|
|
#2071 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VI
Ja śpię w koszulkach Tż
dzisiaj usłyszałam, że mam duży brzuch... yyy, a jaki mam mieć, skoro to 7. miesiąc? Płaski jak deska? Pięknie płaski to ja miałam ohoho, kilka lat temu ![]() Teraz mnie naszło na porządek w szafce z kosmetykami i znalazłam puder Babydream, który kiedyś kupiłam jako puder transparentny na twarz, myślicie, że jeśli już jest otwarty, a data do 11.2016 to mogę go zostawić? a noż się może przyda, a po co wywalać.
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-10-20 o 20:18 |
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
a ja chyba zdecydowałam się na wózek. zupełnie inny niż chciałam. mi ogólnie żaden wózek się nie podoba, ale ten zaczął mnie przekonywać. tutek turran w wersji ze skórą.
|
|
|
|
#2073 |
|
Zadomowienie
|
Kazać to pewnie nie mogą ale ja osobiście wolałabym się nie narażać na nieprzychylność personelu
![]() U nas w jednym szpitalu nie ma szpitalnych, a w tym co planuję rodzić to będę mieć szpitalną, ale to do cc - nie wiem czy do naturalnego też dają. A w pozostałych szpitalach to nie wiem jak jest... |
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
dziś przyszła mi paczuszka z all
od naszego sprzedawcy z wszystkiego jestem zadowolona kosmetyki mają długą datę ważności - 2016/2017 rok także super Monique też nie słyszałam o żelu żadnym. Simonee hehe znam ten analizator płaczu - nieźle się uśmiałam jak to pierwszy raz zobaczyłam ![]() uwielbiam opinie kobiet które nie rodziły o szpitalach znawczynie ![]() ja tam się nie sugeruję opiniami. jak ktoś się pyta mówię że jeszcze nie wiem ![]() Kinqa no dzieci potrafią psikusa zrobić ale skąd mogła wiedzieć w sumie ![]() mam nadzieję że już jej lepiej ![]() Smerfetka mi nawet meridol już nie pomaga na dziąsła. dentystka miała mi dac nazwę jakiejś mocniejszej pasty niż meridol i zapomniała... a też krwawią nieźle dziąsła ja też pipki nie masowałam i nie zamierzam ![]() proszę mi się tu nie smutać nie jesteś brzydka ani gruba!!! ![]() Fashionaddicted oczywiście że tęskniłyśmy ![]() Cytat:
nie... to my nie umiemy czytać ![]() ja bym chciała w swojej ale np poprzednio kazali mi się przebrać i to w koszulę gdzie mi tyłek było widać
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
mmgi, pisałam ale cisza, widziałam na jej profilu że ostatnie logowanie było 24.09
mam nadzieję że wszystko u niej jest oki Eirene, no przesadzają te nasze Tż i to grubo ale kłócić się nie zamierzam bo moze faktycznie mają rację i jeszcze mi powiedział ze jak się coś dzidziusiowi stanie to mi nie daruje więc stwierdziłam że naprawdę się martwi ![]() oj no niby nie jestem gruba ale mam czasami takie dni że mnie wszystko dobija i czuję się niepotrzebna ![]() Bajlaga, sama sobie ciachniesz i ręcznie zszyjesz ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Justyna, no faktycznie calkiem inny ![]() ale jak Ci się taki podoba to bierz ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Bajlaga, no coś Ty masz duży brzuch? ni gadaj?
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm z tym masowaniem krocza chyba Tztowi powiem
Koszulę mialam swoją, ale założyli mi szpitalna po porodzie tez mialam szpitalna (zmieniona mialam z trzy czy cztery razy). Kupię jakies dwie pewnie jakby cos. Ale moze znow mi szpitalne się trafia
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
jak czytam o tym masażu jestem przerażona
4 palce? podziękuję czytam teraz "Kwiat Pustyni" ale kurka tak dziwnie napisana jest ta książka że nie chce mi się jej czytać no ale skończę, może
|
#2078 |
|
Zadomowienie
|
Eirene fajnie, że znałyście tego sprzedawcę z lilijką, sprawdzony i każda na razie zadowolona
naumiejcie się czytać bo ja potem ze śmiechu wytrzymać nie mogę przez Was![]() smerfetka no nie mam jakiegoś malutkiego brzucha, ale nie jest jeszcze tak źle niektórzy to chyba nie wiedzą jak ciąża przebiega gdzieś się ten chłopaczek musi pomieścić ![]() jakoś dziwne to masowanie krocza... mialabym wrażenie, że coś POBUDZĘ smerfetka ja najpierw czytałam książkę, potem film, na odwrót to nigdy nic dobrego nie wychodzi... bo w głowie siedzi film jak potem obejrzałam film to był beznadziejny, całkiem inną wizję miałam ja, całkiem inną reżyser, no i zabrakło tych paskudnych opisów obrzezania...
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-10-20 o 20:42 |
|
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Czekaj czekaj...cztery palce w środku?
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Bajlaga, to było z ironią powiedziane o tym brzcholku
a co do krocza no to chyba tez mniej więcej o to chodzi żeby rozszerzyć pipkę i poród żeby przyszedł wtedy kiedy ma przyjść a nie 2 tyg po TP ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Kinqa, no ja tak to zrozumiałam że najpierw 1 a potem dochodzisz do 4 no chyba że ja nie kumam?
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka ja tam na razie dojść nie mogę
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Kinqa,
Eirene, a jakie kosmetyki u niego zamawiałaś? jeśli można wiedzieć
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Doobra a tak serio ciasto upieklam parę dni temu,a stoi i stoi :P jest smaczne, ale chyba koleżanki musze sprosic na kawe,aby cale poszlo,połowa niby tylko zostala,ale przecież straci smak jak dłużej postoi
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
smerfetka wiem, że z ironią
ale jakoś mnie zaskoczyło to dzisiejsze stwierdzenie, że wielki brzuch ![]() Kinqaa a ja to bym wszamała jakieś dobre ciacho, domowe... możesz zaprosić wizażowe koleżanki to raz, dwa i się pozbędziesz |
|
|
|
#2086 |
|
Zadomowienie
|
Artykuł odnośnie tego masażu
http://www.mamazone.pl/tv/film,24679...d-porodem.aspx |
|
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
powiem wam co zrobiłam sobie na kolację, a co mi tam, najwyżej :P bułeczki z porą i żółtym serem zapiekane w piekarniku i keczup do tego. mniam.
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zdecydowałam się na inny niż chciałam . Bierzemy w końcu tego Mamas&Papas sola city 2 . Mam nadzieję że za 3 tyg jeszcze będę w stanie go dostać . Bo wcześniej nie chce kupować tylko jak przejdę na macierzyński
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud Edytowane przez Brawurka_29 Czas edycji: 2014-10-20 o 21:04 |
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka u mnie widzialam na dzielnicy icandy za 350f :p hehe.
Bajlaga to dawajcie :d posmiejemy sie i przy okazji ciasta sie pozbęde Ogólnie to jakoś brakuje mi cukru w tym cieście ale tak przecież powinno być nie słodkie.
|
#2090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba to przeczekać faceci są dziwni i dziwnie to okazują ![]() wiem sama mam takie dni.... Cytat:
![]() też zawsze najpierw czytam książkę potem film nigdy na odwrót ![]() Cytat:
![]() chusteczki nawilżane nivea z pudełeczkiem - tylko dla pudełeczka je kupiłam ![]() bephanten maść przeciwko odparzeniom -100 gram duża jest maść olwika bambino ta mała 150ml - nie będę smarować go za często ale uwielbiam jak dziecko jest oliwką posmarowane po kąpaniu - więc troszkę ![]() medela purelan maść na brodawki gaziki nasączone spirutusem do pępka ![]() nosefrida spray do noska ![]() to z kosmetyków
|
|
#2091 |
|
Zadomowienie
|
Smerfetka, jak Ciebie przerażają 4 palce to jak Ty chcesz urodzić?
![]() A w ogóle to znalazłam fajną promocję na pieluchy http://www.satysfakcja.pl/l/niezbedn...ign=AS28_19.11 ja zamawiam też te woreczki na zużyte pieluchy
|
|
|
|
#2092 |
|
Raczkowanie
|
Będąc ostatnio na zakupach w leclerck'u wypatrzyłam promocję na koszule nocne za 9,99. Wśród wzorów typowo babciowych wygrzebałam rozpinaną z misiami. Za te pieniądze żal było nie wziąć....i teraz tak trochę żałuje że nie wzięłam jeszcze jednej. Ja też nie przepadam za koszulami więc nie zamierzam przepłacać-tym bardziej że to tylko do szpitala
![]() aaaa i jakby kto szukał to w leclerck'u dostępne są proszki i balsamy do prania Dzidziuś. Sama kupiłam koncentrat płynu do płukania za 9,99 AA...Właśnie zrobiłam listę co kupić u wyprawkowego sprzedawcy i wyliczyłam że 300 zl nie moje
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga icandy fajny.Świetnie wygląda, ale niestety mamas&papas przebija go z wygodą... A to najwazniejsze.
Na ebayu uzywany się dostanie już za 400 funtów, a ja mimo wszystko wolę mieć nowy z gwarancją Mam od wczoraj kiepski dzień.Cały czas ryczę od wczoraj. Nawet dzisiaj na tej glukozie się rozryczałam.Wczoraj byłam u rodziców na obiedzie.I okazało się że tydzień temu uspali psa.Niestety jedyne humanitarne wyjście to było.Po tych 3 atakach padaczki w ciągu jednej nocy coraz gorzej było.Była z nami 14 lat i 3 miesiące.Nie potrafię się pozbierać.Na dodatek nikt mi nic nie powiedział bo nie chcieli mnie stresować;/
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#2094 |
|
Wtajemniczenie
|
Smerfetka mało że słyszałam to na dodatek widziałam
Takie cudo też kosztuje ponad 300 zł i położna mówiła że to może być wątpliwe że po stosowaniu tego cuda techniki rozciągliwość będzie lepsza Na nią ma wpływ np ilość przebytych infekcji, ilość kolagenu w skórze..czyli u mnie może być ciężko ![]() mmgi do masowania krocza można stosować maści z wit. A+E
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka
wiem co czujesz! Ehhh strata zwierzaka szczególnie psa bardzo boli
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
alb, no jakoś będę musiała
![]() właśnie się kiedyś zastanawiałam gdzie wyrzucać zużyte pieluchy ![]() Eirene, też tak teraz będę robić bo tylko czekam kiedy w książce będzie akcja co była w filmie ![]() i dziękuję za listę kosmetyków ![]() Kinqa, to ja sie zbieram
|
#2097 |
|
Zadomowienie
|
monique za dychę, no nieźle, świetna cena
![]() Brawurka kurde, współczuję... nie dziwię się, że płaczesz, samej mi się chce płakać, bo tyle lat... a już kiedyś mówilam, że wolę zwierzęta niż ludzi trzymaj się alb ooo, takie pytanie miałam zadać ostatnio... dziołszki mieszkające w bloku: jak będziecie sobie radzić ze zużytymi pampersami? |
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
boli, boli. Powiem Ci szczerze że jak babcia i umarła to nie było takiego płaczu.W ogóle chyba wtedy łza mi się nie uroniła
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#2099 |
|
Wtajemniczenie
|
Brawurka ojej to bardzo smutne
A jaki kolor wózka, czarny? Byłam dzisiaj z koleżanką na zakupach, w sumie to zajmowałam jej córeczkę 15 miesięczną wyczerpujący wiek Samemu z takim maleństwem nie da rady zrobić zakupów
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki kochane
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

od naszego sprzedawcy 

mam nadzieję że wszystko u niej jest oki
i jeszcze mi powiedział ze jak się coś dzidziusiowi stanie to mi nie daruje więc stwierdziłam że naprawdę się martwi 
podziękuję