Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-18, 23:44   #1621
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Oglądam PPD i mam pytanie

Jaką macie posciel?
Bo perfekcyjna właśnie skrytykowała pościel z kory
ja mam większość z bawełny satynowej, którą uwielbiam bo jest bardzo miła w dotyku mam też jedną z kory ale to taka rezerowa i raczej jeśli już to ja pod nią śpię bo Tż nie lubi, mówi że jest nieprzyjemna w dotyku dla niego

Kamisha no nie wiem czy ten wątek jest bardziej grupą wsparcia czy nakręca tylko frustrację i histerię poza tym jakbym ja miała problem z Tż, z którym jestem długo a który nie kwapi się do zaręczyn to bym tą sytuację rozwiązała z nim a nie szukała pomocy (?) w internecie no ale tak jak już pisałam KAŻDEMU WEDLE POTRZEB
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 23:48   #1622
ijaa
Zakorzenienie

my mamy z bawełny satynowej - super jest!
aktualnie posiadamy DWA komplety, a do dlatego, że zmieniliśmy kołdrę na duuuuuuuuuużą (z dwóch małych) i jeszcze się większej ilości nie dorobiliśmy

z kory już nigdy nie kupię

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 23:49   #1623
201604250957
Konto usunięte

świetne są pościele firmy Kronborg ale niestety nie najtańsze czasem można trafić w dobrej cenie na promocji w Jysk

noo ja też kory już nie kupię, bawełna satynowa zdecydowanie rządzi Ijaa dwa komplety to akurat, jeden do prania a drugi na zmianę
Stary 2014-10-18, 23:51   #1624
kamisha
Zakorzenienie

Kash - ja tam uwazam i moze tym i tym ale to zalezy od osoby oczywiscie. Ja nie mam frustracji no ale jestem z Tz nie dlugo ale kazdy facet jest inny ja nie potrzebowalam pierscionka zeby rozmawiac o slubie. No tak zgadzam sie z tym ze lepiej porozmawiac z partnerem. Ale z drugiej strony ciesze sie jak ktoras z nich dostanie pierscionek ten wymarzony. Ja tam zagladam bo lubie, w dyskusuje na temat placzu i lamentu sie nie wypowiadam. Kazdy ma swoj rozum

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Ej a ja nie wiem z czego mam ale nie z kory musze kupic bo mamy wieksze wyro a nie mamy duzej koldry...

kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 23:52   #1625
Ilsa Lund
Zakorzenienie

A ja bym nie mogła kapselkiem od tymbarka, nie chciałabym żeby wydał na pierścionek tyle co na grę na konsoli Niech chłop trochę pocierpi Poza tym zaręczyny to żaden sukces, nie gwarantują że po nich się coś zadzieje w temacie ślubu

My mamy aż 6 kompletów pościeli ale używamy tylko 3, 2 są nierozpakowane z wesela a ten jeden komplet kupiłam jako pierwszy rok temu po wymianie rozmiaru kołdry i jest badziewny a mi głupio wyrzucać

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2014-10-18 o 23:54
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 23:53   #1626
kamisha
Zakorzenienie

Ja mam podejscie takie ze od zareczyb dwa lata do slubu hehe. Nosz u nas nie trafilam bo bez zareczyn ale slub za rok takie z nas cwaniaki hehe

Stary 2014-10-18, 23:56   #1627
201604250957
Konto usunięte

no właśnie Kamisha ja myślałam, że Ty jesteś już zaręczona bo pamiętam że wspomniałaś o Waszych planach typu ślub, dzieci itd
Stary 2014-10-18, 23:56   #1628
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
noo ja też kory już nie kupię, bawełna satynowa zdecydowanie rządzi Ijaa dwa komplety to akurat, jeden do prania a drugi na zmianę
noooo
ale spoko, już 'puściliśmy' w świat info o nowym rozmiarze kołdry, więc wiesz.. może mikołaj, albo inny czarodziej coś przyniesie.

na ślub dostaliśmy też jedna standardową (160 cm) ale póki co zostawiliśmy, bo mamy też te mniejsze kołdry, jakby jacyś goście, nie wiem.. z Poznania albo innych miast do nas przybyli.

Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
Kash - ja tam uwazam i moze tym i tym ale to zalezy od osoby oczywiscie. Ja nie mam frustracji no ale jestem z Tz nie dlugo ale kazdy facet jest inny ja nie potrzebowalam pierscionka zeby rozmawiac o slubie. No tak zgadzam sie z tym ze lepiej porozmawiac z partnerem. Ale z drugiej strony ciesze sie jak ktoras z nich dostanie pierscionek ten wymarzony. Ja tam zagladam bo lubie, w dyskusuje na temat placzu i lamentu sie nie wypowiadam. Kazdy ma swoj rozum
i to jest zdrowe podejście!
jeśli się wie, że to to (z obu stron) to takie tematy się pojawiają.

My z TŻ rozmawialiśmy o rodzinie, ślubie na dłuuuugo przed zaręczynami. Ja (a TŻ kiedyś nawet wcześniej powiedział, że TŻ), że niedługo po tym jak się poznaliśmy wiedziałam, że to będzie mój Mąż - po prostu wiedzieliśmy oboje i nie było potrzebne czekanie na zaręczyny czy 'wymuszanie' czegokolwiek. Wyszło to naturalnie i w odpowiednim czasie.

Stary 2014-10-18, 23:59   #1629
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie Kamisha ja myślałam, że Ty jesteś już zaręczona bo pamiętam że wspomniałaś o Waszych planach typu ślub, dzieci itd
No bo na pierscionek czekam, bo nam to na spontanie wyszlo chcielismy za 2 lata jakos. Ale ze dom na nas czeka i zeby sie za niego zabrac powinnismy byc malżenstwem. I ja we wrzesniu mowie do Tz no ze to trzeba z sala wczesniej bo nie bedzie miejsc ze za rok to nie ma na bank. A on ze sprawdzi tak sprawdzil ze na nastepny dzien pojechalismy i zaklepalismy sale hehehe.. ale na pierscionel czekam bo moj tz do oszczednych nie za bardzo nalezy i kasy ni ma...

Stary 2014-10-19, 00:00   #1630
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
A ja bym nie mogła kapselkiem od tymbarka, nie chciałabym żeby wydał na pierścionek tyle co na grę na konsoli Niech chłop trochę pocierpi Poza tym zaręczyny to żaden sukces, nie gwarantują że po nich się coś zadzieje w temacie ślubu
Nie wiedziałam, że gre na konsole to wartość tymbarka.
A i co to za cierpienie? Dla mnie żadne i obstawiam, że dla TZ również - a wręcz przeciwnie.

Stary 2014-10-19, 00:01   #1631
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
co to znaczy pocierpieć? pierścionek jest symbolem, jakby Twój Tż mało zarabiał to też byś chciała żeby cierpiał, jadł chleb smarowany nożem ale na pierścionek nazbierał bo taniego byś nie przyjęła? nie powiem jak to zabrzmiało, ale mało fajnie

serio? to po co w takim razie te zaręczyny? kurde nie wiem czy mój facet jest jakimś wyjątkiem ale jak mi się oświadczał to spytał czy zostanę jego żoną więc chyba zrobił to po to żeby się ze mną ożenić?
Stary 2014-10-19, 00:03   #1632
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
No bo na pierscionek czekam, bo nam to na spontanie wyszlo chcielismy za 2 lata jakos. Ale ze dom na nas czeka i zeby sie za niego zabrac powinnismy byc malżenstwem. I ja we wrzesniu mowie do Tz no ze to trzeba z sala wczesniej bo nie bedzie miejsc ze za rok to nie ma na bank. A on ze sprawdzi tak sprawdzil ze na nastepny dzien pojechalismy i zaklepalismy sale hehehe.. ale na pierscionel czekam bo moj tz do oszczednych nie za bardzo nalezy i kasy ni ma...
Wybacz Kochana.. ale skoro się zdecydowaliście i już działacie w temacie ślubu, to.. po co teraz ten pierścionek? Pytanie 'czy zostaniesz moją żoną' będzie chyba lekko 'nie na miejscu'.

Dla mnie to nie zrozumiałe, uważam, że kolejność powinna być odwrotna, ale.. jak już Kash pisała - każdemu wedle potrzeb.

Stary 2014-10-19, 00:05   #1633
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
noooo
ale spoko, już 'puściliśmy' w świat info o nowym rozmiarze kołdry, więc wiesz.. może mikołaj, albo inny czarodziej coś przyniesie.

na ślub dostaliśmy też jedna standardową (160 cm) ale póki co zostawiliśmy, bo mamy też te mniejsze kołdry, jakby jacyś goście, nie wiem.. z Poznania albo innych miast do nas przybyli.

My z TŻ rozmawialiśmy o rodzinie, ślubie na dłuuuugo przed zaręczynami. Ja (a TŻ kiedyś nawet wcześniej powiedział, że TŻ), że niedługo po tym jak się poznaliśmy wiedziałam, że to będzie mój Mąż - po prostu wiedzieliśmy oboje i nie było potrzebne czekanie na zaręczyny czy 'wymuszanie' czegokolwiek. Wyszło to naturalnie i w odpowiednim czasie.

chętnie przetestuję tą pościel

my też rozmawialiśmy może nie o samym ślubie, ale o rodzinie i kredycie na mieszkanie zanim Tż mi się oświadczył
Stary 2014-10-19, 00:10   #1634
kamisha
Zakorzenienie

Ijaa - ja wiedzialam ze to ten i mowilismy o slubie itp. Ale dopiero teraz stwierdzil ze tak nie ma na co czekac bo chcemy byc razem

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Wybacz Kochana.. ale skoro się zdecydowaliście i już działacie w temacie ślubu, to.. po co teraz ten pierścionek? Pytanie 'czy zostaniesz moją żoną' będzie chyba lekko 'nie na miejscu'.

Dla mnie to nie zrozumiałe, uważam, że kolejność powinna być odwrotna, ale.. jak już Kash pisała - każdemu wedle potrzeb.
No pewnie ze chcialam pierscionek przed ale wyszlo inaczej, wiem ze go dostane i sobie czekam

No coz jestesmy po prostu inni hehe

Cytat:

my też rozmawialiśmy może nie o samym ślubie, ale o rodzinie i kredycie na mieszkanie zanim Tż mi się oświadczył
Jak sie z kims jest to i takie tematy sa

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Ja uwazam ze kazdy ma swoj rozum i wie czego chce. Taki świat jest zbudowany ze ilu ludzi tyle zdań.

Stary 2014-10-19, 00:15   #1635
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

no ja myślę!

Cytat:
No pewnie ze chcialam pierscionek przed ale wyszlo inaczej, wiem ze go dostane i sobie czekam
Rozumiem, że chciałaś 'normalną' kolejność, ale skoro tak to nie rozumiem, dlaczego przystałaś na inną i nadal czekasz na oświadczyny (czego?). Skoro decyzja o ślubie została podjęta, rozpoczęliście przygotowania to jakby poprzedni element nie ma dla mnie racji bytu.

Cytat:
co to znaczy pocierpieć? pierścionek jest symbolem, jakby Twój Tż mało zarabiał to też byś chciała żeby cierpiał, jadł chleb smarowany nożem ale na pierścionek nazbierał bo taniego byś nie przyjęła? nie powiem jak to zabrzmiało, ale mało fajnie

serio? to po co w takim razie te zaręczyny? kurde nie wiem czy mój facet jest jakimś wyjątkiem ale jak mi się oświadczał to spytał czy zostanę jego żoną więc chyba zrobił to po to żeby się ze mną ożenić?

amen!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2014-10-19 o 00:25
Stary 2014-10-19, 00:44   #1636
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Jeju ale się czepiacie słówka pocierpiec... nie rozumiem rozdrażnienia. Zresztą znam dziewczynę która czekała po zaręczynach pięć lat na ślub. A co do sugerowania ze ktoś chce droższy pierscionek to by taniego nie przyjął jest słabe... zresztą po co komu zaglądać w portfel ? Nie lubię takiego oceniania ludzi po zarobkach

Stary 2014-10-19, 00:53   #1637
201604250957
Konto usunięte

Ilsa my się czepiamy słówek? to chyba Ty piszesz bez zastanowienia
Stary 2014-10-19, 01:00   #1638
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Bo pisać z zastanowieniem to tylko tak jak Ty uważasz ? Nie zamierzam się wstydzić za to ze mąż kupił mi coś pięknego, na co musiał się wysilić, mam ambitnego zdolnego do poświęceń męża

Aha i nie wiem jak można ze zdania że się chce pierścionka o większej wartości niż gra na konsolę wywnioskować ze tańszy bym odrzuciła. Skąd w ogóle tak dalekie wnioski, skąd zaglądanie ludziom do portfela, jestem zszokowana i zniesmaczona. Kashmirka ja się staram nad sobą panować i być grzeczną osobą ale powiesz taki tekst innej kobiecie i zostaniesz brzydko osądzona wśród znajomych czy współpracowników, nie wolno tak wyolbrzymiac!

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2014-10-19 o 09:48
Stary 2014-10-19, 10:24   #1639
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
czary to chyba by jeszcze nie były takie złe rozwaliło mnie to, że ileś dziewczyn tam przyznało, że np. popłakały się Tżtowi, że się nie oświadczył

a już ta wypowiedź rozłożyła mnie na łopatki:

"U mnie spore zmiany. Ostatnie dwa tygodnie były przełomowe. TŻ wyjechał na szkolenie i podczas jednej z rozmów telefonicznych gdzieś między wierszami obiecał, że zdąży z oswiadczynami do końca moich wakacji na uczelni. Czekałam, czekałam i liczyłam, że każdy kolejny dzień będzie TYM dniem. Niestety, tak się nie stało. Przez trzy ostatnie dni tylko chodziłam i płakałam. Zupełnie nie mogłam sobie z tym poradzić. Ostatniego dnia nie wytrzymałam... I totalnie się załamałam. Leżałam na łóżku i po prostu ryczałam. Oczywiście wszystko wygarnęłam TŻtowi i wyrzuciłam wszystkie swoje bóle i żale. On chyba nie zdawał sobie sprawy jakie to dla mnie ważne. Mówił, że nie może się oświadczyć, bo nawet nie ma pierścionka, co mi w ogóle nie przeszkadzało i zaproponowałam, że może mi wręczyć pierscionek, który kilka dni temu kupiłam sobie w H&Mie. Tak się też stało... Nie padało pytanie, raczej stwierdzenie, że chce bym została jego żoną i zaproponował byśmy wieczorem ustalili listę gości. Tak wiec jestem już zaręczona. Jeszcze nikt o tym nie wie; w zasadzie jesteście pierwsze.
Było mi trochę przykro, że wyszło jak wyszło, ale zdaję sobie sprawę, że to moja wina. "

czy tak się zachowują dorosłe osoby w dojrzałym związku? I don't think so
Ja powiem tak: sam efekt końcowy dla mnie jest straszny, nigdy bym nie wymusiła na facecie zaręczyn i to jeszcze w TAKI sposób Dla mnie to ponizej mojej godności. Uważam, że do zaręczyn muszą dojrzeć DWIE osoby: facet, który się oświadcza i kobieta, która te oświadczyny przyjmuje. Tu tego nie było. Z moich obserwacji wynika, ze wymuszone zaręczyny rzadko kiedy kończą się ślubem, a jak juz, to nie sa to szczesliwe zwiazki.

ALE chciałam zwrócić uwagę na jedną rzecz: całej histerii by nie było, gdyby facet bez sensu nie palnął, że jej się oświadczy do końca jej wakacji. Skoro nie miał takiego zamiaru, to po cholerę tak mówić?

Cytat:
Kamisha no nie wiem czy ten wątek jest bardziej grupą wsparcia czy nakręca tylko frustrację i histerię poza tym jakbym ja miała problem z Tż, z którym jestem długo a który nie kwapi się do zaręczyn to bym tą sytuację rozwiązała z nim a nie szukała pomocy (?) w internecie no ale tak jak już pisałam KAŻDEMU WEDLE POTRZEB
Wszystko zależy od wątku, w PM2014 raczej nie nakręcałyśmy frustracji, bo u nas jednak prawie każda była już zaręczona. I raczej było to wsparcie, ale odczułam nakręcanie stresu i w pewnym momencie na chwilę uciekłam z wątku: jak masz X bab, z czego takie, które biorą ślub po Tobie i mają już pozałatwiane mnóstwo rzeczy, to zaczynasz się stresować, że może Ty masz za mało i nie zdążysz

Cytat:
my mamy z bawełny satynowej - super jest!
aktualnie posiadamy DWA komplety, a do dlatego, że zmieniliśmy kołdrę na duuuuuuuuuużą (z dwóch małych) i jeszcze się większej ilości nie dorobiliśmy
Też polecam bawełnę satynową
I my tez mamy 2 komplety i uważam to za wystarczającą ilość, po prostu jak jedną zakładam jako czystą, to drugą od razu wrzucam do pralki i nie ma problemu z kolejną zmianą
Cytat:
My identycznie

Cytat:

I znów się zgadzam
Nie wiem jaki sens mają takie zaręczyny. Moja koleżanka zaręczyła się bodajże 3 m-ce przed ślubem: kiedy wszystko było już pozałatwiane, zaklepane i gotowe. Generalnie wiadomo, że w takiej sytuacji prawdopodobienstwo, ze kobieta odmówi jest praktycznie żadne...

My po imprezie, TŻ umiera ale zrobiłam mu czerwoną herbatę, wit. c 1000mg, mocną kawę, jajecznicę na wypasie i coś mu lepiej.

Ja umyłam już górę garów i posprzątałam po niektórych gościach

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Przepis na paluszki w podpisie
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 10:50   #1640
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Wszystko zależy od wątku, w PM2014 raczej nie nakręcałyśmy frustracji, bo u nas jednak prawie każda była już zaręczona. I raczej było to wsparcie, ale odczułam nakręcanie stresu i w pewnym momencie na chwilę uciekłam z wątku: jak masz X bab, z czego takie, które biorą ślub po Tobie i mają już pozałatwiane mnóstwo rzeczy, to zaczynasz się stresować, że może Ty masz za mało i nie zdążysz
Kochana moja wypowiedz tyczyla sie watku czekajacych na zareczyny a nie PMek

Ilsa nie wiem o co Ci chodzi, napisalam tylko ze uwazam za glupote napisana bez zastanowienia to, ze nie przyjelabys kapselka od tymbarku bo facet musi pocierpiec a Ty mi tu wyskakujesz ze zagladam Wam do portfela? prosze Cie Mi chodzilo tylko o zdanie o cierpieniu, nie wiem co Cie tu zniesmacza i szokuje

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2014-10-19 o 10:51
Stary 2014-10-19, 10:53   #1641
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
córka babki ode mnie z pracy zarezerwowała bardzo popularne w mieście miejsce wesel jak tylko zaczęła chodzić z chłopakiem c
Niezly hardcore....

Kash - co ja wlasnie przeczytalam I co jej po takich oswiadczynach Nie rozumiem ludzi

hehe, a ja chce drogi (czyt trwaly) pierscionek Tz wie, ze tego wymagam, bo to dla mnie wazny symbol. Zna mnie na tyle, zeby wiedziec, ze nie jestem rozrzutna i nie kupuje drogiej bizuterii na inne okazje i nie chce, zeby mi ja kupowal... ale pierscionek zareczynowy chcalabym nosic cala reszte zycia i dobrze by bylo, gdyby mi sie podobal i byl trwaly. Zreszta i tak pewnie bedzie kupiony za nasze wspolne pieniadze, bo mamy wspolne konto

Nie klocic sie laski
Stary 2014-10-19, 10:58   #1642
kamisha
Zakorzenienie

Ijaa - bo chce dostac pierscionek jak kazda, niezaleznie od tego ze date mam. No dla ciebie racji bytu miec nie musi, to tylko twoje zdanie, ja mam swoje . I tyle jak dla mnie w temacie

Stary 2014-10-19, 10:59   #1643
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
ALE chciałam zwrócić uwagę na jedną rzecz: całej histerii by nie było, gdyby facet bez sensu nie palnął, że jej się oświadczy do końca jej wakacji. Skoro nie miał takiego zamiaru, to po cholerę tak mówić
masz racje, ale moze suszyla mu o to glowe i powiedzial tak dla swietego spokoju, jasne ze nie powinien i ze miala prawo zareagowac na ta niespelniona obietnice no ale w taki sposob? nie wiem, dla mnie najwiekszy urok nasze zareczyny mialy dlatego, ze byly niespodzianka wiadomo,ze nie taka kompletna bo Tz mowil mi wczesniej ze chce sie ze mna ozenic i mialam.swiadomosc, ze to kiedys nastapi ale jednak nie wiedzialam ze to bedzie akurat teraz i tu
Stary 2014-10-19, 11:03   #1644
kamisha
Zakorzenienie

Ja w ogole nie widze sensu rozkminiania watkow na ktorych sie nie udzielam

Stary 2014-10-19, 11:06   #1645
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość
Niezly hardcore....

Kash - co ja wlasnie przeczytalam I co jej po takich oswiadczynach Nie rozumiem ludzi

hehe, a ja chce drogi (czyt trwaly) pierscionek Tz wie, ze tego wymagam, bo to dla mnie wazny symbol. Zna mnie na tyle, zeby wiedziec, ze nie jestem rozrzutna i nie kupuje drogiej bizuterii na inne okazje i nie chce, zeby mi ja kupowal... ale pierscionek zareczynowy chcalabym nosic cala reszte zycia i dobrze by bylo, gdyby mi sie podobal i byl trwaly. Zreszta i tak pewnie bedzie kupiony za nasze wspolne pieniadze, bo mamy wspolne konto

Nie klocic sie laski
Kochana my sienie klocimy, my dyskutujemy rozumiem Twoj argument o trwalosci, tez mam nadzieje ze bede nosic swoj pierscionek do konca zycia moze zle zrozumialam.intencje Ilsy ale argument o tymze facet musi pocierpiec wprawil mnie w konsternacje

Swoja droga mam takich znajomych gdzie facet by miec na pierscionek zareczynowy zrezygnowal na 3 miesiace z akademika i mieszkal cala jesien w domku letniskowym, jego narzeczona jak sie o tym dowiedzialato sie poplakala, to bylo prawdziwe poswiecenie z jego strony
Stary 2014-10-19, 11:07   #1646
Arya90
Zakorzenienie

cześć

my pościel mamy z bawełny satynowej.

Co do pierścionków, to ja takowego nie posiadam Z tż rozmawiamy sobie czasem o własnym mieszkanku czy o ślubie, co byśmy chcieli a co nie, ale na razie zaręczyn nie było i w sumie nie mam na to parcia, bo jestem szczęśliwa, że jesteśmy razem i mieszkamy sobie razem. A zaręczyny pewnie będą w odpowiednim momencie

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 11:08   #1647
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Ja w ogole nie widze sensu rozkminiania watkow na ktorych sie nie udzielam

moze maszracje, pewnie nie trzeba bylo zaczynac tematu ale bylam tak zdziwiona ze musialam sie tym z kims podzielic
Stary 2014-10-19, 11:09   #1648
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
moze maszracje, pewnie nie trzeba bylo zaczynac tematu ale bylam tak zdziwiona ze musialam sie tym z kims podzielic
Ja tez czytajac bylam zdziwiona ale uwazam ze glupio wyszlo ale coz, facet tez blad popelnil bo sam jej to wkrecil.

Tak bywa, mowie no kazdy swoj rozum ma

Stary 2014-10-19, 11:13   #1649
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
cześć

my pościel mamy z bawełny satynowej.

Co do pierścionków, to ja takowego nie posiadam Z tż rozmawiamy sobie czasem o własnym mieszkanku czy o ślubie, co byśmy chcieli a co nie, ale na razie zaręczyn nie było i w sumie nie mam na to parcia, bo jestem szczęśliwa, że jesteśmy razem i mieszkamy sobie razem. A zaręczyny pewnie będą w odpowiednim momencie
spoko, my z Tz zamieszkalismy ze soba po 3 miesiacach bycia razem a zareczyny nastapily po 3 latach od tego momentu ja akurat jestem fanka mieszkania ze soba przed slubem bo nic tak dobrze nie weryfikuje partnera i zwiazku
Stary 2014-10-19, 11:14   #1650
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana my sienie klocimy, my dyskutujemy
Zawsze tak mowilysmy mamie jak sie klocilysmy z siostra
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości