Mamusie lutowe 2015 - cz. 3 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-20, 10:06   #481
emdzik
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3

A to dostałam wczoraj od kuzynki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1264373_869203786463453_2891517397248706278_o.jpg (120,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10670279_869203813130117_7361008631191577753_n.jpg (68,7 KB, 15 załadowań)

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:10   #482
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
Kasia wow ciuszki boskie ale cena faktycznie zaszalałaś
Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Kasia faktycznie zaszalałaś ale ciuszki świetne

Ewcia słodkie spodenki
Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Kasia piękne te ubranka
Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Znam niezawodny sposob na takie gadki przykre - ban tymczasowy, heheh
Jak nie docenial gotowania, to byl ban na gotowanie, jak prasowania, to na prasowanie. Jak bardzo bardzo przegial, to byl ban na wszystkie moje laski no I szybko zaczal doceniac naprawde, w sumie dawno juz nie mialam z nim problemu pod tym wzgledem dobra metoda, ty odpoczniesz, on doceni, heheh

O rajuuu a musisz umyc ? Zeby cie nie przewialo I bardzo ostroznie kochana... Oszczedzaj sie bo to taka robota co I tak malo kto doceni a urobic sie trzeba po pachy. Szkoda ze nie ma cie kto wyreczyc :-*

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Kasiilka ciuszki naprawde przesliczne!!! Kiedys juz pokazywalas rownie piekna aukcje, tylko czy ty to wszystko zdazysz mu zalozyc? Heheh naprawde piekne. Juz nie licytuj pieronie chyba ze na roczek, heheh

Dziękuję babeczki, pewnie nie zdążę wszystkiego założyć, ale później mam plan puścić ciuszki dalej w obieg, o ile mnie lenistwo do wystawiania aukcji nie weźmie.

Wiecie stwierdziłam, że teraz rzeczy są tak drogie, gdybym kupowała wszystkie ciuszki osobno zapłaciłabym dużo więcej. Tu mam super pakę pięknych ciuchów i te kombinezony będę miała wybór, a poza tym gdyby jakiś się zamoczył będę mogła przebrać inny w razie "w". JAk zobaczyłam tą aukcję, wiedziałam że muszę teraz już nawet nie wchodzę na allegro na dział ciuszkowy zwłaszcza że chcę wózek w tym miesiącu kliknąć i funduszy mi braknie

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:11   #483
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
No i news dnia...Mamy łóżeczko tj. kupujemy używane oo takie ( z ikei ) :

Strasznie się cieszę
śliczne to łóżeczko!

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
I opowiem Wam coś :d

Siedzę dziś rano przy laptopie prawie nago ( smarowałam biust i brzuch balsamem i czekałam aż się wchłonie) i nagle czuję jak mi coś na brzuch kapie, patrzę jakaś kropla "wody" i co robię? Patrzę na sufit czy nas czasem sąsiad nie zalewa... a to się okazało, że z cyca mi płynie. Mąż miał taką polewkę ze mnie, że szok...
hahahaha mega historia
u mnie niestety śladów jakiejkolwiek produkcji w cycach brak...

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
teraz bola a co jak za chwile beda poranione
pamietam jak Michal zasysal i On strasznie mocno to robil tak ze nie moglam ich wyleczyc i pojawiala sie krew a pozniej az ropa leciala...
niestety tak jest na poczatku dopoki sie piersi nie przyzwyczaja do malego ssaczka
też się tego strasznie boję.. albo jakiegoś zapalenia piersi... ale liczę na to, że trafie na fajne położne, które podpowiedzą co i jak, no i że będę miała odrobinę szczęścia i będzie ok

maladT dziewczyno, ile Ty masz energii! !! ja od samego czytania jestem zmeczona i z drugiej strony już czuję jaką bym miała awanturę od TZ za taką pracę... jak coś wspomniałam tylko o umyciu okna to miałam kazanie, że nie mogę nie wolna itd...

Kasiulka cudne te rzeczy!

Aga i jak tam?

a ja dzisiaj przed południem miałam isc do lidla po zakupy na obiad - bo wymyśliłam sobie, że zrobię czarny makaron z pesto bazyliowym labi pietruszkowym, a tu leje od rana! a wg prognozy do południa miało byc słoneczko... moze jutro auto wróci z warsztatu tu deszcz nie będzie mi już straszny ;-)
i mój plan na dziś to ogarnąć trochę szafę - zapakować ubrania, których już nie noszę, bo brzuch za duzy, sciągnąć swetry i zrobić miejsce na dzieciowe rzeczy... na razie nie będziemy kupować komody dodatkowej, a maluszkowe rzeczy zajmują już całą przeznaczoną na nią szafkę, a tu jeszcze szwagierka dopytuje kiedy przyjadę po ciuszki - wybrać coś po jej córce no i liczę, ze w mojej szafie conieco się pomieści

a w ogóle wczoraj się załamałam... postanowiłam poszukać sobie nowej pizamy, bo ze starych już mi brzuszek wystaje i normalnie nie ma nic ładnego! myślałam, że kupię coś delikatnie rozpinanego, żeby już na potem do karmienia też były i wszystko w misie, myszki i dzidziusie... nic normalnego, neutralnego! A jak już to cena ok 100 zł co wydaje mi się trochę sporo jak na piżamę... ja jeszcze z tych :większych" babek, i większość jest totalnie babciowata... normalnie sam seks postanowiłam, że kupię jednak jakąś zwykłą piżamę, bo oszaleję... nie wiem w czym ja urodzę
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:12   #484
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Cuuudne uwielbiam dziewczynkowe ciuszki

Stary 2014-10-20, 10:12   #485
ewek000
Zadomowienie

emdzik- super ten zestaw, spodenki fajowe
ewek000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:16   #486
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
kupiłam takie spodenki , jest do tego i czapka ale stwierdziłam ze czapki nie wykorzystam, wziełam żółte i niebieskie
http://allegro.pl/bawelniane-spodenk...713117587.html
genialne te spodenki

Cytat:
śliczności!
Stary 2014-10-20, 10:16   #487
ewek000
Zadomowienie

migotka mam ten sam problem z koszulami, jak juz znalazłam zamówiłam, szczęśliwa przymierzam, a ona w cyckach już mnie ciśnie a w brzuszku za luźna , i kupiłam duży rozmiar bo XXL, no i co zamiast sie wkurzyć że wydałam na marne kasę, to ja sie zmartwiłam że taaka gruba jestem , ze koszule XXL są na mnie zaszczupłe
Stary 2014-10-20, 10:20   #488
Kasiulka22
Zakorzenienie

Panna Migotka, dziękuję

Co do piżam to mnie brzuch też wystaje z mojej mam już koszule do karmienia (3) i ewentualnie mogłabym je ubierać, ale wolę swoje piżamki chyba nie będę kupowała większej. Poświecę sobie brzuchem, zwłaszcza że i tak dopóki się nie położe chodzę w szlafroku.

Stary 2014-10-20, 10:23   #489
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
migotka mam ten sam problem z koszulami, jak juz znalazłam zamówiłam, szczęśliwa przymierzam, a ona w cyckach już mnie ciśnie a w brzuszku za luźna , i kupiłam duży rozmiar bo XXL, no i co zamiast sie wkurzyć że wydałam na marne kasę, to ja sie zmartwiłam że taaka gruba jestem , ze koszule XXL są na mnie zaszczupłe
to masakra jakaś jest z tymi rozmiarami... czasem ten sam rozmiar a tak rozjechane, że hej! patrzę na wymiary mniej więcej podane... ale z koszulami to stwierdziłam, że kupie jakieś 2-3 zeby było tylko na poród i szpital i ewentualnie kilka dni po... kupię jakieś tanie i brzydkie najwyżej, a potem wywalę... bo ja z piżamowych ludzi jestem, nie lubię koszul, dlatego chciałam już teraz fajną piżamę kupić...
ale właśnie wpadłam na pomysł, że pod choinkę sobie zażyczę jakąś seksi piżamkę dokarmienia od TZ , żebym się całkiem rozmemłana nie czuła po tym porodzie...
Stary 2014-10-20, 10:23   #490
zielona butelka
Zakorzenienie

Cześć babeczki.
POdczytuję, ale sama miałam ciężkie dni. Nie tak bardo jak Mlebi czy Alunia( za które bardzo mocno trzymam kciuki i wiem, że będzie wszystko dobrze, bo musi być) dlatego w sumie nie ma o czym mówić. Takie tam dolegliwości i niedogodności.
Martwi mnie bardzo, że dziewczyny mają poważne problemy.... i jakoś tak się boję... ech:/

Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze i badania!
I zawiesiłam się na 2 godziny, a stronka otwarta.
W kwestii łóżeczka, to jestem niemal zdecydowana na Radek II bez szuflady
zielona butelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:30   #491
emdzik
Zakorzenienie

Ciekawe czy u Agnieszki Leosiowi siusiak nie odpadł

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-20, 10:38   #492
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Emdzik, Ewkoo fajne ubranka. Ja byłam wczoraj w Pepco i kupiłam body, pajacyk i bluzeczkę. Moje pierwsze w życiu kupione ubranka dla synka A jaka byłam szczęśliwa ... .

Ja przed chwilą wstałam. Spałam jak kamień, może dwa razy w nocy byłam w łazience. Nie słyszałam nawet mojego męża jak wychodził do pracy. Zawsze się budzę i lubię patrzeć jak się ubrał Idę na śniadanko. Zrobię sobie jajka na miękko

Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze badania i wizyty
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:41   #493
buu007
Zakorzenienie

MaamaaZuzi wiesz mnie czasem tez ten strach dopada,ale dalysmy rade z jednym,to i z drugim damy,bo kto ma dac rade jak nie my?

lui_89 Ci faceci! ale ja bym tez zrobila sobie wolne od prasowania,choc na chwile,skoro i tak mu nie pasuja takie koszule,to niech bierze zelazko do reki sam

maladT szalona,podziel sie z nami Twoja energia,ja ostatnio troche lepiej sie czuje,wiec tez cos tam porzadkuje,ale maz mi na szczescie duzo pomaga
a z kurtkami,moze akurat wystarcza do lutego

Kasiulka wow przepiekne sa te ciuszki z jednym masz racej,za same kombinezony mogla bys tyle zaplacic,a tam jest tych ciuszkow sporo,i takie przesliczne ah zakochalam sie hehe

ewek sliczne mnie ostatnio urzekly podobne w sklepie,fioletowe takie welurowe chyba i maja serduszka szare na kolankach

emdzik no i Twoj komplecik rownie sliczny
ee to ja wam tez pokaze moich ciuszkow troche,duzo ich nie ma bo nie kupuje czekam az przywieziemy reszte od tesciowej,ale od czasu do czasu cos mnie skusi

a moje dziecko wlasnie wyznaje milosc herbacie

Aga moze juz po,albo jeszcze w gabinecie siedzi

Alunia,Mlebi mysle o was caly czas

hope co tam u Ciebie?malo ostatnio piszesz

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:57   #494
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Kasia możesz sobie zapisać zdjęcia i opis na kompie a później będziesz miała gotowe do wystawienia

Ja też muszę ogarnąć kwestie piżam i bielizny. Jak to wszystko szybko wielkimi krokami się zbliża

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Ale by był numer

Buu ja wiem że dam sobie radę i nawet nie zakładam, że nie ale i tak mnie to stresuje
Czekanie i w ogóle Na pewno będzie wszystko dobrze
Stary 2014-10-20, 11:07   #495
karolcia8828
Raczkowanie

ewek000 A mi z tego remontu już na płacz się zbiera, a dziś już dobita jestem konkretnie.... Na czas remontu, mieszkamy u rodziców, a wiadomo że najlepiej jest u siebie, więc strasznie zależy nam na czasie. Płytki zamawiane na poczatku października, miały przyjść 14....nie było (mają być na 3 listopada) - zrezygnowałam, płytki zamowione w poprzedni wtorek miały być na piatek - nie było, miały byc na dziś -nie ma, może bedą na srode.... Paneli zabrakło i wszystko stoi, ani wstawić oscieżnic nie można, ani malować, ani mebli wstawiac, zamawiac....a już tak bardzo chciałabym się zabrać za wybór łóżeczka, komody i tam układać wszystkie moje zdobycze.... Ja, kierownik tejże budowy oficjalnie dziś się poddaje....

A dziś ja już po OGTT....jak zwykle musiały rozwalić żyłę....a uprzedzałam, że ma zrosty i że na niej łatwo nie będzie....wrrr

Ciśnienie to chyba znów mi skoczy....

Dziewczyny śliczne macie te ciuszki, ale najbardziej zazdroszcze jak już możecie kupować łóżeczka, i spacerować wózkiem z pokoju do pokoju.

A i oczywiście trzymam mocno kciuki za dzisiejsze zabiegi

Edytowane przez karolcia8828
Czas edycji: 2014-10-20 o 11:08
karolcia8828 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:10   #496
maladT
Zakorzenienie

Cytat:
MaladT Ty się tak nie przemęczaj ciągle coś robisz.. skąd Ty tyle energii masz..
no własnie ja ciagle mam wrażenie ze energii nie mam tyle ile bym chciała, a starczy cos Wam napisac jak zrobiłam i okazuje sie ze ja jakis wulkan energii

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Babeczki... miałam już nie kupować ciuszków, ale jak trafiłam na tą aukcję musiałam. Zaszalałam konkretnie ale cóż... chwalę się

http://allegro.pl/sliczny-synek-0-3-...694490602.html

I teraz naprawdę już nie kupuję ciuchów!
Kasiulka fajne te ciuchy... ja juz całkowicie przestałam wchodzic na allegro. nastepna akcja po 10 dopiero, ale teraz zostało 8 rzeczy w tym nie wiem czy np. nie szyc tego rogala do karmienia i czy szlafrok musze kupic czy tez nie... w najlepszym razie zostanie mi 6 rzeczy plus w listopadzie pod koniec spakuje sobie torbe do szpitala wiec wtedy bede musiała jakies mini produkty wziac w rossmanie

kurier był. wreszcie maż ma karte kierowcy i nie bede sie bała ze szef mu lewizne każe robic. Złozyłam juz komode mniejsza... zaraz zabieram sie za ta duza kurde ale moj maz kupil zarabisty śrubokret normalnie prawie sam dokreca
pranie jedno sie suszy, drugie pierze takze do 12.30 mam nadzieje ze sie chociaz z komoda wyrobie bo potem tylko spodnie przebieram i lece po młoda...
zgaga mnie cos meczy, chyba fanta przestała podobac sie mojej Oliwce i teraz jem te cholerne migdały co chwile

w ramach przerwy tu weszłam, i zrobiłam zlecenie stałe na moim koncie, no i niestety jeszcze nie ma wiesci od dziewczyn... niby robie ale myslami jestem zupełnie gdzies indziej

no a wieczorem pewnie bede miała tez co robic bo mi maz jakies cholerstwo kliknał na kompie znowu i bede sie bawic w usuwanie tego gada. ostatnio zajeło mi to ponad godzine... i jeszcze sobie z tekstem do mnie kochanie jakiegos antywirusa Ci zamontowałem na kompie bo teraz ciagle Ci cos wyskakuje... no i daj chłopu komuter na 30 minut

Oliwka 07.02.2015

Edytowane przez maladT
Czas edycji: 2014-10-20 o 11:13
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:11   #497
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lui_89 Pokaż wiadomość
[B]Aga

ale mnie TZ wkurzył! wczoraj pół dnia prasowałam mu koszule, a dzisiaj stwierdził, że nie wyglądają wogóle na wyprasowane. Zrobiło mi się tak przykro, że aż się popłakałam. I foch będzie na najbliższy tydzień! O!
Byłby ban na prasowanie utłukłabym

Cytat:
Aguś tak, bede z tz bo nie mialabym z kim isc a samej to tak nie bardzo :p
Trzymam za polowkowe
A moja psiapsióła napisała, że ma zapalenie krtani :/ nie idzie... mój mąż w pracy dziś do poźna, wiec pewnie nie pojde..bo sama ?
Ajjajj a tak chcialam isc... jeszcze pada, musialabym autobusem buuu nie wiem co robic buuuu

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
JA właśnie też się tym martwię, wiem jak było z córą... lało się naprawdę sporo, a teraz jedna mini plamka i to wszystko i to z lewej piersi.

Babeczki... miałam już nie kupować ciuszków, ale jak trafiłam na tą aukcję musiałam. Zaszalałam konkretnie ale cóż... chwalę się

http://allegro.pl/sliczny-synek-0-3-...694490602.html)
U mnie prawa produkuje
Jaka aukcja dziewczyno aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boskie ciuszki
pozycje nr 3 tez mam

Cytat:
kupiłam takie spodenki , jest do tego i czapka ale stwierdziłam ze czapki nie wykorzystam, wziełam żółte i niebieskie
http://allegro.pl/bawelniane-spodenk...713117587.html
Sliczneeeeeeeeee !

Cytat:
O jakie ładniutkie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
[
Ale by był numer
)
Ale nie kraczcie

Nie no siusiak jest pełna gębą (jesli mozna sie tak wyrazic )
ma wielkie jądra i stojącego pisiola na zdjęciu piękny jest

Dzidzia wszystko dobrze, wszystkie narządy są, jest bomba Malutek waży 465g, wymiary odpowiadają ok 22tc z ogonkiem
Mówił, że wszystko się mieści w normach I ze nie jest malutkiem, tylko taki sredni :P

Cisnienie mam dobre, bejbik tez
Jedynie co, to na razie moje lozysko uklada sie przodujaco na scianie tylniej (cokolwiek to znaczy) , ale w kazdym razie brzegiem nachodzi na szyjke, wiec mam unikac dlugich podrozy autem. Gin mowil,ze to nic takiego poki nie krwawie itd Lozysko prawdopodobnie do nastepnej wizyty pojdzie do gory
Szyjka ma 50mm elegancko Zamknieta, twarda

Dzidzius caly czas sie ruszal, a na ekranie ogladalismy nawet jak jezyk wytykał słodziak nasz <3
Nastepna wizyta 17.11 tez o 9 rano

Ale powiem wam,ze sie usmialam, bo mnie tak to wzdecie cisnelo i siedze w gabinecie, do dr zadzwonil telefon a mnie cisnie na kupke i se mysle, no , polowkowe pol godziny gmerania po brzuchu, to tam bąka puszcze albo gorzej
I mowie do gina : "moge isc do toalety? Zdaze jeszcze?"
a on sie zaczal smiac i mowi: "nie wiem czy Pani zdazy "
ale zalatwilam co trzeba i wytrzymalam ponad polgodzinne usg

Ale dzis mały jajka prezentowal elegancko bez watpienia chlop

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:16   #498
maladT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Nie no siusiak jest pełna gębą (jesli mozna sie tak wyrazic )
ma wielkie jądra i stojącego pisiola na zdjęciu piękny jest
zastanawiam sie czy syn jest piękny czy stojący...:hahaha :

gratulacje udanej wizyty

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:20   #499
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Aga super że wszystko dobrze
Zaraz po Zuzkę muszę jechać.
Stary 2014-10-20, 11:28   #500
emdzik
Zakorzenienie

Aga oczywiście się prawie posikałam jak czytałam relacje Twojej wizyty
No nie ma co grunt że jest stojący pisiol
No i że wszystko dobrze

Co do warsztatów to szkoda, że nie wiedziałam wcześniej bo jeszcze wczoraj gwałciłam tżta żeby miał wolne w pracy bo nie chcieli mu dać, ale w końcu dali.
Zawsze możesz się do nas podpiąć
Tylko ten deszcz też mnie wkurza...

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-20, 11:30   #501
buu007
Zakorzenienie

karolcia o kurcze,nie za fajnie,ale doczekasz sie kochana wszystkiego,nie wiem na jakim etapie jestes,ale wydaje mi sie ze malowac mozna najpierw-przynamniej ja najpierw malowalam sciany w mieszkaniu a potem reszte sie robilo,bo jakbym miala nowe panele zachlapac to
wiem ze to jest wkurzajace,zaplanowac sobie cos na jakis dzien i sie oakzuje ze jednak sie nie da bo cos

mala

Aga super,no to sobie poogladalas syneczka

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:33   #502
1141655
Zakorzenienie

Madzia chyba nie idę, jak ma być taka pogoda, a ja mam sie sama busem telepać to jakoś mi się odechciewa
Ale na pewno bedzie fajnie

Noooo wizyta udana udana, gdyby jeszcze moje lozysko nie szlo w dol na szyjke, to bylabym przeszczesliwa, ale mysle,ze pojdzie w gore i tyle
bo jak nie to - mam juz przekopany internet wiem czym to grozi i w ogole CC. aaaaaaaaaaaa
ale nie nie nie Nie mysle o tym

Ciekawe jak Ala......

jeju ale mam balagan w domu, niby w weekend sie sprzatalo, a znow tu deska, tam odkurzacz, tu jakis worek z klejem, tu farba
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
masakra
i pelno psich kudłów a mi sie tak nie chce nic robic ;/

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:33   #503
logoasia
Zakorzenienie

hej mamusie
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:35   #504
karolcia8828
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Ale dzis mały jajka prezentowal elegancko bez watpienia chlop
Super wizyta) a opis jeszcze lepszy..

buu007 u nas wchodziła w rachubę wymiana drzwi z ościeżnicami, więc kolejność musiała ulec zmianie, najpierw panele, pozniej oscieżnice, a na koncu malowanie.... meble jak jutro zamowie, tez pewnie przyjda za 2 tyg, brakuje tylko, zeby podczas malowania farba odchodziła z wałkiem..... wcale się nie zdziwie....mimo, że w miarę możliwości byly oczyszczone ze starej, wygładzone...

Edytowane przez karolcia8828
Czas edycji: 2014-10-20 o 11:39
karolcia8828 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:45   #505
Kasiulka22
Zakorzenienie

Buu, Agusia, MaladTbabencje dziękuję za słowa uznania w sprawie ciuszkowej strasznie się cieszę. Humor miałam ostatnio taki średni, to sobie poprawiłam

Agusia to jeszcze raz wielkie gratulacje chłopczyka akcja z kupą pierwsza klasa uwielbiam Cię!

Stary 2014-10-20, 11:48   #506
lui_89
Zadomowienie

Aga super, że mały zdrowy i cudowny

u mnie słonko, ale zimno strasznie!

A żelazka nie tkne do końca roku
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:51   #507
emdzik
Zakorzenienie

Aga może się jeszcze rozpogodzi

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
hej mamusie
Hejo

27.01.2015 <3
Stary 2014-10-20, 11:52   #508
ewek000
Zadomowienie

Aga - super , twój opis jak zawsze rozwala
Karolcia u mnie akurat panele na końcu, najpierw malowanie, płytek staram sie nie zamawiać tylko znaleśc na miejscu, bo glazurnika mam tylko przez miesiąc, a później wyjeżdża za granicę, a że to dobry fachowiec więc chciałabym żeby zdążyć, a trochę tych metrów mam.
Nie mogę sobie znaleść miejsca, czkam na jakieś wieści od Ali i starsznie sie denerwuję
Melbi ty też sie odezwij co i jak u ciebie, bo osiwiejemy przez was dziewczyny
Stary 2014-10-20, 11:52   #509
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia8828 Pokaż wiadomość
ewek000 A mi z tego remontu już na płacz się zbiera, a dziś już dobita jestem konkretnie.... Na czas remontu, mieszkamy u rodziców, a wiadomo że najlepiej jest u siebie, więc strasznie zależy nam na czasie. Płytki zamawiane na poczatku października, miały przyjść 14....nie było (mają być na 3 listopada) - zrezygnowałam, płytki zamowione w poprzedni wtorek miały być na piatek - nie było, miały byc na dziś -nie ma, może bedą na srode.... Paneli zabrakło i wszystko stoi, ani wstawić oscieżnic nie można, ani malować, ani mebli wstawiac, zamawiac....a już tak bardzo chciałabym się zabrać za wybór łóżeczka, komody i tam układać wszystkie moje zdobycze.... Ja, kierownik tejże budowy oficjalnie dziś się poddaje....

A dziś ja już po OGTT....jak zwykle musiały rozwalić żyłę....a uprzedzałam, że ma zrosty i że na niej łatwo nie będzie....wrrr

Ciśnienie to chyba znów mi skoczy....

Dziewczyny śliczne macie te ciuszki, ale najbardziej zazdroszcze jak już możecie kupować łóżeczka, i spacerować wózkiem z pokoju do pokoju.

A i oczywiście trzymam mocno kciuki za dzisiejsze zabiegi

Karolcia, dacie radę. Nie wiem, czy przed zimą zdążycie się wprowadzić, ale zawsze można w zimę robić. Najgorsze jest to, jak dostawa się spóźnia, dalej nie można iść z robotą. My z Tż budujemy dom już 3 lata. Mieliśmy się wprowadzić teraz, na jesień. Dół chcieliśmy wykończyć, a górę powoli robić w przyszłości. Niestety, plany przeprowadzki są na wiosnę . A tyle jeszcze pracy...skończyliśmy dopiero kłaść płyty na ściany, a gdzie panele, płytki, wykończeniówka... Dlatego szybko zrobiliśmy ocieplenie domu, aby już tylko praca w środku była na zimę. A wiem jak to jest mieszkać z rodzicami .

114.. Świetna wizyta . Ogólnie było wesoło w gabinecie

Spodobał mi się teledysk Ani Wyszkoni. Fajną ma córeczkę i synka https://www.youtube.com/watch?v=vj-gtxNXcCc
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 11:56   #510
ewek000
Zadomowienie

U mnie też miała być przeprowadzka w listopadzie, ale odłożyliśmy decyzję na wiosnę, bo teraz w ciązy mogłoby być ciężko, a wolałabym nie ryzykować. tyle ze my mieszkamy na swoim to też inaczej, chociaż w planch mieliśmy sprzedanie mieszkania i spłacenie kredytu, żeby było lżej, no cóż trudno sie mówi, a jeszce w przyszłym tygodniu rzyjadą montować piec i trzeba będzie jeszcze zacząć ogrzewanie pustego domu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości