|
|
#751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe Mamusie 2014 cz. IV
Doloresd, dokładnie ten sam sprzęt
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- A w środę w pracy jedna znajoma do mnie z tekstem: a mialas depresję poporodową? moja mina - bezcenna
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Widzę, że wszystkie jeszcze w najlepsze śpią. Ja dziś jadę do rodzinki i mam zamiar przebrać ubranka bo mają po chłopcu, i wybrać sobie takie które będą dobre dla Gabi.
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Juz od godizny nie spie. I o dziwo sie wyspalam. Tz zrobil mi sniadanko, kolezanka jeszcze spi
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
ja już też nie śpię, nawet śniadanko już zjadłam i pranie nastawiłam
dziś czeka mnie leniwa niedziela, chłopa właśnie mi wywiało do kolegi z pomocą przy remoncie, powinien wrócić na obiad, którego jak na razie nie chce mi się robić
|
|
|
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
ja dopiero wstałam
wczoraj byliśmy na urodzinach kolegi i wróciliśmy po 1 więc słusznie odsypiałam. zwłaszcza że pod koniec imprezy mały już dość mocno reagował na hałas. wręcz czułam jego zdenerwowanie. i tylko dlatego się zdecydowałam na powrót.. a wogóle były 3 ciężarne na imprezie ale ja byłam największa ![]() ale z brzuchem się średnio tańczy:P wciąż macie takie realistyczne sny?o matko...takie koszmary dzisiaj miałam...że mnie porwali w szpitalu uśpili i dziecko zabrali...no masakra jakaś:/ mi moja gin nigdy nie mówi ile ma moja szyjka. poprostu jest ok i wsio.. ten filc w empiku to jeszcze raz w jakiej cenie jaki arkusz? zawsze empik wydawał mi się drogim sklepem i nawet nie zaglądałam tam tylko na all szukałam... i ile ci wyszło tych zwierzaczków z tego? |
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis otworzyli kase w biedronce dla mnie hehe. To znaczy ze brzuch juz spory
siedzimy z kumpela nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze do wtorku. Lubie ja strasznie ale nie nadaje sie na gosci juz bo nie mam na nic ochoty.
|
|
#757 |
|
Raczkowanie
|
Basjenia filc z empiku jest w 24 arkuszach a4 za 31 zl wychodzi 1.3 zl za.arkusz czyli podobnie jak na all ale nie trzeba placic za przesylke a i kolorow sporo
zwierzakow wyszlo mi narazie 4 szt i 2 spore napisy a ubylo najwyzej po polowie arkuszu z koloru ktory wykorzystalam jak chcecie moge Wam wstawic zdjecie kolorow jakie sa w zestawie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
nie mogę tego zestawu wygooglować.... dawno kupowałaś?
|
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
Hmm z poltora tygodnia temu
ja w necie tez nie znalazlam dopiero w empiku poszperalam i znalazlam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
27.09.2014 Najszczęśliwsza żonka na świecie 19.12.2014 Edytowane przez Sweet Olcia Czas edycji: 2014-10-19 o 11:10 |
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Takie kolory sa w zestawie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
A mi kolezanka farbe na wlosy polozyla. Nareszcie pozbede sie giga odrostow
|
|
#762 |
|
Rozeznanie
|
sweet olcia- ty dajesz zwykłą wate do tych maskotek? To tego chyba nie wypierzesz potem skoro tam wata jest? Ja do moich gwiazdek z filcu napchałam wypełnienia z misia którego rozprułam, jemu tyle niepotrzeba
|
|
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
Justyssia daje wate ale to jest taka bardziej wiskoza probowalam zmoczyc i wysuszyc i sie nic z tym nie dzieje wiec mozna wyprac
ale pomysl z wypelnieniem z misia tez fajny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
aa bo myślałam, że taka zwykła wata kosmetyczna
|
|
|
|
#765 |
|
Zadomowienie
|
a gdzie kupiłaś wiskozową?
dopiero się obudziłam chyba pozostałość po wczorajszym wieczorze...starzeje się?
|
|
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
Tesciowa miala w domu wiec jej podkradlam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiego ja mam lenie dzis. Masakra jakas.
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
Alekaz nie tylko Ty
gdyby nie mecz dzisiaj na ktory idziemy z tz do znajomych to chyba w ogoke bym z lozka nie wstalaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak non stop, ja już dostaję kociokwiku. dzień dobry. u nas piękna pogoda, ale nadal uziemieni w domu. dziecko chore, mąż teraz chory i mnie znów coś rozbiera. Ale idę do ogrodu bo inaczej oszaleje jak będę siedzieć w tym domu zamkniętym.
|
|
#770 |
|
Rozeznanie
|
karo89- to u nas to samo, dzieć chory, ja chora, teraz mąż.. i tak od 2tyg.. już rzygam tym wszystkim. W domu nie ma co robić, ja taka powsinoga a tu siedziec w domu trzeba !! no i dziecka tez szkoda
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
współczuję. :/
ja chorowałam miesiąc temu prawie 2 tygodnie, nie mogę być znów chora, a już mnie smarkać zaczyna ![]()
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie kupiłam kosz mojżesza, laska na grupie z fb wystawiła, napisala ze chce go an cos zamienic, na jakas zabawke, lub posciel, jako ze ja potrzebuje to wszystko do swojego malucha to kase jej zaproponowalam, 70zl a ona sie zgodzila..głupia jestem, moglam 60dac :P Jutro mi go wysle, ale bez stelaza, w sumie dla mnei bez roznicy bo na stelazu i tak bym maluszka nie trzymala bo boje sie ze przewrociloby mi sie to, ze kot by przewrocił albo synek jak by biegł. Takze jestem zadowolona
ciekawe tylko czy faktycznie w dobrym stanie to przyjdzie
|
|
|
|
#773 |
|
Rozeznanie
|
Oj widzę, że leniwa niedziela nie tylko u mnie
Ja wstyd się przyznać, ale obudziłam się o 14 z tym, że pół nocy nie spałam znowu... jak nie wc to zgaga i tak w kółko.. Uszykowałam do obiadu i po obiedzie skorzystałam z ładnej pogody i poszliśmy z mężem spacerkiem do Lidla. Mieliśmy nadzieję na jakieś ładne pstrągi na kolację, ale były 2 ostatnie i takie liche więc odpuściliśmy. A w domu normalnie jak naładowane akumulatory od tego słońca, tu zmywarkę załadowałam i włączyłam, ręcznie umyłam jakieś tam naczynia, podłogi pozamiatałam, nawet do umycia już przygotowałam, jak zmywara zakończy pracę to jeszcze pranie chcę włączyć (nie mogę razem bo mi korki wywala), normalnie motorek w tyłku. Jeszcze dziś poprasuję pranie co ostatnio robiłam, więc chwilę zajęcia będę miała
|
#774 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie poobiednia drzemka mi się nieco przeciągnęła
![]() Ale widzę, żem w lenistwie nie jedyna ![]() Hasiap, masz już termin cc w opisie?! Jak szybko!
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wyganiam tz po serek wiejski bo mnie ochota naszla
kolezanka pojechala do znajomego wobec mam godzinke spokoju.we wtorek wizyta i sie nie moge doczekac dzis jest 19 pazdziernik czyli rowny miesiac do terminu z OM
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
Alekaz juz coraz blizej
ciekawe czy bedziemy sie rozpakowywac wg terminów czy bedziemy miec tu jakies niespodzianki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
Nadrabiałam Was 3 dni
Mnie też się przychorowało. Z czwartku na piątek walczyłam z zatruciem/jelitówką. Całą noc nie spałam, dopiero nad ranem ok. 5. A jak na zlość mąż był na szkoleniu i nie dałam rady wstać i synka do szkoły wyszykowac, więc miał wolne. I cały dzień był taki grzeczniutki i pomagał mi w czym się tylko dało. KochanyW związku z tym moim fatalnym dziesiejszym samopoczuciem jutro pakuję torbę do szpitala. Jutro dokupię resztę potrzebnych rzeczy. Oby się nie przydała zbyt szybko, ale wolę mieć. Ale sobie ponarzekałam... Mam nadzieję, że i Wasze dolegliwości miną. Już niewiele nam zostało, więc damy radę. |
|
|
|
#778 | ||
|
Rozeznanie
|
W zasadzie to doczekać się nie mogę już! Odliczam codziennie ile to jeszcze dni
Stąd wpisałam dziś w podpis tę datę Cytat:
Cytat:
Ciekawe czy któreś dziecię zechce się urodzić normalnie przed terminem Pomijam moje planowane cc :p Ale ja to czysta listopadówka, więc mam nadzieję że Was nie przerażam podpisem
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Hasiap ze mnie tez typowa listopadowka wiec my sie nie liczymy
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
mogę postawić na brzuchu talerz....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

moja mina - bezcenna

ale pomysl z wypelnieniem z misia tez fajny