|
|
#571 | |
|
na przekór do celu
|
Dot.: Panny Młode 2015, część 31
Cytat:
Swoją drogą to też mój bank Zostanę w nim do 26 roku życia, a potem przeprowadzka
|
|
|
#572 |
|
Zadomowienie
|
MAJSTER co się stało??
|
|
#573 |
|
... choć nie Westwood
|
Anabele, a jaki zespół grał na tym weselu w lubelskim?
Na wizażau jakas dziewczyna ma wesele z motywem Pan Tadeusz. Sama bym nie chciala, ale u kogoś bardzo mi się podoba
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejszy dzień sponsoruje refren " kupię nóż i powyżynam wszystkich wkoło"... wrrrrrr
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy mój TŻ nosi sygnet..Czy to oznacza że ma coś wspólnego ze szlachcicem??
Pora się zbierać..No nie napracowałam się dzisiaj-przyznaje bez bicia No ale poniedziałek..to można sobie odpuścić jak jest ku temu okazja![]() Miłego popołudnia
|
#577 |
|
Konto usunięte
|
Jestem po korepetycjach, czekam na autobus. Przeczytałam relacje Anabel i zachciało mi sie mieć menu na stołach (wcześniej nie chciałam) - czym jeszcze siebie zaskocze?
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;48600770]Jestem po korepetycjach, czekam na autobus. Przeczytałam relacje Anabel i zachciało mi sie mieć menu na stołach (wcześniej nie chciałam) - czym jeszcze siebie zaskocze?
[/QUOTE]Ja chce! dla mnie menu jest obowiązkowe
|
|
#579 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, a czy na okraglych stołach to oni mieli tez ciasta, czy wszystko juz położone na słodkim stole? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle na mojej sali pojawił się wybór stołów i mnie tym zabili
mnie wizualnie podobały się zawsze okrągłe tak spoko ale no bez szału i wiem, że przy nich bym miała ogromny kłopot usadzić moich gości to się cieszyłam, że będą prostokątne bo też mi się podobają i mi zniknął problem a teraz go maaaaam bo będę rozważać za i przeciw i jak się uprę to zacznę usadzać na chama a serio to nie będzie łatwe! olewam sprawę do potwierdzeń przybycia może samo się coś wyjaśni a jak nie to rzucę monetą |
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
No, przy okraglych jest troche myślenia nad usadzeniem, ale w sumie wykonalne to jest
. Ale tez racja, ja juz wiecej nie kombinuje, bo kiedys całkiem fajnie sobie to poukladalam, a teraz ciagle widze, ze jakies nowe osoby, ze jakies zmiany, to juz wole poczekac te kilka miesiecy i robic poprawki, z pewna wiedza, kto przyjdzie, a kto nie.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#583 |
|
Zadomowienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;48601046]Bo podobaja mi sie te białe podstawki - gdzie je mozna kupic? Takie jak na numery stolow.[/QUOTE]
takie plastikowe ramki na nóżce? w ikea można je kupić TU. No i na pewnno na allegro
Edytowane przez Panna_Hanna Czas edycji: 2014-10-20 o 17:41 |
|
|
|
#584 |
|
Wtajemniczenie
|
na allegro wszystko znajdziesz to jest mega stronka ja mam więcej ciuchów z allegro niż ze sklepu ;pp
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#587 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
hej hej! nadrobiłam Was.
wróciłam wykończona z pracy. byłyśmy dzisiaj we dwie w żłobku. pojawiło się 4 nowych dzieci. strasznie płakały. |
|
|
|
#588 |
|
Zadomowienie
|
Joasia gratuluję kupna wódki w eurocashu
Dzisiaj dzwoniłam do Krakowa i pani mi podała cenę Stocka 0,5 21,29 zł. Jeśli miałabym kartę byłby upust -2% czyli 20,86 zł. Niestety nie dała się przekabacić, aby kupić towar na kartę klienta i za niższą cenę :/ My jeszcze czekamy do końca roku. Może będzie promocja na święta.
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
lipstick a od jakiego wieku przyjmują dzieci do tego żlobka?
|
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode
![]() Jeszcze nie dawno dziewczyny z tego forum ratowały mnie przed największą głupotą jaką chciałam zrobić. Okazało się, że wystarczyły dobre serca i rozmowa... Dziś sytuacja obróciła się o 180 stopni. Moja mama wszystko zrozumiała, akceptuje mnie i TŻ. Co więcej... w sobotę, 18.10.2014 r. mój TŻ poprosił mnie o rękę. Nie muszę chyba mówić jak bardzo jestem szczęśliwa? każda z Was wie to po sobie. Gdzie skierowałam pierwsze kroki jak tylko ochłonęłam? na wizaż! i od razu dziękuję za wszystkie rozpiski, terminarze, opisy potrzebnych dokumentów czy sytuacji awaryjnych. Jesteście wielkie i nieocenione!Planujemy ślub jeszcze na 2015 rok. Póki co poruszamy się po omacku ale mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Musimy usiąść, porozmawiać, ustalić wszystko... Póki co nie do końca wierzę, że to wszystko się dzieje na prawdę ![]() Mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie i że spełnię warunki wpisania w kalendarz ![]() ściskam i całuję baaaardzo gorąco
|
|
|
|
#591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Opowiedz coś o sobie o was
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
oo witam nową PM
|
|
#593 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miało się co przewracać. Cytat:
![]() Mój znajomy dostał od swojej świeżo upieczonej żony piękną kryształową karafkę i szklanki na whisky. Moim zdaniem super pomysł. Też się zastanawiam nad prezentem dla TŻa, fajnie byłoby mieć takie pamiątki. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też bym tak chciała, właściwie już znam przysięgę na pamięć po tylu ślubach, na ilu byłam, ale chyba wolę nie dokładać sobie stresu. xD Któraś pisała o mówieniu jak karabin maszynowy - mam dokładnie tak samo, gdy się denerwuję, a gdy przekroczę "barierę dźwięku", to dodatkowo się jąkam. o.OCytat:
O, proszę. To mój TŻ powinien był celować w szary. xD Może wtedy by wyglądał na 20 lat, a nie na 16. To już wiem, czemu tak świetnie wygląda w swoim starym szarym garniaku. Uwielbiam go, dla mnie mógłby w nim nawet iść do ślubu. Cytat:
Miałam możliwość pojechania z TŻem i jego rodzicami na poszukiwanie garnituru, ale stwierdziłam, że jest w dobrych rękach, no i chciałam sprawić przyjemność jego mamie - żeby mu ostatni raz pomogła wybrać strój. Od dnia wyjazdu ja przejęłam pałeczkę. ![]() Cytat:
Taki albo taki garnitur, słońce, motorówka i szampan. [1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;48600770]Jestem po korepetycjach, czekam na autobus. Przeczytałam relacje Anabel i zachciało mi sie mieć menu na stołach (wcześniej nie chciałam) - czym jeszcze siebie zaskocze? [/QUOTE]My chcemy mieć jedno duże menu wiszące na tablicy - albo na tej samej tablicy, co plan stołów, albo na drugiej takiej samej. Jak kogoś będzie interesować, to sobie podejdzie albo zrobi zdjęcie, a stoły nie będą zaśmiecone. ![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#594 |
|
na przekór do celu
|
Aaa padłam
Odkopałam przez przypadek jakiś stary wątek, tak idiotyczny, że śmieję się w głos, dostałam właśnie czkawki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=742596
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
Ekhm... no to tak...
Mam 25 lat (dokładnie to 25 urodzinki mam w czwartek ), mój TŻ ma lat 23. Jakoś tak to się w mojej rodzinie dzieje, że kobiety zawsze wybierają sobie młodszych mężczyzn. Jakaś przypadłość genetyczna czy coś Ja mieszkam na śląsku, mój TŻ razem ze mną- dokładniej mieszkamy z moją mamą w moim i jej domu. Nie dawno zmarł mój tatuś i dom przeszedł częściowo na moją własność. Nie zawsze było tak kolorowo jak ostatnio... ale od początku. Poznaliśmy się gdy postanowiłam przejechać pół Polski by spędzić wakacje pracując jako wolontariuszka w schronisku dla koni. On tam pracował... i jakoś zaiskrzyło prawie od razu. Były długie rozmowy, całonocne maratony filmowe... aż musiałam wyjechać. Potem były ciągłe telefony, skype... nie wytrzymałam i pojechałam tam dosłownie na półtorej dnia. To wystarczyło by okazało się, że chcemy razem być. Nie długo potem bo jakiś miesiąć później on przyjechał do mnie w odwiedziny... I został ![]() Znalazł tu pracę, przeprowadził się, przeżyliśmy straszne chwile podczas choroby mojego tatusia, po jego śmierci w domu nie dało się wytrzymać, mama wyżywała na nas swój żal po śmierci taty... myślałam, że tego nie wytrzymam. Ale dałam radę. Jako, że niedługo mam urodziny, TŻ stwierdził, że musi mi dać coś wyjątkowego. A ja zaprosiłam jego i mamę na urodzinowy obiad. Rano dostałam 3 pary kolczyków (mam 6 dziurek w uszach ) i myślałam, że to ten prezent... ale nie. Już w restauracji, podczas oczekiwania na jedzenie TŻ stwierdził, że zapomniał czegoś z auta. Wrócił z bukietem kwiatów dla mojej mamy i z pierścionkiem dla mnie- padając na kolana zapytał czy za niego wyjdę I tak oto tu jestem ![]() Nie mamy łatwo bo mój TŻ jest obcokrajowcem mimo, że już 14 lat mieszka w Polsce. Czekamy na dokumenty i składamy wniosek o obywatelstwo. Niestety, niektórzy tego nie rozumieją i mamy przez to pod górkę. Ale się kochamy, chcemy być razem a TŻ przez sen ciągle mamrocze "...moja narzeczona..." Kłaniam się nisko (zaiste, gdyż mierzę jedyne 150 cm wzrostu )edit: A jesteśmy ze sobą dopiero pół roku... :P Edytowane przez CienSkrzydla Czas edycji: 2014-10-20 o 18:44 |
|
|
|
#596 |
|
Wtajemniczenie
|
no macie naprawdę zaistą historię fajnie że wam się zaczeło układać wszystko no i szcześcia życzę
|
#597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Cytat:
A chciałaś prostokątne małe czy takie długie?Cytat:
Ja wróciłam z uczelni, gdzie parę razy zmokłam, bo rano było tak ślicznie, że zostawiłam parasolkę, a potem kilka razy jak przechodziłam na zajęcia to nieźle lunęło Do tego na koniec dnia mnie wkurzyła baba w Biedronie Sytuacja wyglądała tak, że otworzyli nową kasę i ja do niej przeszłam. Przede mną stała ta baba i zapytała kasjerki, czy jest coś tam coś tam i zaczęła tego szukać na tych półeczkach przy kasie. W tym czasie ja wyłożyłam na taśmę swoje rzeczy, które podjechały aż pod kasę. Gdy kasjerka zaczęła mnie kasować, to ta babka się zreflektowała i tuż za moimi rzeczami położyła jedną siateczkę z jakimś pieczywem. Ja przechodzę, żeby zapłacić, a ta do mnie się zaczyna rzucać, że nie przypomina sobie, żeby mnie przepuszczała. Ja jej na to, że w czasie, kiedy ona szukała jakichś bzdetów, to kasjerka mnie skasowała i tyle, co miałam robić. I zaczęła się litania, że w życiu nie widziała takiej bezczelności, że chyba wychowałam się w stodole itd i to, że ona czegoś szukała, to nie znaczy, że mnie w kolejce przepuściła. Ja jej mówię, że kolejkę blokowała i żeby rozejrzała się po sklepie, bo jest dużo ludzi i nie ma czasu na to, żeby stać i się rozglądać przy kasie. W tym czasie okazało się, że kasjerka skasowała mi pieczywo tej baby, jako moje i bystro stwierdziła "To niech się panie miedzy sobą rozliczą" Ale hit nastąpił tuż po tym: baba powiedziała "Aha, do widzenia" i zostawiła mnie z tym jej pieczywem i wymaszerowała obrażona ze sklepu Sorki za przydługą opowieść, ale wnerwiają mnie tacy debilni ludzie, przez których tracę swój cenny czas
|
||
|
|
|
#598 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym się mega wku**wiła naprawdę jakaś wredna babsko
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Ex, to ja mam jeszcze lepszą zagwozdkę ze stołami
Na dawnej sali mieliśmy mieć prostokątne długie, takie na ja wiem ok. 50 osób, na obecnej jest możliwość okrągłych (które chciałam na początku, ale zobaczymy jak z ilością gości będzie), prostokątne długie (te co mieliśmy mieć) i prostokątne małe na jakieś 16-20 osób ![]() Witam nową PMkę |
|
|
|
#600 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie powiedziałam mojemu P. o menu na stołach - ilości NIE, nie zliczyłam
![]() No to po menu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

Zostanę w nim do 26 roku życia, a potem przeprowadzka
07.02.2015r.
No ale poniedziałek..to można sobie odpuścić jak jest ku temu okazja

) i ubrać się po drodze już na stracie zanotowaliśmy malą obsuwę i weszliśmy do kościoła jak wszyscy w nim byli
mnie wizualnie podobały się zawsze okrągłe tak spoko ale no bez szału i wiem, że przy nich bym miała ogromny kłopot usadzić moich gości to się cieszyłam, że będą prostokątne bo też mi się podobają i mi zniknął problem

my bylismy w sumie tylko w dwóch sklepach! A tyle czasu tam spędziliśmy, ze masakra! A Ty tak lajtowo 
Do tego na koniec dnia mnie wkurzyła baba w Biedronie
Sytuacja wyglądała tak, że otworzyli nową kasę i ja do niej przeszłam. Przede mną stała ta baba i zapytała kasjerki, czy jest coś tam coś tam i zaczęła tego szukać na tych półeczkach przy kasie. W tym czasie ja wyłożyłam na taśmę swoje rzeczy, które podjechały aż pod kasę. Gdy kasjerka zaczęła mnie kasować, to ta babka się zreflektowała i tuż za moimi rzeczami położyła jedną siateczkę z jakimś pieczywem. Ja przechodzę, żeby zapłacić, a ta do mnie się zaczyna rzucać, że nie przypomina sobie, żeby mnie przepuszczała. Ja jej na to, że w czasie, kiedy ona szukała jakichś bzdetów, to kasjerka mnie skasowała i tyle, co miałam robić. I zaczęła się litania, że w życiu nie widziała takiej bezczelności, że chyba wychowałam się w stodole itd i to, że ona czegoś szukała, to nie znaczy, że mnie w kolejce przepuściła. Ja jej mówię, że kolejkę blokowała i żeby rozejrzała się po sklepie, bo jest dużo ludzi i nie ma czasu na to, żeby stać i się rozglądać przy kasie. W tym czasie okazało się, że kasjerka skasowała mi pieczywo tej baby, jako moje i bystro stwierdziła "To niech się panie miedzy sobą rozliczą"