Listopad- Grudzień 2014- część VI :-) - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-18, 21:18   #2011
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Czytalam na pazdziernikowych ze laska urodzila corke 4500 i 63 cm i nie pekla, ani jej nie nacieli marzenie...
o jaaaaa !!! ta waga.. i nie pękła... i nie nacieli.. wooooww!!!klas ki:pewnie masaże krocza od pierwszego tyg ciąży robiła i mięśnie kegla ćwiczyła
AnetkaIzabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:19   #2012
manieczka1
Zakorzenienie

Przeraza mnie taka waga...chyba nie dalabym rady
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:19   #2013
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość
o jaaaaa !!! ta waga.. i nie pękła... i nie nacieli.. wooooww!!!klas ki:pewnie masaże krocza od pierwszego tyg ciąży robiła i mięśnie kegla ćwiczyła
No ciekawe jak ona to zrobila... zazdroszcze szczerze... jak sie czyta takie rzeczy to az czlowiekowi lzej sie robi na sercu i jakas nadzieja sie pojawia ;P
Stary 2014-10-18, 21:26   #2014
Kostka09
Zakorzenienie

Lola, Indra - dzieciece kaciki slodkie
Esti...
Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Kostka, współczuję nerwów, jak dziś samopoczucie?
)
Dziekuje juz odetchnelam troche..
Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość
Ela, jak Twój polpasiec?
Ja się właśnie zastanawiam czy spotkać się z teściami, bo widzieli się z wnukiem, który był z dzieckiem, któremu w tym tygodniu wyszedł polpasiec (pół roku temu miał ospę a teraz ma polpaśca!:-/) no i teraz mam zgryz, bo ja nawet ospy nie miałam.
Ospa mozna sie zarazic tylko orzez bezposredni kontakt, nie ma mozliwosci przeniesc wirusa przez kogos lub przez jakies rzeczy...dowiadywalam sie dokladnie od leakarza na poczatku ciazy bo tez mialam podobna sytuacja...
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Wlazlam z córka do wanny i nie mogłam się podnieść potem......jak hipopotam

Ogladam the voice......popijacac mietowke na zgage
Mieta wspomaga wydzielanie kwasow zoladkowych wiec tak naprawde wzmaga zgage...

Benetta brak mi slow jesli chodzi o twojego tzeta...nie wiem co bym zrobila ale nie pozwol sobie na takie traktowanie

My dzisiaj sprzatalismy grob dziadkow tzeta, jutro jeszcze jedziemy posadzic wrzosy.
Dobrze ze u Kiary w miare unormowana sytuacja

Zanet zazdroszcze, że juz porod masz za soba...do wytrzymania to bylo... czy masz traume..?

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2014-10-18 o 22:27
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:41   #2015
silesianna
Zakorzenienie

Dziewczyny super macie dzieciece kąciki

Zanet ekstra ze juz w domu! Uczcie sie siebie spokojnie, i koniecznie wrzuc fotke malej

Benetta ja nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobila... nie wiem. Wspolczuje takiego furiata strawznie
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:41   #2016
GoniaaaS
Rozeznanie

Begie13 gratki skonczenia prasowania

Fiorella moze cos do poprawy musi pojsc? Jakby cos bardzo zle bylo pewnie kazaliby Ci zglosic sie od razu, swoja droga ze nie powiedzieli i stresuja ciezarna a jakid badania robilas?

Kasiu mnie sie wydaje ze moja jest ogromna jak sie wypina to taka duza sie wydaje, niby w tamtsn poniedziałek wagd jej lekarka wyliczyla na 3kg ale mam stresa czy sie nie pomylila, pisalam Wam juz kiedys ze mojej kolezancd wyliczyli 3600 a urodziła 4500 i do tej samej lekarki chodzila
GoniaaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:42   #2017
benetta
Zadomowienie

Mąż
Kurde myślę cały czas co dalej...
I ten cholerny poród za pasem. Kurcze no nie mam ochoty żeby się zaczynało gdzieś u koleżanki czy u rodziców, co prysznic i łóżko u siebie to komfortowiej
Już nic nie wiem, jeśli jutro pojadę do rodziców to. się mama będzie zamartwiacona się wszystkim przejmuje- ostatnio nadciśnienie jej wykryli i uregulować nie mogą, ostatnio miała 190/120 :-(
Może spróbuje jutro wyjść na miasto najdłużej a jak zacznie znowu to jego z domu wyprosze i zobaczymy co dalej... Szkoda że nie mam tu siostry- od razu do niej bym pojechała :-(

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:45   #2018
agatus84
Raczkowanie

U nas pracowicie. Cała noc na nogach, bo (mimo, że kruszynka ciągle śpi) to a to laktator, a to przewinięcie i cycek, dokarmienie mlekiem- niestety ciągle walczę o laktację- potem wyparzyć laktator i do następnej pobudki godzinka. I tak muszę wstawać w nocy więc mąż śpi, za to w dzień mnie wyręcza we wszystkim. Jakby mógł, to by i z laktatorem usiadł dostaję małą tylko na cycka, laktatorek a potem śpię z przerwami do 15. No i nareszcie wypoczęłam po tym szpitalu! Wstałam, a tu podłogi pomyte, obiad załatwiony od teściów, koty mają czysto i jeść, dziecko nakarmione i przewinięte, śpi na klacie bajka.

Załączam fotkę. Serce mi się rozpływa za każdym razem na ten widok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 3 (1).jpg (134,8 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 2 (1).jpg (117,4 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 1 (4).jpg (126,8 KB, 78 załadowań)
agatus84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:46   #2019
GoniaaaS
Rozeznanie

Ehhh ciezko masz nie dziwie sie ze mamy nie chcesz martwic ale kurcze abys Ty w zaawansowanej ciazy die tulala a on co... no niestety prawda ze wlasne lozko to jednak wlasne ale w tej chwili Maluszek jest najważniejszy oby sie Twoj maz opamietal

Agarus jaka ona cudna, slodka i malenka ile wazy? Super ze maz pomaga tak ale kurcze jak tu jie kchac i nie robic wszystkiego dla takiego Malenstwa

Edytowane przez GoniaaaS
Czas edycji: 2014-10-18 o 21:49
Stary 2014-10-18, 21:52   #2020
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
A tantum rosa myjesz i octenisept pryskasz? Daje to coś? Wiem że szew masakrycznie ogranicza, ale teraz już będzie coraz lepiej
Uzywam plynu do higieny int bialy jelen z kora debu i wczoraj zaczelam rivanolem. Zobaczymy czy pomoze...
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:53   #2021
manieczka1
Zakorzenienie

Agatus jest super jaka maleńka szczególnie w tym łóżeczku

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Zanet dobrze zrozumialam, ze do szpitala jechalas po godzinie od odejsciu wod? czyli jest jeszcze szansa na prysznic?
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:55   #2022
eclariss
Rozeznanie

jakie maleństwoo

kolejna w domku z dzieciaczkiem

ja mam cały czas brzuch jak kamień a co jakiś czas tak się spina, że robi się kwadratowy dosłownie...no chyba zacznę zerkać na zegarek coile to napięcie bo zaczyna się robić boleśnie i nerwowo.
Stary 2014-10-18, 21:55   #2023
sloneczko_1201
Zadomowienie

Tż już mi padł, bo strasznie ciężki tydzień miał, więc mam chwilkę czasu na wizaż.

Benetta współczuje takich sytuacji zwłaszcza w ciąży. Tylko się nie denerwuj za bardzo dla dobra maluszka. Coś musi być nie tak jeżeli wkurzył się o taką pierdołę. Coś wydaje mi się, że dotrzeć może do niego tylko ktoś z zewnątrz i otworzyć mu oczy.

Zanet super, że jesteście w domku. Zdrówka dla Was i czekam na zdjęcie ślicznotki

Kiara jeszcze później pisała, że czasami nas podczytuje, ale wizaż na telefonie jej przymula i posta nie mogła żadnego napisać i kazała was wszystkie pozdrowić. Będzie pisać jak coś się będzie działo, albo jak urodzi.

Ja dzisiaj obeszłam całe targowisko, zrobiłam obiad potem pojechaliśmy do Auchana i łażę ciągle i nic się nie dzieje. Ale dzisiaj i tak nie rodzę, bo zmęczona jestem i włosy będę myła jutro rano dopiero A jeżeli dziecko przed porodem mniej się ma ruszać to już napewno nie rodzę, bo mały ostatnio szaleje, że czasami mam dość.

Mam nadzieje, że urodzę zanim mały będzie miał 4,5 kg!
U nas w szpitalu rzadko się zdarza poród bez nacięcia, bo robią to raczej rutynowo, a nie chce zabraniać, bo boję się, że popękam, więc już wolę to nacięcie.
Kumpela mojej siostry urodziła syna sn 5 kg! Nie wiem czy ją nacinali, ale do dzisiaj ją podziwiam.

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:55   #2024
agatus84
Raczkowanie

Urodziła się 2000g, teraz ją podtuczyliśmy trochę i już jest 2200. Ładnie je i przybiera na szczęście, ogólnie silna dziewczynka. Żeby jeszcze cycka się nauczyła.
agatus84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:56   #2025
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Wlazlam z córka do wanny i nie mogłam się podnieść potem......jak hipopotam

Ogladam the voice......popijacac mietowke na zgage
Ja dziś wlazlam sama z kulą musujaca i chciałam się obrócić z boku na bok i zapomniałam, że mam brzuch
tylko mi M.zrobiła histerię, że ona chce ze mną i mi umyć plecy. No a taka kula musujaca to jednak nie jest dobry pomysł na ciało trzylatki więc tż suszył jej włosy a ta się darła, że ona chce do mamy i do mamy. Chyba wszyscy sąsiedzi słyszeli jej jęki :-/

Indra, Ela, ja też mam tą ciążę bardziej męcząca. I ta przepuklina i ten żylak TAM i generalnie jestem ociezala, słabsza, bardziej zmierzał i do duszy. Ciekawe, skąd się to bierze. Jedynie to, że nie wymiotowałam się pokrywa. Wiadomo, że wiek i ciało bardziej obciążone, ale żeby aż takie różnice, aż dziwne. Przy M.nawet na porodówkę sama autem jechałam ;-) fakt nie miałam zupełnie talii od czwartego miesiąca, no ale za to teraz choć mam talię to wagowo już też dobilam do tego co przy M.no i jestem jeszcze bardziej spuchnięta. Chyba już bardziej nie można ;-)
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:57   #2026
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Zanet, cudownie, ze jesteście już w domu, powoli dojdziesz do siebie, a czy coś więcej wynika z tego, że Nadia została uznana za wcześniaka? Jakieś dodatkowe kontrole i badania?

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Niestety też słyszałam, że jak pierwsze spokojne, to drugie huragan, spodziewam się najgorszego teraz.

Kiedyś czytałam, ze być matką, to jak pobyt w więzieniu, nawet wypróżnić się nie można w samotności
Miala robionych sporo badan w tym usg glowy, brzucha, serca, crp bo nie mialam gbsu. I przysluguja nam bezplatne szczepienia p.pneumokokom, ale o tym musze poczytac jeszcze
Stary 2014-10-18, 22:00   #2027
sloneczko_1201
Zadomowienie

Agatuś, ale maleństwo. Słodziutka W tym łóżeczku to faktycznie jak taki mały krasnoludek. Trzymam kciuki za laktację to wtedy będzie więcej czasu dla mamusi No i brawa dla męża za wsparcie.

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 22:00   #2028
GoniaaaS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agatus84 Pokaż wiadomość
Urodziła się 2000g, teraz ją podtuczyliśmy trochę i już jest 2200. Ładnie je i przybiera na szczęście, ogólnie silna dziewczynka. Żeby jeszcze cycka się nauczyła.

Ka jak sie urodzilam wazylam 2100 i tez cyca na poczatku nie chcialam. Trzymam kciuki aby szybko sie nauczyla i chciala
Stary 2014-10-18, 22:01   #2029
magdula87
Rozeznanie

Cytat:
U nas pracowicie. Cała noc na nogach, bo (mimo, że kruszynka ciągle śpi) to a to laktator, a to przewinięcie i cycek, dokarmienie mlekiem- niestety ciągle walczę o laktację- potem wyparzyć laktator i do następnej pobudki godzinka. I tak muszę wstawać w nocy więc mąż śpi, za to w dzień mnie wyręcza we wszystkim. Jakby mógł, to by i z laktatorem usiadł dostaję małą tylko na cycka, laktatorek a potem śpię z przerwami do 15. No i nareszcie wypoczęłam po tym szpitalu! Wstałam, a tu podłogi pomyte, obiad załatwiony od teściów, koty mają czysto i jeść, dziecko nakarmione i przewinięte, śpi na klacie bajka.

Jaka śliczna a jaka maleńka, szczególnie w tym łóżeczku
II kreseczki: 06.03.2014
mama: 27.10.2014
magdula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 22:02   #2030
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:

Cudownie i najlepiej! Dbaj o siebie :-*
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 22:07   #2031
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki slodziak

Ja obiecuje jutro wrzucic fotke Nadii dzis juz nie dam rady chyba...

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Agatus jest super jaka maleńka szczególnie w tym łóżeczku

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Zanet dobrze zrozumialam, ze do szpitala jechalas po godzinie od odejsciu wod? czyli jest jeszcze szansa na prysznic?
To byly chyba nawet 2 h po pierwszym chluscie, bo wody mi sie laly caly czas...heh

Uciekam sie zdrzemnac choc troche, bo czasu na sen malo heh...
Mam nadzieje ze u Was wszystkich ok

Edytowane przez Zanet84
Czas edycji: 2014-10-18 o 22:09
Stary 2014-10-18, 22:18   #2032
Kasia427
Wtajemniczenie

agatus ależ masz śliczną perełkę!!!
Stary 2014-10-18, 22:23   #2033
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Czytalam na pazdziernikowych ze laska urodzila corke 4500 i 63 cm i nie pekla, ani jej nie nacieli marzenie...
Też czytałam i poczułam się przerażona. Jakoś nie wyobrażam sobie rodzić tak dużego dziecka. No ale fajnie, że da się bez pękania czy rozcinania.

Cytat:
Cudna jest a zdjęcie w łóżeczku niesamowite. Aż mężowie pokazałam. Kurcze trochę Ci zazdroszczę, że masz już swoją córeczkę przy sobie.

Cytat:
Napisane przez benetta Pokaż wiadomość
Mąż
Kurde myślę cały czas co dalej...
I ten cholerny poród za pasem. Kurcze no nie mam ochoty żeby się zaczynało gdzieś u koleżanki czy u rodziców, co prysznic i łóżko u siebie to komfortowiej
Już nic nie wiem, jeśli jutro pojadę do rodziców to. się mama będzie zamartwiacona się wszystkim przejmuje- ostatnio nadciśnienie jej wykryli i uregulować nie mogą, ostatnio miała 190/120 :-(
Może spróbuje jutro wyjść na miasto najdłużej a jak zacznie znowu to jego z domu wyprosze i zobaczymy co dalej... Szkoda że nie mam tu siostry- od razu do niej bym pojechała :-(
Rozumiem, że masz powody by zostać w domu. Ja jestem impulsywna więc pewnie bym walizkę mu wystawiła za drzwi albo poszła spać w hotelu. No ale jeśli wolisz/musisz zostać to rano siądź z nim przy stole i spokojnym tonem wygarnij, że przesadził i tolerować tego nie będziesz. Niech wie, że takie zachowanie nie może się powtórzyć.

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Miala robionych sporo badan w tym usg glowy, brzucha, serca, crp bo nie mialam gbsu. I przysluguja nam bezplatne szczepienia p.pneumokokom, ale o tym musze poczytac jeszcze
W sumie to lepiej, że uznali za wcześniaka. Przynajmniej będziesz spokojna, że córka zdrowa jak przebadali ją dokładnie.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2014-10-18 o 22:31
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 22:26   #2034
esti87
Rozeznanie

Agatuś jaka ona maleńka,jak laleczka ślicznabrawa dla tż ze tk o was dba i oby złpała cyca

Kasia te twoje chłopaki to agenty,by ich tylko skurcze nie łapały ja mam nadzieję,że moj nie pracuje teraz nd masą ale mam wrażenie,ze mu juz bardzo ciasno.tż mnie wysyła w pon.do gina,ciąle marudzi ze nie chce by mały był pokrzywiony jak cora koleżanki.i wez tu mu wytłumacz ze 4 dni późnie mam wizyte w szpitalu:-o

Fiorella,dziwne ze tak w ndz cię ściągają..oby to nic poważnego

Moj tz mi wlasnie pomalował pazury u nog i zuważył ze prawa noga w kostce spuchnięt a lew ok.prawa ręka i palce też drętwe..w nocy jest tragedia,smaruje voltarenem ale na krótko pomaga..parliżuje mi tylko tą prawą stronę..eh..

Benetta dziewczyny mają rację,zrob cos z tym i nie daj sobą tak poniewierać bo tak juz bd zawsze:-(

Frau,córeczka mamusi a co..
Żanet wypocznij troche i jutro rob malej sesyjkę..aj jak ja wm zazdroszcze
Stary 2014-10-18, 22:26   #2035
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam na pobraniu krwi. Dzwonili dzis ze szpitala, ze cos nie tak z moimi wynikami i mam jutro tam przyjechac na 16.
Ciekawe co tam wykryli

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

A teraz ide Was nadrobic.
oj, żeby to nie było nic poważnego!
może maja problem ze zrobieniem pomiarow??? :conf used:

Cytat:
Fiorella kurcze, nie mogli Ci przez tel powiedziec?? Ojjj takie wprowadzanie nerwowej atmosfery a znajac zycie pewnie jakas blahostka trzymam kciuki!

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Dziewczyny czy macie wrażenie że dzieci w Waszych brzuchach są małe lub duże? Bo ja mam wrażenie że mała jest ogromna... i nie wiem czy mi sie wydaje czy co...
ja mam wrazenie, ze dziec mój ogromny! wielki i wypchajacy się! nie chce żeby moja Hania miała 4kg
a wydaje się, ze będzie kolosem...

Cytat:

ojej, jaka kruszynka!
slodka i malutka!

Cytat:
nauczy! nauczy!

Zanet u Was tez wszystko poprzewracalo się na glowie

a my wrocilismy, dalam rade wrocic 40km i nawet sprawnie mi to szlo, ale pod koniec już tak brzuch się napinal, ze myslalam, ze nie wyrobie. TZ z rodzina wypil sporo, już dawno spi. a przede mnie znow nocka pewnie nieprzespana...ehhhh

Edytowane przez martha330
Czas edycji: 2014-10-18 o 22:29
martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 22:37   #2036
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość
Moj tz mi wlasnie pomalował pazury u nog i zuważył ze prawa noga w kostce spuchnięt a lew ok.prawa ręka i palce też drętwe..w nocy jest tragedia,smaruje voltarenem ale na krótko pomaga..parliżuje mi tylko tą prawą stronę..eh-)
Ja mam tak samo dretwa prawa dlon mam juz od dluzszego czasu, po nocy spuchnieta masakra, podobno to ucisk na cos...
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 22:52   #2037
fiorella22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tiera Pokaż wiadomość
Moja siostra za do miała obydwie dziewczyny spokojne- tzn. szybko przesypiały noce i to nie że kilka godzin, tylko jak je kładła o 20 to spały do 8.00

Podpytaj siostre jak to robila... niech zdradzi sekret

[QUOTE=Frau Gizela;48577236]
zanim się urodziła to takie pojedyncze wydarzenia, a od urodzenia codziennie, gdzie byłyśmy, co się działo i takie tam takie. Już szósty zeszyt zapełniam. Teraz trochę mniej piszę i bardziej skrótowo, ale były dni że zapisywałam cały stronę a5 ;-) [QUOTE]

Super pomysl z tym dziennikiem! Ile przy tym trzeba poswiecenia i samodyscypliny... W ktorym momencie zycia M. chcesz jej to przekazac?'

Ja czytalam tez o takim patencie, zeby zalozyc dziecku e-maila i codziennie ze swojego maila wyslac wiadomosc na tego maila dzieciowego, mozna dolaczyc zdjecie. I np.w 18-ste urodziny przekazac login i haslo

Benetta, moj tz tez ma czasami takie ataki, wiec Cie rozumiem. Aczkolwiek juz dlugo mu sie nie zdarzylo. Jednak zawsze przychodzi mu rozum do glowy i przeprasza.

Martha, tz kupil w koncu tesciowej ten ekspres?

Mam nadzieje, ze faktycznie to nic powaznego. Nawet Tz wystraszyl sie nie na zarty. Gonia, mialam robione ktg i 'przy okazji' pobrali mi krew do badania... Mam miec spotkanie z polozna 27.10 i zawsze wyniki byly u niej-gotowe na wizyte. A teraz to nagle wezwanie do szpitala i to jeszcze w niedziele. Mam nadzieje, ze nic powaznego mi tam nie wykryli...

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Agatus, sliczna ta Twoja kruszynka... i jaka malutka. Kochany maluszek!

You are not alone
I am here with you...
MJ

Edytowane przez fiorella22
Czas edycji: 2014-10-18 o 22:48
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 22:54   #2038
martha330
Zakorzenienie

fiorella nie kupil ekspresu, nie wiem, z czego to ostatecznie wynikło, bo był w sklepie, ale nie było takiego co mu odpowiadal... nie wiem, koniec z koncow kupil fajne relingi do powieszenia w kuchni z odpowiednimi bajerami i w odpowiedniej cenie (ok. 50zl )
ja tez dostałam - dziś już pisałam, ze kolejne roze za nieprzespana noc i zly humor. hm.... myślisz, ze cos na niego wplynelo?

miałam kupic meliske, ale znow jakos nie było okazji. i mam nadzieje, ze usne, ale się nie zanosi.
:ziewa:

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 23:03   #2039
GoniaaaS
Rozeznanie

Martus dobrze ze u Ciebie sie poprawil i oby mu tak zostalo. Wlasnie pije meliske szkoda ze przy z forum nie da sie wyslac
Unas dzien zlosliwosci rzeczy martwych zrypal sie piekarnik, piec od ogrzewania sie na maxa co chwila sam zalacza i maz wzial sie za zmywanie i stlukl 2 miseczki od mojego kompletu...
Stary 2014-10-18, 23:32   #2040
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:

Jaka ona słodka taka maleńka kruszynka, ale to łożeczko to chyba większe macie nie? 140x70???

Benetta raz na 2 mieiace taka lub podobna awantura to czesto! Co on sobie w ogóle myśli, Pan i Władca sie znalazł. Za rzucanie moimi ciuchami to jego sweterek do szycia znalazłby sie za balkonem. Masakra jakaś z nim Bozia rączki dała? To niech sobie sam szyje a nie jeszcze Tobie w ciazy takie akcje a to piwo to na złość Tobie chciał zrobic? Bo wyszło na to ze jest niedojrzałym emocjonalnie gôwniarzem :-/

U mnie nadszedł czas porodu...
Getry moje ulubione dostały rozwarcia w kroku a bez sensu kupować na pare dni nowe wiec trza będzie na dniach urodzić

Anetka nie wiem czy w dniu porodu bede sie musiała stawić w szpitalu w poniedziałek mam wizytę a 27 w razie czego tez termin mam na 28... Zobaczymy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości