Wszystko o Avonie - Część III - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-26, 14:20   #3091
agnes188
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

dziewczynki moj nowy klient, kolega zamowil dwie wody i wyszlo 120 zl tak sie zastanawiam co mu dorzucic na gratis i mysle o kosmetyczzce meskiej z netto tylko ciekawe xczy przyjdzie)
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 14:23   #3092
taka jedna
Zakorzenienie

Dostałam zamówienie od klientki więc coś tam dobrałam i złożyłam na 3 termin na całe 50,85zł Mam nadzieję, że się nie pomyliłam Aż dziwnie tak równo 50zł...
Wrzucam zdjęcia na kartce jak ktoś prosił próbek szminek, będę stopniowo, macie na razie 5 z Sheer
Ogólnie to próbek jest 30, a w katalogu 32 kolory.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGA09902.JPG (68,6 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGA09912.JPG (90,0 KB, 47 załadowań)
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 14:23   #3093
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

a może do kosmetyczkie jeszcze coś do pielęgnacji z katalogu? może się przekona i będzie zamawiał później już sam, możesz też wybrać jakiś dezodorant o tym samym zapachu co perfumy.
madzik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 14:26   #3094
lemoorka
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4859388]dlatego jak dla mnie to forum powinno byc dla konsultantek, ale nie jestesmy w stanie sprawdzac kto nia jest a kto nie, dlatego ja jestem zawzyczaj na innym forum o avonie. stosuje własnie peeling z foot works i nic nie działa. :/[/quote]

Na gazeta.pl jets forum tylko i wyłacznie dla konsultantek

Poza tym nie można się tak alienowac, bo co z tego,że ja jestem klientem i nieraz widziałam oferte?? Nie jestem na tyle pazerna i bezczelna, że chce coś za marne grosze i netto. Nawet majac już niejedna konsultantke w swoim życiu, to jedna dawła mi oglądąc netto, bo zamawiałam stale Ale nie zdarzyło mi się bezczlenie upominać, ktoś juz to łądnie powiedział to jest Wasza wola.
Prawde mowiąc dziwie się zachowaniu osob, które mają wiecznie tego typu problemy z konsultanktami........... ......
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 14:27   #3095
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
dziewczynki moj nowy klient, kolega zamowil dwie wody i wyszlo 120 zl tak sie zastanawiam co mu dorzucic na gratis i mysle o kosmetyczzce meskiej z netto tylko ciekawe xczy przyjdzie)
Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
a może do kosmetyczkie jeszcze coś do pielęgnacji z katalogu? może się przekona i będzie zamawiał później już sam, możesz też wybrać jakiś dezodorant o tym samym zapachu co perfumy.
właśnie,jeszcze w k9 są dezodorany-kulki w promocji

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 14:32   #3096
taka jedna
Zakorzenienie

Sparkling
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGA0996.JPG (88,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGA0995.JPG (90,5 KB, 27 załadowań)
Stary 2007-07-26, 14:38   #3097
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak byście zareagowały na sytuację, kiedy odpowiadacie na jakieś ogłoszenie na forum, że klientka szuka konsultantki, u której mogłaby zamówić kosmetyki. Kontaktujecie się z zainteresowaną, a jej pierwsze zapytanie brzmi: "(...) jaki upust jest mi Pani w stanie zaproponować? (...) "
Co Wy na to?

Brak mi slow
Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
Branzoletka z netto ma srednice 5,5 cm. Ale nie jest okragla tylko taka szesciokątna i moim zdaniem lepiej sie trzyma na rece niz okragłe. Ma gumki wiec wygodnie sie w niej np pisze bo sie dopasowuje.

Dziekuje

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Ja bym była równie chamska i spytała się- a ile będzie Pani zamawiać ??
Zdecydowanie dobry pomysl hehe

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
I nie będziesz miała argumentów, bo nie jesteś jedyna, którą potencjalne klientki najpierw pytają o opust, czasem nawet obiecują duże zamówienia, a potem kupują na Allegro.

Natomiast pytania o ofertę netto mnie nie dziwią, bo chociażby tutaj mogą ją bez problemu zdobyć, łącznie z cenami i skanem

Ja nagminnie spotykam się z prośbami o sprzedaż produktów z ofert wiązanych, oczywiście bez wymaganego zamawiania drugiego produktu i jest to jedyny kosmetyk, który chce z katalogu. Już nie mam siły tłumaczyć, że przeciez nie kupię kolejnego szamponu, czy kremu do stóp, żeby ona mogła mieć żele Senses XXL (np. teraz oferta w K09).
Oczywiście często bywają tacy, którzy nie korzystają z takich ofert, jeśli muszą za drugi produkt zapłacić, ale co innego, jak stała klientka prosi o dodatkowy krem do stóp, mimo że teraz zamawia tylko jeden produkt.
Ja jesli jest oferta np.kup dowolny produkt z katalogu i wtedy jakis produkt jest taniej to pozwalam klientka zamowic tylko ten jeden jesli maja taka potrzebe bo zwykle i tak nikt nie zamawia np.zelu pod prysznic do kazdego zakupionego produktu i moge na to pozwolic.Ale jesli trzeba zakupic jakies konkretne produkty to chyba klientka powinna zdawac sobie sprawe ze nie zakupie go dla siebie tylko po to aby ona mogla zamowic cos taniej Choc mnie raczej nie zdazaja sie takie sytuacje bo wiekszosc zamowien to kolezanki mojej mamy z pracy a ona umieja ladnie rozplanowac sobie zakupy miedzy soba.Chociazby tak jak w K10-jedna bierze krem do twarzy ale wody Passion Dance nie chciala wiec zamawia ja jej kolezanka.I na cos takiego oczywiscie moge sie zgodzic
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 14:43   #3098
taka jedna
Zakorzenienie

Cream
Jedna mi się trochę rozmazała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGA0997.JPG (91,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGA0999.JPG (93,1 KB, 27 załadowań)
Stary 2007-07-26, 14:52   #3099
taka jedna
Zakorzenienie

I reszta
Sorry za post pod postem
Jest też już nowa oferta internetowa do K10 !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGA0002.JPG (104,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGA0003.JPG (101,2 KB, 25 załadowań)
Stary 2007-07-26, 14:57   #3100
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

co jest w internetowej ofercie do K10?? nawet nie wiem gdzie jej szukac, a na moim koncie pojawi sie pewnie za 2 tygodnie dopiero
Stary 2007-07-26, 15:02   #3101
aniaszew
Raczkowanie

To jakiś szczęśliwy dzień dla avonek.Nie dość że mam dziś imieniny to dostałam zam na 280 zł.Fakt ze babeczki zamawiają raz na pół roku.Zrobię częśc zam na siebie a część na męża dostanę drugą maseczkę SPA (i pewnie ją oddam w prezencie).
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 15:03   #3102
kana23
Raczkowanie

madzik87 aby zobaczyć ofertę musisz wejść w składanie zamówień i wejść w kat.10 i potem oferta specjalna, ja też już mam
kana23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 15:05   #3103
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam podziele się swoimi doswiadczeniami jezeli chodzi o zwroty,kiedys dostałam mydło w płynie z połamaną pompką na szczescie bylo dla mnie wiec go zostawiłam choc potem załowałam ze do nich nie napisalam,jakies 4 miesiace temu znajoma brała tarke do stóp i dopiero po miesiacu napisala mi ze pumeks byl odklejony od tarki,napisałam do avonu maila i przeprosili mnie i w kolejnym zamowiewniu dostali nowa,ostatnio z kat 7 bralam mydło w płynie i bylo lekko nie dokrecone bo mialam brudne opakowania kosmetykow i wszystko tym mydłem pachniało napisalam im maila zeby byli bardziej ostrozni przy pakowaniu ,ze teraz jest mi glupio ze musze wreczac brudne opakowania kosmektykow klientce itp i wiecie co napisali mi zebym podala im dokładna nazwe mydła,wiec im napislam a oni mnie przeprosili i przysłali nowe mydlo.ja mysle ze w takich przypadkach powinnismy do nich pisac bo przeciez my walczymy o klientki a to chyba troszke nie w porzadku by dawać kleinmtką brudke kosmetyki , bo przeciez klientka w pierwszej chwili pomysli o mnie a nie o osobie ktora pakowala kosmetyki.Pozdrawiam
Zdecydowanie sie zgadzam z Toba.Wlasnie wczoraj mialam tutaj na forum krotka wymiane zdan z kolezanka , ktora stwierdzila ze to troche zalosne ze piszemy o kazdym wadliwym produkcie do Avonu i ze co ich to w ogole ma obchodzic.

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
ja ja narazie mówiłam "ten diamentowy" hehehe.. no ale jest świetny to trzeba przyznac
Ja zamowilam sobie jakis czas temu platki peelingujace ale jakos mi nie podpasowaly i ostatnio robilam zwroty wiec wymieniam je na scrub diamentowy bo skusily mnie Wasze opinieMiejmy nadzieje ze wszystko pojdzie pomyslnie i nic nie pochrzanilam
Cytat:
co jest w internetowej ofercie do K10?? nawet nie wiem gdzie jej szukac, a na moim koncie pojawi sie pewnie za 2 tygodnie dopiero
z tego co wiem chyba jeszcze nikt nie widzial internetowej 10
(przepraszam za wprowadzenie w blad-juz jest!)

Edytowane przez malwilinka
Czas edycji: 2007-07-26 o 15:33 Powód: dopisek
Stary 2007-07-26, 15:05   #3104
pAtiŚ
Zakorzenienie

Oferta internetowa do K10.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg of int.JPG (31,8 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg of int 2.JPG (32,6 KB, 76 załadowań)

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 15:06   #3106
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz wejść w składanie zamówień, katalog 10, kliknij dalej i potem kliknij na ofertę specjalną i będzie.

Odetchnęłam z ulgą, bo kuzynki koleżanki z pracy zamówiły każda zestaw żel pod prysznic plus mydło w płynie z Senses z tym piżmem. Wiadomo strona w katalogu całkiem inaczej pachnie i bałam się, że im się nie spodoba na żywo(mi się nie podoba). Ale dzwoniła kuzynka i zamówiła dzisiaj znów taki zestaw(żel plus mydło), bo któraś jeszcze chciała Czyli im się spodobał
Stary 2007-07-26, 15:06   #3107
kana23
Raczkowanie

Kurcze źle sie wkleiło i ktoś zrobił to wcześniej <sorki>
kana23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 15:07   #3108
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kana23 Pokaż wiadomość
madzik87 aby zobaczyć ofertę musisz wejść w składanie zamówień i wejść w kat.10 i potem oferta specjalna, ja też już mam

oooo to moze u mnie tez juz jest
Lece sprawdzic
Stary 2007-07-26, 15:08   #3109
pAtiŚ
Zakorzenienie

Nic ciekawego w tej ofercie moim zdaniem

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 15:12   #3110
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

super, dzięki ale tak w sumie to nic ciekawego nie ma w tej ofercie, przynajmniej dla mnie
Stary 2007-07-26, 15:17   #3111
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Nic ciekawego w tej ofercie moim zdaniem
Cytat:
super, dzięki ale tak w sumie to nic ciekawego nie ma w tej ofercie, przynajmniej dla mnie
Tez nie wiem czy cos zamowie z tej oferty
Ale moze to i lepiej
Stary 2007-07-26, 15:23   #3112
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

jak wam idzie z K10? mi jakoś beznadziejnie, obawiam się że nawet do 150 nie dobije a jeszcze akurat mnie nie bedzie na cale 3 tygodnie jak bedzie obowiazywal katalog i nie mam jak zamowien odebrac
Stary 2007-07-26, 15:25   #3113
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaszew Pokaż wiadomość
To jakiś szczęśliwy dzień dla avonek.Nie dość że mam dziś imieniny to dostałam zam na 280 zł.Fakt ze babeczki zamawiają raz na pół roku.Zrobię częśc zam na siebie a część na męża dostanę drugą maseczkę SPA (i pewnie ją oddam w prezencie).
Aneczko wszystkiego naj naj naj z okazji imienin
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 15:25   #3114
esztonek
Raczkowanie

GG do esztonek Send a message via Skype™ to esztonek

Wprawdzie nic za bardzo ciekawego ale może wezme sobie krem do twarzy bo własnie moje są na wykończeniu i może maseczke Solutions (co o niej myślicie??) i to tyle! ;-)

Jedno Niebo, Jeden Świat A Dwa Serca, Bija Zawsze Mocno Razem Rytmem Swym KC!!!!

esztonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 15:30   #3115
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
jak wam idzie z K10? mi jakoś beznadziejnie, obawiam się że nawet do 150 nie dobije a jeszcze akurat mnie nie bedzie na cale 3 tygodnie jak bedzie obowiazywal katalog i nie mam jak zamowien odebrac

Ja mam narazie 100 zl.Ale jeszcze jutro klientki maja mi dac zamowienia wiec mysle ze 200 zl bede miec na 100%-a moze i troszke wiecej(bo jedna z nich zawsze dosc duzo zamawia)No i zawsze cos dla siebie jeszcze wezme czy mamy.
Wiec Spa bede miec napewno
Stary 2007-07-26, 15:35   #3116
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Aneczko wszystkiego naj naj naj z okazji imienin
Takze dolaczam sie do zyczen
Wszystkiego dobrego

STO LAT
Stary 2007-07-26, 15:43   #3117
kolmanka
Wtajemniczenie

mi się podoba co nieco z ofert internetowej jak chociażby maseczka lawendowa do stóp i krem miodowy do buzi

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 16:09   #3118
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
właśnie,jeszcze w k9 są dezodorany-kulki w promocji

on zamowil zestaw individual blue no a dezodorantu to juz nie chce mu dorzucac bo on nie chcial wlasnie dezodorantow . i wode tomorro a do niej nic w katalog u nie ma zeby dobraz wiec moze oprocz kosmetyczki meski zel senses hmm
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 16:17   #3119
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

a ten miodowy krem to dobry jest? bo ja się właśnie nad nim zastanawiam, nadawałby się jako krem na noc? narazie kupiłam sobie dove intensiwe niby do ciała ale mam tak przesuszoną skórę buzi że musiałam mieć coś bardzo nawilżającego i nawet się sprawdził. I teraz się zastanawiam czy nie zamówić tego kremu miodowego, ale jakoś nigdy nie lubiłam kremów z naturalsów.
Stary 2007-07-26, 16:18   #3120
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Na III termin spróbowałam wziąć 3 peelingi kokosowe, które nie przyszły w II i będą Już nie pierwszy raz tak jest, że niby nie ma a jednak są tyle, że trzeba próbować jeszcze raz i w innym terminie...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości