|
|
#481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak zostac moderatorem?
Sprawa sublime vs. drabina to w ogóle jakaś farsa kompletna i zgadzam się z dziewczynami (m.in. drabiną i Lubą), ale chciałabym też wiedzieć czym jest ta słynna recydywka, przy tylu punktach widzę to magiczne określenie i tylko przy tych przyznawanych przez sublime.
|
|
|
|
#482 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Akurat przypadek Sublime vs Drabineczka jest tak jaskrawy, że [suchareczek] do czytania niektórych wątków muszę wkładać ciemne okulary ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#483 |
|
Konto usunięte
|
OMG, nigdy nie widziałam tego paragrafu, ta recydywa faktycznie istnieje :O
http://rainiernew.wpengine.com/yurts...now_banner.jpg wow, ktoś chyba bardzo regulamin wziął do serca, zwłaszcza ten paragraf |
|
|
|
#484 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie wy to widzicie? Tyle tu regulaminów, że ciężko znaleźć ten naczelny.
Tutaj nie ma nawet paragrafu 20. a co dopiero 22.: https://wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17&a=13 |
|
|
|
#485 |
|
Konto usunięte
|
* Przy uporczywym i stałym dokuczaniu uczestniczkom dyskusji możesz liczyć na to, że zwrócisz na siebie uwagę administratorów. W przypadku recydywy kary będą zaostrzane w stosunku do danego Użytkownika;
|
|
|
|
#486 | |
|
Konto usunięte
|
Dobra, mam. Paragraf 6. z powyższego linka
Cytat:
|
|
|
|
|
#487 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ciekawe od ilu punktów i za co powinna być liczona ta "recydywa". Za dużo zwrotów niedookreślonych.
|
#488 |
|
Konto usunięte
|
Pięknie wyglądają nasze avatary jeden pod drugim <3
Zgadzam się co do ogólników w regulaminie. Niby współpracują z prawnikami a porządnego kodeksu nie stworzyli. |
|
|
|
#489 |
|
Konto usunięte
|
True, ciri, IMHO bez sensu do każdego punktu i kartki dorzucać "+ recydywka"
Teraz niech się ciri odezwie, jakaś symetria musi być |
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Sublime, Ty się po prostu nie nadajesz na moda. Przypomnij sobie sprawę z pewną ,,zieleninką'', tę od czytania klubów, w których nic nie było zgłaszane i od wyzywania użytkowniczek od popier... Nie chcę odgrzebywać tamtej afery, tylko pokazać, że najwyższy czas lepiej przypilnować wyboru i oceny pracy modów. Twórcy zarabiają na tym forum, na wyświetlaniu reklam i płatnych usługach typu reklama w podpisie, więc skoro my, użytkownicy, jesteśmy źródłem dochodu, mamy prawo krytykować to, co tu się dzieje i mieć jakieś wymagania. Ty swoją robotę odwalasz za darmo, dlatego pewnie nie zależy Ci specjalnie na tym, żeby ktokolwiek miał ochotę spędzać na Wizażu swój wolny czas - najlepiej, jakbyś jedna jedyna została na SWOIM podforum i samej sobie z nudów wlepiała punkty.
Zamiast utrzymywać porządek w normalnym stopniu, robisz większy syf. Na Intymnym jakoś sobie dziewczyny radzą, nie wymyślają ,,recydywek'', ,,aneksów o off-topach'' i zakazów rozmów na dany temat.
|
#491 | |
|
Konto usunięte
|
Zepsułaś
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#492 |
|
Konto usunięte
|
pamiętaj że do tej pory każda podjęta krytyka kończyła się ostrzeżeniami. wystarczy prześledzić forum intymne a plotkowe, może admini mają jakiekolwiek statystyki ostrzeżeń. bo plotkowe wyglądało tak
"Frania, ty jesteś trochę stara" ban użytkownik 1: za co ona ma bana? ostrzeżenie użytkownik 2: za co ona ma bana a tamta ostrzeżenie? ostrzeżenie + recydywka użytkownik 3: to co tu się dzieje to lekka przesada ostrzeżenie etc
|
|
|
|
#493 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#494 |
|
Konto usunięte
|
No to dostałam ostrzeżenie za zwrócenie uwagi na problem ostrzeżeń. Nie mam pytań.
|
|
|
|
#495 | |
|
Konto usunięte
|
Mnie Sublime nie podpadła więc ciężko mi ocenić jej pracę. Jedynie bardzo mi się nie podoba niezgodna z regulaminem zasada "nie rozmawiamy o punktach", którą ona podobno wprowadziła. Kojarzy mi się, że przymykaniem ust przez władzę.
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Czy to brzmi jak atak na użytkowniczkę?! |
|
|
|
|
#496 |
|
Konto usunięte
|
Wszyscy którzy wypowiedzieli się obiektywną krytyką na zachowanie sublime jako moderatora dostali ostrzeżenie.
|
|
|
|
#497 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
No właśnie, bo wg punktu który Ty Demi podałaś raczej nie powinnam być recydywistką, bo nie atakuję użytkowniczek(wyjątek: mam punkta za OZM, w tej samej dyskusji zaatakowałam Lubę i moda ---> tu akurat było niepersonalnie). Inne punkty mam np. za słownictwo i nie jest ich jakoś dużo (razem wszystkiego 6, w tym dwa razy po 2). Lol, dostałam punkta za to co napisałam w tym wątku w moim pierwszym poście
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-10-19 o 18:44 |
|
|
|
|
#498 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
Tzn. pisałam o twórcach regulaminu, że moim zdaniem źle go skonstruowali. Naprawdę coś takiego jest niedozwolone?!
Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2014-10-19 o 18:44 |
||
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że to chyba moje najszybciej zarobione ostrzeżenie. Esencja Wizażu po prostu. Wypowie się ktoś poza moderatorkami?
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#501 |
|
Konto usunięte
|
No z tego co mi się wydaję ja też nikogo nie atakowałam i nie używałam wulgaryzmów w poście
|
|
|
|
#502 |
|
Konto usunięte
|
Nie no, teraz to już jakaś parodia dystopijnej wizji internetu, punkty za atak na użytkowniczkę w trakcie dyskusji o tym co nam się nie podoba w moderacji i u konkretnych modów.
Widzialam już wszystko, mogę umrzeć. |
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
"Wlepianie" punktow w tym watku jest po prostu farsa!
Porazka na calej linii. Wstyd dla Wizazu Czy mod dajacy punkty moglby sie ujawnic i uzasadnic publicznie punkty za posty, ktore niekogo nie obrazaja a jedynie sa glosem w dyskusji?
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2014-10-19 o 18:47 |
|
|
|
#504 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#505 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ktoś z samej góry powinien przemyśleć głęboko to co się tu dzieje.
|
#506 |
|
Konto usunięte
|
Luba, to chyba nowy rekord w szybkości przyznania punktów, ktoś powinien rozwazyć Księgę Rekordow Wizażu
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
To nie jest atak ale krytyka.
Mod nie jest Bogiem i mozna mowic co nam sie w jego pracy nie podoba. Wam sie wszytsko pomieszalo, nie ma "koniec i kropka", bo nie jestescie tutaj Patrycjuszami
|
#508 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Forum, aplikacje na androida, ios, głos w internecie - jakby ktokolwiek spoza grona forumowego, zainteresowany wolnością słowa w internecie dowiedział się o sposobach działania moderacji, to z pewnością kiedyś to w końcu poskutkuje spadkiem zainteresowania i brakiem naklejek "KWC" na kosmetykach. |
||
|
|
|
#509 |
|
Konto usunięte
|
SweetHusky, większość pisze chyba do aniolka-tasmanskiego
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Wszystkie posty tutaj wynikają z tego, że forum się podoba, nie podobają się jego elementy, ktore pojawily się niedawno. Z reguły jeśli się coś krytykuje z myślą o tym aby bylo lepsze, to się o to dba. |
|
|
|
#510 |
|
Czarna owca
|
Teraz to się będę bała odezwać na wizażu...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

. Akurat przypadek Sublime vs Drabineczka jest tak jaskrawy, że [suchareczek] do czytania niektórych wątków muszę wkładać ciemne okulary 

Tzn. pisałam o twórcach regulaminu, że moim zdaniem źle go skonstruowali. Naprawdę coś takiego jest niedozwolone?!