Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-20, 10:30   #1831
kordelka85
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Tylko mówią ze drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego więc wole nie myśleć co ja będę miała.
Wez mnie nie strasz....
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:31   #1832
blackberry89
Zakorzenienie

A ja znów nie mam nic na obiad, żadnego pomyslu i samochodu żeby coś kupić :-(
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:34   #1833
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
spoko, ja sie zmieszcze w +25
Kochana ja razem z Toba celuje

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Dokladnie.

Soniuska Wydaje mi sie ze pisalas, ze planujesz szybko nastepna ciaze. Wiec moja dobra rada nie ucz na bujanie i noszenie na rekach. Bo naprawde bedziesz musial oprocz brzucha nosic kilkunastokilogranowe dziecko.

kochana dzieki za rade
Tak planuje ale czy sie uda?czy bedzie nas stac? Bo musimy kredyt wziac na mieszkanko bo nie chcemy w 1 pokoju z dzieckiem caly czas.. a teraz szef w zwiazku z l4 podniosl mi stawke i jak wroce to mi obnizy znow do moich 1300zl:/
Tylko ze teraz mam dopiero 1sza wyplate wieksza od zusu dostac bo tam pracodawcy roznice zwracalam..

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No u mnie też się tak mowi więc od razu się pomodlilam, mimo ze byla 4 rano...

u mnie też na dworze masakra, wieje, zimno. Lumpa zazdro też bym skoczyła bo dziś dostawa, ale nie mam auta bo tz się zepsuł i mi zabrał. :-(

No ja kupuje kombinezonik misiowy jedna okazja przeszła mi koło nosa bo jak nowy był w lumpku ale nie wzięłam i na drugi dzien nie było :-(
W kwietniu jest zimno u nas także napewno się przyda

kochana ja mam kurteczke ktora juz sie wczesniej chwalilam i teraz kupilam ten kombinezon i starczy, na 62 kurteczke kupie jak juz urodze i bede plec znac
A co do lumpa to mam blisko-3min pieszo i dlatego tylko poszlam
Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Dobry

Już odrazu widać, że weekend się skończył bo kupę nadrabiania miałam

GOSIA, SONIA - zabiję was za te kopytka:p
Ja mam ziemniaczki, mielone i mizerię. A potem będzie tiramisu - kupiłam w cukierni.

MAJA - zdrówka dla synka

BRID - ten izi sleep to rozkłada się na płasko tak?
On podoba mi się, ale tylko bodaj w wersji na rynek uk ma tam świetną budkę. No i foteliko be safe mają pozytywne noty w testach adac.

NIEZAWSZE - super prezent tztowi zrobiłaś

MALINKA - ja do wampirowni jutro idę i jeszcze do rodzinnej przy okazji, ale jak trzeba to trzeba. Ale super, że rodzice już wam kasę dali. I nas to pewnie dopiero po świętach, albo jak chrabąszcze się urodzą

No nic dziewczynki w przedszkolu, Marcel z nianią a ja idę do garażu obczaić garderobę dla smyków.
Miłego :-*
juz chcialam nakrzyczec ze sama bedziesz ciacho robic!
Kochana moj M ma kupic w sprawdzonym miejscu te kopytka wiec mam wygodnie
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:35   #1834
gosiak0512
Zakorzenienie

Co do laktatora to ja mialam Lovi zwykly na pompke i bardzo zadowolona bylam ale juz teraz sie nie nada bo zab czasu go nadgryzl wiec kupuje Aventa ale zwykly nie elektryczny. Upatrzylam w zestawie z 2 butlami malymi, 2 duzymi plus smoczek i szczotka do butelek i kosmetyczka na to za ok 170 zl bo osobno wychodzi drozej

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:35   #1835
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
A ja znów nie mam nic na obiad, żadnego pomyslu i samochodu żeby coś kupić :-(
niech kochany kupi wracajac z pracy cos
Stary 2014-10-20, 10:36   #1836
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość

Sonia, gdy dziecko płacze nie zawsze pozostaje tylko noszenie i bujanie
Znajomi nauczyli zasypiac dziecko w wózku i ma teraz 3 lata nie mieści się w wózku bo grube i jest masakra..
Niektorym matkom chyba latwiej bujac i nosic niz nauczyc dziecko troche samodzielnbosci.
Kiedys sie usmialam matka pisala jak jej 9 miesieczne dziecko przed snem sie wierci kreci i doipiero przy bujaniu zasypia i tez sie wierci kreci i rozglada.Jak na moje oko to dziecko jest po prostu ciekawe swiata i szkoda mu czasu na spanie.Inne matki napisaly, zeby je ciasno zawinac , 9 mniesieczne dziecko
Stary 2014-10-20, 10:38   #1837
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

Ja dzis spedzam dzien na makao,wizazu i moze ksiazka?

Idziemy tez dzis na deser bo wczoraj nie bylismy i mam wyslac smsa do gina co by odebral badania moje pappa i do mojej lekarki bo 3tyg temu badania robilam i juz beda.
moje dnie ostatnio sprowdzaja sie tylko na wizazu i w kuchni. nawet na spacer nie znajduje chwili a potem sie dziwie ze mam 6 kg na plusie, jak sie siedzi na pisi i nic nie robi?;/
na poczatku ciazy rozwiazywalam duzo krzyzowek a teraz nic mozg nie pracuje :P trzy serie Crossa czekaja na przeczytanie. a ja nic :/

miss polski w dzien dobry tvn. myslalm ze to ja mam kalafiora ciazowego. ale majac kalafiora cale zycie musi byc ciezkie

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Wrzucam Ruti i Kapryska
sa cudne!

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:39   #1838
soniuska
Zakorzenienie

Kochane wrzucam zdobycze.
Bluzeczka 62 - 7zl
Bluza tygrysek disney 74-7,50zl
Bluza next -3-6mcy -7zl
Kombinezon na 4kg george-18zl

kombinezona mialam nie kupowac bo mam kurteczke z twesco ktora wczesniej wrzucalam-kremowa z uszkami przeceniona z 60 na 40 w rozm 56 ale za 18zl jak zobaczylam to wzielam..kto wie jak bedzie..itd

Mieli tez piekne rozowe kurteczki ale no coz..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1413794219546.jpg (55,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1413794233640.jpg (54,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1413794262401.jpg (64,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1413794277349.jpg (71,9 KB, 12 załadowań)
Stary 2014-10-20, 10:39   #1839
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

kochana dzieki za rade
Tak planuje ale czy sie uda?czy bedzie nas stac? Bo musimy kredyt wziac na mieszkanko bo nie chcemy w 1 pokoju z dzieckiem caly czas.. a teraz szef w zwiazku z l4 podniosl mi stawke i jak wroce to mi obnizy znow do moich 1300zl:/
Tylko ze teraz mam dopiero 1sza wyplate wieksza od zusu dostac bo tam pracodawcy roznice zwracalam..

kochana ja mam kurteczke ktora juz sie wczesniej chwalilam i teraz kupilam ten kombinezon i starczy, na 62 kurteczke kupie jak juz urodze i bede plec znac
A co do lumpa to mam blisko-3min pieszo i dlatego tylko poszlam

juz chcialam nakrzyczec ze sama bedziesz ciacho robic!
Kochana moj M ma kupic w sprawdzonym miejscu te kopytka wiec mam wygodnie
No ja mam daleko do lumpa ze 3km.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:39   #1840
gosiak0512
Zakorzenienie

Madison ja mialam ten zestaw obiadowy wczoraj a sernik na zimno robilam w sobote

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:40   #1841
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Ja wiem że będzie ciężko wstawać i iśc do drugiego pokoju nakarmić, w łóżku u nas łatwiej, bo tylko cyca wywalić i "już". Wiem że będę padała na ryjek. Ale wiem też, że to się potem baaardzo opłaca. A spanie we 3 było tak nie wygodne(próbowałam) że nie wysypiałam się bardziej niż pobudka co 3h.
Także ja będę twarda bo wiem jakie to efekty potem niesie (przynajmniej u mnie).
Ja bym chyba nie zasnela z dzieckiem w lozku bo bym sie bala, ze ptrzygniote
Stary 2014-10-20, 10:40   #1842
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
moje dnie ostatnio sprowdzaja sie tylko na wizazu i w kuchni. nawet na spacer nie znajduje chwili a potem sie dziwie ze mam 6 kg na plusie, jak sie siedzi na pisi i nic nie robi?;/
na poczatku ciazy rozwiazywalam duzo krzyzowek a teraz nic mozg nie pracuje :P trzy serie Crossa czekaja na przeczytanie. a ja nic :/

miss polski w dzien dobry tvn. myslalm ze to ja mam kalafiora ciazowego. ale majac kalafiora cale zycie musi byc ciezkie

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

sa cudne!
kochana no ja wlasnie crossa trzecia czesc musze jeszcze tylko przeczytac,a spacery mi pies zapewnia choc dzis normalnie glowr mi urwalo:/
Ble,strasznie wieje:/
Stary 2014-10-20, 10:40   #1843
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Dla mnie to kazda ponizej parujacej jest zimna
Dla mnie tez.
Stary 2014-10-20, 10:42   #1844
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam daleko do lumpa ze 3km.

W miescie kochana to mam duzo lepsze lumpy ale busem mi sie jezdzic nie chce a mylamy jedno autko ktorym M do pracy jezdzi

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Madison ja mialam ten zestaw obiadowy wczoraj a sernik na zimno robilam w sobote

o jak dobrze

Cytat:
Napisane przez WioletaM Pokaż wiadomość
Około roku temu zmieniłam oprogramowanie na rzekomo lepsze. Do tej pory używałam pakietu Przyjaciel 5.0, a zamieniłam go na intensywnie promowany pakiet Mąż v 1.0. Niemal natychmiast po uruchomieniu nowego oprogramowania zauważyłam, że system pracuje dużo wolniej, szczególnie jeśli chodzi o aplikacje związane z kwiatami i biżuterią, które pod pakietem Przyjaciel 5.0 działały błyskawicznie i bezbłędnie. Jakby tego było mało, instalacja pakietu Mąż 1.0 spowodowała automatyczne odinstalowanie tak wartościowych programów, jak
Romantyczność 9.9, za to zainstalowanie istnego śmiecia informatycznego, jak Żużel 4.5 i Liga Polska 3.0.
Nie chce przy tym działać program Rozmowy 8.0, a próba uruchomienia
programu Sprzątanie & Porządki 2.6 powoduje zawieszenie całego systemu. Próbowałam ratować system uruchamiając Pretensje 5.3, ale bez widocznych rezultatów.
Co robić ?
Zdesperowana

************************* **
Szanowna Zdesperowana,
Przede wszystkim pamiętaj, iż Przyjaciel 5.0 to pakiet rozrywkowy, a Mąż 1.0 to profesjonalny system operacyjny. Radzę spróbować komendy C:/JUŻ MNIE NIE KOCHASZ po czym zainstalować Łzy 6.2. System Mąż1.0 powinien wtedy automatycznie uruchomić aplikacje Poczucie Winy 3.0 i Kwiaty 7.0.
Pamiętaj jednak nadużywanie aplikacji Łzy 6.2 może spowodować, że Mąż 1.0 zresetuje ustawienia na Milczenie 2.5, Hulaj Dusza 7.0 lub Gorzała 6.1. Ten ostatni jest szczególnie groźny, ponieważ powoduje wygenerowanie plików dźwiękowych Chrapanie.WAV. POD ŻADNYM POZOREM nie instaluj pakietu Teściowa 1.0.
Nie próbuj też reinstalować nowej wersji pakietu Przyjaciel.
Oprogramowania te spowodują definitywne zniszczenie systemu
operacyjnego Mąż 1.0 Podsumowując, system Mąż 1.0 to mimo wszystko wspaniałe oprogramowanie. Jedyne jego niedoskonałości to mała pamięć operacyjna i wolne instalowanie nowych aplikacji. Nieoficjalnie radzę zastanowić się nad zakupem dodatkowego oprogramowania, poprawiającego działanie systemu Mąż 1.0. Osobiście polecam Wykwintna Kolacja 3.0 oraz Sex Bielizna 6.9.

Powodzenia,

Serwis Techniczny
co to jest?!:/
Stary 2014-10-20, 10:42   #1845
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam taka kurteczke, z identycznym kolorem i wzorem.
Myslisz, ze kombinezonik bedzie potrzebny?
mysle ze tak. ja mam termin na 30 marca wiec nie spodziewam sie wtedy ciepelka a chocby na wyjscie ze szpitala chciala bym miec

JAŚ

Stary 2014-10-20, 10:43   #1846
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym chyba nie zasnela z dzieckiem w lozku bo bym sie bala, ze ptrzygniote
Kordelko ja tak z Kaprysem mialam
Mial 3mce i wazyl 1,5kg i spalam czujnie..a po 3mcach juz jak zabita jak urosl
I M sie budzi z jego powodu a ja juz nie
Stary 2014-10-20, 10:43   #1847
kordelka85
BAN stały

Cytat:
my w nocy na poczatku oboje bedziemy wstawac, jedno bedzie przebierac a drugie w tym czasie robic w kuchni mleko, nie chce wynosic dziecka do kuchni/salonu co by go nie rozbudzac, bedzie w sypialni z mama/ytata przy malej lampeczce ktora bedzie poswiate tylko dawac
Ja mialam osprzet do mleka tez w sypialni. Nie wiem jak to teraz zorganizuje, zobaczymy.
Stary 2014-10-20, 10:43   #1848
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Sonia-zmieniałaś coś w suwaczku? bo byłam dzień po Tobie a u mnie jest 13w4d a u Ciebie już 14w1d

Sylwia-gratuluję 18 tyg zaraz połówka!
czekamy na ta polowke z niecierpliwoscia. a potem? a potem to juz poleci..
wiecie co, uwielbiam byc w ciazy!

JAŚ

Stary 2014-10-20, 10:48   #1849
kordelka85
BAN stały

Cytat:
dzien dobry brzuszki!
dzidzia sie wita i informuje ze zaczynamy dzis 5 miesiac! witamy sie w 18 tc mega szczesliwi sniadanie zrobione, kawa czeka, jemy pijemy i czytamy. nie bylo mnie od wczoraj od poludnia i mamy troche nadrabiania
milego dnia dla was wszystkich! u nas pogoda nie zacheca, choc bardzo zimnoe nie jest, slonka nie ma i wieje

Dobrze ze mi przypomnialas, bo bym zapomniala ja tez dzisiaj 18 tc i piaty miesiac.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość

NO my to mamy problem żeby niemcy umieli to wymówić
U nas juz maja wielki problem z nazwiskiem to chociaz imie musi byc latwe.
Stary 2014-10-20, 10:48   #1850
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm uwazam, ze skoro dziecko chcesz miec na poczatku przy sobie to cale robienie pokoiku teraz nie ma sensu. Wstawiasz lozeczko do sypialni, przewijak tez najlepiej w sypialni. A pokoik jak uznasz, ze dziecko jest gotowe(i ta jestes gotowa) by spalo osobno.
nie chce robic remontu jak dziecko bedzie mialo pol roku a sie okaze ze wteyd ja jestem gotowa chce to zrobic orzed porodem, bede miala z glowy. i w kazdej chwile bede mogla dziedzie do pokoju dac. a po rozmowie z dziewczynami mysle, ze bede probowala od razu uczyc dzidzie u siebie, ale jak juz wspominalam w praktyce sie okaze co i jak

JAŚ

Stary 2014-10-20, 10:50   #1851
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja mam b.podobny kombinezonik i wydaje mi się, że może się przydać. dziecko cienko ubrane i w kombinezon i na podwórku, a wkwietniu u nas bywa zimno i czasami nawet śnieżnie
Moze i masz racje. Ja mam jeszczew ternim na pierwszego to moge nawet w polowie marca urodzic na bank zimno bedzie.
Jqakbym miala tak po 20tym kwietnia to chyba sobie mozna darowac jednak.
Stary 2014-10-20, 10:50   #1852
Mirelka_90
Raczkowanie

Witam witam. U nas od 6 padało do 8 ale chwilowo wyszło słoneczko. Ja już po jednych kursach rannych autobusem do szkoły dzieci zawiezione a teraz o 11.50 się zaczyna rozwożenie aż do 16 długo to wszystko trwa. Już byłam u szefa zgłosić ze muszę mieć wolne w czwartek więc od razu powiedziałam że idę na zwolnienie też od czwartku. Załatwią sobie inną opiekunkę do autobusu na 3 dni bo potem wraca już ta pani co zawsze jeździ z dziećmi. A teraz idę jeszcze odpoczywać bo za godzinkę powrót do autobusu.

A któraś z was pytała dlaczego tyle chudnę? sama nie wiem. Ogólnie nie mam apetytu i mało jem ale jem. Czasem mam wilczy a czasem wcale. Biorę witaminy "Centrum Materna" Na ostatniej wizycie lekarz widział ze schudłam i mówił żebym się nie przejmowała gdyż ja mam duży nadbagaż kilogramów i mały ma z czego brać sobie mój zapas. Opisał to że "dziecko w łonie matki jest jak pasożyt ono samo sobie wybiera to co najlepsze dla niego" Zobaczymy co teraz powie gdy zobaczy kolejny spadek kg. A już niedługo jest połowa...

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:50   #1853
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam ostatnio. mierzylas cisnienie? u mnie to przez to zawsze mialam mega wysokie a teraz mam 90-97/50-57, wiec czuje sie mamałyga ale u mamy byla osttanio nasza byla sasiadka, polozna w naszym szpitalu i mowila zeby sie nie martwic bo niskie ciasnienie nien zagraza ciazy, gorzej w druga strona, ale beda pojawialy sie wlasnie zawroty glowy i przede wszystkim bole glowy. co jets moim utrapieniem osttanio. trzeba pic duzo wody, 1,5 l to jest minimum, przez caly dzien malymi lykami.
trzymaj sie!

Piję herbatę bo za wodą nie przepadam a ciśnieniomierza nie mam w domu;/ ale już jest lepiej kręci się ale nie tyle jak rano

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:52   #1854
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

na kogos musialo pasc. Madison i Rosario +20, a my +25

JAŚ

Stary 2014-10-20, 10:53   #1855
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Chyba tak rzeczywiście jest
No i to jest logiczne. Jak cdziecko budzi sie pomiedzy cyklami snu co ok 2 godz jak kazdy czlowiek to takie co umie zasnac samo czesto zasypia, a takie co jest usypiane nie potrafi i domaga sie lulania.
Stary 2014-10-20, 10:53   #1856
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane wrzucam zdobycze.
Bluzeczka 62 - 7zl
Bluza tygrysek disney 74-7,50zl
Bluza next -3-6mcy -7zl
Kombinezon na 4kg george-18zl

kombinezona mialam nie kupowac bo mam kurteczke z twesco ktora wczesniej wrzucalam-kremowa z uszkami przeceniona z 60 na 40 w rozm 56 ale za 18zl jak zobaczylam to wzielam..kto wie jak bedzie..itd

Mieli tez piekne rozowe kurteczki ale no coz..
sliczny ten kombinezon, teraz mi jeszcze bardziej przykro z enie udalo mi sie wylicytowac

JAŚ

Stary 2014-10-20, 10:57   #1857
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość

A któraś z was pytała dlaczego tyle chudnę? sama nie wiem. Ogólnie nie mam apetytu i mało jem ale jem. Czasem mam wilczy a czasem wcale. Biorę witaminy "Centrum Materna" Na ostatniej wizycie lekarz widział ze schudłam i mówił żebym się nie przejmowała gdyż ja mam duży nadbagaż kilogramów i mały ma z czego brać sobie mój zapas. Opisał to że "dziecko w łonie matki jest jak pasożyt ono samo sobie wybiera to co najlepsze dla niego" Zobaczymy co teraz powie gdy zobaczy kolejny spadek kg. A już niedługo jest połowa...
Alöe cvhudniecie w ciazy to nie jest dobre. Wydzielaja sie wtedy cialka ketonowe i nie sa one korzystne.
Taka teoria, chociaz kobiety potrafia chudnac po 20 kilo i rodzic zdrowe dzieci.
Stary 2014-10-20, 10:58   #1858
madzixx88
Zakorzenienie

właśnie zwymiotowałam śniadanie a niby w II trymestrze miało być lepiej..
zaraz wstawię ryż to sobie kleik zrobię ehh
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 10:59   #1859
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
właśnie zwymiotowałam śniadanie a niby w II trymestrze miało być lepiej..
zaraz wstawię ryż to sobie kleik zrobię ehh
Niby....
Stary 2014-10-20, 11:00   #1860
cashmere
Zakorzenienie

Dobry!

Cytat:
ja to w ogóle maila nie dostałam i jednak nie idę
Dlaczego nie idziesz?

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Kończą mi się witaminki i teraz zastanawiam się jakie kupić nowe i tak przeglądam:
prenatal duo
vitaminer prenatal + dha
Bierze ktoś może któreś z nich?
U mnie podobnie, kończę Pregnęplus i myślę co kupić teraz.

Cytat:
Wrzucam Ruti i Kapryska
Fajne psiaki

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej! Ja z pracy nadaje. Tak mnie plecki bola ;( ja chce na zwolnienie!!! Dziewczyny z Bialego i okolic- a to jutro jest Bezpieczny Maluch? Kurcze nie dostalam meila i nie moge strony w pracy otworzyc... ;/
A nie możesz wziąć zwolnienia?
Ja też nie dostałam żadnego info, ale się wybieram

Pochwalę Wam się naszymi weekendowymi zakupami dla maluszka, kupiliśmy szafę, komodę, regał, stoliczek, łóżeczko + materac. Ale jestem zadowolona!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości