale żeby od razu go obrażać? Fenomen Górala również mnie dziwi. Facet niebrzydki, ale według mnie zupełnie przezroczysty, bez czegoś ciekawego w wyglądzie, ale mniejsza o to - przede wszystkim jest prostacki. Nie jest słodki, dla mnie często ociera się o chamstwo. Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2014-10-18 o 13:25 |
|
|
|
|
#3403 |
|
Konto usunięte
|
Umarłam xD Właśnie w serialu pokazali takie chamskie zbliżenie na tyłek niemowlaka. Tak jak się podnosi nogi dziecka do góry żeby mu pupę wytrzeć. No i mam niemowlęcy zadek na cały ekran i rękę matki z kremem jak mu ten zadek smaruje. Why, God, why?
Dziwi mnie to. |
|
|
|
#3404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3405 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3406 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
No właśnie... o.O
|
|
|
|
#3407 |
|
BAN stały
|
Dziwnie mnie karanie młodych Polaków, dla których hańbą są pomniki na cześć Armii Czerwonej, kiedy próbują nagłośnić problem bądź samowolnie podejmują próby ich usunięcia. Władza miała 25 lat czasu na to i dalej się jej nie spieszy. I nie mówcie mi, że to jest obrażanie Rosjan, bo miejsce pomników radzieckich jest na ich cmentarzach, a nie w centrach polskich miast.
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja medaliki,krzyżyki traktuję jako normalną biżuterię,nie patrzę na to pod względem religijnym,ale nie założyłabym takich kolczyków,wychowano mnie tak,że uważam to za pewnego rodzaju świętokradztwo. Co do ubrań to krzyże na nich mi nie przeszkadzają,ale Duch Święty na dupie,serio?
|
|
|
#3409 |
|
Konto usunięte
|
Kurde, to już będą ze trzy osoby, czas zacząć pisać zrozumiale :<
Jezu, jak mnie te wątki o chorobach psychicznych denerwują, zawsze, ale to ZAWSZE zlecą się chore na 150 róznych chorób i będą płakać nad swoim losem na najgorszym dnie na jakim byłam chętnie bym przejęła czyjegoś raka piersi żeby odejść godnie i miło wspominaną, a nie jako egoistyczny samobójca, a takiego ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- No dokładnie
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
To mnie dziwi:
Najdłużej trwająca czkawka (zapisana w Księdze Rekordów Guinnessa) przydarzyła się Amerykaninowi Charlesowi Osborne'owi. W 1922 roku w wieku 28 lat nabawił się czkawki pod wpływem stresu podczas uboju świni. Czkawka, początkowo występująca 40 razy na minutę, trwała przez 68 lat. Później zwolniła do 20 razy na minutę. Zakończyła się w lutym 1990. Rok później Charles Osborne zmarł. Przypadłość nie przeszkodziła mu w zawarciu dwóch małżeństw i spłodzeniu ośmiorga dzieci. Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2014-10-18 o 13:53 |
|
|
|
#3411 |
|
Konto usunięte
|
Teraz czytam, że depresja jest chorobą cywilizacyjną, więc nie psychiczną. Wtf, Luba? I selekcja naturalna?! WTF?!
|
|
|
|
#3412 |
|
O RLY?
|
Szczerze mówiąc ja naprawdę nie łapię jak dorośli ludzie opiniami jak w tamtym wątku nie rozumieją, że takim pisaniem nie pomagają a dokopują jeszcze bardziej.
|
|
#3413 |
|
Konto usunięte
|
O to, to, to! Ja rozumiem, że można mieć różne poglądy, rozumiem. Ja na przykład uważam, że nie powinno się tak ratować i wsadzać do inkubatorów dzieci urodzonych mocno przed czasem, ba, że nie powinno się podtrzymywać ciąży, bo skoro organizm nie chce to coś w tym jest. Ale nie pójdę na wątek poronieniowy czy dla tych co się starają usilnie i nie będę tego głosić. Bo po co? Po co?
|
|
|
|
#3414 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tam widziałam jeden odcinek, ale TŻ ze współlokatorem czasem oglądają dla odmóżdżenia wieczorem A też Magi nie lubi. Czemu? "Bo jest niesympatyczny, a do tego wcale nie wybitny, a mimo tego go do porzygu faworyzują. I to budzi niechęć". |
|
|
|
|
#3415 |
|
Konto usunięte
|
Chwila, ja myślałam, że ten chłopak jest właśnie miły, uprzejmy i dobry w tym co robi. Nie jest?
Właśnie sobie wyobraziłam jakby jury faworyzowało tę co to "chciałaby cofnąć czas i wziąć tą książkę". Możliwe, że polubiłabym takiego fanpejdża...
Edytowane przez 201604191001 Czas edycji: 2014-10-18 o 14:09 |
|
|
|
#3416 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Który to wątek o depresji?
|
|
|
|
#3417 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3418 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
I miałam wrażenie że ci sami rodzice jakby dowiedzieli się że córka ma tego raka to by to lepiej ogarnęli niż fakt zaakceptowania choroby psychicznej we własnym domu. |
|
|
|
|
#3419 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przekażę tylko, co TŻ-widz mi tłumaczył |
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Darkoz - mnie dziwi, że zawsze jak jest "afera" jakakolwiek, to w wątku zdziwieniowym jak zawsze te same osoby.
Jeżeli najważniejsze w moich postach jest dla Ciebie "Zieleninka" jako infantylny sposób nazwania moderatorów to przykro mi, ale widocznie nie dojdziemy do porozumienia w pewnych kwestiach |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.