|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20
|
|
|
|
#3572 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak jest cos ciekawego, to ja akurat musze jesc obiad ![]() Co tam bylo, bo mnie ciekawosc zre ![]() Siarko, nie mowialam akurat o Tobie (nawiazuje do wczorajszego "zazaieleninkowania") ale wiecej zieleninek sie tu od wczoraj jakos pojawia ![]() Co do Hultajki, to ja mam do niej od lat slabosc i lubie ja, ale czasem to jej cytowanie tez mi przeszkadza. Zas ona twierdzi, ze tak jej sie szybciej odpowiada, co w sumie jest prawda, bo jesli sie zacznie multicytowac, rozbijac post na kawalki, to wiecej czasu schodzi.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2014-10-19 o 13:46 |
|
|
|
|
#3574 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwią mnie wątki typu ile wydajecie na jedzenie na mieście, ile wydajecie na wakacje zagraniczne. WTF?
|
|
|
|
#3575 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3576 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Wole takie rozbijanie na kawałki, niż cytowanie długiego tekstu i dopisywanie odpowiedzi w cytacie na kolorowo. Zazwyczaj omijam cytaty jak śledzę jakiś wątek, patrze tylko do kogo post się odnosił i później muszę się cofać, bo nie wiem o co chodzi.
|
|
#3579 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widziałam...
|
|
|
|
|
#3580 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[ quote] [ / quote] nawet bez quote=wybrany nick, by chociaż wiedzieć kogo cytuje, już pal licho z której strony. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Też lubię rozbijanie na kawałki zamiast wielkiego cytatu i paru zdań pod nim, ale gdy jest ono jakoś czytelne - wiadomo czyją wiadomość kroimi, a nie że nawet nie wiadomo, czy to nie przypadkiem kilka poćwiartowanych wypowiedzi, bóg wie czyje. Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2014-10-19 o 14:10 |
|||
|
|
|
#3581 |
|
Konto usunięte
|
Dziwie sie, ze warunek tyle kosztuje...4 tysie?? Łomatulu olaboga i co tam jeszcze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3582 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję za miłe słowo. Ale po tym wszystkim teraz się zastanawiam czy naprawdę jestem taka zła. Gdyby oni w ciągu roku byli dłużej bezrobotni niż posiadaliby pracę może by zmienili zdanie. Oni może myślą, że siedzę na kanapie i tylko czekam na obiadek. Pomagam też rodzicom, nie finansowo ale fizycznie. No ale ja jestem pasożyt. Dziękuję. Teraz chandra jeszcze większa. I tu się kłania wątek o depresji limonka vs dziewczyna z depresją.
|
|
|
|
#3583 |
|
Konto usunięte
|
Husky a gdzie Cie tak obsmarowali?nie przejmuj sie, ludzie tak czesto bredza zeby sie czyims kosztem poczuc lepiej.
|
|
|
#3584 |
|
Konto usunięte
|
Na wątku tym
Ale kto wie, może mają rację a ja się głupio tłumaczę? Już sama nie wiem, skoro inne potrafią i chcą to znaczy, że ja jestem wybrakowana. Już sama nie wiem. |
|
|
|
#3585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niczego nie wpisywalam recznie, dwa klikniecia i voila:Cytat:
|
|
#3586 |
|
Konto usunięte
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;48586117]Dziwie sie, ze warunek tyle kosztuje...4 tysie?? Łomatulu olaboga i co tam jeszcze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Miało być 7tys, ale promocja, darowali opłatę za jeden semestr Na Uniwersytetach Medycznych się cenią![]() W ogóle to jest masakra. Nie mogę pracować, bo siedzę na uczelni 8-18, a jeszcze nauki jest tyle, że nawet w weekendy słońca czasem nie widuję. Mimo tego- wcale nietrudno coś oblać i bulić za to gruby hajs. Którego nie ma, bo nie ma jak iść do pracy... Ale i tak dla wielu ja i mi podobni jesteśmy pasożytami na moim roku (120 osób) nie pracuje nikt. Ci, którzy usiłowali, odpadli na pierwszym semestrze. Takie realia.
|
|
|
|
#3587 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bla bla, tutaj coś komentuję Cytat:
Jak ktoś kliknie w strzałeczkę z pierwszego cytatu dla pewności, sprawdzi wtedy że rozczłonkowałam jedną wypowiedź Lubej. Ewentualnie jakoś z kontekstu można zgadywac, że to dalej wypowiedź Lubej (Twoja). Nie robię czegoś takiego: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czytelnie? Moim zdaniem nie. Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2014-10-19 o 14:25 |
|||||
|
|
|
#3588 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
Może to ma być "motywacja" dla studentów do nauki? Nie będziecie się uczyć - będziecie płacić grubą kasę. (nie mówię tu oczywiście Farmakopea o Tobie - taka ogólny myśl). Teraz policzyłam koszt warunku u siebie - za przedmiot o wartości 8 ECTS (najwyższej) warun kosztuje 695zł
|
|
|
#3589 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo drogo. Ewidentnie, albo się uczysz albo płacisz, ewentualnie jeszcze opcja, kierunek tylko dla tych których stać.
Ja teraz też mam w końcu czas iść do pracy na cały etat, na dziennych było ciężko. Plany co semstr mieliśmy tragiczne, nawet jak się zmieniło grupę ciężko było to jakoś sensownie układać. Więc na studiach to już w ogóle mogłam pomarzyć o sensownym "kieszonkowym". W miarę się dźwignęłam w ostatnim semetrze ale niestety ukochana praca okazała się na chwile ;( Poza tym niby tak chcą studentów ale jak mówiłam że jestem dzienna i mogę pracować tylko w taki i taki dzień i to jeszcze w takich godzinach to zwyczajnie sami mi mówili, że będzie ciężko i odpadam. No ale ja przecież się nie staram, leń jestem. |
|
|
|
#3590 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Raczej to, że oni naprawdę nie mają kasy. Uczelnie medyczne "żrą" ogromną fortunę (jedna głupia płytka do chromatografii to koszt- wlaśnie sprawdziłam- 515zł bez podatku, odpowiedniego opakowania i kosztów transportu... Jest jednorazowa, po jednej na studenta lub dwóch. Na jedne ćwiczenia. Czujecie to? Odczynniki to już w ogóle majątek, wolę nie myśleć, ile kasy wylałam już do zlewu), a finansowanie na studenta jest takie samo, jak na studenta historii, który potrzebuje do nauki kredy, tablicy i mapy. Na Politechnikach kształcenie też jest droższe niż na Uniwerkach typowo humanistycznych ALE mają to szczęście, że mogą sobie dorabiać współpracując z przemysłem (PWr ściśle współpracuje z KGHM na przykład). U nas takiej możliwości nie ma. |
|
|
|
|
#3591 |
|
Żona Gargamel
|
Też mnie dziwi 4tys za warunek.
Chyba bym nie dała, choćbym miała rok poprawiać czy coś Mój Matiz kosztował niewiele więcej
|
|
|
|
#3592 |
|
Konto usunięte
|
Pwr sporo dorabia bo ma sprzetu fl dużo, można im różne sprawy zlecić, tomografie, druk 3d. Ale studentowi dotknąć tego nie wolno XD Ale nie widziałam zbyt wielu warunków tam bo by musieli zamknac kierunki, raczej sa jakies awanse i powtarzanie kursu płatne, ale nie tyle. Za to na UAMie na filologii sie licza tez niezle bo.egzaminy sie skladaja z kilku części i jak jedna uwalisz to powtarzasz wszystkie.
|
|
|
#3593 |
|
Konto usunięte
|
dziwi mnie że założyłam wątek którego od razu skasowano tylko dlatego że skrytykowałam moderatora
|
|
|
|
#3594 |
|
Konto usunięte
|
Nawet go nie widziałam, czy to może ten o sutku? Wróciłaś
co tu się dzieje?!
|
|
|
|
#3595 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie, że ktoś oznajmia wszem i wobec, że się zmywa z forum, bo moderacja, bo wizaz.pl. Koleżanki wstawiają suwaczki, ile to użytkownika nie ma... a nagle jakby nigdy nic - pojawia się i nie znika.
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-10-19 o 15:21 |
|
|
|
#3597 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
Studiujesz na Piastów Śląskich, tak? Uprzedzę kuzynkę, bo się wybiera
|
|
|
#3598 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie, ze az trzy minuty zastanawialam sie co znaczy "wszech".
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
To się nazywa literówka. Smartfony mają to do siebie, że czasami poprawiają na niewłaściwe słowo
![]() Dzięki Judith ![]() Poprawię, mimo, że sama nie zwracam ludziom uwagi na orty i stylistykę, bo uważam to za nie na miejscu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.