Listopad- Grudzień 2014- część VI :-) - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-21, 08:33   #2491
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)

Dziewczyny zdrowka

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 08:49   #2492
mgds
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aleaa_ Pokaż wiadomość
Wojtek nie je z cyca, tylko musze odciagac. Je na zadanie, ale to jest co 2,5-3,5h i zjada ok 40ml. Wg poloznej taki spadek w trzy dni to jest za duzo i trzeba go dokarmiac. Siedziala nade mna jak probowalam odciagac i tylko powtarzala, ze nic nie leci i nie dziwne, ze spada. Czesto go musze budzic na karmienie, bo spi twardo i dopoki sie nie rozbudzi to nie zje, tylko pluje. Na prawde myslalam, ze po tej wizycie jakos pozytywniej bede nastawiona mimo wszystko, a teraz ze mnie emocje uchodza i siedze i placze.
Zgadzam się z dziewczynami w 100%, karmienie piersią czy mleko modyfikowane, to "tylko" żywienie, nie definiuje Cie jako złą czy dobrą matkę, jesteś najlepszą mamusią, jaka możesz być, tylko musisz w to uwierzyć

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
jaki macie zapas pieluch? bo ja mam tylko dwie paczki jedne 1 Belli 42 (to chyba do szpitala wezme) i jedne 1 Pampersy 78 sztuk....to chyba mało??zaraz trzeba bedzie lecieć do sklepu sama nie wiem czy kupowac więcej...??
Mam tylko jedną paczkę białych Pampersów (78szt.) i kusi mnie jeszcze domek z Biedronki, bo wychodzi bardzo tanio, ale myślę, że na spokojnie zdążymy jeszcze kupić jakiś zapas

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
Hej

Witam się w 38tc a tym samym w ciąży DONOSZONEJ

Jestem od wczoraj cala w nerwach bo dzisiaj jade do gin do szpitala i nie wiem czy juz zostane.... mam tylko nadzieję ze mnie nie polozy na obserwacje

Nie umiem zebrać mysli zeby tutaj cos więcej napisac...

dla rozpoczynajacych nowe tygodnie
Brawo!
W ciąży donoszonej witam się i ja.

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość

U mnie noc generalnie przespana z podbudkami i mocno bolacymi zebrami, a od rana strasznie mocno kluje mnie tam na dole :-/ i ciagle wc...
Może to maleństwo się jakoś prostuje lub wygina, że nóżkami naciska na żebra, a główką na pipkę?

mgds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 08:52   #2493
Indra83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
oszz kurde to ja mam najmniej papmków bo tylko 46szt 1 i na tym koniec!
Tylko, że nigdzie nie trafiłam na fajne promocje jak byłam gdziekolwiek

wywołujemy zbiorowo poród albo chociaż otwieranie szyjek?
mój brzuch zamiast robić się coraz twardszy to dzis ma całkowity luz i mam wrażenie, że przez całą ciąże nie miałam tak wyluzowanej macicy jak dziś..
to ja pipa prasowałam przeszło godzinę żeby mieć jakiś objaw czysto porodowy to mi stopy od tego spuchły i na tym koniec

my sweet
ja się tam nie boję i każdy zamiast mi mówić, że to dobre podejście to mi mówi taa bo nie wiesz co Cię czeka..to już nie wiadomo czy lepiej się bać czy nie bać.

poważnie nie macie tor spakowanych?? ja sobie nie wyobrażam pakować w pośpiechu jak by się mi np wody waliły po nogach.
Mam torbę częściowo spakowaną, jak mi coś wpadnie w ręce, to do dorzucam, ale wychodzę z założenia, ze TŻ najwyzej dowiezie, nie mieszkamy na bezludnej wyspie, a najważniejsze osoby: ja i Lilka będziemy tam gdzie trzeba.

Ja mam małe pampki 1 - 28szt. i jedno opakowanie dwójek 96szt, promocje są co chwilę.

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
eclariss jak słyszę takie teksty 'bo nie wiesz co cię czeka' to jestem jeszcze bardziej osrana, że tak powiem :P
Teraz jak już poród za pasem, to tak jakby po ptakach. Nie wymigasz się Będzie dobrze, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
Hej

Ja mam najmniej pampkow ja! nie mam ani jednej paczki

Torba nie spakowana

Ciuszki nie gotowe

Koszule karmiace stare, rozki, ochraniacze, szlafrok jeszcze w piwnicy...

Takze tak...

I w czwartek mam wizyte duzo nas na czwartek

Bylam z Jaskiem na kontroli i poslala nas do laryngologa. Laryngolog pow ze jest ok do kontroli za msc.
Takze w czwartek powrot do przedszkola! Ciekawe..... 2,5 tyg nieobecności. ..
To się nazywa luz
Ale chociaż wypierz te rzeczy z piwnicy, żeby były w domu.
Powodzenia w przedszkolu

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Uporałam sie dziś do końca z kocykami i na tym koniec !
Od jutra wsiadam na żelazko i jazzzzzzda !!
Ja też nadal nie mam torby spakowanej do końca tygodnia przyjdzie Gemini to w weekend zapakuję.
No właśnie... myslicie, ze w ciągu tygodnia od opłacenia zamówienia w Gemini powinna dojść przesyłka, czy dłużej ????

Sweeet śliczna literka
Ja też się boje porodu. Mam baaaaaaaardzo niski próg bólu i nie wiem jak ja to zniese Bez kitu z dnia na dzień mam co raz pełniejsze majty !!!

Dziewczyny ale macie duzie dzieciaczki !!!! Ciekawe ile mój dziubas teraz waży. 3 tygodnie temu na USG było 1400g... toż to okruszek przy Waszych

Alea dziewczyny dobrze prawią... dać im... woodki
Przede wszystkim nie możesz sie tak stresować bo to podstawa abyś tego pokarmu nie miała. Zablokujesz się i
Nie możesz mysleć że jesteś złą matką !! Na Litość Boską jesteś najlepszą matką jaka tyko Wojtus mógł sobie wymarzyć ! Daj Wam więcej czasu a zobaczysz że będziesz się z tego jeszcze śmiać i radzić innym matką !!!
Trzymam za Was kciuki kochana

Futbolowa ja też marzę juz o aktywności fizycznej. Jutro z rana na rozkręcenie uderzam na basen a potem dopiero żelazko

Esti roz****asz mnie swoimi tekstami

Frau, Kasiu jak ja Wam zazdraszczam że znacie juz ostateczne terminy GODZINY W !!!! Superancko

Kostka ja mam 1 op. Dad 1 (28szt), 2 op. Pampków 1 zielonych (43szt), 2 op. Pampków 2 zielonych (108szt) + 1op. białych (78szt), 1 op. Pampków 3 białych (80szt) i 1 megapakę Dad 3.
Ile????? Czy ja przeoczyłam coś czy bliźniaków się spodziewasz?

Ja na zamówienie z Gemini czekałam rózno 7 dni.

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Byłam w smyku i kupilam corci sukienkę a jako prezent od siostrzyczki naszyjnik z pierścionkiem-wisiorek to mis cały w cyrkoniach ,do tego za pol ceny będzie wiarygodne ze z brzuszka
My obiecaliśmy synkowi rybkę w prezencie, tylko on wie, ze my mu kupimy, bo przecież dzidziuś w brzuszku nie ma żadnych pieniedzy.

Szybkawolna, opis hardcorowy, ale wszystko dobrze się skończyło, dlatego właśnie nie przekonują mnie porody domowe, bo jak jest dobrze, to jest dobrze, ale jak coś się dzieje, to jednak błyskawiczna pomoc medyczna jest nieoceniona.

Anetka, mi też gin kazała już zapisywać ruchy i jak mi cokolwiek nie będzie się podobało, to mam się nie wahać i jechać do szpitala

Ja sobie leżę w piżamie, zawsze mam coś z rana do zrobienia albo odprowadzam małego do przedszkola i jestem "zrobiona" przed 8, a dziś luz i sobie poleżę (brudna łazienka na mnie warczy woła do sprzątania, ale potem).

Mnie też zaczepiają sąsiedzi, ekspedientki w sklepie i pytają, czy długo jeszcze, bo ja już tak długo w tej ciąży chodzę i jak Stasiu reaguje, ale staram się nie wdawać w dyskusje, tylko zdawkowo odpowiadam.
Jak mi źle, to mogę napisać wam, ale ludziom na ulicy nie mam zamiaru się ani żalić ani chwalić.
Stary 2014-10-21, 08:58   #2494
Aleaa_
Wtajemniczenie

Dzieki dziewczyny za posty, wczoraj mialam totalny kryzys i musialam gdzies to wylac, dzis juz jest zdecydowanie lepiej

Widze, ze niektore terminy maja i juz troche spokojniejsze
Gratulacje nowych tygodni!

Ja ide spac dopoki mam godzinke wolna

Aleaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 09:02   #2495
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Hej,
Przesyłam uściski dla chorowitków.

Gratuluję tym w 38 tc. Fajnie, że ciaze juz donoszone i można być spokojną.

U mnie kiepska noc. Krecilam się z boku na bok nie mogąc spać. Za to jak juz zasnelam to obudzilam się dopiero teraz zamiast wziąć leki koło 7.30.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 09:02   #2496
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

U nas ładna pogoda się zapowiada wiec wlaczylam nasza pościel i córki,no i wypadaloby odkurzyc.....
Póki co mam lenia

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 09:20   #2497
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość
dziewczyny...wczoraj wieczorem mnie przewiało i zmokłam...
teraz kaszleć zaczęłam, zaczyna mi się katar pojawiać..
mam dreszcze ..jest mi zimno i gorąco..

na razie herbatka z miodem i cytrynką... idę zrobić syropek z cebulki
Dobrze, że od razu zaczęłaś działać. Ja wczoraj czułam się bardzo niewyraźnie - uderzyłam syropem z cebuli, herbatą z cytryną, herbatą z cytryną, imbirem i miodem, mlekiem z czosnkiem i dzisiaj jest już dużo lepiej.

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
No w czw bedzie dzien wizyt a mezowi zmienili wczoraj godziny pracy i nie pojedzie ze mna...auto wezmie, a ma byc zimno, bo 7 stopni chyba...i nie dosc ze musze jechac busem to jeszcze chora...na takse wydam majatek
Kurczę, bardzo niedobrze A nie ma szans, żeby zostawił Tobie samochód?
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 09:23   #2498
Monian
Zakorzenienie

U mnie dziś pogorszenie pogody, zimno, buro i niefajnie. Właśnie zabieram się za smażenie naleśników na śniadanie (masła brak do kanapek a nie chce mi się lecieć do sklepu).
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 09:24   #2499
eclariss
Rozeznanie

witam

gratulacje donoszonych ciąż

martha może to już dziś będziesz królową porodówki

indra no tak promocje są tylko ja do najbliższego rossa/tesco mam 40km i tak po same papki jechać to nie bardzo a że miałam nakaz leżenia to mało kiedy przez ciąże jeździłam gdziekolwiek i stad moje zaległości.
no i torba też spakowana bo do szpitala mam prawie 60km w jedną stronę to wolę żeby tż był przy mnie niż kursował za czymś tam i spowrotem.
Stary 2014-10-21, 09:31   #2500
Indra83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
witam

gratulacje donoszonych ciąż

martha może to już dziś będziesz królową porodówki

indra no tak promocje są tylko ja do najbliższego rossa/tesco mam 40km i tak po same papki jechać to nie bardzo a że miałam nakaz leżenia to mało kiedy przez ciąże jeździłam gdziekolwiek i stad moje zaległości.
no i torba też spakowana bo do szpitala mam prawie 60km w jedną stronę to wolę żeby tż był przy mnie niż kursował za czymś tam i spowrotem.
Ja to luz, może nie tak jak Ela, ale wszystko mam w domu, w mieście mieszkam, więc torbą się nie przejmuję tak bardzo.
Pieluch nie chcę kupować za dużo, bo mogą nie pasować skórze dziecka, albo wyrośnie szybko i co ja zrobię z nadmiarem. Nie chce mi się i nie będę miała czasu na aukcjach wystawiać. Dla syna nie miałam jedynek wcale, dwójek niewiele zużył, jeszcze goście przynieśli.
A zakupy do domu twój TZ i tak będzie musiał zrobic, to pieluchy kupi przecież.
Stary 2014-10-21, 09:34   #2501
szybkawolna
Rozeznanie

witam sie po ciezkiej nocy ...
rodzilam chyba z 5 razy :p
cholerne sny :P tak sie zmeczylam sennymi porodami ...
za kazdym razem budzilam sie z "bolu" ale chyba pecherza ;p

i bylam siku taka zaspana i "zmeczona" porodem i bylo taki smieszne "plum" i ni ch*ja nie wiem co to bylo wydaje mi sie ze moglo to bc znowu troche czopu, chyba ze nie kontroluje juz swojg ciala i zesralam jakims roliczym bobkiem i go od razy wsysylo do rur

czasami sama siebie nie ogarniam :P
Stary 2014-10-21, 09:36   #2502
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
U mnie dziś pogorszenie pogody, zimno, buro i niefajnie. Właśnie zabieram się za smażenie naleśników na śniadanie (masła brak do kanapek a nie chce mi się lecieć do sklepu).
U mnie też popsuła się pogoda. Wczoraj było ciepło i słonecznie choć wiało trochę a dziś szaro, zimno i pada Prognozy pokazują na weekend 3 stopnie w ciągu dnia. Do ta pogoda. A ja nie mam żadnej kurtki ani nawet bluzy w której mogłabym się zapiąć. Będę chyba siedzieć w domu do porodu.

Stary 2014-10-21, 09:40   #2503
Indra83
Wtajemniczenie

Szybkawolna, uważaj, zebyś się w łóżko nie zesikała albo gorzej

W taką pogodę najgorsze jest to, że gastro faza mi się włącza i chcę żreć!!!
Stary 2014-10-21, 09:42   #2504
justynaw1982
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość

i bylam siku taka zaspana i "zmeczona" porodem i bylo taki smieszne "plum" i ni ch*ja nie wiem co to bylo wydaje mi sie ze moglo to bc znowu troche czopu, chyba ze nie kontroluje juz swojg ciala i zesralam jakims roliczym bobkiem i go od razy wsysylo do rur

no uważaj bo na takiej nieświadomce cholera wie co i gdzie ci POLECI hihih

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Szybkawolna, uważaj, zebyś się w łóżko nie zesikała albo gorzej

Przybijam piątkę...ja właśnie jem ciasteczka korzenne..."coraz blizej święta" w lidlu już od dawna Boże Narodzenie już widać

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 09:46   #2505
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:

Im bliżej porodu tym macie lepsze teksty

Wstałam, ta kropelka krwi to było raczej obtarcie bo ostatnio się za intensywnie goliłam Ale nie lubię tego i zawsze się stresuję. Zasnęłam i już lepiej spałam, mam tylko problem z tym bebolem napiety jest jak nie wiem co i już nie odróżniam, kiedy mam jakiś skurcz, a kiedy dziecko mi się wypycha

Zbieram się do diabetologa, to chyba nasze ostatnie spotkanie
Stary 2014-10-21, 09:47   #2506
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Z tym pakowaniem torby to mnie zmobilizował pobyt w szpitalu. Jak na szybko mówiłam tż co ma mi przywieźć do szpitala to nie pamiętałam o wielu rzeczach. A biorąc pod uwagę, że na porodówkę muszę zabrać o wiele więcej to marne szanse, że spakowalibyśmy wszystko jadąc do porodu i potem by się okazało pewnie, że nie mam koszuli albo klapki zostały w domu.

Stary 2014-10-21, 10:01   #2507
Rosalie01
Raczkowanie

Dzien dobry

Gratuluje nowych tygodni

Zycze zdrowka tym, ktore sie pochorowaly

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

a ja dzisiaj zaczelam 40tc
od paru dni mam bole w krzyzu i od czasu do czasu w podbrzuszu (z tego co slyszalam to takie bole moga sie pojawic nawet pare tygodni pezd porodem), ale nadal licze, ze mala nie postanowi wyjsc przynajmniej do jutra do polnocy
Stary 2014-10-21, 10:03   #2508
anuszka21
Zakorzenienie

Ja to kurde nawet jeszcze w 9msc nie jestem ;/ dopiero jutro skoncze 35tc ;/ a wizyta 30go

Jade zaraz do kumpeli- tez w ciąży wiec razem ponarzekamy... ale ona ma gorzej bo dopiero 27tc ;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 10:09   #2509
mgds
Raczkowanie

Cytat:

Hahaha jesteś niemożliwa
Mi się śnił okres i to taki obfity, że łohooo jak nigdy

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Gratuluje nowych tygodni

od paru dni mam bole w krzyzu i od czasu do czasu w podbrzuszu (z tego co slyszalam to takie bole moga sie pojawic nawet pare tygodni pezd porodem), ale nadal licze, ze mala nie postanowi wyjsc przynajmniej do jutra do polnocy
Brawo, za 40 tydzień no i oby mała się posłuchała i poczekała jeszcze troszkę, choć już prawie nastał jej czas

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Ja to kurde nawet jeszcze w 9msc nie jestem ;/ dopiero jutro skoncze 35tc ;/ a wizyta 30go

Jade zaraz do kumpeli- tez w ciąży wiec razem ponarzekamy... ale ona ma gorzej bo dopiero 27tc ;p
Tylko się wzajemnie nie dołujcie!

mgds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 10:11   #2510
Frau Gizela
Rozeznanie

Szybka, jaki sen! Buahaha!

Jak w końcu zasnęłam to spałam do za dziesięć ósma więc wszystko na jednej nodze. M.znów urządziła mi przedszkolną histerię-najpierw w chacie, potem w przedszkolu. Płakać mi się chce, a jak urodzi się dzieć to będzie pewnie jeszcze gorzej!

Pojechałam wymienić czapkę dla M.i wyszłam na śniadanie do maka, stwierdziłam, że przy M.wpieprzałam jak głupia i byłam gruba, a teraz w ogóle do maka nie chodzę i też jestem tak samo gruba więc idę zrobić coś spożywczo złego i ch*j!

Dziś festyn w przedszkolu i urodziny mojego taty i jeszcze gin więc musiałam zrobić też coś dla siebie. Za chwilę polecę do domu zrobić ciasto na ten festyn, ogarnąć ciało i bożysławę, spakować prezent dla taty i do przedszkola, jeśli nie po to by pomóc to chociaż by prowadzić życie towarzyskie...
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 10:15   #2511
happywoman
Rozeznanie

Ja też miewam ostatnio dziwne sny. Przed ostatnią noc ciągle myslalam, ze mi wody odchodzą. Dziś cala noc szczepilam. Mocno mecza te sny.

happywoman

happywoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 10:16   #2512
Indra83
Wtajemniczenie

Nie dołować się!
Ciąża to stan błogosławiony i najpiękniejszy czas w życiu kobiety!
Powiedziałam
HOUK
Stary 2014-10-21, 10:17   #2513
justynaw1982
Zadomowienie

Co do snów to ja tez dzisiaj mi sie snilo ze jestem uczestniczka powstania warszawskiego heh i ukrywałam sie po jakichś piwnicach masakra

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Nie dołować się!
Ciąża to stan błogosławiony i najpiękniejszy czas w życiu kobiety!
Powiedziałam
HOUK

Hahaha dobra z błogosławionym to sue zgodzę ale z t najpiękniejszym to bym polemizowala

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 10:23   #2514
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry

Gratuluje nowych tygodni

pewnie przenosisz biedaku ;/ a kiedy tam u was wywołuja?
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 10:27   #2515
Monian
Zakorzenienie

Ale bym sobie coś z Maka wszamała odkąd jestem w ciązy to zjadłam tam tylko loda
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 10:31   #2516
esti87
Rozeznanie

Cytat:

z rana taki rozsmieszajacy akcent

opis porodu mamy pazdziernikowej mnie totalnie rozwalil..plakalam jak glupia..

Cytat:
Dzien dobry

Gratuluje nowych tygodni

40 tc..gratki..ja juz bym pierdziala w gacie ze strachu..

Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość
Szybka, jaki sen! Buahaha!

Jak w końcu zasnęłam to spałam do za dziesięć ósma więc wszystko na jednej nodze. M.znów urządziła mi przedszkolną histerię-najpierw w chacie, potem w przedszkolu. Płakać mi się chce, a jak urodzi się dzieć to będzie pewnie jeszcze gorzej!

Pojechałam wymienić czapkę dla M.i wyszłam na śniadanie do maka, stwierdziłam, że przy M.wpieprzałam jak głupia i byłam gruba, a teraz w ogóle do maka nie chodzę i też jestem tak samo gruba więc idę zrobić coś spożywczo złego i ch*j!

Dziś festyn w przedszkolu i urodziny mojego taty i jeszcze gin więc musiałam zrobić też coś dla siebie. Za chwilę polecę do domu zrobić ciasto na ten festyn, ogarnąć ciało i bożysławę, spakować prezent dla taty i do przedszkola, jeśli nie po to by pomóc to chociaż by prowadzić życie towarzyskie...
narobilas mi takiego smaka na big maca,ze skreca mnie w dolku..aaaaaaa....:brzyda l:

Ja tez dzis wkraczam w 38tc/wg.gina/ nie umialam sie zwlec z lozka..len smierdzacy i tyle..boli mnie picz.. i to tak fest a fest jakby mnie przez cala noc ruchalo stado dzikich baranow.. zoofilia jak nic..tylko brawa dla Pani pedagog umoralniona w chu...

u mnie piekna pogoda,umyje tylko te okna gdzie widac z drogi..potem ogarne swoje komnaty i zabiore sie za pisanie prac do szkoly i pracy dyplomowej.
Czy Panie przedszkolanki maja jakies materialy odnosnie bajek terapeutycznych i ich wplywu na rozwoj dziecka przedszkolnego?

w lodowce mam swiatlo...uuuu...swiatlo nosisz je w sobie... tak wiec na sniadanie wcisnelam owsianke z bananami..

do 20 dzis nie rodze..tz pojechal w trase i bedzie dopiero po 21..

dobrze,ze za 2 dni juz czwartek..znow sie poschizowalam..to,ze sluzu od jakis 3 tygodni jest mega duzo to ale mam wrazenie,ze wstajac rano od paru dni mam az mokro..nie wiem jakbym miala wyhaczyc te saczace sie wody
Stary 2014-10-21, 10:34   #2517
GoniaaaS
Rozeznanie

Pol nocy mialam dreszcze i nid wiem czy cos mnie bierze i jak reagować miodj nie wolno, mleka nie wolno aa
GoniaaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 10:37   #2518
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo, żrę i żrę a szczególnie słodkie mi wchodzi...
Cytat:
gratulacje za 40 tc ja zaczynam w niedzielę

witam sie z pracy, jakos dziwnie mi troche ale szczerze mówiąc wstałam z przyjemnościa rano i wyszłam do pracy po 3 miesiącach...

kupiłam jeszcze dzisiaj w SF pampki paczkę 2 (80 sztuk) więc jak tak policze to te dwie duze paczki co mam to góra na miesiąc starczą to chyba nie jest to jakiś duży zapas

miałam noc do du...y nie spie od 4.30 więc nie wiem jak wytrzymam do 15.30
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 10:46   #2519
Indra83
Wtajemniczenie

Esti, na ciebie to brak słów, co za słownictwo, co za skojarzenia Ze mnie cały czas cieknie śluz, wiec też mogę wody przegapić.

Gonia, czosneczek szamaj

Kostka, co ty robisz w pracy? tzn siedzisz i kawę pijesz czy mają ci co dać do roboty, tak się zastanawiam, bo ja to bym nie miała co robić, chyba tylko koperty kleić, wszystkie moje obowiązki i sprawy ktoś przejął i tyle
Stary 2014-10-21, 11:05   #2520
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość
z rana taki rozsmieszajacy akcent

opis porodu mamy pazdziernikowej mnie totalnie rozwalil..plakalam jak glupia..

40 tc..gratki..ja juz bym pierdziala w gacie ze strachu..

narobilas mi takiego smaka na big maca,ze skreca mnie w dolku..aaaaaaa....:brzyda l:

Ja tez dzis wkraczam w 38tc/wg.gina/ nie umialam sie zwlec z lozka..len smierdzacy i tyle..boli mnie picz.. i to tak fest a fest jakby mnie przez cala noc ruchalo stado dzikich baranow.. zoofilia jak nic..tylko brawa dla Pani pedagog umoralniona w chu...

u mnie piekna pogoda,umyje tylko te okna gdzie widac z drogi..potem ogarne swoje komnaty i zabiore sie za pisanie prac do szkoly i pracy dyplomowej.
Czy Panie przedszkolanki maja jakies materialy odnosnie bajek terapeutycznych i ich wplywu na rozwoj dziecka przedszkolnego?

w lodowce mam swiatlo...uuuu...swiatlo nosisz je w sobie... tak wiec na sniadanie wcisnelam owsianke z bananami..

do 20 dzis nie rodze..tz pojechal w trase i bedzie dopiero po 21..

dobrze,ze za 2 dni juz czwartek..znow sie poschizowalam..to,ze sluzu od jakis 3 tygodni jest mega duzo to ale mam wrazenie,ze wstajac rano od paru dni mam az mokro..nie wiem jakbym miala wyhaczyc te saczace sie wody

Cytat:

Dziewczyny jesteście boskie

Trzymajcie kciuki za wizytę moją dzisiejszą

Idę robić chłopakom placki z jabłkami, tatuś im dzisiaj pozwolił zostać w domu i poszli do lasu na spacer... jak wrócą pewnie konia z kopytami zjedzą...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości