|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Hej Avonki
![]() Zawiodła sie z rana na Avonie,bo pryzszłam do pracy, z myślą,że sprawdze sobie fakturke,a tu...jej nie ma jeszcze (a zamówienie skąłdałam wczoraj wieczorkiem) ![]() W kazdym bądź razie miłego dnia ![]()
#3032 |
Raczkowanie
|
Witam podziele się swoimi doswiadczeniami jezeli chodzi o zwroty,kiedys dostałam mydło w płynie z połamaną pompką na szczescie bylo dla mnie wiec go zostawiłam choc potem załowałam ze do nich nie napisalam,jakies 4 miesiace temu znajoma brała tarke do stóp i dopiero po miesiacu napisala mi ze pumeks byl odklejony od tarki,napisałam do avonu maila i przeprosili mnie i w kolejnym zamowiewniu dostali nowa,ostatnio z kat 7 bralam mydło w płynie i bylo lekko nie dokrecone bo mialam brudne opakowania kosmetykow i wszystko tym mydłem pachniało napisalam im maila zeby byli bardziej ostrozni przy pakowaniu ,ze teraz jest mi glupio ze musze wreczac brudne opakowania kosmektykow klientce itp i wiecie co napisali mi zebym podala im dokładna nazwe mydła,wiec im napislam a oni mnie przeprosili i przysłali nowe mydlo.ja mysle ze w takich przypadkach powinnismy do nich pisac bo przeciez my walczymy o klientki a to chyba troszke nie w porzadku by dawać kleinmtką brudke kosmetyki , bo przeciez klientka w pierwszej chwili pomysli o mnie a nie o osobie ktora pakowala kosmetyki.Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Rozeznanie
|
hihi,avon ma chyba swoich małych szpiegów na wizażu,bo zaraz po tym jak napisałąm o braku fakury pojawiła sie na stronie
![]() w sumie w barkach mam tylko lakier ct opal i maseczke nawilzajajacą z internetowej.A!i dopiero (gapa!) zauwazyłam,ze zamowiłam 4 a nie 2 ,jak chciałąm, kremy nawilżajace do rak sss.Na szczęscie to nie drogiego i nei bedzie z tym problemu ![]()
#3036 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4858287]no tak, ale jak tak czesto im piszesz, to pozniej w koncu masz monitorowane paczki, mi czesto brakuje produktow ktore sa na fakturze, a mam teraz sprawdzanie reczne i ostatnio mi zabrakło kremu do rk ( niewazne ze tani) i musiałam zaplacic z własnej kieszeni za cos czego nie mam . :[[/QUOTE]
monitorowane? Czy jakie? Sprawdzane ręcznie? Ale skoro ci sprawdzją ręcznie (czyli rozumiem że ktoś inny niż pakował) no to chyba druga osoba by nie przegapiła że czegoś brakuje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak byście zareagowały na sytuację, kiedy odpowiadacie na jakieś ogłoszenie na forum, że klientka szuka konsultantki, u której mogłaby zamówić kosmetyki. Kontaktujecie się z zainteresowaną, a jej pierwsze zapytanie brzmi: "(...) jaki upust jest mi Pani w stanie zaproponować? (...) "
Co Wy na to? ![]()
#3038 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3039 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zadomowienie
|
Jak pokazałam TŻ-ow e-maila od tej "klientki" to aż mu piana poszła
![]() ![]() ...że jest samotną matką i chce kupować taniej, i pyta się tez o ofertę netto (skąd one o tym wszystkim wiedzą ![]() ![]() To odpisałam, że może chce zostać konsultantką, że będzie miała taniej, że pomogę jej zostać konsultantką itp... A ona,że nie ma na to czasu, bo ma dziecko... Oo ![]() I ja już nie mam argumentów ![]()
#3042 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3043 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3044 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Swoja droga skad one wiedza o netto?? przeciez wchodzac tu na forum maja wszystko napisane czarno an białym.. ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3046 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja nagminnie spotykam się z prośbami o sprzedaż produktów z ofert wiązanych, oczywiście bez wymaganego zamawiania drugiego produktu i jest to jedyny kosmetyk, który chce z katalogu. Już nie mam siły tłumaczyć, że przeciez nie kupię kolejnego szamponu, czy kremu do stóp, żeby ona mogła mieć żele Senses XXL (np. teraz oferta w K09). ![]() Oczywiście często bywają tacy, którzy nie korzystają z takich ofert, jeśli muszą za drugi produkt zapłacić, ale co innego, jak stała klientka prosi o dodatkowy krem do stóp, mimo że teraz zamawia tylko jeden produkt. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() polka potrafi ale musi chciec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Raczkowanie
|
Witam w zupełnosci się z Tobą zgadzam,bedę do nich pisała zawsze jak bedą przesyłac mi wadliwe kosmetyki bo z jakiej racji ja mam byc poszkodowana przeciez za to sie płaci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 |
Raczkowanie
|
Nie jestem matką, ale wydaje mi się że praca z avonem nie poświęca aż tyle czasu by nie można bylo tego połączyć z rodziną.
A co do of. netto to ja niekiedy daje klientkom do pokazania ale to tym najbliższym, którym też zależy zeby sobie kupić cos taniej! ale napewno nie daje tym co mi nie zamawiają nic z katalogu, bo to sie wogóle nie kalkuluje.
#3050 |
Rozeznanie
|
Własnie widzialam podglad faktury. Przyjdzie mi peeling kokos i papaja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3052 |
Doncia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Zakorzenienie
|
kurcze a jak tak czytam te wasze posty i się teraz zaczęłam zastanawiac czy wyjdę na tym lepiej... bo zaproponowałam klientkom przy zamówieniu ponad 50 zł prezent... kurcze mam nadzieję, ze w internetowej trafi się coś w miare taniego i nadającego się na fajny prezent... bo w netto nic mi nie podchodzi jakoś... :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3054 |
Zadomowienie
|
Caroline dobrym wyjściem jest kupowanie rzeczy z katalogu. Czasem są promocje np. na kremy do rąk, balsamy do ust, jakieś kremy czy inne kosmetyki w mini opakowaniach. Cena w katalogu nie przekracza 5 zł, a Ty automatycznie pobijasz sobie wartość zamówienia i opust zarazem. Ja bardzo rzadko korzystam z ofert internetowej czy netto.
#3055 |
Konto usunięte
|
dlatego jak dla mnie to forum powinno byc dla konsultantek, ale nie jestesmy w stanie sprawdzac kto nia jest a kto nie, dlatego ja jestem zawzyczaj na innym forum o avonie. stosuje własnie peeling z foot works i nic nie działa. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | |
Doncia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Konto usunięte
|
no dobry pomysl, tylko ze to za chamsko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4859388]dlatego jak dla mnie to forum powinno byc dla konsultantek, ale nie jestesmy w stanie sprawdzac kto nia jest a kto nie, dlatego ja jestem zawzyczaj na innym forum o avonie. stosuje własnie peeling z foot works i nic nie działa. :/[/QUOTE]
ja Ci osobiście polecam diamentowy scrub do stóp... jest bardzo dobry i najlepszy moim zdaniem anetka_m ja też nad tym myślałam, ale wolałabym żeby klientki nie widziały ile co kosztuje... chociaż myślę, ze te stałe i zaufane nie miałyby nic przeciwko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3059 | |
Doncia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.