![]() |
#931 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a z dziewczynką... czasami myślę nad imieniem i nic mi nie przychodzi do głowy...
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
No a u nas właśnie problemu z imieniem dla dziewczynki nie ma problemu.... będzie Sophie albo Sofie
![]() ![]() A dla chłopca czarna dziura i wojna na noże ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() u mnie też przez brzuch, bo się akrobata w kadrze nie mieścił ![]()
![]() |
#933 |
Wtajemniczenie
|
Crumble
![]() Gratuluję chłopaczka ![]() ![]() My wybraliśmy dla dziewczynki Pola lub Laura a dla chłopca Leoś,Gabryś lub Julek ![]() ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
Jak przez brzuch to może zgarniemy młodego z korytarza żeby się z rodzeństwem zaczął zaprzyjaźniać
![]() Crumble widzę, że wizyta mega ![]() ![]() ![]() My mamy wybrane imiona na obie wersje ![]() ![]() ![]() ![]() No ale mamy konsensus ![]() ![]() Znowu mam gorszy dzień... jakoś tak mnie wszystko dobija (w sumie pierdoły...) a najbardziej drażnią mnie moje problemy z cerą... wyglądam jak gimbus ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Czarnulka przeczytałam kilka stron tego wątku o trójkącie i mogę napisać tylko, że niestety znam to z autopsji (w zasadzie ten sam przypadek), ale też jestem chodzącym dowodem na to, że po kilku latach walki wygrywa się tą piiiip wojnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
Znowu mam gorszy dzień... jakoś tak mnie wszystko dobija (w sumie pierdoły...) a najbardziej drażnią mnie moje problemy z cerą... wyglądam jak gimbus
![]() [/QUOTE] mi też się pojawił problem z cerą ![]() ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
Ruskaa nic się na to nie poradzi podobno, bo to wyrzuty hormonów ciążowych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Aural, w takim razie obie was bardzo podziwiam... Skąd w kobiecie tyle siły, aż nieprawdopodobne
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() Tak mi się to imię podoba, że zaczynam się zastanawiać czy jednak bardziej bym córci nie chciała ![]()
![]() |
#940 |
Wtajemniczenie
|
Szczerze, to walić te wypryski
![]() tak pragnę tego dzidziusia, że wszystko zniosę, tyle na niego czekam ![]() właśnie czuję, że to będzie dziewczynka ![]() strasznie mi się podoba ten wózek, wyczytałam o nim i opinie i jest ok, ale wzięłabym z fotelikiem maxi cosi, bo wiem, że są dobre ![]() http://allegro.pl/tako-baby-heaven-e...702927991.html
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Ruska ładny wozeczek
![]() Ja musze chyba poczekać na Tz co wymyśli z nosidełkiem... Dziś wziął się za oglądanie, czytanie o atestach itd, nawet yt odpalił odnośnie fotelików. widzę, że fazę złapał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Crumble, tak strasznie wam zazdroszczę, że znacie juz wstępnie płeć ![]() ![]()
#943 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że 17.11 na usg genetycznym poznam już płeć
![]() ale bym zjadła kanapkę z nutellą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Strasznie bym chciała usłyszeć, że urodzę śliczną, zdrową i różowiutką ![]() ![]() Czarnulka człowiek jak musi jest w stanie przetrwać wszystko... a teraz z perspektywy czasu mogę napisać, że jestem cholernie wdzięczna m i jego "mamusi" za ten 4-letni maraton, który mi zafundowali, bo zahartowali mnie na stal ![]() ![]() ![]() Tak, jestem szczęśliwa i jestem dowodem na to, że po każdej nawet największej burzy przychodzi słońce... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
Witam
Jak zwykle po pracy..... strzalka ja ciebie kojarze w watku o shih tzu...sprzed jakis dwoch lat witam nowe mamy....... dobranoc...
#946 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny !Podczytuję Was od pewnego czasu i biję pokłony, bo jesteście cennym źródłem inforrmacji dla mnie - średnio zorientowanej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki żebyście poznały płeć szybciutko na genetycznym ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Ewusia_marchew - bardzo, bardzo mi przykro ... mam nadzieję, że niebawem się uda ponownie i już niedługo będziecie mogli się cieszyć swoim skarbem... trzymam kciuki za Ciebie kochana...
Maleństwo ![]() Edytowane przez Crumble Czas edycji: 2014-10-21 o 07:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie nowe mamusie, zapraszamy
![]() Mimi, Crumble czarnulka gratuluję udanych wizyt ![]() Moje wczorajsze usg genetyczne ok, wszystkie parametry w normie ![]() ![]() miłego dnia Edytowane przez irenka78 Czas edycji: 2014-10-21 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
Ja ja się strasznie nakręcam na to że poznam płeć
![]() ![]() Oby maluch w poniedziałek zechciał się ujawnić, a lekarz był mądry i potrafił rozpoznać płeć ![]()
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() ![]() Ja to nawet nie liczę na płeć w 12 tc - mam nadzieję że na połówkowym się dowiemy, bo z córką to dopiero w 26 tc się dowiedzieliśmy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Crumble ja w pierwszej ciąży byłam przekonana, że urodzę dziewuszkę, więc jak doktorek mi powiedział "chyba chłopak" to się z nim pokłóciłam, że napewno się myli i takie tam ![]() ![]() ![]() ![]() Irenka ja dzisiaj też mam usg i pappa ![]() ![]() Ponadto jeśli wszystko wyjdzie ok to będziesz spokojniejsza ![]() ![]() Dobra koniec opindalania się ![]() ![]() Pozdro i do popłudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do płci to ja nie poznam na genetycznym, wtedy mój lekarz wcale nie zagląda między nóżki, ale za to w grudniu, jak dzidziuś się ładnie odwróci to już na pewno ![]()
![]() |
#953 |
Rozeznanie
|
aural
![]() Mnie wczoraj na genetycznym prof nawet nie próbował określić płci a ja nie pytałam... Z Gabrysią dowiedziałam się dopiero 28 tc, wcześniej dr przebąkiwał że po nosku to na dziewczynkę wygląda ![]() czarnulka coś w tym jest bo ja też mam Gabriele i też z wyglądu aniołek, bond włoski, piękne niebieskie oczka a w środku siedzi prawdziwy diabełek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#955 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jagodowa a mi się wydaje, że chłopcy łatwiejsi w obsłudze ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Witam nowe mamusie ![]() Kasieńka!!!!!!! Ale jaja! Nie spodziewałam się Ciebie tutaj! ![]() ![]() Bardzo się cieszę! Dziecko Ci na pewno wynagrodzi wszystko, co do tej pory przeszłaś... Crumble, Mimi, Scotasia - gratuluję udanych wizyt! ![]() ![]() ![]() Odnośnie kawy - piję teraz jedną dziennie, wcześniej to tak 3-4 ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |||||
Zadomowienie
|
Witam nowe mamusie
![]() ![]() Ewcia przytulam Cię i rozumiem ten ból. Jestem dowodem, że uda się następnym razem, ale nie da się o tym zapomnieć ![]() wczoraj zamiast spać przeczytałam wątek wrzucony przez Czarnulkę - od deski do deski. Moja teściowa też chyba ma zadatki na podobną zołzę, ale na szczęście mieszka baaardzo daleko i widujemy się raz na parę lat, a do tego mój mąż nie jest wylewny i gadatliwy, więc jej "przesłuchania" go męczą i ucina rozmowę na skype bardzo szybko. W sumie dzięki temu mam poprawne stosunki z teściową, ale nie spijamy sobie z dzióbków ![]() Podziwiam tę dziewczynę i aural też, że udało się wyrwać z takiego układu. Znam wiele dziewczyn, które próbowały, ale po drodze były zmanipulowane "poprawą", a kolejny raz jest ciężko zacząć walkę od nowa i tak tkwiły w bagnie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Podziwiam Cię za siłę i jesteś kolejnym dowodem na to, że warto uciąć łeb takiemu choremu układowi i być szczęśliwą. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#958 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam nową Mamuśkę ![]() Pewnie, że przyjmiemy do Naszego skromnego grona ![]() ------------ dzisiaj mogę stwierdzić jedno. żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ![]()
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
a ja umieram, w nocy rozbolał mnie ząb, zbiera mi się ropa, więc pewnie antybiotyk będę musiała wziąć... a mój dentysta nie odbiera
![]()
#960 |
Zadomowienie
|
![]() Hejoo nadrobiłam Was nieco teraz muszę zgarnąć myśli co komu napisać ![]() ![]() Wiecie co, ale dopadł mnie nad ranem okropny ból w prawej pachwinie normalnie jakby mi tam się coś urywało, rozciągało - nawet nie wiem jak to nazwać, przyszedł nagle i trwał może z 5 min ale masakra myślalam że nie wytrzymam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.