Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-25, 12:23   #4471
_totally_
Zakorzenienie

Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)

Witajcie.
Nie chcę myśleć ile stron powstało podczas mojej nieobecności i jak wiele się zmieniło.
Czy znajdę ochotniczkę, która zechce mi to streścić?
Plus wiaodmości z kraju poproszę, bo przez dwa tygodnie miałam tylko CNN.
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 12:45   #4472
chilanes
Zakorzenienie

totally - kraj :

1 giertych i jego kanon lektur obaleni, wraca stary spis lektur, giertych będzie zaskarżać rząd do trybunału.
2 córka kaczyńskich wozi się na wakacje z tobołami limuzynami Biura Ochrony Rządu
3 tragiczny wypadek polskiego autokaru we Francji
4 traficzny wypadek awionetki w Polsce - 2 osoby nie żyją
5 straszny wypadek autokaru z rosyjskimi i białoruskimi turystami w polsce - kilka osób rannych
6 psychopata 28-latek zadźgał nożem teściową, ranił żonę i 7-miesięczną córeczkę, a potems am popełnił samobójstwo
7 trąba powietrzna w okolicach Częstochowy zmiotła z powierzchni ziemi ponad 300 gospodartw
8 w polskim sejmie jak zwykle parodia+groch z kapustą.

więcej grzechów niepamiętam, bo byłam na urlopie więc sama nie mam przeczytanych stron forum. Dziewczyny gadają o sztucznych penisach, potem o wielkości przyrodzenia czarnoskórych, teraz znów o sztucznych
Stary 2007-07-25, 12:57   #4473
_totally_
Zakorzenienie

Wiem, że zginęły dwie turystki w Egipcie. W tym...żona syna moich sąsiadów. Straszne. Słyszałam też o turystach w Alpach. Dowiedziałam się dzięku spuszczonej do połowy fladze na polskiej ambasadzie.

Dziękuję. Tyle się wydarzyło...
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 13:04   #4474
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Witam cieplo

Przyznam sie,ze trafilam do Was idac tropem Biety z ktora calkiem przypadkowo zGGadalam sie i okazalo sie,ze obie jestesmy "plus size" Dzieki Ani trafilam na fajne aukcje z All,watek o bieliznie i teraz do Was.Mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie do swojego grona
Od dluzszego czasu praktycznie moje Wizazowanie ogranicza sie do zasubskrybowanych watkow i Biochemii,ktora od powstania pochlaniala mnie a odkad zaczelam moderowanie to czas na beztroskie Wizazowanie zostal ograniczony i nie mialam pojecia,ze istanieje tak ciekawy watek.
Swietny pomysl,BIG CMOK dla zalozycielki i uczestniczek rozmowy

Teraz o mnie kilka slow

Nie zawsze bylam "plus size" ale kiedy mialam 16 lat pojawily sie problemy hormonalne i zle dobrane pigulki,oraz kilku niezbyt rozgarnietych ginekologow.W kazdym razie zaczely sie rozne problemy i na obecna chwile majac 29 lat nosze rozmiar 48/50 lub 50/52;najwiekszym problemem zawsze byl moj biust.Odkad pamietam duze piersi byly bardziej utrapieniem niz zaleta szczegolnie bedac nastolatka;glownie z powodu szukania bielizny i bluzek tak,by pasowaly a nie przypominaly wor pokutny
Nie mialam i nie mam problemow z akceptacja siebie chociaz czasami pojawiaja sie male kompleksy ale...szybko zostaja przegonione.Wiem,ze mam szczescie bo zawsze mialam/mam wokol siebie ludzi,ktorzy sa dla mnie wsparciem.Z drugiej strony jestem kobieta swiadoma swoich atutow i tego,co moge zaoferowac.W moim zyciu zawsze bylo i jest duzo mezczyzn,okazuje sie ze plusowy rozmiar wcale nie jest defektem bo wiele zalezy od Nas samych i Naszego nastawienia

Tyle o mnie na poczatek,pozdrawiam

Hexx
Stary 2007-07-25, 13:15   #4475
hejasz
Zakorzenienie

GG do hejasz

Witaj Kasiu. Fajnie, że wróciłaś.
Chilanes Ty też witaj znów wśród nas.
Hexxana witam i zapraszam. Ja ciesze sie również, że do nas dołączyłaś. Przypominasz mi pewna znaną osobę, ale nie wiem czy chcesz abym to napisała. Rozumiem, że w avatarze to Ty? Swoja drogą to jestes nawet ładniejsza od tej osoby.
Daria miłego i udanego wekendu.
Aniu pojawiłaś sie na chwilkę chociaz? Miło widzieć Twoje literki.
To tyle na dzis. Zmykam dalej urlopowac (czytaj: robic porządki w domu).
1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia.

Cichy kącik hejasz

Papierowy kącik hejasz
hejasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 13:16   #4476
chilanes
Zakorzenienie

Hexxano witam serdecznie
Stary 2007-07-25, 13:29   #4477
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hejasz Pokaż wiadomość
Hexxana witam i zapraszam. Ja ciesze sie również, że do nas dołączyłaś. Przypominasz mi pewna znaną osobę, ale nie wiem czy chcesz abym to napisała. Rozumiem, że w avatarze to Ty? Swoja drogą to jestes nawet ładniejsza od tej osoby.
Przyznam,ze jestes kolejna osoba,ktora pisze/mowi ze jestem podoba do kogos znanego swoja droga w pracy najczesciej spotykam sie z okresleniem,ze przypominam Otylie Jedrzejczak -szczegolnie nasilone to bylo kiedy mialam krociotkie wlosy
W avie moje zdjecie i dziekuje za komplement
Zalaczylam zdjecie z krotkimi wlosami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg AA2.JPG (5,1 KB, 62 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 13:31   #4478
hejasz
Zakorzenienie

GG do hejasz

Cytat:
Napisane przez Naszata Pokaż wiadomość
Hejasz kochana Nawet nie wiesz jak się cieszę ze nie jesteś w szoku, po przeczytaniu tego co tu wypisujemy, wiem ze jesteś delikatna, a my mamy czasem taaakkkiiiee tematy

urlop mmmm mam nadzieje ze wypoczniesz
Skąd wiesz, że nie używamy z J jakichś róznych zabawek? Nie wiesz. W naszym wątku można paplać o wszystkim byleby to nie urażało czyjejś godności. To taka nasza zasada niepisana.
Ja teraz nie mam ochoty bardzo do żartów. Jakos mnie zasmuciła historia tragiczna autobusu w Alpach i rezultaty gtrąby powietrznej w okolicach Częstochowy. Osobiscie nie jeżdżę na pielgrzymki, bo nie praktykuję tego typu imprez, ale udaje sie na kolana i po prostu rozmawiam z moim Bogiem. Skręca mnie jednak jak słyszę od podobnie praktykujących jak ja, ze to kara za to, że jechali na pielgrzymkę do sanktuarium, albo, ze to kara za to,że w Czestochowie jest sanktuarium poswięcone kultowi maryjnemu. Nie czczę Marii choć ja szanuje i dla mnie jest świętą choć sie do niej nie modlę. Biorę z niej przykład i staram sie patrzeć na Jezusa tak jak ona wskazywała. Jednak wiem, że zginęli z powodu zachłannosci jakiegos człowieka, który kazał kierowcy jechac na skróty. Zreszta czytałam wypowiedź kierowcy innego autobusu, że wszyscy oni tamtędy jeżdżą i nawet nie wiedza jak wygląda ta właściwa trasa. Trąba powietrzna to dla mnie nastepstwo rozwoju techniki itp rzeczy, a nie zemsta Pana Boga. Jest mi smutno i juz. Ale sie rozpisałam, ale musiałam gdzieś sie wygadać, a gdzie jak nie tu?
No właśnie.

Cichy kącik hejasz

Papierowy kącik hejasz
Stary 2007-07-25, 13:55   #4479
Hexxana
Zakorzenienie

Mnie najbardziej w przypadku tego typu nieszczesc,kataklizmow wkorza mnie medialna nagonka i zachowanie dziennikarzy.Rozkladanie przypuszczen na czynniki pierwsze i spekulacje;jak?gdzie?kto? a moze gdyby?
To jest chore.Zdarzylo sie nieszczescie,ogromna tragedia i wystarczy dolewania oliwy do ognia komentarzami i nie tylko.
Smutne.
Stary 2007-07-25, 14:49   #4480
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

dzien dobry musze to powiedzieć, bo zaszalałam przed wyjazdem - mam buraczkowe włosy
Stary 2007-07-25, 15:16   #4481
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Nie wypowiem sie o kataklizmach i tragediach. Naprawde. Ale odnosnie zabaweczek: ktora ma kajdanki z futerkiem? ;P Ktora mi ukradla noo!!!

Helenko. Pojawiam sie juz spowrotem na stale

Bylam u lekarza. Zapisac sie. 21 sierpnia mam konsultacje a pozniej 4 pazdziernika. Mam 3 tygodnie na zrobienie ponad 20 badan Nie wiecie gdzie na allegro sprzedaja cierpliwosc do NFZ?

Daria, moj ty buraczany zboczuchu

Hexxana, witaj serdecznie w naszych skromnych prograch, gdzie pelno zboczuchow posiadajacych sztuczne penisy oraz futrzane kajdanki. Chociaz ja mam fizia na punkcie erotycznej bielizny Wylamuje sie jakos ;]

Helenko, ciuszki dla Ciebie pozbieralam, ale mam taki maksymalnie duzy karton, poczekasz jeszcze az zrobie porzadek z ubraniami mamy ktore nosila przed szalonym chudnieciem? Wiekszosc z nich jest w dobrym stanie i bardzo elegancka (kilka bluzek na ktore ja bym miala ochote ale za jakies 10 lat bo zwyczajnie tak mlodej osobie jak mi nie pasuja)... Jeszcze w przyszlym tygodniu udaje sie na zakupy takze jakies sweterki itp. znajde... a moze chcesz jeszcze pluszakow dla synka? Albo moze Twoj synek chce plukaszkow troche? ;] Wszystkie zadbane i wielce kochane

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 15:35   #4482
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Nie wypowiem sie o kataklizmach i tragediach. Naprawde. Ale odnosnie zabaweczek: ktora ma kajdanki z futerkiem? ;P Ktora mi ukradla noo!!!
ojj jakis czas takie posiadalam w swoim arsenale ale obecnie zmienily sie preferencje

Cytat:
Bylam u lekarza. Zapisac sie. 21 sierpnia mam konsultacje a pozniej 4 pazdziernika. Mam 3 tygodnie na zrobienie ponad 20 badan Nie wiecie gdzie na allegro sprzedaja cierpliwosc do NFZ?

Daria, moj ty buraczany zboczuchu
Obawiam sie,ze cierpliwosc do NFZ to towar deficytowy....

Daria,buraczany czyli jaka nazwa koloru?swojego czasu pozadalam takiego koloru a skonczylo sie na Czerwieni Kolorado czy cos takiegoZreszta przeszlam przez wszelkie mozliwe kolory a teraz od paru m-cy mam potrzebe posiadania srebrnego blondu-jestem na etapie poszukiwan i eksperymentow bo nie chce klasycznej platyny.

Cytat:
Hexxana, witaj serdecznie w naszych skromnych prograch, gdzie pelno zboczuchow posiadajacych sztuczne penisy oraz futrzane kajdanki. Chociaz ja mam fizia na punkcie erotycznej bielizny Wylamuje sie jakos ;]
nie jest mi to straszne wrecz przeciwnie bardzo na czasie chociaz fascynacja bielizna erotyczna juz mi przeszla jednak slabosc do seksownej bielizny pozostala a reszta to zalezy od partnera
Zabawki mile widziane i dumam nad jeszcze jednym wibratorem poprzedni gdzies sie zapodzial i dluugo nie byl uzywany z roznych przyczyn
Stary 2007-07-25, 15:40   #4483
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
nie jest mi to straszne wrecz przeciwnie bardzo na czasie chociaz fascynacja bielizna erotyczna juz mi przeszla jednak slabosc do seksownej bielizny pozostala a reszta to zalezy od partnera
Zabawki mile widziane i dumam nad jeszcze jednym wibratorem poprzedni gdzies sie zapodzial i dluugo nie byl uzywany z roznych przyczyn
Obsesion, Konrad najbardziej seksowna bielizna dostepna na polskim rynku. Poza bardotka z perelkami do ktorej byly majtki plus zabki nie znalazlam nic seksowniejszego.

Ja chce zeby byl juz przyszly tydzien... nawet zdobylam wieszaki na bielizne

A wlasnie. Chyba sie uregulowalam lekarka i ja liczylysmy ze dostane najwczesniej we wrzesniu, a tu niespodzianka. Ksiazkowe 28 dni Ciesze sie jak cholera, ze nie raz na pol roku w koncu.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-07-25, 16:52   #4484
Naszata
Rozeznanie

GG do Naszata Send a message via Skype™ to Naszata

Hexxana - witaj ! Bardzo mi miło, nie bój się nas, nie zawsze gadamy na takie tematy tylko jak się tyle babeczek zbierze i libido nam skacze, to nie ma się co dziwić

Hejasz jak zawsze czytałam twoją wypowiedź bardzo uważnie i mam szczerą nadzieję iż nie uraziłam cię niczym, jestem prostą dziewczyną, i czasem jak coś chlapnę, to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Z góry przepraszam za wszystkie słowa które mogły kogokolwiek z mojej, niezamierzonej, strony urazić Kocham was szalenie wy moje światełka w tunelu i broń Boże nie chce nikogo obrażać – się narażać

Aniu też się cieszę ze jesteś. Spodni gratuluję, ja mam problem bo rozwaliłam ostatnio takie jedne i musze nowych szukać. Heh te eskapady rowerowe to mnie niedługo pozbawią resztek ciuchów (mam tendencje do przycinania sobie ubrań łańcuchem – nie pytajcie jak to robie, bo nie wiem ) Acha tak na marginesie to chyba ja ci zaiwaniłam te „bransoletki” takie z różowym futerkiem ?
Stary 2007-07-25, 16:59   #4485
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Naszata! Ty zlodzieju futerkowych kajdanek

No dobra, jestem tak nabuzowana z powodu posiadania okresu w dodatku normalnego a nie raz na pol roku po 2 tyg ze chyba was wycaluje ;] No bo jesli od ostawienia tabletek dostalam normalnie po 28 dniach to chyba juz normalnie bedzie, co nie?

No a poza tym mialam 3 ataki paniki dzisiaj...

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-07-25, 17:49   #4486
Alithia
Zadomowienie

GG do Alithia Send a message via Skype™ to Alithia

Już wiem dlaczego zmarkotniałam- jestem chora....angina mnie dopadła... Czuję się flaczkiem i przesypiam większość dnia. Ale gardła nie czuje bo dobre leki dostałam znieczulające miejscowo

Hexxana witam Cię serdecznie i dziękuję za cmoka dla założycielki Mam nadzieję że znajdziesz u nas miejsce gdzie będziesz mogła się wygadać i wyżalić ale też i pośmiać...jednym słowem że bezie Ci tu z nami dobrze
p.s. Ładnie Ci w tym blondzie i życzę owocnego szukania swojego koloru ja teraz znalazłam mieszając dwie farby i p.p.s tez wkurza mnei ta medialna nagonka na tych biednych ludzi, jakby mało mieli na głowie w tej chwili...

Hejasz, ja tam sie cieszę bardzo ze wygadałaś się właśnie tu Widze że masz taki urlop jak moja mama, tzn sprzątanie sprzątanie i przygotowania do remontu balkonu oraz mieszkania drugiego, po zmarłym dziadku. Mało wypoczęła.... Także Helenko, oszczędzaj sie i odpocznij choć troszkę

Totally fajnie ze już jesteś Chilanesdobrze Ci streściła to co się tu działo aha i nie zapomnij zobaczyć nowy watek na modowym o plus size gdzie sie udzielamy Opowiedz jak Ci tam było?

Cmoksia gratuluje koloru, na pewno jest boski i super w nim wyglądasz

Szpiegu też bym chciała trochę cierpliwości do NFZ'u. Jak sie dowiem gdzie rozdają/sprzedają to dam Ci niezwłocznie znać Oczywiście gratuluję regulacji okresowej Das is gut nius A ta bielizna, która mi pokazywałaś to same smaczki

Naszata dobry dowcip, autentycznie się śmiałam i faktycznie libido nam skacze

Chilanes,
zaraz dokleję parę fotek wysmaczonej seksistowskiej bielizny tam gdzie trzeba Choć ledwiem żywa to coś wyszperałam

Buziaki dla Was wszystkich

Moje blogowanie:
http://okiemidlonmi.blogspot.com/

Alithia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 17:54   #4487
cmoksia
Zakorzenienie

Hexxana nie umiem powtórzyć nazwy koloru, bo farbowałam się u fryzjerki z rudego

rany, jak ja nienawidzę się pakować...
Stary 2007-07-25, 18:03   #4488
Naszata
Rozeznanie

GG do Naszata Send a message via Skype™ to Naszata

Oj Alithiu ja mam nadzieję ze ty zawsze autentycznie się śmiejesz Zdrowiej szybciutko

Heh Aniu chyba kleptomanka ze mnie wychodzi (ale pamiętajcie drogie panie, to tylko ćwiczenia do roli w filmie - Winona ukradła ten text ode mnie )
P.S. jak zaiwaniałam te kajdanki to Bounty się nimi bawił – stwierdziłam a po co psu takie bransolety ? i sem wziełam He He he
Stary 2007-07-25, 18:35   #4489
Alithia
Zadomowienie

Naszata oczywiście że zawsze autentycznie sie śmieję, tylko tym razem rechotałam na głos.... W ramach zdrowienia wracam do wyrka.

Daria
, ja wolę się pakować niż rozpakowywać

Moje blogowanie:

Stary 2007-07-25, 18:47   #4490
cmoksia
Zakorzenienie

ja się nie będę rozpakowywać będę tylko wyciagać kilka rzeczy i oddawać torbę spowrotem do bagażnika autokaru a jak wrócę to wszystko prosto do pralki, reszta rzeczy do łazienki, kilka do pokoju, koniec
Stary 2007-07-25, 18:51   #4491
kulbit
Zakorzenienie

A mnie jest smutno.. jak słysze te wszytkie ostatnie złe wiadomości, autokar, trąba, powódz w W.B., upały i pożary na Bałkanach, we Włoszech, śmierć i zniszczenie... pomimo iż wesoło tu u was.. mnie nie do śmiechu

Pomimo tego witam nową koleżankę - Hexxana!!!

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 19:32   #4492
Alithia
Zadomowienie

Nie mogę leżeć, jak leże to kaszel chce mnie udusić...jedynie jak siedzę to jest jeszcze jako-tako.....

Kulbit , nie smutaj się. Mnie w gruncie rzeczy też nie do śmiechu. A te wszystkie wiadomości ze świata bardzo przygnębiają dodatkowo...
Jednak śmiech to chyba jedyne co mnie jeszcze na ziemi trzyma... Ale nie będę Wam tu teraz marudzić dlaczego mi nie do śmiechu.... Powiem tylko tyle, że nie dość ze jestem chora, to na dodatek sama w domu - rodzice wyjechali. Co więcej jutro mam imieniny a pies z kulawą noga mnei nie odwiedzi. Albo ludziska powyjeżdżali, albo mają inne plany... Ale to jeszcze nie wszystko. Ale nie ważne. Miałam nie marudzic.

Czekam na Ojca Chrzestnego w TV

Moje blogowanie:

Stary 2007-07-25, 21:21   #4493
chilanes
Zakorzenienie

A ja kupiłam dziś sexowny czarny stanik i majtochy Sa sa sa sa sa!!!
I jeszcze biały i majciochy fajne, ale stanik ma za duże miseczki i lecę jutro wymienić ;(

Buziole dla Was

Alithia - wklejaj wklejaj Ja muszę zrobić porządek ;/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 21:23   #4494
hejasz
Zakorzenienie

GG do hejasz

Jaaa... ale sie ruch zrąbił w naszym wątku?! Fajnie. Ciesze sie, że wracamy wszystkie po kolei.
Aniu a Twoja obecnośc cieszy mnie szczególnie i wiesz dlaczego? Pluszaki? Dla Szymka? No pewnie, że tak! On kocha wszelkie miśki i pluszowe zabawki.
Jak bluzka jakas nie bedzie dla mnie to mam komu oddać. Jednak martwi mnie czy dasz rade to i jak wysłać. No i koszt.

Cichy kącik hejasz

Papierowy kącik hejasz
Stary 2007-07-25, 22:48   #4495
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Hexxana, miło, że do nas dołączyłaś. mam nadzieję, że zagrzejesz tu trochę miejsca i zostaniesz z nami

Kasiu, a jeeeednak wróciłaś i tutaj!

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 23:26   #4496
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

No to czeka mnie pranie pluszakow I szukanie kartonu wiekszego nic ten co mam. Taki po telewizorze by sie nadal na te pluszaki.

Alithia. Czesc pierwsza napisana.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-07-26, 08:50   #4497
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Alithia, wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-26, 09:02   #4498
Alithia
Zadomowienie

Cytat:
No to czeka mnie pranie pluszakow I szukanie kartonu wiekszego nic ten co mam. Taki po telewizorze by sie nadal na te pluszaki.

Alithia. Czesc pierwsza napisana.

hurrraaaaa brawo!!!

Moje blogowanie:

Stary 2007-07-26, 09:03   #4499
Alithia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Alithia, wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
dziękuję

Moje blogowanie:

Stary 2007-07-26, 09:22   #4500
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alithia Pokaż wiadomość
Kulbit , nie smutaj się. Mnie w gruncie rzeczy też nie do śmiechu. A te wszystkie wiadomości ze świata bardzo przygnębiają dodatkowo...
Jednak śmiech to chyba jedyne co mnie jeszcze na ziemi trzyma... Ale nie będę Wam tu teraz marudzić dlaczego mi nie do śmiechu.... Powiem tylko tyle, że nie dość ze jestem chora, to na dodatek sama w domu - rodzice wyjechali. Co więcej jutro mam imieniny a pies z kulawą noga mnei nie odwiedzi. Albo ludziska powyjeżdżali, albo mają inne plany... Ale to jeszcze nie wszystko. Ale nie ważne. Miałam nie marudzic.
Dziękuję Tobie niepotrzebnie to wogole pisałam...

Dla Anulek a naszego wątku - wszsytkiego NAJ NAJ NAJ!!! Szpiegu Alithia

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości