Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-18, 17:18   #1501
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III

Dobra jade do marketu po cytryny jak wrócę wymecze Tż o kompa.o wyedy w kurnik mozna pykac

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 17:21   #1502
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patusia1711 Pokaż wiadomość
Ja miałam o szczepionkach w szkole na "zdrowiu publicznym" (taki przedmiot) i nam nauczycielka też mówiła, żeby szczepić tymi zwykłymi i płatne sobie darować ( oprócz rota bo to mówiła, że warto)

Mam ochotę na jakąś dobrą rybkę Ale boję się wszystkich jakie nie są filetami bo kiedyś się dławiłam ością i ja mimo swoich 24 lat nie umiem ich wyjmować z ryb podczas jedzenia

A ja kalafiora od kiedy jestem w ciąży nie mogę bo po nim w ustach mam taki niesmak jakbym sobie garść gwoździ w ustach trzymała

No to ja w poniedziałek robię tego kurczaczka
hehe czekamy na wiesci o kurczaku i wspolczuje z kalafiorem
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Dobra jade do marketu po cytryny jak wrócę wymecze Tż o kompa.o wyedy w kurnik mozna pykac
okej
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 17:22   #1503
gossip_girl21
Zakorzenienie

Sonia! herbata tak?:P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 17:26   #1504
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

ogladasz ciuszki?
pokazuj:P
licytowalam od paru dni kombinezon i ja franca mnie przelicytowala :/ mialam nadzieje ze za 50 zl kupie ;/
http://allegro.pl/nowy-piekny-misiow...694036135.html

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 17:26   #1505
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Tak ciuchutko Was podczytuje i nabralam ochoty na pana cotte z malinami! Ide robic, a co tam.

W srode bylismy na badaniach- wszystko w porzadku takze sie ciesze tz byl zachwycony babelkiem i jego machaniem raczka ))

Przesylam wszystkim mamusiom pozytywna energie!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 17:37   #1506
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Sonia! herbata tak?:P
gramy?
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
licytowalam od paru dni kombinezon i ja franca mnie przelicytowala :/ mialam nadzieje ze za 50 zl kupie ;/
http://allegro.pl/nowy-piekny-misiow...694036135.html
piekny!!!
nie no powyzej 50 sie nie oplaca

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

mysle o zyrafie albo misiu http://allegro.pl/koc-kocyk-niemowle...654968147.html

Stary 2014-10-18, 17:43   #1507
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
nie szkodzi

ogladasz ciuszki?
pokazuj:P

Blackberry a dlaczego dopiero jutro?
Bo dziś wróci o 21 i nie będzie miał siły :-(
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-18, 17:46   #1508
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Bo dziś wróci o 21 i nie będzie miał siły :-(
dobrze
Stary 2014-10-18, 17:50   #1509
agolandia
Raczkowanie

Dobry wieczór!
Rzeczywiście pędzicie z postami, jak szalone Właśnie leżę na kanapie i nadrabiam

Soniuska, Sunny eyes- ceny macie bardzo przyjazne, jak za wizytę...
U mnie to 150 z usg, ale za te z pomiarami szczegółowymi to dodatkowo 200 zł.

Cytat:
Soniuska chłopa do roboty zaciągnij a nie sama... pobiegać sobie poszedł zamiast Ci pomóc ... oni umia doskonale sprzątać tylko im się niechce...
a ciasto do cycków to nie naleśnikowe bo tam mleka nie ma a woda mąka jajko i przyprawy zobacz w klubie
Jak czytam, jak dużo robicie w domu to jestem pod wrażeniem. Ja jestem na zwolnieniu ze wsk. do leżenia i mąż wszystko sprząta, gotuje, wcześniej robiliśmy to razem. Dzisiaj powiesiłam pranie i niestety na dobre mi to nie wyszło, bo cały dzień przeleżałam obolała

Czytałam, że spodnie ciążowe w większości zakupiłyście w h&m, albo na allegro, czy możecie mi polecić jakiś sprzedawców, inne sklepy, bo myślę, że niedługo będę musiała się zaopatrzyć w takowe.
agolandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 17:53   #1510
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolandia Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!
Rzeczywiście pędzicie z postami, jak szalone Właśnie leżę na kanapie i nadrabiam

Soniuska, Sunny eyes- ceny macie bardzo przyjazne, jak za wizytę...
U mnie to 150 z usg, ale za te z pomiarami szczegółowymi to dodatkowo 200 zł.

Jak czytam, jak dużo robicie w domu to jestem pod wrażeniem. Ja jestem na zwolnieniu ze wsk. do leżenia i mąż wszystko sprząta, gotuje, wcześniej robiliśmy to razem. Dzisiaj powiesiłam pranie i niestety na dobre mi to nie wyszło, bo cały dzień przeleżałam obolała

Czytałam, że spodnie ciążowe w większości zakupiłyście w h&m, albo na allegro, czy możecie mi polecić jakiś sprzedawców, inne sklepy, bo myślę, że niedługo będę musiała się zaopatrzyć w takowe.
dzieki, myslalam ze u mnie najdrozej;p

kochana mnie tez wszystko boli ale ja nie musze w ciazy na szczescie lezec to co innego..
Stary 2014-10-18, 17:54   #1511
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
zyrafka piekna!

JAŚ

Stary 2014-10-18, 17:55   #1512
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
zyrafka piekna!
mysle wlasnie zyrafka czy mis
tez bierzesz?
Stary 2014-10-18, 17:57   #1513
blackberry89
Zakorzenienie

Laseczki, czy Ktoras z was korzystała z kuponu allegro? Bo nie wiem czy zakupy za 50zl to z przesyłka czy bez licza?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-10-18, 17:58   #1514
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Laseczki, czy Ktoras z was korzystała z kuponu allegro? Bo nie wiem czy zakupy za 50zl to z przesyłka czy bez licza?
ja nie..
ale moze skorzystam teraz?
a jak to dziala teraz?
Stary 2014-10-18, 18:00   #1515
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolandia Pokaż wiadomość
ja kupowalam uzywki na roznych aukcja i od roznych sprzedawcow wiec jedno ci nie polece

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
mysle wlasnie zyrafka czy mis
tez bierzesz?
juz jest w ulubionych najpierw musze przejrzec inne rzeczy tego sprzedawcy, przewaznie biore kilka rzeczy

JAŚ

Stary 2014-10-18, 18:02   #1516
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupowalam uzywki na roznych aukcja i od roznych sprzedawcow wiec jedno ci nie polece

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

juz jest w ulubionych najpierw musze przejrzec inne rzeczy tego sprzedawcy, przewaznie biore kilka rzeczy
tez jestem zachwycona.bardxiej chyba zyrafka;p
Stary 2014-10-18, 18:02   #1517
Patusia1711
Rozeznanie

Cytat:
no to juz niedobrze

ja na szczescie nie mam z tym problemu, w ogole chyba teraz czuje sie najlepiej na swiecie- nic oprocz bolu plecow i bioder mi nie dolega raczej
JA mam jedynie ból pleców, czasem skurcze całego brzucha i zgaga moja wielka zmora... Już nie wiem co mam na nią jeść ale już chyba się poddam i kupię sobie jakiś lek na to bo ani mleko, ani migdały ani gotowane ziemniaki na dłużej niż 30-60 min nie pomagają. teraz lody jem bo mnie coś naszło...
Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Witajcie moje drogie troszkę dawno mnie nie było. Co prawda podglądałam was co jakiś czas ale nadrobić was nie daje rady. U mnie bez zmian ogólnie wielkich. Jeszcze ten tydzień będę pracować miałam tylko do wtorku ale przenieśli mnie na autobus szkolny jeżdżę z panem kierowcą i rozwozimy dzieci musze ich pilnować i otwierać tym "maluszkom" drzwi. Ogólnie jeżdżę od 6.30 do 8.15 potem idę do domku bo mam rzut beretem i wracam na 11.50 i wtedy jeżdzimy już do 15.45. Ale nie męczę się jak na wcześniejszym stanowisku : grabienie liści trawy zamiatanie chodników itd. Ale w czwartek idę już do gina na wizytę w końcu o tydzień później niż miałam iść ale niestety jestem na tym zastępstwie za inna panią i nie chciałam im problemu robić. Ale od czwartku już mnie nie ma. Czwartek badania od rana potem gin więc cały dzień mnie nie ma a na jeden dzień nie ma co iść więc od razu spadam na L4 do końca ciąży

Z mniej przyjemnych rzeczy u nas w czwartek moja córeczka Maja (4 latka) złamała lewą rączkę spadła z łóżka z kolega się bawiła i jakoś niefortunnie spadła bo przecież nie jest tak wysoko ze zwykłego łóżka i płakała że ciągle boli boli... usneła i budziła się z płaczem a że nie bylo nic widac ani opuchlizny ani sinego to nie wiedzialam co robić. Ale wkurzylam sie jak płakała ciągle i pojechaliśmy Na IP. Zdjęcie rączki i okazało się że złamana rączka i to obie kości bidulka na razie gips na 3 tygodnie ale potem do ortopedy wizyta więc nie wykluczone ze się przedłuży bo jednak to jest złamanie a to z reguły trwa 5/6 tyg.
Ale jestem wkurzona na dyrektorkę w przedszkolu bo stanowczo zabroniła małej chodzić do przedszkola gdzie lekarz kazał odczekać tydzień a później może śmiało iść. Ale ta wyskoczyła z mordą że oni takiego dziecka niechcą aż wyszłam i się popłakałam mała za przedszkolem jest strasznie teraz mówi ze już teskni za tymi dziecmi itd. tym bardziej ze uczą się wszystkiego na "pasowanie na przedszkolaka" który jest 31. eh Maja radzi sobie ze wszystkim sama. Nawet do łazienki idzie sama i sama sobie jedna rączką radzi. Ale tamta zołza taka jest. No trudno niby lepiej że w domu bo lepiej sie bedzie goic i nie ma zagrozenia ale znów będzie miala mase zaleglosci z przedszkola bo uczą sie literek itd.

Ale się rozpisałam jak mnie nie było to mnie nie było jak teraz to napisała całą stronnice kto to przeczyta.

Ps: a teraz postaram się choć część nadrobić.
Witaj Zmykaj szybko na L4 bo się zamęczysz Buziaczki dla Majeczki żeby szybko z rączką było w porządku
Cytat:
tez bym sie napila, ale druga? chyba odpuszcze.
polozylam sie po tym jedzeniu, peeelllna jestem. a tzt zadowolony z kurczaka w ciescie, wiec plus

u mnie zmywarka ledwo jedno konczy a juz drugie w zlewie czeka ale oprocz tego to tez nawet kuchnie ogarnelam.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

wiem wiem, ale czasem patrzac na brzuch mam takie wrazenie :P

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

bardzo dawno cie nie bylo w ogole wiele dziewczyn nam gdzies umknelo wspolczuje ze musisz pracowac, ja od dawna leze na l4
a i zal mi coreczki. a pani w przedskzolu powinna sie palnac w leb. nie rozumiem tego, ze nie chce takiego dziecka wprzedszkolu. i co to znaczy "takiego"? przeciez jest normalnym dzieckiem pragnacym jak najwiekszej ilosci wiedzy. kto jak kto ale ona powinna to rozumiec..
Zazdraszczam Wam zmywarek U nas nie ma miejsca żeby wstawić więc nawet nie kupowaliśmy. A mieszkanie wynajmujemy więc remontu po swojemu w kuchni robić nie będziemy, ale przez to muszę się męczyć ze zmywaniem ręcznym...
Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Dietę musze swoja droga trzymac, ale u mnie przy tej niedokrwistości muszę i tabletki łykać
Zaparc jeszcze nie mam, ale te mdłości... Bleee

MIRELKA - parę razy o tobie myślałam
Cieszę się, że zmienili Ci stanowisko
A córci zyczę dużo zdrówka i nie przejmujcie się po☠☠☠...aną dyrektorką
Zaglądaj częściej

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Oglądam teraz top model i pewnie na początek kuchennych rewolucji się załapię bo tz cos pisał o ciężkim dniu :p
Oj współczuję kochana

Cytat:
Wstałam a bardziej Tż obudził.bo z pracy.przyszedł cycki w cieście robię jutro
Zabije za fasolke po bretonsku ! Chyba kupię w sloiku i zrobię na kolacje a.potem Tż bedzie miał zapaszki
Czuję się średnio nie wiem czy to przez pogode czy przeziębienie. .. musze kupić cytryne bo wole się nie rozłożyć
Mirelka pracowałam na autobusie szkolnym 3 lata ojej bidna a u dziecka tak trudno o złamanie musiała naprawdę spasc niefortunnie a co do dyrektorki to sorki ale co przeszkadza ręka w gipsie! !! Popieprzona baba ja bym sie wyklucala. Właśnie płacisz za przedszlole? ?
Ale ja Was serdecznie zapraszam kochane na fasoleczkę. Pyszna jest
Cytat:
poloweczka.. jak pieknie!
nom połóweczka
Cytat:
CISNIENIE :d

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

czekam na twoje kosmetyki ;*
Raczej na zdjęcia moich "makijaży"
Cytat:
u mnie jeszcze libido licho. choc nigdy nie bylo bardzo wysokie
U mnie też masakra Tż bardzo pokrzywdzony z tego powodu...
Przez Was zmierzyłam sobie ciśnienie i miałam 165/77 nie wiem czemu tak dużo mimo, że siedziałam i nic w tym czasie nie robiłam... Teraz po ok 30 min mam 150/72
❤ 1.08.2014
08.03.2015
1CS
Patusia1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 18:03   #1518
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patusia1711 Pokaż wiadomość
JA mam jedynie ból pleców, czasem skurcze całego brzucha i zgaga moja wielka zmora... Już nie wiem co mam na nią jeść ale już chyba się poddam i kupię sobie jakiś lek na to bo ani mleko, ani migdały ani gotowane ziemniaki na dłużej niż 30-60 min nie pomagają. teraz lody jem bo mnie coś naszło...

Witaj Zmykaj szybko na L4 bo się zamęczysz Buziaczki dla Majeczki żeby szybko z rączką było w porządku

Zazdraszczam Wam zmywarek U nas nie ma miejsca żeby wstawić więc nawet nie kupowaliśmy. A mieszkanie wynajmujemy więc remontu po swojemu w kuchni robić nie będziemy, ale przez to muszę się męczyć ze zmywaniem ręcznym...

Oj współczuję kochana

Ale ja Was serdecznie zapraszam kochane na fasoleczkę. Pyszna jest

nom połóweczka

Raczej na zdjęcia moich "makijaży"

U mnie też masakra Tż bardzo pokrzywdzony z tego powodu...
Przez Was zmierzyłam sobie ciśnienie i miałam 165/77 nie wiem czemu tak dużo mimo, że siedziałam i nic w tym czasie nie robiłam... Teraz po ok 30 min mam 150/72
wspolczuje i braku zmywary i oczywiscie tez zgagi
ale gratki za polowke
Stary 2014-10-18, 18:16   #1519
Koperco
Zakorzenienie

Madison spróbuj robić pasty do kanapek ze strączków - łatwo wchodzą, można fajnie doprawić i szybko podnoszą żelazo Już nie truję, jeśli potrzebowałabyś jakiś przepis czy coś to wal na prv.

Ja Fasolkę już czuję. Śmieszna ta wiercipiętka mała..

Mirelka, szkoda Małej ale do czwartku to już bliziutko, będziesz mogła się nią zająć Może po 2 tyg. poślij Małą do przedszkola i już:P

Matko skończyłam przetwory i padam. Narobiłam się jak głupia, ze 40 słoików będzie

Ja bym porobiła zakupy ale nie mam $$ w tym miesiącu-musieliśmy dać auto do naprawy a i jeszcze potrzeba szybę wymienić bo pękła więc kolejna kasa ale to już w następnym miesiącu..

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Sonia https://kupony.allegro.pl/mobile/ tu masz wszystko o tych kuponach na allegro.
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-18, 18:16   #1520
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie..
ale moze skorzystam teraz?
a jak to dziala teraz?
Wchodzisz w minioną aplikacje allegro i musisz w menu znaleźć kupony i odbierz kupon.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-10-18, 18:20   #1521
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Madison spróbuj robić pasty do kanapek ze strączków - łatwo wchodzą, można fajnie doprawić i szybko podnoszą żelazo Już nie truję, jeśli potrzebowałabyś jakiś przepis czy coś to wal na prv.

Ja Fasolkę już czuję. Śmieszna ta wiercipiętka mała..

Mirelka, szkoda Małej ale do czwartku to już bliziutko, będziesz mogła się nią zająć Może po 2 tyg. poślij Małą do przedszkola i już:P

Matko skończyłam przetwory i padam. Narobiłam się jak głupia, ze 40 słoików będzie

Ja bym porobiła zakupy ale nie mam $$ w tym miesiącu-musieliśmy dać auto do naprawy a i jeszcze potrzeba szybę wymienić bo pękła więc kolejna kasa ale to już w następnym miesiącu..

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Sonia https://kupony.allegro.pl/mobile/ tu masz wszystko o tych kuponach na allegro.
mamo, ze masz sile na prze3twory:P
Cytat:
Wchodzisz w minioną aplikacje allegro i musisz w menu znaleźć kupony i odbierz kupon.
a te 50zl to z przesylka czy bez?
Stary 2014-10-18, 18:23   #1522
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
50 bez przesylki. Ja zawsze pisze do sprzedawcy czy mógłby wystawic przedmiot z wysylka w cenie.

Mamo ale sie objadlam pizza... i do tego ukochany sos czosnkowy ale tylko troszkę
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 18:28   #1523
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ja kupie żyrafke

Nasz skarb 26.04.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-18, 18:30   #1524
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupie żyrafke
ja tez;p

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

ja wciaz gram - 245 pokoj:P
Stary 2014-10-18, 18:32   #1525
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ja nie Tż mam koło siebie to nie mam czasu

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2014-10-18, 18:35   #1526
lekkaatletka
Zadomowienie

Nadrobilam net mi na kompie nie dziala i nie moge wstawic fotek.

Nie dostalam wczoraj zadnych probek na warsztatach, cala siata gazetek i ulotek
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 18:36   #1527
boleczka93
Zakorzenienie

Jeju zakochalam sie w tym kocu, tez go kupie ale nie dzisia i nie wiem na ktory mialabym sie zdecydowac, piekne sa <3
Co do libido to mam w sumie, nawet dzisiaj mialam jakies sny hahaha
Teraz ogladamy transformers 4 a za chwile zbieramy sie na powiedzmy "wiejska potancowe" kolega M nas zaprosil na zabawe w stylu lat 70 i 80. Moze byc calkiem calkiem

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-18, 18:40   #1528
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Jeju zakochalam sie w tym kocu, tez go kupie ale nie dzisia i nie wiem na ktory mialabym sie zdecydowac, piekne sa <3
Co do libido to mam w sumie, nawet dzisiaj mialam jakies sny hahaha
Teraz ogladamy transformers 4 a za chwile zbieramy sie na powiedzmy "wiejska potancowe" kolega M nas zaprosil na zabawe w stylu lat 70 i 80. Moze byc calkiem calkiem
no kocyk cudny:P

a my tez mamy transformersow i 22 jump street do oberjzenia;P

milej zababwy:P
Stary 2014-10-18, 18:51   #1529
rosarioV
Zakorzenienie

Rozmawiałam z Tż o imionach i o dziwo powiedział ze Aleksander ładne! ! Wow a co do dziewczynki Tż pomyslal o Cecyli albo Celince. Hmmm... ta Celina w miarę do mnie przemawia muszę się z tym przespać chyba ciesze się że na Olka przystał ale co do Celinki muszę się zastanowić

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 18:54   #1530
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Rozmawiałam z Tż o imionach i o dziwo powiedział ze Aleksander ładne! ! Wow a co do dziewczynki Tż pomyslal o Cecyli albo Celince. Hmmm... ta Celina w miarę do mnie przemawia muszę się z tym przespać chyba ciesze się że na Olka przystał ale co do Celinki muszę się zastanowić
e to super
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości