|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część V
Spaaać
![]() ale witam się z Wami pięknie w ten poniedziałkowy poranek Marina no to żeście zaszalały z tymi ciuchowymi zakupami nie ma co ![]() i jak tam zakupy w Realu? udało Ci się coś dopaść? ja przymierzam się do zrobienia jakiegoś deseru w tych moich kokilkach, wczoraj przekazałam znajomej jej zestaw i już w nich wyczarowała pierś z kurczaka w cieście francuskim a moje dalej stoją i czekają.... ![]() byliśmy z mężem zrobić też rekonesans po siłowniach ha! a to już jakieś postępy i szczerze mówiąc mamy jedną na oku (100 zł bez limitu) a w innym byliśmy się dowiedzieć to na godziny liczą i to jeszcze karnet trzeba wykorzystać w ciągu 3 miesięcy no i mają chyba tylko rowerek, żadnej bieżni ani nic, a ta Kuźnia Sylwetek (śmiać mi się chce z nazwy) może się okazać całkiem w porządku- dzisiaj podejdziemy to zobaczymy co i jak no i co najważniejsze jakie podejście do klienta mają ![]() a siłownia stosunkowo blisko od domu więc dodatkowy plus ja to zaszalałam w piątek (nie wzięłam śniadania do pracy) i jak pojechałam do sklepu to rzuciłam się na bagietki czosnkowe- wciągnęłam 2!, a jakby tego było mało to jeszcze 2 7day'sy wpadły mimo, że wcale mi nie smakowały ![]() a w sobotę znów kupiliśmy sobie po kawałku ciasta (coś a'la krówka) bomba kaloryczna nieziemska, ale i tak wzięłam się na sposób, bo gdybym upiekła całą blachę miałabym więcej na sumieniu, a tak tylko kawałek i jestem zaspokojona! ![]() poza tym weekendowa pogoda piękna! gdyby 01/11/14 był taki to byłoby super jak w tym tygodniu nie dotrze do mnie mój zegar to się wścieknę a w ogóle dzisiaj dowaliłam do pieca, bo na śniadanie przytachałam sobie płatki czekoladowe zrobię sobie na mleku...jakąś taką ochotę miałam, że nie mogłam się powstrzymać i nie kupić ![]() na obiad będą mielone u mnie pewnie z kaszą, a mąż standard z ziemniakami ![]() monicfeliz ja to jak przejdę tylko po jakichś chaszczach to od razu mi się wydaje, że to całe robactwo tylko czeka, aby na mnie wleźć bleee przychodzę do domu rozbieram się do rosołu i od razu się oglądam z każdej strony- najgorsze to te kleszcze właśnie i takie grube mięsiste pająki.... a tak poza tym to boję się, abym nie miała spotkania pierwszego stopnia z jakąś dziczyzną koralik124 w końcu możesz się wyspać ![]() za ćwiczenia jak tam zdjęcia jakieś były czy spacer w celach wyłącznie relaksacyjnych? ok nie przynudzam Wam już, bo mogłabym tak jeszcze pisać i pisać ![]() ---------- Dopisano o 05:19 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ---------- kupiłam sobie kurtkę na jesień ![]() http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited na zdjęciach wygląda całkiem sympatycznie
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Zwolnili mnie
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Pau jak to???
bez powodu???
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Z powodu ze nie daje niby rady co jest nie prawda. Laska ktora mnie ¨uczyla¨ ma kolezanke na moje miejsce takze juz znam przyczyne...
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Pau co za jędze!!!!
niech je szczyści jak koty po smalcu ![]() wszędzie protekcja i kumoterstwo musi być! ale Ty się nie załamuj i szukaj czegoś dalej
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Pau bardzo mi przykro ;( mam nadzieje ze ie tak zdrowo przeczyści ;(
|
|
|
|
#4267 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Widzę nie tylko ja poszukuję pracy. Co prawda jeszcze pracuję, ale do końca roku tylko i się żegnam ![]() Pau, a może do sądu pracy ich? |
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
wozniaczekk ale odchodzisz sama, czy kończy Ci się Umowa i już wiesz, że Ci nie przedłużą?
z sądem pracy może być ciężko, raz, że to nie Polska, a dwa jak to okres próbny to nie ma obowiązku przyjmować pracownika, no i najważniejsze pytanie czy to była umowa o pracę czy zlecenie? ja ugryzłam się w polika i mnie boli jak diabli..... ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- dostałam informację, że zakupiona dziś rano kurtka już została przekazana do wysyłki a odnośnie zegara dalej cisza ![]() 12/10/14 złożyłam zamówienie wraz z wpłatą, która zapewne została zaksięgowana dopiero w poniedziałek (rzecz oczywista) ale gdyby nie moja interwencja i próby kontaktu do tej pory nie wiedziałabym, że czekają na dostawę zamówionego przeze mnie koloru.... ciekawe ile to jeszcze potrwa
|
#4269 |
|
Raczkowanie
|
U mnie to jest w ogóle likwidacja całej firmy. Część osób przejmie urząd wojewódzki, ale akurat moje stanowisko nie, gdyż to co ja robię nie jest "obowiązkowe" dla wojewody. Mam normalnie umowę o pracę, ale na zastępstwo, także nawet żadnej odprawy nie dostanę.
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
wozniaczekk uuuu to faktycznie lipa straszna....
![]() mi moja umowa na zastępstwo kończy się w październiku 2015 więc 1 mc-2 mc przed trzeba się będzie zacząć rozglądać za czymś, ale jeszcze wszystko się może zdarzyć, więc nie ma co planować i myśleć o tym co ma być.....
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuje nakrętek plastikowych
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
koralik124 a do czego Ci potrzebne?
ja mam ich mnóstwo, bo zbieram i przekazuje później do szpitala
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam drugi raz to samo .... zdolniacha
![]() Nakrętek potrzebuję dla syna koleżanki który ma bardzo rzadka wadę genetyczną tetrasomię 18p .... i potrzebujemy nakrętek na rehabilitację... |
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
koralik124 no to pisz jak można Ci je przekazać z przyjemnością pomogę
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Anex a skąd ty jesteś ??
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
koralik124 z Wrocławia, ale poczta raczej prężnie działa wszędzie
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Ci na PW wyslę mój adres
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
koralik124 śmiało, wyślę Ci to co mam i będę zbierać dalej, a oprócz tego popytam jeszcze znajomych czy nie mogliby przekazać swoich...
|
#4279 |
|
Zadomowienie
|
Ja też z Wrocławia ale nakrętek mam bardzo dużo, bo moja znajoma ma niepełnosprawnego brata i zbieramy dla niego już od kilku lat ale ostatnio jakoś ich ode mnie nie odbiera....
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Anex bardzo dziękuję w imieniu Oli i Mikołaja
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
koralik124 nie ma za co, jeśli mam możliwość to czemu by nie pomóc
|
#4282 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez z Wrocławia.
. Nakrętki u mnie dzieciaki do szkoły wynoszą. Współczuje Wam z ta pracą. A co do sądu pracy to żadnych podstaw tu raczej nie ma do zakładania sprawy. Kurna znowu boli mnie głowa. Od trzech dni na ketonalu jadę .
|
|
|
|
#4283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ja dzis troche pozniej niz zwykle, gdyz rano nie wyrobilam sie aby kompa odpalic. W pracy tez jakos brakowalo czasu wolnego :/ Dzien uwazam za udany dietetycznie. Pocwiczylam tez, probowalam troche taryfy ulgowej wynegocjowac ale nie bardzo mi sie udawalo Zauwazyl, ze kombinuje, niby zagaduje, a to wode pije wtedy kiedy nie trzeba ![]() ![]() W sumie to kupilam troche bombonier Mieszko... druga byla za 1 grosz Wychodzily po 4,20/szt i naprawde sa pyszne ![]() Kokilki tez byly po 3 zl, pomaranczowe Nawet myslalam aby kupic ale przeciez ani razy bym ich nie wykorzystala ![]() Cytat:
![]() Ja tam chetnie czytam ![]() Przykre, ze tak krotko dali Ci szanse popracowac Mam nadzieje, ze znajdziesz cos ciekawego w miare szybko Cytat:
![]() Ja tez zbieram ale komus przekazuje.
|
|
#4284 |
|
Zadomowienie
|
Dzień zaczęłam dobrze... Elegancko śniadanie, herbata, drugie śniadanie.... A potem byłam w maku... Dwa razy... Wróciłam do domu a tam współlokatorka przyniosła dla każdego kfc (pracuje tam, ale pierwszy raz się zdarzyło że przyniosła). A do tego baton mi wpadł... Wstyd i hańba.
Ale wieczór wypadł nieźle, bo się zastanawiałam nad ćwiczeniami po czym stwierdziłam że po takim obżarstwie nie ma sensu i zacznę jutro. Potem jednak pomyślałam że po takim dniu tym bardziej powinnam się poruszać i zwycięstwo.... Jednak poćwiczyłam - skalpel 2 ewki plus rozgrzewka :-D tym bardziej jutro nie będę chciała tego zaprzepaścić i się postaram a tak to bym odkładała ciągle... Gdzieś ostatnio czytałam (bardzo możliwe że na tym forum) że czynność powtórzona 21 razy staje się nawykiem i jakaś dziewczyna zastosowała to właśnie w swoim odchudzaniu. Rzuciłam więc sobie wyzwanie codziennych ćwiczeń przez 21 dni oczywiście gdy będę potrzebowała odpoczynku to wybiorę coś lżejszego (np energiczny spacer); ważne żeby się codziennie ruszać---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Aaa.... No i jeszcze współlokatorka zapytała czy jutro też mi przynieść z pracy jakiś zestaw a ja powiedziałam, że nie i podziękowałam może nie jest to jakiś mega wyczyn bo ja kfc nie za bardzo lubię (jem tam chyba tylko longery), ale jednak to jest żarło za które praktycznie nie płacę więc gdyby mi nie zależało to bym złożyła zamówienie :-D
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Czuje sie bardzo ociezala, napeczniala ale @ sie zbliza wielkiki krokami. Dzis takze bede sie starac aby dzien byl udany, kolejne juz wtedy ladnie poleca. Bella za sluszne wybory Mimo drobnych niepowodzen nie ma co odkladac cwiczen czy wlasciwej diety "na jutro".Na sniadanie wciagne owsianke z jablkiem i bakaliami. Pozniej sie zobaczy bo koncepcji nie mam. Moze kalafior... akurat jest ugotowany.
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze nie odpisalam ale wczorajszy dzien byl pelen wrazen od rana do nocy. Ogolnie jedynie co moge zglosic to sanepid i jak traktuja pracownikow, czyli jak smiecia. Niestety nigdzie indziej bo bylam na okresie probnym bez umowy i bez ubezpieczenia. Teraz staram sie wyegzekwowac moja kase. Dzisiaj jade do posredniaka bo bylam w ratuszu i moge sie dostac na ogrodnictwo jesli wszystko zalatwie. Dobrze ze chociaz na Halloween wpadnie tgroche grosza z makijazy.
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj się spóźniłam do parcy
Wczoraj czytałam książkę do poduszki i tak się uryczałam że się potem uspokoić nie mogłam a potem nie mogłam usnąć
|
|
|
|
#4288 |
|
Zadomowienie
|
Koralik co czytałaś?
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
"Kątem oka" D. Koontza
i żeby było śmiesznie to to jest horror ryczałam jak głupia :P
|
|
|
|
#4290 |
|
Zadomowienie
|
A nie jak horror to nie dla mnie
. Ryczałas ze strachu? .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

a moje dalej stoją i czekają.... 

za ćwiczenia 
bez powodu???

. Nakrętki u mnie dzieciaki do szkoły wynoszą.
.
Mam nadzieje, ze znajdziesz cos ciekawego w miare szybko
.