Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-20, 20:50   #4591
niunia_ona
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
dziewczyny chyba zdecydujemy sie na te 2 mebelki z Ikea ( tylko jeszcze niebieska opcja wchodzi w grę ) Załącznik 5819939Załącznik 5819940

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fajne mebelki

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 20:58   #4592
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
przyszły mi tez moje leginsy ciazowe, wyglądają na dobre jakościowo i chyba zamówie inny kolor jeszcze.
zamawiłaś może na allegro? bo ja się tak nad nimi zastanawiam, ale tak nie lubie kupowania czegoś w ciemno że ojojj

kobietki pytanie z innej bajki odnośnie szkoły rodzenia, jak to z nią jest? zapisujesz sie sama czy jakieś skierowanie? czy to się długo czeka, ile kosztuje i czy są bezpłatne?
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 21:01   #4593
ewka5891
Zakorzenienie

Justyna zamawialam na ebayu

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 21:03   #4594
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Czytałam ze teraz maluszki rożnie rosną i termin porodu najlepiej okreslac wg OM

Ale temat w Uwadze na TVN , o,porodach w Łodzi.. Masakra
gdy oglądam programy Uwagi to czasem aż chce mi się płakać z tego co się dowiaduję. Skąd taka podłość pazerność zero uczuć w ludziach wobec drugiego człowieka , nie do pomyślenia dla mnie.

paranoja.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-20, 21:03   #4595
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny chyba zdecydujemy sie na te 2 mebelki z Ikea ( tylko jeszcze niebieska opcja wchodzi w grę ) Załącznik 5819939Załącznik 5819940

fajne! ja też będę brała z ikei i w tej limonkowej wersji są ładniejsze moim zdaniem

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 21:06   #4596
Alunia79
Wtajemniczenie

Szkrabek super! Gratuluję syneczka!

Jakaś niepoważna ta dziewczyna z krwiakiem. Chyba że jej zależy na tym żeby stracić ciążę. Lekarz nie mówił jej z czym to się może wiązać?

Dziewczyny wybaczcie, któraś pytała czy ta podwyższona przezierność nie była widoczna na pierwszych prenatalnych. A więc była, tylko w tedy lekarz mówił żeby się tym nie przejmować bo to z racji mojego wieku i nie świadczy o niczym złym. Nic w tedy nie wspomniał o amnio. Dopiero teraz bo doszło do tego jeszcze inne rzeczy.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 21:13   #4597
aneta_s13
Rozeznanie

Ale się dzieje... cały dzień zajęło mi nadrabianie weekendu który spędziłam w górach. Dom pomalowany i wysprzątany Jak nas nie było krasnoludki gruntownie posprzątały mi dom i to najpiękniejszy prezent od męża jaki dostałam w tym stanie

Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty i zdrowie wszystkich maluszków Ja mam połówkowe w środę i też się stresuję bardzo...

Ostatnio udalo mi się w końcu kupić szare spodnie dresowe h&m mama i kolejnych kilka drobiazgów dla synka
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-20, 21:21   #4598
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
fajne! ja też będę brała z ikei i w tej limonkowej wersji są ładniejsze moim zdaniem

Tez mi sie tak wydaje ze ta limonka fajniejsza - zastanawiam sie tylko nad tym ze w tym łóżeczku cały bok jest wyjmowany a nie np 2 szczebelki nie wiem jak to w praktyce bedzie wyglądać . Czy dziecko opierając sie na ta wyjmowania stronę nie wypadnie ...

meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 21:26   #4599
niunia_ona
Zakorzenienie

a no i zapomniałam o wadze napisać przez miesiąc przytyliśmy 1.5 kg :O
ha :P myślałam że będzie gorzej !
po ostatnich frytkach , słodyczach , chipsach , coli
ale dziś to pod wrażeniem jestem to praktycznie głodna nie byłam :P
szalony dzień , szczęśliwy dzień
na kolejną wizytę mam zrobić wyniki glukozy na czczo i po podaniu glukozy będą pobierać krew ;p
ciekawe jak to będzie , obym się nie
się okaże

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-20, 21:34   #4600
Uliczkaz
Raczkowanie

Alunia Trzymam mocno kciuki za zdrowie Maleństwa i oczywiście za dobre wyniki!

Szkrabieniek, Niunia, Papalinka, Marta
Gratuluję Wam z całego serducha

Martunka Zapisałaś się już do szkoły rodzenia?

Wiecie...
Tydzień temu urodziła się córeczka naszych bardzo dobrych znajomych- 27 tydzień, 650 g. Cały czas leży pod respiratorem, stan jest krytyczny... Cały czas o tym myślę... Tak mi strasznie smutno, kiedy zdaję sobie sprawę z tego, co oni muszą przeżywać...

A z pozytywów: dzisiaj rano dostałam kilka solidnych kopniaków od naszego Maleństwa

Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za zdrówko wszystkich
Uliczkaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 21:39   #4601
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość

Wiecie...
Tydzień temu urodziła się córeczka naszych bardzo dobrych znajomych- 27 tydzień, 650 g. Cały czas leży pod respiratorem, stan jest krytyczny... Cały czas o tym myślę... Tak mi strasznie smutno, kiedy zdaję sobie sprawę z tego, co oni muszą przeżywać...

A z pozytywów: dzisiaj rano dostałam kilka solidnych kopniaków od naszego Maleństwa

o jej to smutne ( dramat oby się udało(
mówię ja nie chcę tak kupować niczego , bo Bóg wie co się wydarzy a potem na te rzeczy nie będę mogła patrzeć bo mi serce pęknie i będą mi zawsze o tym przypominać jakby coś się stało.
Napewno by wszystko poszło do kosza;/
ale jestem cały czas dobrej myśli..
eh joo., że to wszystko musi być takie ciężkie.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-20, 21:55   #4602
martunka88
Rozeznanie

Cytat:

Wiecie...

Jeszcze się nie zapisałam, dzwoniłam tam na Bukowskiego to dostałam zaproszenie po 21tyg., należy przyjść i się zapisać, szczegóły powiedzą na miejscu. Wybieram się za tydzień lub dwa.

Już się dobrze z Maleństwem czujecie? Fajnie, że wyczuwasz jak kopie, ja nadal czekam
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 22:21   #4603
niunia_ona
Zakorzenienie

Dobrej nocy życzę 😊

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-20, 22:23   #4604
ewka5891
Zakorzenienie

Uliczkaz przykra sprawa z tym wczesniakiem mam nadzieje, ze lekarze go uratują i ze bedzie zdrowy bardzo współczuje rodzicom

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 22:43   #4605
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość

dziewczyny, zamówiliśmy dziś zaproszenia ślubne, winietki, zawieszki itd. Prawie godzinę spędziliśmy w tym studio żeby wszystko było na tip top
tez bardzo miło wspominam przygotowania weselne wszystko mnie tak podekscytowało wspaniałe chwile a przy przysiędze małżeńskiej mój tż zamiast ja Kamil... biorę Ciebie... (...) powiedział jąkając ze strachu : Ja, ja , ja Kamila ( ...) :P Bardzo go Kocham

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość

mam głupie pytanie. czy za połówkowe się płaci?? ja mam na nie jechać do gyncentrum w katowicach, to prywatna klinika.
Powiem tak, ponoć po 35 rż badanie jest na NFZ
( chyba, ze źle usłyszałam )
a tak to się płaci średnio 150 zł wzwyż

Cytat:
Super kolorek tez, limonkowy
Ja sypialnie pokolorowałam na kolor miętowy, taki pastel i też zamierzam kupić mebelki z Ikei ale całe białe no ale niestety mimo, dużej sypialni nie będę miała gdzie upchać komody-przewijaka a zawsze chiałam taki komplet mieć

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość

kobietki pytanie z innej bajki odnośnie szkoły rodzenia, jak to z nią jest? zapisujesz sie sama czy jakieś skierowanie? czy to się długo czeka, ile kosztuje i czy są bezpłatne?
Ja dostałam numer od mojej gin. U mnie szkoła darmowa

Cytat:
o matko! Oby dzidzia była na tyle silna i przetrwała to wszytsko !!! a rodzice maleństwa.... nawet nie jestem w stanie pomyśleć..... co czują nadzieja i wiara! czyni CUDA

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Tez mi sie tak wydaje ze ta limonka fajniejsza - zastanawiam sie tylko nad tym ze w tym łóżeczku cały bok jest wyjmowany a nie np 2 szczebelki nie wiem jak to w praktyce bedzie wyglądać . Czy dziecko opierając sie na ta wyjmowania stronę nie wypadnie ...

Na pewno łożeczko ma standardy bezpieczeństwa i zabezpieczenia, które solidnie będa trzymać bok łóżeczka. na pewno przy demontażu boku będzie potrzebny sprzęt majsterkowicza

------------------------------------
Mimo, ze spać mi się nie chce, życzę wszystkim Spokojnej nocy i Kolorowych snów do jutra! uciekam poczytać gazety w łóżko, może zasnę

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2014-10-20 o 22:45
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 23:04   #4606
mon9
Zakorzenienie

Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Ale się dzieje... cały dzień zajęło mi nadrabianie weekendu który spędziłam w górach. Dom pomalowany i wysprzątany Jak nas nie było krasnoludki gruntownie posprzątały mi dom i to najpiękniejszy prezent od męża jaki dostałam w tym stanie

Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty i zdrowie wszystkich maluszków Ja mam połówkowe w środę i też się stresuję bardzo...

Ostatnio udalo mi się w końcu kupić szare spodnie dresowe h&m mama i kolejnych kilka drobiazgów dla synka
A pokaz plis dresowe hm mama nie było u mni takich chyba

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
tez bardzo miło wspominam przygotowania weselne wszystko mnie tak podekscytowało wspaniałe chwile a przy przysiędze małżeńskiej mój tż zamiast ja Kamil... biorę Ciebie... (...) powiedział jąkając ze strachu : Ja, ja , ja Kamila ( ...) :P Bardzo go Kocham

Powiem tak, ponoć po 35 rż badanie jest na NFZ
( chyba, ze źle usłyszałam )
a tak to się płaci średnio 150 zł wzwyż

Super kolorek tez, limonkowy
Ja sypialnie pokolorowałam na kolor miętowy, taki pastel i też zamierzam kupić mebelki z Ikei ale całe białe no ale niestety mimo, dużej sypialni nie będę miała gdzie upchać komody-przewijaka a zawsze chiałam taki komplet mieć

Ja dostałam numer od mojej gin. U mnie szkoła darmowa

o matko! Oby dzidzia była na tyle silna i przetrwała to wszytsko !!! a rodzice maleństwa.... nawet nie jestem w stanie pomyśleć..... co czują nadzieja i wiara! czyni CUDA

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Na pewno łożeczko ma standardy bezpieczeństwa i zabezpieczenia, które solidnie będa trzymać bok łóżeczka. na pewno przy demontażu boku będzie potrzebny sprzęt majsterkowicza

------------------------------------
Mimo, ze spać mi się nie chce, życzę wszystkim Spokojnej nocy i Kolorowych snów do jutra! uciekam poczytać gazety w łóżko, może zasnę

Mylisz to badanie z testem pappa ktory jest refundowany m.in. Dla kobiet po 35r.ż.

Na NFZ wszystkie podstawowe badania i usg sa robione bezpłatnie, pierwsze usg zwane genetycznym bo mierzone parametry określają prawdopodobieństwo chorób genetycznych, drugie usg tzw połówkowe bo w połowie i ciazy i jakies ostatnie oczywiscie wiecej usg jest wg uznania lekarza i np dostępności usg w gabinecie
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 00:05   #4607
Magiusa
Zakorzenienie

Hej dziewczyny,
Tez mam malo czasu ostatnio i problem z nadrabianiem bo zycie jakos sie zwawo toczy wokol nas i ciagle cos...ale chxialam sie odniesc do dwoch rzeczy

Alunia mocno trzymam kciuki. Dobrze ze amniopunkcja juz za Toba i trzymam kciuki za pozytywne wyniki ktore Cie uspokoja

Dziewczyny wizytujace ( no dzis to naprawde obrodzilo ) gratuluje zdrowych i duzych juz dzieciaczkow

Coraz blizej porodu

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 06:34   #4608
smv
Zakorzenienie

Witam się z rana.
Wczoraj Poszlam pierwszy raz na basen od hoho czasu bo tak to tylko na otwarte akweny.. I powiem wam ze zamiast relaksu czułam się ble.
Nie dość że na basenie było mi zimno to co chwila siku mi się chciało i chodzilam do WC to jeszcze jak mi wczoraj na złość brzuch wywalilo to się wstydziłam swojej grubości bo normalnie jak słonica się czułam. Przeplynelam 5dlugosci basenu(z przerwami) brzuch mnie zaczął potem boleć i się zestresowalam bardziej. Na brodziku woda wydawała mi się za ciepła i Te się balam... Ogólnie kiszka ale Muse chodzić nie ma co

Jeśli ktoś ma dziś wizyty to trzymam kciuki!
Stary 2014-10-21, 06:41   #4609
anyolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
dziewczyny zobaczcie na co przypadkiem się natknęłam
http://www.popularnie.pl/wczesniak-ward/
normalnie szok
Cudowne, popłakałam się!

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz
Mam nadzieję, że wszysto będzie dobrze!!! Okrutne to jest, taki maluszek

Ewka5891- wiem, że mieszkasz w UK, powiedz proszę gdzie znalazłaś te legginsy? Ja mam 2 pary z h&m, ale po kilku praniach coraz bardziej prześwitują Ponoć asdowe są tez dobre jakościowo, ale ciągle nie ma mojego rozmiaru
Edit: Ok, widze juz, że na Ebayu zamówiłaś

Edytowane przez anyolek
Czas edycji: 2014-10-21 o 06:43
anyolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 06:44   #4610
smv
Zakorzenienie

O tych wcześniakach to na oglądałam się duzo na yt i ciągle płakałam aż w końcu przestałam bo śniło mi się po nocach ;/
Strasznie przykre;(

A historia tego 27tyg. Wczesniaka-okropnosc oby dzidzi wytrwalo!
Stary 2014-10-21, 06:53   #4611
niunia_ona
Zakorzenienie

Hej. Nie mogę spać juz od 6 brzydko chyba jeszcze wczorajszy dzień tak na mnie działa.

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Witam się z rana.
Wczoraj Poszlam pierwszy raz na basen od hoho czasu bo tak to tylko na otwarte akweny.. I powiem wam ze zamiast relaksu czułam się ble.
Nie dość że na basenie było mi zimno to co chwila siku mi się chciało i chodzilam do WC to jeszcze jak mi wczoraj na złość brzuch wywalilo to się wstydziłam swojej grubości bo normalnie jak słonica się czułam. Przeplynelam 5dlugosci basenu(z przerwami) brzuch mnie zaczął potem boleć i się zestresowalam bardziej. Na brodziku woda wydawała mi się za ciepła i Te się balam... Ogólnie kiszka ale Muse chodzić nie ma co

Jeśli ktoś ma dziś wizyty to trzymam kciuki!
Jesteś chuda chyba za bardzo się przejmujesz. Rozumiem jak byś w tylku udach przytyla ale brzuch to normalne przecież. Ciąża w końcu. Musisz inaczej na to patrzec bo tak to się psychicznie zadreczysz. A najważniejsze zdrowie maluszka. I nie ważne ile przytyjemy każda jest z nas inna. Ile masz na plusie kg od początku ciąży?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-21, 06:56   #4612
smv
Zakorzenienie

Ponoć 1kg ale serio w życiu tak nie wyglądałam dupsko mam takie wielkie nogi aaa z brzucha jestem dumna o! Nie chodzi o to że się zadreczam ale ludzie TAK na mnie patrzyli jakby UFO weszło heh
Stary 2014-10-21, 07:03   #4613
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Ponoć 1kg ale serio w życiu tak nie wyglądałam dupsko mam takie wielkie nogi aaa z brzucha jestem dumna o! Nie chodzi o to że się zadreczam ale ludzie TAK na mnie patrzyli jakby UFO weszło heh
No 1 kg to nic aż za mało raczej. Myślę że wmawiasz sobie. Ludzie też się na mnie patrzą bo widać ciążę to takim sposobem myślenia jak Ty mogłabym powiedzieć ze tez mam duży tylek ręce duże nogi i ze patrzą się na mnie jak na świnkę. To zły tok myślenia. To jest ciąża a nie jakieś widzi mi się ze w ciąży będę a nie będzie nic widać. A ciąża to piękny czas trzeba się nim cieszyć a figura nie jest najważniejsza. A że ludzie się patrzą zawsze tak było i będzie.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-21, 07:06   #4614
smv
Zakorzenienie

No tak ale czy to takie wielkie Halo żeby kobieta w ciąży szła na basen? Miałam wrażenie że wyglądam jak kosmita w tej wodzie heh ale dzięki za wyprostowanie mojego toku myślenia
1kg na wadze u mojej dr a w domu u mnie ponad 3kg więc nie wiem czyja waga oszukuje ahehe
Stary 2014-10-21, 07:12   #4615
niunia_ona
Zakorzenienie

Ja jeszcze choruje na niedoczynność tarczycy i przy tej chorobie w moim przypadku będzie tym bardziej ciężko mało przytyc a potem zrzucić. Wiem bo juz raz się odchudzalam ale żyję tym by mała miała wszystko by nic jej nie brakowało. Najważniejsze zdrowie.

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
No tak ale czy to takie wielkie Halo żeby kobieta w ciąży szła na basen? Miałam wrażenie że wyglądam jak kosmita w tej wodzie heh ale dzięki za wyprostowanie mojego toku myślenia
1kg na wadze u mojej dr a w domu u mnie ponad 3kg więc nie wiem czyja waga oszukuje ahehe
Olej ludzi patrz na siebie na to co mówi Twój tz to jest najważniejsze. Nie obcy ludzie. Na mnie się patrzą bo ładna jestem a teraz jak w ciąży to wg zainteresowanie duże i się nie przejmuje.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Twoja waga napewno oszukuje. Kup nowa lub wymień baterie. Może za często się ważysz. Najlepiej waz się tylko u lekarza.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-21, 07:25   #4616
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Ja jeszcze choruje na niedoczynność tarczycy i przy tej chorobie w moim przypadku będzie tym bardziej ciężko mało przytyc a potem zrzucić. Wiem bo juz raz się odchudzalam ale żyję tym by mała miała wszystko by nic jej nie brakowało. Najważniejsze zdrowie.

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Olej ludzi patrz na siebie na to co mówi Twój tz to jest najważniejsze. Nie obcy ludzie. Na mnie się patrzą bo ładna jestem a teraz jak w ciąży to wg zainteresowanie duże i się nie przejmuje.

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Twoja waga napewno oszukuje. Kup nowa lub wymień baterie. Może za często się ważysz. Najlepiej waz się tylko u lekarza.

Ja tez mam niedoczynnosc tarczycy biore euthyrox 125 mg. czuje ze kg mi bardziej przybywają juz mam ponad 5 kg i wydaje mi sie ze rozkładają sie wszędzie tylko nie na brzuchu

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Najważniejsze jednak zeby dzidzia była zdrowa i dobrze odżywiona!
Choc powiem Wam szczerze ze jak byłam teraz w szpitalu to 3/4 dziewczyn pożądanie przytyly w ciazy moze 1/3 miała tylko piłeczkę ...

Stary 2014-10-21, 07:25   #4617
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mam niedoczynnosc tarczycy biore euthyrox 125 mg. czuje ze kg mi bardziej przybywają juz mam ponad 5 kg i wydaje mi sie ze rozkładają sie wszędzie tylko nie na brzuchu

Ja mam dostane boczki. Uda większe bo w jeansy nie wchodzę nawet nie dopinajac guzika wiec smutno. Ja biorę teraz od dziś 75 bo mój wynik tarczycy ciągle rósł. Z 1.1 do 2.4.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-21, 07:25   #4618
smv
Zakorzenienie

Ja na Szczęście wagi nie mam tylko u rodziców a jestem u nich raz na tydzień a napisałam że u mnie w domu z przyzwyczajenia może faktycznie waga robi mnie w balona heh.
Stary 2014-10-21, 07:27   #4619
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na Szczęście wagi nie mam tylko u rodziców a jestem u nich raz na tydzień a napisałam że u mnie w domu z przyzwyczajenia może faktycznie waga robi mnie w balona heh.
A przecież najlepiej się waży rano. Gdybym robiła jak Ty to w dzień waga zawsze wyższa i różne wyniki są

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-21, 07:27   #4620
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Ja mam dostane boczki. Uda większe bo w jeansy nie wchodzę nawet nie dopinajac guzika wiec smutno. Ja biorę teraz od dziś 75 bo mój wynik tarczycy ciągle rósł. Z 1.1 do 2.4.

Moje TSH skacze strasznie na początku ciazy miałam 5.5 pózniej spadło na 0,3 a teraz jest ok 2 - mimo. Ze zaczynałam od 50 mg . Zobaczymy gdziesz za miesiąc przy kolejnym badaniu...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości