|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Doła mam...
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
co jest?
zrobilam zupke, zamarynowalam schabik na jutro, mialam jeszcze w planach prasowanie ale len mnie dopadl jutro poprasuje. albo pojutrze ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- http://wittchen.strefamarek.allegro....oda_jesien2014 moze ktoras sie skusi
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1355 |
|
Lurker ;)
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Co jest dziewczyny?
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Ja sie pytam gdzie moj post odnosnie wozka - przeciez pisalam go z 3h temu!! |
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
o to dzis dolowo ja tez-bylam u gina, Marinka jest bardzo mala nartwi mnie to bo w mojej rodzinie dzieci malych nie bylo zreszta urodzilam tez dwa kloce.Gin mowi ze natura jest madra bo to przez moja macixe ze jest po przejsciach ech
A z dobrych wiesci rozwiazanie do 17 listopada Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Co się dzieje?
A co tam u Was? Co się dzieje?baby cycki do góry! !!! Ja się nie odzywałam bo cały weekend zalatany i tak jakoś. A dziś byłam u chirurga (zdjęcie szwów bo w czwartek wycinali mi naczyniaka co mi się zrobił w ciąży na. .... czole:banghead: ) i dodatkowo pozbylam się dziś trzech sporych pieprzykow. Przez to ze mam szwy w 3 miejscach-nie mogę ćwiczyć. .. więc zostają mi spacery. Teraz leze jak ciele mele bo mnie to boli i ciągnie. .. na plecach , ramieniu i szyi. P.s. mamy sukces-od piątku usypiamy bez smoczka-poprostu go nie zażądał A ja nie dałam. I tak do dziś-wiec może to już koniec?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-10-20 o 22:28 |
|
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
Neti, gdzie pieprzyki usuwałaś?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Usuwalam normalnie w przychodni na NFZ -na dwóch wizytach łącznie. W czwartek naczyniaka a dziś 3 pieprzyki. ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Kupiłam dziś tz taka koszule ale boje się czy będzie dobra. i ciekawe jaka jakoś bo cena fajna. .. http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4698208401---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- P. S. Fajne są stoliki z krzesełkami teraz w Biedrze- widzialyscie ?
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2014-10-20 o 23:28 |
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
kłótnia z tż na pewno też podsycona kiepskim dniem i 2h usyypianiem małej .....przerasta mnie to "nic nie robienie" na wychowawczym;( a tż ma ciagle pretencje...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Meneq!https://www.youtube.com/watch?v=QZTi...vOIijC&index=8 jadlas kiedys takie cos?
|
|
#1364 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
z moim TŻ jest taki problem, że on nie pójdzie na film, który nie ma lektora, bo on nie może na raz czytać napisów i oglądać, bo tak się nie da także zostają nam polskie filmy, które są zazwyczaj do bani (choć teraz może go wyciągnę, bo jakieś polskie są) albo bajkiCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dwaj rozbójnicy do ogarnięcia ![]() Cytat:
to już niecały miesiąc ![]() Cytat:
![]() ja próbowałam coś w tej kwestii zdziałać, ale ciumek to miłość absolutna ![]() Cytat:
jak to "nic nierobienie", przecież pracujesz!!! z butków niestety nici, w drugim CH też nie mają
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2014-10-21 o 01:06 |
|||||||||
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Dolecialysmy szczesliwie! Za kciuki dziekujemy. Tym razem rowniez lot bardzo dobrze znioslysmy, hitem okazala sie matrioszka i opakowania z cukrem do kawy. Ze zmiana czasu do Japonii chyba nie bedzie zadnego problemu. Mimo, ze sen nocny Yae trwal raptem 3h. Teraz drzemkuje, ale jeszcze czeka ja spotkanie z tata. Za to ja jestem tak zla na tz, ze cala radosc z miesiaca w Pl prysla w momencie, gdy przekroczylam prog domu: poprosilam, zeby posprzatal w mieszkaniu na tyle, zebym nie musiala sie za niego wstydzic przed rodzicami. No i co? Syf i malaria, fleja taka, ze zamiast odpoczac po podrozy, to bite 4h mieszkanie fewciowalam, zeby jako tako dalo sie zamieszkac ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- bokeh pewnie, ze jadlam shabu shabu. Bardzo lubie, ba dzis na kolacje mamy. Jedno tylko moge powiedziec, ze mieso z filmiku wyglada slabo. Za to my dzis mamy delicje przez t. przygotowane. |
|
|
|
#1366 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
neti - ale jak to na dwoch? tak szybko? tez bym pousuwala kilka pieprzykow... pamietam jak moja kuzynka usuwala to najpierw badania czy nie rak, potem miliard badan krwi a na koniec szczepionka bodajze na zotlaczke...
|
|||
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
PSTRYKU to zwykły zabieg i nie słyszałam o żadnej zoltaczce.
Moja mama też usuwala gdzieś w Warszawie w przychodni kilka sztuk (no to po niej tyle mam)i co prawda nie na raz ale lekarz oglądal i ocenia czy można a po wycięciu dają do badania. Tak też było i u mnie . A że miałam 3 w takich miejscach ze zdarzyło się je zachaczyc to od razu usunął trzy. Łącznie ze zdjęciem szwów z czoła Wszystko trwało 20 min.P. S. Witam się. ![]() Dziecko wczoraj miało kaszel krtaniowy a dziś juz mu się odrywa ale i trochę piszczy-kurde a tak się cieszyłam ze nic nas nie łapie Nie wiem czy iść do lekarza czy się wstrzymać! Mam stodal i wapno-dać? a daje tylko wit c od kilku dni . Zrobię inhalacje z soli.:banghead:
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-10-21 o 08:19 |
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz to widzę ! A rodzice przylecieli z Tobą? Na ile? Zostają do ślubu? Kiedy on dokładnie jest? Zazdroszczę a jak porozumiewają sie z tz i teściowa to tylko poprzez Ciebie?A co do shabu shabu zjadła bym ! Jak to mega wygląda pysznie. Jeden sie nawet na tym filmiku poplakal Widzialas?:pW ogole co jest u Ciebie w top 3 jeśli chodzi o JP jedzenie?
|
|
#1369 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam do zdołowanych
![]() Jestem sfrustrowana, codziennie mam pobudkę o 7.30 wcale nie przez młodego, od marca robią w mojej kamienicy dach ile można?! Teraz przenieśli się nad moje okna, do tej pory było głośno ale od dziś nie da się tu żyć... budzą mi dziecko, młody jest potem śpiący i marudny cały dzień, jak go na drzemkę położyć jak ciągle wiercą? Do tej pory jakoś to było bo było ciepło, teraz pogoda się z.ebała więc siedzimy w domu Dziękuję za uwagę
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Heja ja nadal bez ogrzewania hahaha dobrze zeamy kominek.... wlasnie czekam na brata bo ma egzamin prawka.... jak jie zda to sie juz zalamie ile mozna... no ale to cjyba kara... bo smial sie ze mnie jak ja nie moglam zdac :p
|
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i gratki dziewczyny,że z Was takie dzielne podrozniczki Cytat:
![]() ja nie spię od 4 |
||
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
To i ja dołączam do tego klubu.
Tż chory, nie ma cierpliwości dla swojej mamy i jej dziwactw, przyjechała moja mama i to odrazu wpłynęło dołująco na mnie, i wieczór ogólnie był kiepski. Oli źle spała w nocy,tak naprawdę to usnęłam dopiero o 3 a o 5:20 pobudka, Tż nie wstał do małej ani razu a ja nie miałam cierpliwości do niej i zamiast tulić to kazałam jej spac bo ja zmęczona jestem Cytat:
|
|
#1373 | |||||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym nie dala rady siedziec do 2 Cytat:
Ale jestem przerazona, w nocy ma by -1
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zdał! uf Bokeh, no ale przecież robisz zdjęcia? masz z tego jakąś w końcu kase co nie... jeju, co z tymi chłopami....;/ meneq, super ze lot udany
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-10-21 o 09:40 |
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Widziała któraś na żywo w biedronce te stoliki? Trwale to? Sa teraz w ofercie. I Się zastanawiam.czy to czy mamut z ikei?
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde nie ma dziś miejsc do lekarza a jemu tak rzęzi:banghead: czekać do jutra?
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
Neti,a w której przychodni? :p bo ja usuwałam w szpitalu na banacha ale mam jeszcze kilku kandydatów a nie mam czasu jeździć aż tam :p
Marsi, Ola też była malutka i się martwiłam, gin nawet pytała czy przypadkiem nie palę ale wszystko z nią ok, drobna jest nadal, nadrabia za to wzrostem Także rozumiem co czujesz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
meneq, dobrze, że doleciałyście bez problemów!
![]() little u nas podobnie, piecyk to do serwisu od piecyków, spółdzielnia nic do tego nie miała, ale się dziwię, że u was tak długo to trwa, jak u nas się zaczęło rok temu wydzielać i czujnik zaczął alarmować to w ten sam dzień o 22 gościu był u nas (dzwoniliśmy o 19 bo przy kąpieli Pietraszka zaczął czujnik titać) i od razu naprawił i wręcz nas zaczął wychwalać, że alarm podnieśliśmy bo ludzie często olewają czekają do rana na drugi dzień a w nocy tragedia;/ także szok, że u was tego nie ogarnęli! bo to tydzień ponad już? Pietraszko dzisiaj sam podszedł do pani dał rączkę i zaprowadził do sali od 2tyg ma swojego ukochanego misia, nie rozstaje się z nim, ostatnio musiałam go podczas kąpieli wyszorować, bo przecież jak piotruś się kąpie to misio też na szczęście niepostrzeżenie na szybko udało mi się potem misia do pralki wrzucić na szybkie pranie i w 1,5h na kaloryferze był suchy, do spania już był![]() dziewczyny mam tyle roboty jeszcze jak w k.pisałam mąż dostal zapalenia mięśni od insanity aaaaaaa
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
siemanko.
dziewczyny, kopnijcie mnie w dupę, bo nic mi się nie chce, siedzę i żrę croissanta z lidla zamiast gruszki czy banana, no i ćwiczeń moje ciało od dobrych 2 tygodni nie doznało :ściana: a poza tym syf mam, za godzinę przychodzi do mnie koleżanka na kawę, a ja bez makijażu, fryzury czy czegokolwiek :ściana: aaaaa! :/ ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Neti, nie widziałam na żywo tego stolika, ale mnie osobiście się nie podoba ![]() my mamy mammuta i jesteśmy zadowoloeni, poza tym że ten stolik okropnie ciężko domyć :/
|
|
#1380 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
silver co się dzieje? ![]() marsi nie martw się, może taka uroda Marinki neti tak średnio mi sie widzi ten zestaw. ja choruję na taki ze stolikiem do lego duplo meneq super, że podróż się udała Rodzice przylecieli z Tobą?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

jutro poprasuje. albo pojutrze 

więc zostają mi spacery. 

już nawet nie pamiętam na czym
U nas wszystko dobrze, byliśmy ostatnio na usg i jak narazie wychodzi na to że będzie drugi synek 
Moja mama też usuwala gdzieś w Warszawie w przychodni kilka sztuk (no to po niej tyle mam)i co prawda nie na raz ale lekarz oglądal i ocenia czy można a po wycięciu dają do badania. Tak też było i u mnie . A że miałam 3 w takich miejscach ze zdarzyło się je zachaczyc to od razu usunął trzy. Łącznie ze zdjęciem szwów z czoła Wszystko trwało 20 min.
22.05.2008
ale wszystko z nią ok, drobna jest nadal, nadrabia za to wzrostem
na szczęście niepostrzeżenie na szybko udało mi się potem misia do pralki wrzucić na szybkie pranie i w 1,5h na kaloryferze był suchy, do spania już był