|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Z tego wynika że ja prawie nie dbam o siebie ![]() Szmaki jeszcze nie próbowałam ale skoro mikrofibra doczrszcza meble , to może i paszczę doczyści
|
|
|
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Ja chcę zamówić puder jedwabny bo Rachela tak zachwalała że aż mnie skusiła |
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
To mleko z żelatyną, to jakiś koszmar jest. Raz probowalam i chyba więcej się nie odważę. Booooli okropnie. Zerwalo mi kawałek skory ( normalnej)nad ustami przy probie pozbycia się tego z paszczy
|
|
|
|
#1385 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak mała miala ok1,5 miesiaca t o ciagle jej sie udawało wyartykułowac : o nie!! o jej!! strasznie smieszne to było, bo brzmiało jak swiadome okrzyki
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
To to
http://www.kolorowka.com/pl/p/Zestaw...ullia-12-g/151 Tylko musiałam go rozjaśniać bo on wcale nie jest transparentny... Napisałam to w opinii ale nie zamieścili... |
|
|
|
#1387 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o nie! nie powiekszył ci szpary, nie nabłyszczył włosów i nie znikł syfów i nie ubrał w piekne nindzoszaty? moze sprobuj podejsc do tego po gombowiczowsku- jak nie upiększa jak upiększa? skoro tak wszyscu mowio to na pewno upiekszył
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-20 o 12:38 |
|
|
|
|
#1388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sobie bardzo zdarłam skórę, nie wyczuwszy że to już wystarczy tarcia z ilością użyć rośnie czucie w ręce ale na początku trzeba bardzo delikatnie, kilka ruchów dosłownie na policzkach czy czole i stopniowo dochodzić to tego ile Twoja skóra jest w stanie znieść.i wypollizowali mi mikrofibrę z biedronki a była super, taka niebieska ja uwielbiam. i znowuż - widzę różnicę między regularnym oczyszczaniem a nieregularnym. lubię wcześniej posmarować się kremem, mam wrażenie że potem przy peelingu czyści mi się o wiele lepiej cała skóra. ciężko to opisać ale to tak jakby krem rozpuszczał ? spulchniał? cały martwy naskórek. może podobnie jak przy ocm, tószcz wiąże tószcz i potem można to lepiej zebrać ściereczką? nie wiem, wrażenia naskórne mam tylko i jak najbardziej na +. a ocm mi nie podeszło.
|
|
#1389 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapisuję na listę zakupów.A jak to ma być ściereczka tzn wiem że są różne taka z długim włosiem czy bardziej taka łysa Ale to się najpierw krem a potem szmatka? Ja bym klasycznie woda mydło szmatka. Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-20 o 12:48 |
|
|
|
|
#1391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niebieska miała widoczne pętelki, ale nie jakoś bardzo długie, no nie mam porównania do niczego,, powiedzmy że to normalna ściereczka na pewno nie gładka łysa bo taka robi nic. bardzo długa też nie, kiedyś Teżu kupił "mikrofibrę z długim włosiem" która okazała się była kawałkiem puchatego miśka, z mikrofibrą mi znaną nie miało to nic wspólnego a zwłaszcza właściwości czyszczących czy zbierających choćby kurz
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za przytulaski, nie wiem, co się w nocy działo, śpię ostatnio jak zabita
![]() A włosy po intensywnym olejowaniu i maskowaniu się polepszyły, ale itak skrobię i siemię kupiłam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-20 o 13:01 |
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1394 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() No też czekam na dostawę ![]() Polly, zazdroszczę Ci miasta, serio
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1395 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy ktoś jeszcze z baru obcina paznokcie żyletką
ale również polecam. mam wrażenie że problem z rozdwajającymi sie paznokciami to nie zawsze problem płytki ale często narzędzia do obcinania. jak zdarzy mi sie obciąć paznokcie nożyczkami, choćby nie wiem jak ostrymi, od razu płytka rozwalona na amen. z żyletką nigdy, nawet raz, mi sie nie rozlazły i owszę, można to zrobić nie obcinając sobie palca i paznokcie mam nie do zdarcia ![]() Neska - powinna sie nadać jak jest w dotyku "bawełniana" a nie "plasticzana" to jest ok tylko naprawdę uważaj na początku i nasącz mocno ulubionym psiurkaczem, micelem, co tam używasz
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-10-20 o 13:09 |
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 Żyletką ... W moich rękach to byłaby tragedia... Ale jak to się robi? 2 Dla mnie każda mikrofibra jest w dotyku plastikowa tak jakby czepia się skóry rąk. Pojdę do sklepu pomacam i będę uważać |
|
|
|
|
#1397 | ||
|
Nindżopesz
|
Ale ja dziś w ogóle kijowo wyglądam tj. gęba ściumpiona - zaraz się wymażę jakimś kremem.
Cytat:
Później cała paszcza jest czerwona a po chwili jaśniejsza niż przed i wyczyszczona.Cytat:
|
||
|
|
|
#1398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak jest już stabilna to jedziesz po paznokciu, jak coś nierówno to można pilnikiem papierowym, polerką, wyrównać. próbowałaś kiedyś obciąć coś małego nożykiem, no wyrównać bardziej? patyk jakiś, kredkę, cokolwiek? podobnie jest tylko zmienia się technika trzymania narzędzia nie wytłumaczę musisz spróbować fiesz, ściereczkę to tak naprawdę musisz sobie dobrać pod siebie one się czepiają rąk suche, na mokro jest już inne wrażenia albo właśnie bardziej bawełniane albo dalej plasticzane, mi podchodzą te pierwsze co kto lubi po prostu. efekt jest ważny
|
|
#1399 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przeprowadz sie!
|
|
|
#1400 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Muszę się gdzieś podzielić dobrą wieścią, choć to niby taki drobiazg: od kosztów sądowych mnie zwolnili
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1403 | ||
|
BAN stały
|
No czyli ostatnio w sumie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1404 |
|
Nindżopesz
|
Dla zainteresowanych ad Nars: zrobiłam kunsztowną tapetę, zapodałam ciutkę Narsa i nic. Zapodałam ciut więcej i... zepsułam
Zrobiło się zbyt pudrowo. Zapsikałam więc wodą termalną i ujdzie ale mogłoby być o tę jedną warstwę mniej. Hmmm. Ogólnie to matuje ale nie chamsko, w zmarchy nie włazi, pory może i rzeczywiście są mniej widoczne - te na nosie, bo te na policzkach, które się rozciągają przy uśmiechaniu, wyglądają po upudrowaniu gorzej. Może ja mam do niego za suchą paszczę/delikutaśną skórę i to już jest za dużo warstw? Bo normalnie nie używam już pudru po podkładzie. W ogóle wyobrażałam sobie inny efekt - że to będzie jakby porcelanowa powłoczka odbijająca trochę światło, taaa
|
|
|
|
#1405 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er.html&next=1 A co włażenia w pory to ja właśnie narzekam na ten podkład YSL - normalnie wyglądam jak biedroneczka w kropeczki
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1407 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Doszłam do wniosku, że u mnie najlepszy efekt daje... woda Znaczy taka termalna czy jakaś tam, psiknąć se na koniec i już nie tykać pudrami. Wtedy pudrowość się rozpływa i wysychając zasklepia z lekkim połyskiem. Także tego... no ale nadal kusi mnie jakiś puder cud
|
||
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-20 o 15:15 |
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmartwiłaś mnie tym Narsem bo też liczę na cut a patent z wodą muszę w końcu wypróbować, płyn a fitomedu się nada? czy tam inny hydrolat? a mi mejkap nie paskudzi cery ![]() i dobry pogoda się paskudzi buuuuuuu
|
|
|
#1410 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() 2. nie mam pojęcia, ja dostałam od nietopsza takie cuś: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-thermale.html a kiedyś używałam chyba hydrolatu zmieszanego z przegotowaną albo i samej przegotowanej... Ale kiedyś szybko mi się znudziło a teraz jak tak pacze na efekt to lepiej używać. Zresztą Stazja kiedyś mówiła, że też się czymś psika po wyszpachlowaniu więc jak widać ekspertka poleca No ale ja mówię o makijażu mineralnym.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

wysyp potem.
czy inne inszości rozwijające i podtrzymujące błysk intelektualny

po pracy prosto do denta znów 

musisz spróbować