Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 1 3,23%
Glowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! 12 38,71%
Nasze maluchy biegają i skaczą, a mamy się ciągle za głowę łapią 0 0%
Jemy już wszystko, mamy pełno siły, spokojne chwile już się skończyły! 3 9,68%
Nasze dzieci nie są już małe, to już roczniaki są wspaniałe 0 0%
Wszystkie dzieci roczek mają , teraz drugi zaczynają. 3 9,68%
Za nami pierwsze urodzinki, wszyscy mamy uśmiechnięte minki. 1 3,23%
Każdy "roczniak" rośnie zdrowo, zachowuje się wzorowo. 0 0%
Już po pierwszych urodzinach. Drugi roczek się zaczyna. 3 9,68%
Wszystkie chodzą i gadają , nasze dzieci roczek mają. 2 6,45%
Uśmiechnięte , rozkrzyczane to roczniaki ukochane. 4 12,90%
Pierwszy roczek minął kolorowo, drugi zaczyna się przebojowo. 2 6,45%
Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-20, 19:13   #4021
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

witam wieczorkiem

mało piszecie więc można nadrobić

Motyl spoko, na pewno ktoś się znajdzie do pisania z Tobą

Ja: ) fajna ta mamusia nie ma co

w pracy ok, szybko minęło bo 7h, w środę jadę na szkolenie, ale jednodniowe więc luz

Mikołajek chyba tęsknił bo jak wróciłam to się tulił i mnie całował, że całą twarz miałam oślinioną

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 19:26   #4022
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Czyli nie było t a k źle jak myslalas?

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-10-20, 19:30   #4023
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Czyli nie było t a k źle jak myslalas?

nie ale w sumie to dopiero pierwszy dzień więc może zmienię zdanie

Stary 2014-10-20, 19:36   #4024
passion80
Zakorzenienie

Ale jutro idziesz juz bez stresu?

Stary 2014-10-20, 19:36   #4025
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
ja je chciałam kupić... ale w końcu kupiłam te
https://www.decathlon.pl/buty-dla-ma...d_8314650.html

bo u nas póki co to buty tylko do wózka (teraz ma wkładane i ciągle je gubi na spacerze) więc szkoda mi było 65zł ale kiedyś je napewno kupie bo mi się bardzo podobają i wydają wygodne

mam nadzieję że te rzepy dadzą radę z tym moim łobuzem bo wszystko zdejmuje i wyrzuca poza wózek
ja też mam właśnie te. Tylko całe biale. Śliczne i wygodne.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 19:40   #4026
papalinka83
Zakorzenienie

Hej
Wszystko mi zniknęło, co miałam pocytowane Więc z tego, co pamiętam:
Poli Ola ma też cienkie paznokcie u stóp i ciągle połamane, zresztą od rąk też ma połamane, ale ona jeszcze dużo raczkuje, więc myślałam, że to od tego. Jutro z nią chyba p[ójdę do lekarza na bilans, to zapytam. Może to jednak na wyrost diagnoza?
Ja straszna ta matka na placu zabaw, naprawdę szkoda dziewczynki
Kasia super, że nie było tak źle w pracy
Passion zdrówka dla Mai
Isabel oby zęby odpuściły na dłużej, żebyś trochę pospała w nocy

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 20:01   #4027
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie rękawiczki na zime dla bączków?z palcem czy bez palców?
Ja kupuje raczej bez palców.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-20, 20:15   #4028
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
To patrz na to (ale to stare jest akurat)

ło matko, wszędobylski ten twój Bartuś

Cytat:
jasne ze zrobię foto i dziękuję za miłe słowa

No ja wylalam do kibelka.tam jeszcze chyba nikogo nie bylo

Cytaty mi pourywalo:/

Boja u mnie jak i w rodzinie Tz nikt nie miał nigdy łuszczycy. .

Jak będę na dłużej na kompie to przyjze się Twojemu planowi

Jaika później napisze Ci priv odnośnie kapciuchow

Przed chwila o mało nie dostałam zawału. .

Wracam z pokoju a Lila sobie siedzi w krzesełku jak pani..
az musiałam nagrać bo Tz by nie uwierzył.
po tej akcji jestem juz pewna ze krzesełko idzie w odstawke.Lila i tak w nim nie je.

wow! jak sprytnie to robi, faktycznie krzesło w odstawkę bo jakby nóżka jej się wypsła to porządnie mogła by się potłuc , my mamy takie samo krzesło i mój kluch ledwie z niego zejdzie przy mojej pomocy ale o wchodzeniu nawet nie ma mowy no próbuje coś tam jak jest na najniższym poziomie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
wróciłam ze spaceru, Pola kima to moge napisac

niby nic takiego matka nie robila, ale az przykro bylo patrzec na dziewczynke. Dziewczynka ja wiem - 4-5 lat. Sliczna blondyneczka, pieknie ubrana, cala na firmowo. Jestem w parku takim ukrytym malo ludzi, pare siedzi na lawkach. Tuz przy wejsciu do parku maly plac zabaw. Pola na hustawce, ja do niej peplam i rozgladam sie dookola. Oprocz mnie na placu jakis chlopczyk z babcia i ta blondyneczka. Na ławce, gdzies 5 m od ogrodzenia placu zabaw siedzi młoda kobietka. Dzieci łażą po jakiejs konstrukcji zjezdzalnianej i sie bawia. Mala blondyneczka caly czas cos krzyczy mamo to mamo tamto, a mama (mloda dziewczyna, ladna, sietnie ubrana) pali fajke, slucha czegos z sluchawkami w uszach i patrzy w telefon - ani sie obejrzy na okrzyki 'mamo patrz jak potrafie skakac' etc. No zal dziecka. W koncu dziewczynka wlazi na karuzele, ale na taki jej wysoki punkt no az mi serce stanelo zaraz by zleciala i sie potukla - matka zobaczyla i jak ryknela na nią to az babcia (a nie byla taka stara ) podskoczyla. To dziewczynka zeszla i dalej probujac szukac jakiejkolwiek uwagi poleciala na ta sama konstrukcje co chlopczyk, grzebie w piasku, udaje ze robi lody i krzyczy 'lody lody dla ochlody, komu lody, sprzedam lody'. No i cisza. Matka dalej nic. Juz mialam krzyczec ze ja chce, jaki smak ma Ale matka miala taki wyraz twarzy ze jak serio bałam się że mi wpieprzy Babcia była odważniejsza i zagdnela ze chce lody - ta jej robila przerozne, opowiadala jakie smaki, taka podeskcytowana, a chlopczk (trocge starszy i bardziej kumaty) udawal ze jest jej sprzedawca i zanosil do babci. Super sie bawila, wreszcie jakies zainteresowanie, a matka tylko raz rzucila złowrogie spojrzenie babci i palila kolejna fajke.. No straszne.. Pozniej pojawila sie akjca 'chodz idziemy do cioci' i prostest dziewczynki, ale to juz nawet szkoda gadac. Żal mi dziecka. Urocza była, zero zainteresowania, tylko taki chłód od matki był że szok. Nie wiem, moze miala zly dzien albo co, ale nie ogarniam, jak mozna byc tak ozieblym dla wlasnego kilkuletniego boguducha winnego dziecka..
bidulka, a tej matce to się dziwie jak można być takim zimnym wobec swojego dziecka, mała wyraźnie chce zainteresowania jej osobą

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
biedna dziewczynka

Przeczytałam jedną z wiadomości i jestem w szoku. W Norwegii takie rebusy zadają pierwszoklasistom na zadanie domowe

Nena szykuj się na takie obrazki
tu artykuł:
http://www.tvn24.pl/nasiusiac-slonio...,479696,s.html
boshe albo ja jestem tępa albo co, ale nie kumam o co kaman na tym rysunku
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hej,
zębole dają nam popalić na całego. Ledwo żyję, a Szymuś biedny aż rączki ogryza
oj bidulek, oby szybko wyszły, wiem co tam przeżywacie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Słyszałyście że w czwartek ma być 4st i śnieg kurtka pilnie poszukiwana!
oglądałam rozmowy w toku, było o tym jak oduczyć dziecko spania z rodzicami i kp, kazali przetrzymać płaczące dziecko, bo to normalne że płacze i że krzywda mu sie nie dzieje. ja szukam innej metody a ja już nie wiem co robic z tym zasypianiem przy piersi myslałam żeby z położną pogadać, bo już nie wiem gdzie szukać porady jak to zrobić żeby leoś zasypiał jakkolwiek inaczej jak myślicie kto by mógł mi dać jakieś wskazówki? dałam sobie czas do roczku żeby jakoś luźno do tego podejść...

superowe wieści
nieeeeeeeeeeeeeeee!!! tylko nie śnieg, jeszcze nie, nie lubię zimnej zimy
też oglądałam rozmowy w toku, ja kładłam małego do łożeczka i wisiałam tak przy nim aż zasną , róznie było raz marudził, raz leżał ale jakoś poszło
przykro mi ale nie mam pomysłu kto mógłby doradzić jak sobie poradzić z samodzielnym zasypianiem

Cytat:
u nas bez palców

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
witam wieczorkiem

mało piszecie więc można nadrobić

Motyl spoko, na pewno ktoś się znajdzie do pisania z Tobą

Ja: ) fajna ta mamusia nie ma co

w pracy ok, szybko minęło bo 7h, w środę jadę na szkolenie, ale jednodniowe więc luz

Mikołajek chyba tęsknił bo jak wróciłam to się tulił i mnie całował, że całą twarz miałam oślinioną
no kaśka pierwsze koty za płoty teraz to już może być tylko lepiej
a Miki cudny, stęsknił się za tobą

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Hej
Isabel oby zęby odpuściły na dłużej, żebyś trochę pospała w nocy
nawet nie wiesz ja bardzo chcę zeby twoje słowa się spełniły, bo po ostatnich tygodniach to mam zwyczajnie dość , od dzisiaj w właściwie troszkę już od wczoraj wracamy do normy z jedzeniem, spaniem, dziennymi drzemkami , wiadomo że ząbki wyjść muszą to nieuniknione, oby tylko znowu nie kilka na raz

Edytowane przez Isabell12
Czas edycji: 2014-10-20 o 20:10
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 20:32   #4029
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Wspolczuje, duzo sil zycze i niech zabki szybko sie przebijaja.

Bylismy dzis na rehabilitacji i teraz tylko do kontroli za 1,5 miesiaca Neurolog w piatek stwierdzil ze Julcio ruszyl z kopyta i u niego pokazywac juz sie w ogole nie musimy. Jeszcze czasem podwija pod spod paluszki w stopkach podczas wstawania ale tasmowanie ma pomoc
Super wiesci

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie ale w sumie to dopiero pierwszy dzień więc może zmienię zdanie
oj tam, bedzie dobrze i jutro skoro dzis bylo gitara

my po wizycie u lekarza. dostalismy antybiotyk, powiedziala ze badania moczu fatalne ale w sumie to nie wiecej bo nie da sie tak powiedziec skad takie wyniki poza tym ze infekcja. kazala zrobic posiew, ale ja juz rano i tak zrobilam, no i dala skierowanie na usg brzucha zeby upewnic sie czy zaraza nie bierze sie z wewnatrz (cos nie tak z ukladem, oby nie). w poniedzialek idziemy na usg, wiec juz prosze o kciuki.
poza tym osluchowo czysto, wszystko gra i buczy.
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 20:40   #4030
Isabell12
Zadomowienie

aha zapomniałam się pochwalić, znalazłam niańkę

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Super wiesci

my po wizycie u lekarza. dostalismy antybiotyk, powiedziala ze badania moczu fatalne ale w sumie to nie wiecej bo nie da sie tak powiedziec skad takie wyniki poza tym ze infekcja. kazala zrobic posiew, ale ja juz rano i tak zrobilam, no i dala skierowanie na usg brzucha zeby upewnic sie czy zaraza nie bierze sie z wewnatrz (cos nie tak z ukladem, oby nie). w poniedzialek idziemy na usg, wiec juz prosze o kciuki.
będzie dobrze

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

mam pytanie do mam które podają dzieciom kaszki mleczno-ryżowe, mleczno-zbożowe ogólnie zawierające mleko
czy jeśli robicie taka kaszkę to dodajecie do niej jeszcze mm?
Stary 2014-10-20, 20:40   #4031
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Isabell gratuluję niani i dzięki za porady o spaniu

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 20:41   #4032
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Dziękuje Snow.4 listopada mam wizyte u kolejnego dermatologa,zobaczymy co on powie..Szczerze to narazie nie dopuszczam do siebie mysli ze to moze byc faktycznie ta choroba..

motylku na Twoją prosbe wrzucam zdjęcie lilutkowych pazurkow .Acha i zeby nie było ze jej tak krótko obcinam.Niestety tak mocno się połamał i trzeba go było wyrównac zeby nie haczył.

Dermatolog dała maśc która ma natłuscic płytke bo ta jest w opłakanym stanie.Mówiła ze to baaardzo długie leczenie..nawet kilkuletnie.No ale jesli to ma pomoc..
cholernie ciekawi mnie opinia drugiego dermo.

Lula niestety nie udało mi się zrobic foty tych skietek na Lilce.Za ruchliwe te moje dziecię.
Poli, Miłosz ma podobne paznokcie, tzn. tylko te na dużych palcach u stóp ma takie jakby popękane w poprzek. Reszta bez skazy. Nawet bardziej niż Lilka. Nigdy nie zastanawiałam się nawet tym, że to może coś złego oznaczać.
Kurcze, może i my się wybierzemy do dermatologa. Zwłaszcza, że on też od urodzenia ma mały łysy placek nad skronią a w koło niego normalnie rosną włosy. Wcześniej myślałam, że mu zarośnie, ale minął już ponad rok i nie zanosi się na to.

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2014-10-20 o 20:49
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 20:41   #4033
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

będzie dobrze

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

mam pytanie do mam które podają dzieciom kaszki mleczno-ryżowe, mleczno-zbożowe ogólnie zawierające mleko
ja nie dodaje

dzieki za kciuki prosze trzymac do poniedzialku!
Stary 2014-10-20, 20:43   #4034
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Gdzie kupiłaś? Gdzieś stacjonarnie czy przez neta? też mi się podobają

ja jednej kupiłam w hm, a inne na takim stoisku z rajstopami itp

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
No stress
Ja się nigdzie nie wybieram
no, oby długo

Cytat:
Jestem na placu zabaw w parku. Jaka paskudna matka tu jest koszmar zal dziewczynki

Sent from my iPhone using Tapatalk
strasznie przykre
ja to ostatnio uznałam,że moja bratowa też jest taką mało czułą mamą...

Cytat:

Bylismy dzis na rehabilitacji i teraz tylko do kontroli za 1,5 miesiaca Neurolog w piatek stwierdzil ze Julcio ruszyl z kopyta i u niego pokazywac juz sie w ogole nie musimy. Jeszcze czasem podwija pod spod paluszki w stopkach podczas wstawania ale tasmowanie ma pomoc
super!

Cytat:
Dziękuje Snow.4 listopada mam wizyte u kolejnego dermatologa,zobaczymy co on powie..Szczerze to narazie nie dopuszczam do siebie mysli ze to moze byc faktycznie ta choroba..

motylku na Twoją prosbe wrzucam zdjęcie lilutkowych pazurkow .Acha i zeby nie było ze jej tak krótko obcinam.Niestety tak mocno się połamał i trzeba go było wyrównac zeby nie haczył.

Dermatolog dała maśc która ma natłuscic płytke bo ta jest w opłakanym stanie.Mówiła ze to baaardzo długie leczenie..nawet kilkuletnie.No ale jesli to ma pomoc..
cholernie ciekawi mnie opinia drugiego dermo.

Lula niestety nie udało mi się zrobic foty tych skietek na Lilce.Za ruchliwe te moje dziecię.
o, dziękuję! Tusia ma po prostu taki poprzeczny pasek przez duże paznokcie, nie wiem dlaczego,ale wygląda to inaczej.widzę,że Miłek Inwersji też tak ma

Cytat:
ja wczoraj dołapałam "dwupalczaste" takie kożuszkowe dla Tusi, w Wiśle.Mega cieplutkie. bo do tej pory ciągle chodziłąm po sklepie i nic nie znalazłam.a o ompletach to już w ogóle mogę pomarzyć...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2014-10-20 o 20:48
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 21:03   #4035
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Super wiesci

Trzymamy kciuki

Apropo kapci akurat dzis rozmawialam na ten temat z rehabilitantka bo tez zastanawialam sie nad tymi z decathlonu i ona ogolnie jest na nie. Mowila zeby ubrac zima dodakowe skarpetki z abs (zadnych butow po domu) i jak najwiecej dac dziecku na boso biegac
Stary 2014-10-20, 21:06   #4036
Isabell12
Zadomowienie

pszczouła - dla malucha, i super ze neurologa macie już z głowy

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Trzymamy kciuki

Apropo kapci akurat dzis rozmawialam na ten temat z rehabilitantka bo tez zastanawialam sie nad tymi z decathlonu i ona ogolnie jest na nie. Mowila zeby ubrac zima dodakowe skarpetki z abs (zadnych butow po domu) i jak najwiecej dac dziecku na boso biegac
nasz ortopeda też tak mówi
Stary 2014-10-20, 21:07   #4037
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Poli, Miłosz ma podobne paznokcie, tzn. tylko te na dużych palcach u stóp ma takie jakby popękane w poprzek. Reszta bez skazy. Nawet bardziej niż Lilka. Nigdy nie zastanawiałam się nawet tym, że to może coś złego oznaczać.
Kurcze, może i my się wybierzemy do dermatologa. Zwłaszcza, że on też od urodzenia ma mały łysy placek nad skronią a w koło niego normalnie rosną włosy. Wcześniej myślałam, że mu zarośnie, ale minął już ponad rok i nie zanosi się na to.
To Adam ma podobne te duze paznokcie. Może to jakoś zwiazane z alergia...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-10-20, 21:12   #4038
Isabell12
Zadomowienie

czy wasze dzieci chodzą na palcach, ?
klusek chodzi i nie wiem co mam z tym zrobić, poradźcie coś
czy wybrać się z tym gdzieś do lekarza

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
kurcze wiecie co mój starszak ma takie paznokietki jak Lilka, jessu ja też nigdy nie myślałam ze to coś złego, to moze i my powinniśmy do dermatologa z tym
Stary 2014-10-20, 21:30   #4039
Zakorzenienie

Cytat:
czy wasze dzieci chodzą na palcach, ?
klusek chodzi i nie wiem co mam z tym zrobić, poradźcie coś
czy wybrać się z tym gdzieś do lekarza

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

kurcze wiecie co mój starszak ma takie paznokietki jak Lilka, jessu ja też nigdy nie myślałam ze to coś złego, to moze i my powinniśmy do dermatologa z tym
Ej moja tez ma takiego jednego

Moj bratanek tak chodzil na poczatku i powiedzili mu ze na poczatku to normalne i powinno zaniknac po jakims czasie. Pola jeszcze nie chodzi wiec sie nie wypowiadam
Stary 2014-10-20, 21:39   #4040
87czarna
Zakorzenienie

Heeeeeej dziewuchy

Planowałam się nie powtarzać,ale.. CZASU MI BRAK
U nas wszystko po staremu (dziewczyny trochę przeziębione,ale prócz tegowszystko gra i buczy). Podczytuję Was troszeczkę,ale ciężko mi się wbić tak' na szybko' :/

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 22:08   #4041
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
dla szefa za kombinacje
domyślam się, że ciężko

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----

dołączam do życzeń, zdrówka!

możesz spokojnie
jeśłi masz zwykłą, to możesz zmieszać i zobaczysz. Ja ostatnio dałam zwykłej mniej niż 1/4

mam w pracy internet

szybko będziecie mieć z głowy

najprawdopodobniej jutro do domu
Oj to świetnie. Trzymam kciuki

Cytat:
jasne ze zrobię foto i dziękuję za miłe słowa

No ja wylalam do kibelka.tam jeszcze chyba nikogo nie bylo

Cytaty mi pourywalo:/

Boja u mnie jak i w rodzinie Tz nikt nie miał nigdy łuszczycy. .

Jak będę na dłużej na kompie to przyjze się Twojemu planowi

Jaika później napisze Ci priv odnośnie kapciuchow

Przed chwila o mało nie dostałam zawału. .

Wracam z pokoju a Lila sobie siedzi w krzesełku jak pani..
az musiałam nagrać bo Tz by nie uwierzył.
po tej akcji jestem juz pewna ze krzesełko idzie w odstawke.Lila i tak w nim nie je.
Ale mała spryciula
Cytat:
Jestem na placu zabaw w parku. Jaka paskudna matka tu jest koszmar zal dziewczynki

Sent from my iPhone using Tapatalk
Doczytałam dalej o co kaman i wielkie współczucie dla dziewczynki. W ogóle wkurza mnie jak jestem na placu zabaw widzę dzieci latające samopas a matki w telefonach
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hej,
zębole dają nam popalić na całego. Ledwo żyję, a Szymuś biedny aż rączki ogryza
Oj kochana dużo siły dla ciebie. Oby ząbki szybko poszły

Dobry wieczór. Ja po pracy i nadrabiam dalej
Ja bardzo się cieszę że w końcu przestało boleć
Kaśka fajnie że w pracy spoko. Oby tak dalej.
Rusałko zdrówka dla Jasia

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:

Super
Cytat:
Prawdopodobnie bez palców

Cytat:
Super wiesci

Kciuki będą i to mocne
Cytat:

będzie dobrze

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 22:15   #4042
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
ja też mam właśnie te. Tylko całe biale. Śliczne i wygodne.
o to super

Motylek Igor też ma takie paznokcie u dużych palców stóp jak piszesz takie poprzeczne pękniecie... kiedyś nawet się zastanawiałam czy to normalne :P ale potem jakoś przestałam zwracać uwagę

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-20, 22:23   #4043
Larysa88
Zakorzenienie

Hej czarna jak tam sytuacja z laptopem? Udało się uratować?

Kurcze muszę z kompa wejść zobaczyć to zdjęcie paznokci bo Ola tez ma duże takie dziwne, a zaczęło się to wtedy gdy dużo leżała na brzuszku i uderzala stopami a raczej palcami w podłogę i to mocno, tak sobie machala i uderzala i wtedy się nadlamal jeden
Ale nie myślałam że coś to może oznaczać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-20, 22:53   #4044
danielka88
Raczkowanie

w i t a m się po długiej nieobecności( z braku czasu)
nie wiem ile musiałabym nadrobić czytania , bo podczytuję tylko a nie wiem czy gdzieś pisałyście o bucikach na tę porę na dwór??
jeśli tak to chętnie nadrobię zaległości w czytaniu , tylko niech Ktoś mi da znać czy to gdzieś już było. A jeśli nie to napiszcie jakie butki na tę porę mają wasze bobaski
moja na razie w trampeczkach chodzi ale trochę za cienkie są bo nóżki zimne, mamy rozmiar 20 i nie wiem jakiej firmy teraz kupić żeby się ładnie zginały były ciepłe, zdrowe no i ładne
danielka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 06:36   #4045
kaska87
Zakorzenienie

hej ho

no zobaczymy jak długo popracuję, bo wiadomo- rotacja

Stary 2014-10-21, 06:52   #4046
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 06:53   #4047
ja-ika
Zakorzenienie

Dziś Pierwsze Urodziny świętuje:

Polusia

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantki

Sto Lat Kochana Śmieszko
Stary 2014-10-21, 06:54   #4048
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:

Nie, bo w składzie jest już mleko.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 06:54   #4049
mariiasia
Zadomowienie

hej,
witam się po kolejnej nocy z akcją katar i zęby

szukam w necie jakiejś fajnej kurtki i nic mi się nie podoba

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 07:07   #4050
gorgulek
Zakorzenienie

Daniela, dziewczyny co jakiś czas pisza o butkach. Poszukaj w tym wątku, powinno być. Teraz pisały chyba o kapciuchach, nie wglebialam się

Kaśka, jak nowa załoga? Nie składałas na 7/8 etatu?

Malz pojechał z dziećmi do żłobka/przedszkola. Ja pije kawę, robię zarelko do pracy i cos tam w chacie ogarniam.

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Dziewczyny, zdrowia dla małych Chorowitkow
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości