Jak dojść do wielkich pieniędzy?? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-18, 22:29   #61
jerr
BAN stały

Dot.: Jak dojść do wielkich pieniędzy??

Dobra , ale po co mnie cytujesz Anekania ? Napisałem coś nie tak ?
jerr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-18, 22:31   #62
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jerr Pokaż wiadomość
Dobra , ale po co mnie cytujesz Anekania ? Napisałem coś nie tak ?
Odnosiłam się do kwoty jaką określiłeś.
Stary 2014-10-18, 22:41   #63
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Tez bym chciala to wiedziec, jakie prace i zarobki maja osoby, ktore stac na regularne zakupy na wysokie kwoty. Tez tak chce :P Czasem mam wrazenie, ze tylko ja zapieprzam za marna kase :P Zawsze sie pocieszam, albo przynajmniej sobie wmawiam, ze po studiach bedzie lepiej.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-18, 23:01   #64
201604250941
Konto usunięte

Jedyne bogate kobiety jakie znam po prostu intensywnie polowały a bogatego męża, odrzuciły wszystkich cudownych i kochających ale bez kasy. Siedziały codzinnie w najdroższych restauracjach zamawiając tylko najtańszą kawę za te 30zł, albo kręciły się koło pola golfowego, inwestowały wszystko na kartę członkowską klubu dla bogaczy. Jednej znajomej facet jest marynarzem i pływa w długie rejsy, inny zasuwa w Norwegii, inny jest bogatym Niemcem.
Ewentualnie laski też dostają od rodziców, pracują w ich firmach, gdzie rodzice przedstawiają ich bogatym znajomym.
No niestety cudów nie ma, same gold diggers. Z wyjątkiem mojej matki, która dostała pracę po znajomości oczywiście, ale jest tak dobra, że ma dużą marżę. Ale też mam dwie koleżanki, które będą bogate jak skonczą studia, jedna zrobi u matki apliakcję notarialną a druga u matki specjalizację z dermatologii.
Ja jak mam coś drogiego to mama mi kupiła, przyznaję się.

Poza tym, mam co robić u rodziców tak, żeby mieć na życie. Ale rozgladam się za inną robotą, tylko mogę sobie pozwolić na to, żeby trochę powybrzydzać. Jak idę na rozmowę, i się dowiaduję, zę 2000 netto to jest górny pułap, tyle dostaje główny manager, to nie idę tam do pracy. Jakbym poszła do takiej pracy, nawet na chwile, bo od czegoś trzeba zacząć to się zablokuję kompletnie i nie będę w stanie przecież stawić się na rozmowę w inny miejscu. Ostatnio byłam na rozmowie o pracę 24 pod telefonem, 8-18 w biurze, 4h dojazdu dziennie gdzie 2000 brutto to górny pułap. Powiedziałam, że 2500 netto minimum za takie coś, nie oddzwonili. Nie żałuję.
Jak chcesz dojść do kasy to nie marnujesz czasu w miejsach, gdzie nie ma możliwości rozwoju. O ile oczywiście mozesz sobie na to pozwolić, a żeby sobie pozwolić ozywiscie potrzebni są rodzice/mąż.

Ale tak na pocieszenie 99% moich znajomych jest bezrobotnych albo przewracają burgery na pół etatu.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-18, 23:05   #65
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Ja na razie na pół etatu kasuję ciuchy w Zarze :P Tak samo rozwojowa praca jak smażenie burgerów w centrum handlowym. Nie oczekuję dziesiątek tysięcy na moim koncie (chociaż wiadomo... :P), chcę tylko, żeby mnie było stać wydać sobie w miesiącu 600-800 funtów na zakupy. Myślę, że pułap do osiągnięcia i tak nigdy nie będę drugą Kasią Tusk. Nie chodzi mi też o przynoszenie pierdyliarda szmat do domu co miesiąc, a raczej o to, żeby móc sobie pozwolić na zakup jednej a porządnej rzeczy.

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2014-10-18 o 23:06
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 07:32   #66
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Otóż to. Sama znam młode dziewczyny, które się rozbijają Bentleyami, malują Audi na neonową żółć by mieć pod kolor najnowszych ulubionych butów (naprawdę!), balują raz w centrum polski, raz na południu a do tego regularnie zagranicą, same drogie kosmetyki i ciuchy kupowane co tydzień nowe, często bardzo drogie. Skąd kasa? Bogaci rodzice i równie bogaci partnerzy z bogatych rodzin. Skąd ich rodziny mają tyle kasy? To lata budowania profesjonalnej marki, często dwa pokolenia wstecz z na to pracowały a teraz wnuczki balują. Najczęściej wśród tych rodzin zauważam, że posiadają firmy budowlane - czesto specjalizujące się wąskiej dziedzinie, kluby dla vipów (bywa, że posądzane również o luksusową prostytucję i inne ciemne porachunki), jacyś projektanci wnętrz, architekci, firma produkująca jakieś części i maszyny specjalistyczne. Ale najczęściej są to właśnie: branża budowlana, sieci klubów dla bogaczy oraz produkcja maszyn i części.
Masz rację, choć nie zawsze jest tak, jak mówisz.
To przede wszystkim kwestia mentalności samych rodziców i priorytetów w wychowaniu.
Jeśli dla rodziców szpan i powierzchowność jest ważny to i dzieci wychowają w tym duchu. Ja wywodzę się z tzw. "bogatego domu", w Bentleyu nigdy nawet nie siedziałam, rodzice postarali się, żebym nikomu nie wykłuwała oczu tym, co mam bo i sami nigdy tego nie robili. Wcześnie też wdrożyli mnie do pracy na swoje zachcianki. Dzieci ich przyjaciół też jakoś nie rzucają się w oczy ostentacyjnym podkreślaniem dóbr materialnych.

Bentleyami i balowaniem w klubach dla VIPow charakteryzują się dzieci nowobogackich, nadrabiające kompleksy mlodości swoch rodziców. Też zresztą trzeba taką postawę zrozumieć, bo rodzice chcą dzieciom dac to, czego sami w ich wieku nie mieli. Czy jest to dobre to już insza inszośc. Najczęściej samo życie to weryfikuje. Pewnie to, co napisałam też nie jest żadną regułą i opieram się tylko na własnych obserwacjach.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2014-10-19 o 07:33
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 08:10   #67
kalincia
BAN stały

Rodziców do kosztów swojego utrzymania od pierwszej pracy po studiach nie mieszałam. Niehonorowo by było ciągnąć od nich kasę. Żerowanie obecnych wielu młodych ludzi na pieniądzach rodziców "bo mi się należy" uważam za niemoralne. A rodziców, którzy w to idą za wykorzystywanych, więc głupich. Oczywiście nie mówię o rokefelerach, którzy nawet nie zauważą drobnej kwoty za mieszkanie i samochód dla pociechy, tylko o tzw. zwykłej rodzinie.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 09:25   #68
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Rodziców do kosztów swojego utrzymania od pierwszej pracy po studiach nie mieszałam. Niehonorowo by było ciągnąć od nich kasę. Żerowanie obecnych wielu młodych ludzi na pieniądzach rodziców "bo mi się należy" uważam za niemoralne. A rodziców, którzy w to idą za wykorzystywanych, więc głupich. Oczywiście nie mówię o rokefelerach, którzy nawet nie zauważą drobnej kwoty za mieszkanie i samochód dla pociechy, tylko o tzw. zwykłej rodzinie.
Myślę tak samo. Od Rodziców dostałam już dobry start- własne mieszkanie. Jestem za nie wdzięczna, przecież nie musieli. Choćby dlatego głupio mi iść do nich z wyciągniętą ręką, nawet jeśli czasem jest ciężko. Jestem przekonana, że Rodzice wobec mnie spełnili swoje obowiązki a nawet więcej niż spełnili. Owszem, czasem (choć nie tak często, czasem) kapną mi coś ale oni MOGĄ a nie MUSZĄ. Zresztą u nas nigdy tak nie było, ze rodzice muszą coś mi dać. Dlatego przeraa mnie postawa dziesiejszych mlodszych nastolatków, którzy są przekonani, że skoro rodzice mają to muszą im dać. A nawet, jak nie mają to muszą zaspokajać wszystkie chciejstwa. Ale to już rodzice powinni dziecku uświadomić, co oni wobec niego muszą a czego nie muszą.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 09:31   #69
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Myślę tak samo. Od Rodziców dostałam już dobry start- własne mieszkanie. Jestem za nie wdzięczna, przecież nie musieli. Choćby dlatego głupio mi iść do nich z wyciągniętą ręką, nawet jeśli czasem jest ciężko.
No dobra, ale co rozumiemy przez "żerowanie"? Jak komuś rodzice nie kupili mieszkania a on sam pracuje za kasę niepozwalającą na samodzielne utrzymanie się i mieszka z rodzicami do 30 czy 40 roku życia - to żeruje czy nie?

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Żerowanie obecnych wielu młodych ludzi na pieniądzach rodziców "bo mi się należy" uważam za niemoralne. A rodziców, którzy w to idą za wykorzystywanych, więc głupich. Oczywiście nie mówię o rokefelerach, którzy nawet nie zauważą drobnej kwoty za mieszkanie i samochód dla pociechy, tylko o tzw. zwykłej rodzinie.
Jak wyżej - co jeżeli nie chodzi o "należy mi się" tylko o "nie mam wyjścia" - na pierwszy rzut oka trudno to stwierdzić, a oceniać łatwo. Co jeżeli rodzice nie są głupi tylko zwyczajnie wiedzą że dziecko bez ich pomocy samo nie da rady się utrzymać?
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 09:39   #70
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
No dobra, ale co rozumiemy przez "żerowanie"? Jak komuś rodzice nie kupili mieszkania a on sam pracuje za kasę niepozwalającą na samodzielne utrzymanie się i mieszka z rodzicami do 30 czy 40 roku życia - to żeruje czy nie?

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------
Jeśli jest współpłacącym za życie we wspólnym domu, to nie żeruje.

Jak wyżej - co jeżeli nie chodzi o "należy mi się" tylko o "nie mam wyjścia" - na pierwszy rzut oka trudno to stwierdzić, a oceniać łatwo. Co jeżeli rodzice nie są głupi tylko zwyczajnie wiedzą że dziecko bez ich pomocy samo nie da rady się utrzymać?
"Nie mam wyjścia" od "należy mi się" normalni rodzice odróżniają w mgnieniu oka.
Gdy samo nie da rady się utrzymać, to jest pomoc, nie żerowanie, aczkolwiek dziecko nieogarnięte jeszcze trochę, skoro dorosłe, a na garnuszku. Jeszcze pytanie, czy korzystając z pomocy rodziców szuka, jak by się tu ogarnąć i żyć za swoje, czy też radośnie pozostaje w wygodnej dla siebie sytuacji, bo rodzice i tak jesć dadzą i ubiorą. W tym drugim przypadku - żeruje, a rodzice są głupi.
Stary 2014-10-19, 09:49   #71
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
"Nie mam wyjścia" od "należy mi się" normalni rodzice odróżniają w mgnieniu oka.
Gdy samo nie da rady się utrzymać, to jest pomoc, nie żerowanie, aczkolwiek dziecko nieogarnięte jeszcze trochę, skoro dorosłe, a na garnuszku. Jeszcze pytanie, czy korzystając z pomocy rodziców szuka, jak by się tu ogarnąć i żyć za swoje, czy też radośnie pozostaje w wygodnej dla siebie sytuacji, bo rodzice i tak jesć dadzą i ubiorą. W tym drugim przypadku - żeruje, a rodzice są głupi.
No tak, tylko mi nie chodziło o to czy rodzice to odróżniają - bo to oczywiste, tylko o to że czesto łatwo to ocenić z zewnątrz, nie znając faktycznej sytuacji i może to być krzywdzące.
Co do ogarniania się też byłabym daleka od ocen. Miliony osób pracują za minimalną krajową co zwykle rodzi wybór - mieszkać z rodzicami albo wynajmować pokój w mieszkaniu z obcymi ludzmi - a to już kwestia gustu, w jednym i drugim przypadku normalna osoba partycypuje w kosztach, przy czym w takim przypadku mieszkania z rodzicami nie nazwałabym żerowaniem, a koniecznością.
Stary 2014-10-19, 10:55   #72
MsLizard
Zadomowienie

A czy jest znacząca różnica pomiędzy tym, że rodzice kupią komuś mieszkanie a np. co miesiąc dokładają do stancji. Duża część rodziców dokłada do własnych dzieci nawet jak oni mają własne pieniądze, nie widzę w tym nic złego i uwłaczającego.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
No dobra, ale co rozumiemy przez "żerowanie"? Jak komuś rodzice nie kupili mieszkania a on sam pracuje za kasę niepozwalającą na samodzielne utrzymanie się i mieszka z rodzicami do 30 czy 40 roku życia - to żeruje czy nie?[COLOR="Silver"]
Teraz duża część osób mieszka do 30 roku życia z rodzicami a nawet później gdy już mają swoje rodziny. Rozumiem tych którzy chcą mieszkać bez rodziców jak i tych którzy wolą z nimi bo wtedy oszczędzają więcej kasy.
MsLizard jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 11:24   #73
kalincia
BAN stały

Cytat:
No tak, tylko mi nie chodziło o to czy rodzice to odróżniają - bo to oczywiste, tylko o to że czesto łatwo to ocenić z zewnątrz, nie znając faktycznej sytuacji i może to być krzywdzące.
Co do ogarniania się też byłabym daleka od ocen. Miliony osób pracują za minimalną krajową co zwykle rodzi wybór - mieszkać z rodzicami albo wynajmować pokój w mieszkaniu z obcymi ludzmi - a to już kwestia gustu, w jednym i drugim przypadku normalna osoba partycypuje w kosztach, przy czym w takim przypadku mieszkania z rodzicami nie nazwałabym żerowaniem, a koniecznością.
Miliony ludzi pracują za minimalną krajową, ale tylko część z nich nie może inaczej. Reszta - nie chce.
Z oceną z zewnątrz - masz rację. To rodzice wiedzą, czy dziecko szuka, kombinuje, czy siadło na doopie i tak siedzi. Inni - mogą ocenić niesprawiedliwie.
Stary 2014-10-19, 11:27   #74
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Miliony ludzi pracują za minimalną krajową, ale tylko część z nich nie może inaczej. Reszta - nie chce.
Z tym akurat bym dyskutowała bo cięzko mi sobie wyobrazić osobę która woli zarabiać mniej niż więcej.
Stary 2014-10-19, 11:29   #75
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Masz rację, choć nie zawsze jest tak, jak mówisz.
To przede wszystkim kwestia mentalności samych rodziców i priorytetów w wychowaniu.
Jeśli dla rodziców szpan i powierzchowność jest ważny to i dzieci wychowają w tym duchu. Ja wywodzę się z tzw. "bogatego domu", w Bentleyu nigdy nawet nie siedziałam, rodzice postarali się, żebym nikomu nie wykłuwała oczu tym, co mam bo i sami nigdy tego nie robili. Wcześnie też wdrożyli mnie do pracy na swoje zachcianki. Dzieci ich przyjaciół też jakoś nie rzucają się w oczy ostentacyjnym podkreślaniem dóbr materialnych.

Bentleyami i balowaniem w klubach dla VIPow charakteryzują się dzieci nowobogackich, nadrabiające kompleksy mlodości swoch rodziców. Też zresztą trzeba taką postawę zrozumieć, bo rodzice chcą dzieciom dac to, czego sami w ich wieku nie mieli. Czy jest to dobre to już insza inszośc. Najczęściej samo życie to weryfikuje. Pewnie to, co napisałam też nie jest żadną regułą i opieram się tylko na własnych obserwacjach.
Ale to przecież oczywiste. Gdzie ja napisałam, że każdy bogacz musi tak żyć

Opisałam jedynie bogate dziewczyny jakie znam. Jestem młoda, one są młode i tak wygląda ich świat. Reszta ludzi jakich znam jest od biednych po standardowy poziom. Ilość zawodów jakie mają jest tak różnorodna, że ciężko określić drogę sukcesu.
Część tych bogatych dziewczyn tak balujących i się tym chwalących jest już drugim bogatym, rozpieszczanym pokoleniem. Więc raczej ich rodzice nie dają im tego czego sami nie mieli. Chyba po prostu dają to co mają, bo mają i ich stać.

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2014-10-19 o 11:36
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 11:30   #76
201604181004
Konto usunięte

Lol. Mieszkanie za 200 000 jednorazowo albo po 2 tys zlotych przez 100 miesiecy. Czyli studia xd jaka roznica bo ja nie widze zadnej? Xd
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 11:33   #77
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Lol. Mieszkanie za 200 000 jednorazowo albo po 2 tys zlotych przez 100 miesiecy. Czyli studia xd

Że jak?
Stary 2014-10-19, 11:34   #78
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Lol. Mieszkanie za 200 000 jednorazowo albo po 2 tys zlotych przez 100 miesiecy. Czyli studia xd jaka roznica bo ja nie widze zadnej? Xd
5lat studiow x12=60 miesięcy
2tysiace.. no coz. Nie wiem ktory student tyle dostaje na miesiac. Na pewno nie ten przecietny
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 11:36   #79
201604181004
Konto usunięte

Jestescie czasem tak malo kumate ze az rece opadaja.
Mijanou chwali sie ze grosza od mamy nie bierze. Dostala tylko mieszkanie.
To ja sie pytam czym sie rozni mieszkanie za 200 tys od dostawania co miesiac 2000. Poczawszy od matury slonczywszy na etapie po studiach gdy jest sie na kiepsko platnym stazu hm? Niby branie od mamy takie be i fe a mieszkanie, e tam. Ale grosza nie bierze bo niehonorowo. Rotfl jakich malo.
Stary 2014-10-19, 11:38   #80
GgochaA
Zadomowienie

Tylko że napisałaś to tak że nie było wiadomo o co chodzi i do czyjej wypowiedzi się odnosisz.
Stary 2014-10-19, 11:39   #81
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Jestescie czasem tak malo kumate ze az rece opadaja.
Mijanou chwali sie ze grosza od mamy nie bierze. Dostala tylko mieszkanie.
To ja sie pytam czym sie rozni mieszkanie za 200 tys od dostawania co miesiac 2000. Poczawszy od matury slonczywszy na etapie po studiach gdy jest sie na kiepsko platnym stazu hm? Niby branie od mamy takie be i fe a mieszkanie, e tam. Ale grosza nie bierze bo niehonorowo. Rotfl jakich malo.
A ja pisze, ze mieszkanie to znacznie wiecej niz przecietne dofinansowanie studenta w trakcie studiow
Stary 2014-10-19, 11:43   #82
kalincia
BAN stały

Cytat:
Nasze z narzeczonym kosztowało trzysta, a to była okazja.
Stary 2014-10-19, 11:47   #83
201604181004
Konto usunięte

Paulincia. Boze. No bo przeciez o to mi chodzi. Ze mieszkanje jest zazwyczaj zylion razy drozsze od przecietnej kasy ktora dostaje student. STad szczycenke sie ze grosza od mamuni nie biore - jeden przeogromny rotfl na ziemi z mojej strony. Przeogromny.
Stary 2014-10-19, 11:48   #84
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Nasze z narzeczonym kosztowało trzysta, a to była okazja.
Co w związku z tym?
Stary 2014-10-19, 11:48   #85
201604181004
Konto usunięte

No wlasnie kalincia. Pomijam fakt ze to 200 tys to sobie rzuvilam o tak xd moze to byc i 300 i 400.
Stary 2014-10-19, 11:50   #86
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Paulincia. Boze. No bo przeciez o to mi chodzi. Ze mieszkanje jest zazwyczaj zylion razy drozsze od przecietnej kasy ktora dostaje student. STad szczycenke sie ze grosza od mamuni nie biore - jeden przeogromny rotfl na ziemi z mojej strony. Przeogromny.
Drabineczka. Boze. No przeciez nam chodzi o to samo
Stary 2014-10-19, 11:52   #87
201604181004
Konto usunięte

No ggocha chyba dalej nie za bardzo rozumie co tu sie dzieje:P
Stary 2014-10-19, 11:54   #88
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
No ggocha chyba dalej nie za bardzo rozumie co tu sie dzieje:P
Nie rozumiem jaki sens rzucania tekstami typu "nasze z narzeczonym 300 tys a i tak okazja". Prosta sprawa że mogło kosztować i 500 bo ceny są różne, co chyba każdy normalny człowiek rozumie.
Stary 2014-10-19, 11:58   #89
2016070953
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez megi.3 Pokaż wiadomość
Generalnie, w dzisiajszych czasach jeśli ktoś nie ma szczególnych umiejętności, przebojowości, bogatych rodziców albo bogatego męża lub znajomosci, to bogaty raczej nie bedzie No chyba, ze wygra w Lotto

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Bogaci kupują sobie fajne rzeczy, ale nie maja czasu i nie chciałoby im się wklejać na forach. Oprócz tego inwestują, ale aż tak bardzo nie podniecają się pieniędzmi. To wklejanie i chwalenie się to raczej typowe jest dla nowobogactwa.
i bogaci wklejają zdjęcia z fajnych wycieczek np. krajobrazy, ciekawe zabytki, a nie w stylu moja nowa torebka, ja i drink za 2k
a zakupami na forach chwalą się nowobogaccy
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-19, 12:00   #90
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
i bogaci wklejają zdjęcia z fajnych wycieczek np. krajobrazy, ciekawe zabytki, a nie w stylu moja nowa torebka, ja i drink za 2k
a zakupami na forach chwalą się nowobogaccy
To już kwestia osobnicza. Bogatego od nowobogackiego nie odróżnia to czy woli torebkę czy wycieczkę.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości