|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
A to dostałam wczoraj od kuzynki
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję babeczki, pewnie nie zdążę wszystkiego założyć, ale później mam plan puścić ciuszki dalej w obieg, o ile mnie lenistwo do wystawiania aukcji nie weźmie. Wiecie stwierdziłam, że teraz rzeczy są tak drogie, gdybym kupowała wszystkie ciuszki osobno zapłaciłabym dużo więcej. Tu mam super pakę pięknych ciuchów i te kombinezony teraz już nawet nie wchodzę na allegro na dział ciuszkowy zwłaszcza że chcę wózek w tym miesiącu kliknąć i funduszy mi braknie
|
|
#483 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie niestety śladów jakiejkolwiek produkcji w cycach brak... Cytat:
![]() maladT dziewczyno, ile Ty masz energii! !! ja od samego czytania jestem zmeczona i z drugiej strony już czuję jaką bym miała awanturę od TZ za taką pracę... jak coś wspomniałam tylko o umyciu okna to miałam kazanie, że nie mogę nie wolna itd...Kasiulka cudne te rzeczy! Aga i jak tam? ![]() a ja dzisiaj przed południem miałam isc do lidla po zakupy na obiad - bo wymyśliłam sobie, że zrobię czarny makaron z pesto bazyliowym labi pietruszkowym, a tu leje od rana! a wg prognozy do południa miało byc słoneczko... moze jutro auto wróci z warsztatu tu deszcz nie będzie mi już straszny ;-) i mój plan na dziś to ogarnąć trochę szafę - zapakować ubrania, których już nie noszę, bo brzuch za duzy, sciągnąć swetry i zrobić miejsce na dzieciowe rzeczy... na razie nie będziemy kupować komody dodatkowej, a maluszkowe rzeczy zajmują już całą przeznaczoną na nią szafkę, a tu jeszcze szwagierka dopytuje kiedy przyjadę po ciuszki - wybrać coś po jej córce no i liczę, ze w mojej szafie conieco się pomieści ![]() a w ogóle wczoraj się załamałam... postanowiłam poszukać sobie nowej pizamy, bo ze starych już mi brzuszek wystaje i normalnie nie ma nic ładnego! myślałam, że kupię coś delikatnie rozpinanego, żeby już na potem do karmienia też były i wszystko w misie, myszki i dzidziusie... nic normalnego, neutralnego! A jak już to cena ok 100 zł co wydaje mi się trochę sporo jak na piżamę... ja jeszcze z tych :większych" babek, i większość jest totalnie babciowata... normalnie sam seks postanowiłam, że kupię jednak jakąś zwykłą piżamę, bo oszaleję... nie wiem w czym ja urodzę
|
|||
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Cuuudne
|
#485 |
|
Zadomowienie
|
emdzik- super ten zestaw, spodenki fajowe
|
|
|
|
#486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczności! |
|
|
|
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
migotka mam ten sam problem z koszulami, jak juz znalazłam zamówiłam, szczęśliwa przymierzam, a ona w cyckach już mnie ciśnie a w brzuszku za luźna
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Migotka, dziękuję
Co do piżam to mnie brzuch też wystaje z mojej chyba nie będę kupowała większej. Poświecę sobie brzuchem, zwłaszcza że i tak dopóki się nie położe chodzę w szlafroku.
|
#489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale właśnie wpadłam na pomysł, że pod choinkę sobie zażyczę jakąś seksi piżamkę dokarmienia od TZ , żebym się całkiem rozmemłana nie czuła po tym porodzie...
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki.
POdczytuję, ale sama miałam ciężkie dni. Nie tak bardo jak Mlebi czy Alunia( za które bardzo mocno trzymam kciuki i wiem, że będzie wszystko dobrze, bo musi być) dlatego w sumie nie ma o czym mówić. Takie tam dolegliwości i niedogodności. Martwi mnie bardzo, że dziewczyny mają poważne problemy.... i jakoś tak się boję... ech:/ Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze i badania! I zawiesiłam się na 2 godziny, a stronka otwarta. W kwestii łóżeczka, to jestem niemal zdecydowana na Radek II bez szuflady
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy u Agnieszki Leosiowi siusiak nie odpadł
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Emdzik, Ewkoo fajne ubranka. Ja byłam wczoraj w Pepco i kupiłam body, pajacyk i bluzeczkę. Moje pierwsze w życiu kupione ubranka dla synka
A jaka byłam szczęśliwa ... . Ja przed chwilą wstałam. Spałam jak kamień, może dwa razy w nocy byłam w łazience. Nie słyszałam nawet mojego męża jak wychodził do pracy. Zawsze się budzę i lubię patrzeć jak się ubrał ![]() Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze badania i wizyty |
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
MaamaaZuzi wiesz mnie czasem tez ten strach dopada,ale dalysmy rade z jednym,to i z drugim damy,bo kto ma dac rade jak nie my?
![]() lui_89 Ci faceci! ale ja bym tez zrobila sobie wolne od prasowania,choc na chwile,skoro i tak mu nie pasuja takie koszule,to niech bierze zelazko do reki sammaladT szalona,podziel sie z nami Twoja energia,ja ostatnio troche lepiej sie czuje,wiec tez cos tam porzadkuje,ale maz mi na szczescie duzo pomaga a z kurtkami,moze akurat wystarcza do lutego ![]() Kasiulka wow przepiekne sa te ciuszki ewek sliczne mnie ostatnio urzekly podobne w sklepie,fioletowe takie welurowe chyba i maja serduszka szare na kolankach emdzik no i Twoj komplecik rownie sliczny ![]() ee to ja wam tez pokaze moich ciuszkow troche,duzo ich nie ma bo nie kupuje czekam az przywieziemy reszte od tesciowej,ale od czasu do czasu cos mnie skusi a moje dziecko wlasnie wyznaje milosc herbacie Aga moze juz po,albo jeszcze w gabinecie siedzi ![]() Alunia,Mlebi mysle o was caly czashope co tam u Ciebie?malo ostatnio piszesz |
|
|
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia możesz sobie zapisać zdjęcia i opis na kompie a później będziesz miała gotowe do wystawienia
Ja też muszę ogarnąć kwestie piżam i bielizny. Jak to wszystko szybko wielkimi krokami się zbliża ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Ale by był numer Buu ja wiem że dam sobie radę i nawet nie zakładam, że nie ale i tak mnie to stresuje Czekanie i w ogóle Na pewno będzie wszystko dobrze
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
ewek000 A mi z tego remontu już na płacz się zbiera, a dziś już dobita jestem konkretnie.... Na czas remontu, mieszkamy u rodziców, a wiadomo że najlepiej jest u siebie, więc strasznie zależy nam na czasie. Płytki zamawiane na poczatku października, miały przyjść 14....nie było (mają być na 3 listopada) - zrezygnowałam, płytki zamowione w poprzedni wtorek miały być na piatek - nie było, miały byc na dziś -nie ma, może bedą na srode.... Paneli zabrakło i wszystko stoi, ani wstawić oscieżnic nie można, ani malować, ani mebli wstawiac, zamawiac....a już tak bardzo chciałabym się zabrać za wybór łóżeczka, komody i tam układać wszystkie moje zdobycze....
Ja, kierownik tejże budowy oficjalnie dziś się poddaje....A dziś ja już po OGTT....jak zwykle musiały rozwalić żyłę....a uprzedzałam, że ma zrosty i że na niej łatwo nie będzie....wrrr Ciśnienie to chyba znów mi skoczy.... Dziewczyny śliczne macie te ciuszki, ale najbardziej zazdroszcze jak już możecie kupować łóżeczka, i spacerować wózkiem z pokoju do pokoju. A i oczywiście trzymam mocno kciuki za dzisiejsze zabiegi
27/40 Edytowane przez karolcia8828 Czas edycji: 2014-10-20 o 11:08 |
|
|
|
#496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kurier był. wreszcie maż ma karte kierowcy i nie bede sie bała ze szef mu lewizne każe robic. Złozyłam juz komode mniejsza... zaraz zabieram sie za ta duza kurde ale moj maz kupil zarabisty śrubokret normalnie prawie sam dokreca ![]() pranie jedno sie suszy, drugie pierze takze do 12.30 mam nadzieje ze sie chociaz z komoda wyrobie bo potem tylko spodnie przebieram i lece po młoda... zgaga mnie cos meczy, chyba fanta przestała podobac sie mojej Oliwce i teraz jem te cholerne migdały co chwile w ramach przerwy tu weszłam, i zrobiłam zlecenie stałe na moim koncie, no i niestety jeszcze nie ma wiesci od dziewczyn... niby robie ale myslami jestem zupełnie gdzies indziej no a wieczorem pewnie bede miała tez co robic bo mi maz jakies cholerstwo kliknał na kompie znowu i bede sie bawic w usuwanie tego gada. ostatnio zajeło mi to ponad godzine... i jeszcze sobie z tekstem do mnie kochanie jakiegos antywirusa Ci zamontowałem na kompie bo teraz ciagle Ci cos wyskakuje... no i daj chłopu komuter na 30 minut
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-10-20 o 11:13 |
||
|
|
|
#497 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
utłukłabym ![]() Cytat:
Ajjajj a tak chcialam isc... jeszcze pada, musialabym autobusem buuu nie wiem co robic buuuu Cytat:
![]() Jaka aukcja dziewczyno aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boskie ciuszki pozycje nr 3 tez mam ![]() Cytat:
O jakie ładniutkie ![]() Ale nie kraczcie Nie no siusiak jest pełna gębą (jesli mozna sie tak wyrazic ma wielkie jądra i stojącego pisiola na zdjęciu ![]() Dzidzia wszystko dobrze, wszystkie narządy są, jest bomba Malutek waży 465g, wymiary odpowiadają ok 22tc z ogonkiemMówił, że wszystko się mieści w normach I ze nie jest malutkiem, tylko taki sredni :PCisnienie mam dobre, bejbik tez ![]() Jedynie co, to na razie moje lozysko uklada sie przodujaco na scianie tylniej (cokolwiek to znaczy) , ale w kazdym razie brzegiem nachodzi na szyjke, wiec mam unikac dlugich podrozy autem. Gin mowil,ze to nic takiego poki nie krwawie itd Lozysko prawdopodobnie do nastepnej wizyty pojdzie do gory ![]() Szyjka ma 50mm elegancko Zamknieta, twarda ![]() Dzidzius caly czas sie ruszal, a na ekranie ogladalismy nawet jak jezyk wytykał Nastepna wizyta 17.11 tez o 9 rano ![]() Ale powiem wam,ze sie usmialam, bo mnie tak to wzdecie cisnelo i siedze w gabinecie, do dr zadzwonil telefon a mnie cisnie na kupke I mowie do gina : "moge isc do toalety? Zdaze jeszcze?" a on sie zaczal smiac i mowi: "nie wiem czy Pani zdazy ale zalatwilam co trzeba i wytrzymalam ponad polgodzinne usg ![]() Ale dzis mały jajka prezentowal elegancko bez watpienia chlop
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje udanej wizyty
|
|
#499 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga super że wszystko dobrze
Zaraz po Zuzkę muszę jechać.
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Aga oczywiście się prawie posikałam jak czytałam relacje Twojej wizyty
No nie ma co grunt że jest stojący pisiol ![]() No i że wszystko dobrze Co do warsztatów to szkoda, że nie wiedziałam wcześniej bo jeszcze wczoraj gwałciłam tżta żeby miał wolne w pracy bo nie chcieli mu dać, ale w końcu dali. Zawsze możesz się do nas podpiąć Tylko ten deszcz też mnie wkurza...
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia o kurcze,nie za fajnie,ale doczekasz sie kochana wszystkiego,nie wiem na jakim etapie jestes,ale wydaje mi sie ze malowac mozna najpierw-przynamniej ja najpierw malowalam sciany w mieszkaniu a potem reszte sie robilo,bo jakbym miala nowe panele zachlapac to
![]() wiem ze to jest wkurzajace,zaplanowac sobie cos na jakis dzien i sie oakzuje ze jednak sie nie da bo cos ![]() mala Aga super,no to sobie poogladalas syneczka
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia chyba nie idę, jak ma być taka pogoda, a ja mam sie sama busem telepać to jakoś mi się odechciewa
Ale na pewno bedzie fajnie ![]() Noooo wizyta udana udana, gdyby jeszcze moje lozysko nie szlo w dol na szyjke, to bylabym przeszczesliwa, ale mysle,ze pojdzie w gore i tyle ![]() bo jak nie to - mam juz przekopany internet Nie mysle o tym ![]() Ciekawe jak Ala...... jeju ale mam balagan w domu, niby w weekend sie sprzatalo, a znow tu deska, tam odkurzacz, tu jakis worek z klejem, tu farba aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a masakra i pelno psich kudłów a mi sie tak nie chce nic robic ;/
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamusie
|
|
|
|
#504 |
|
Raczkowanie
|
Super wizyta
) a opis jeszcze lepszy..buu007 u nas wchodziła w rachubę wymiana drzwi z ościeżnicami, więc kolejność musiała ulec zmianie, najpierw panele, pozniej oscieżnice, a na koncu malowanie.... meble jak jutro zamowie, tez pewnie przyjda za 2 tyg, brakuje tylko, zeby podczas malowania farba odchodziła z wałkiem..... wcale się nie zdziwie....mimo, że w miarę możliwości byly oczyszczone ze starej, wygładzone...
27/40 Edytowane przez karolcia8828 Czas edycji: 2014-10-20 o 11:39 |
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Buu, Agusia, MaladTbabencje dziękuję za słowa uznania w sprawie ciuszkowej
![]() Agusia to jeszcze raz wielkie gratulacje chłopczyka akcja z kupą pierwsza klasa uwielbiam Cię!
|
#506 |
|
Zadomowienie
|
Aga super, że mały zdrowy i cudowny
u mnie słonko, ale zimno strasznie! A żelazka nie tkne do końca roku |
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
|
#508 |
|
Zadomowienie
|
Aga - super
Karolcia u mnie akurat panele na końcu, najpierw malowanie, płytek staram sie nie zamawiać tylko znaleśc na miejscu, bo glazurnika mam tylko przez miesiąc, a później wyjeżdża za granicę, a że to dobry fachowiec więc chciałabym żeby zdążyć, a trochę tych metrów mam. Nie mogę sobie znaleść miejsca, czkam na jakieś wieści od Ali i starsznie sie denerwuję Melbi ty też sie odezwij co i jak u ciebie, bo osiwiejemy przez was dziewczyny |
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolcia, dacie radę. Nie wiem, czy przed zimą zdążycie się wprowadzić, ale zawsze można w zimę robić. Najgorsze jest to, jak dostawa się spóźnia, dalej nie można iść z robotą. My z Tż budujemy dom już 3 lata. Mieliśmy się wprowadzić teraz, na jesień. Dół chcieliśmy wykończyć, a górę powoli robić w przyszłości. Niestety, plany przeprowadzki są na wiosnę . A tyle jeszcze pracy...skończyliśmy dopiero kłaść płyty na ściany, a gdzie panele, płytki, wykończeniówka... Dlatego szybko zrobiliśmy ocieplenie domu, aby już tylko praca w środku była na zimę. A wiem jak to jest mieszkać z rodzicami . 114.. Świetna wizyta . Ogólnie było wesoło w gabinecie ![]() Spodobał mi się teledysk Ani Wyszkoni. Fajną ma córeczkę i synka https://www.youtube.com/watch?v=vj-gtxNXcCc |
|
|
|
|
#510 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też miała być przeprowadzka w listopadzie, ale odłożyliśmy decyzję na wiosnę, bo teraz w ciązy mogłoby być ciężko, a wolałabym nie ryzykować. tyle ze my mieszkamy na swoim to też inaczej, chociaż w planch mieliśmy sprzedanie mieszkania i spłacenie kredytu, żeby było lżej, no cóż trudno sie mówi, a jeszce w przyszłym tygodniu rzyjadą montować piec i trzeba będzie jeszcze zacząć ogrzewanie pustego domu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

ale ciuszki świetne
zwłaszcza że chcę wózek w tym miesiącu kliknąć i funduszy mi braknie 
!! ja od samego czytania jestem zmeczona
postanowiłam, że kupię jednak jakąś zwykłą piżamę, bo oszaleję... nie wiem w czym ja urodzę 

mysle o was caly czas
Ja, kierownik tejże budowy oficjalnie dziś się poddaje....

utłukłabym
uwielbiam Cię!
. A tyle jeszcze pracy...skończyliśmy dopiero kłaść płyty na ściany, a gdzie panele, płytki, wykończeniówka... Dlatego szybko zrobiliśmy ocieplenie domu, aby już tylko praca w środku była na zimę. A wiem jak to jest mieszkać z rodzicami