|
|
#2131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VI
Jak mam fajny, jutro ci dam. Na salatke warstwowa z tuńczykiem i serem tartym, ale zawsze możesz dać w kostkach.
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Śniadanie zjedzone i chyba pójdę dalej spać.Lilijka ja jeszcze pomyślałam sobie o elektrycznym medeli ![]() Zamiast specjalnych torebek na pieluchy może można kupić większe torebki śniadaniowe i w nie zawijac brudne pieluchy.
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
stanowczo za mało snu...Do tego ja agentka wszech czasów zgłosiłam się, że coś na jutro upiekę na Pasowanie mojego przedszkolaka i nie mam kiedy tego zrobić ![]() simonee u mnie z ekonomicznego punktu widzenia elektryczny nie wchodzi w grę. Poza tym dla mnie to nie była przyjemność, więc ten ręczny musi mi wystarczyć ellyunia nuna ma właśnie takiego chodzącego szkraba.... bardzo jej współczuję tego etapu, chociaż wiem, że jest on cudowny. (tzn chodzenie małej, zwiedzanie świata itd.) Kinqaa, ellyunia dzięki za oświecenie mojego ![]() elvira jak tam akrobacje nocne na..... cebuszce dobra zbieram się ubierać małą i do przedszkola, zawieść dokumenty do punktu przelotowego, do domu, jak zdążę poprasować i do pracy rodacy....
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
witam witam i o zdrowie pytam
![]() zaraz wychodzimy do przedszkola i na badania krwi głodna jestem strasznie....Ellyunia no ja nie miałam takich problemów z dzieckiem bo nigdy nie wyciągaliśmy małego z wózka wiedziałam co by się działo gdybym to zrobiła a tak wiedział że na zakupy jedzie w koszyku albo w wózku współćzuję zgagi. mnie trochę mniej męczy niż w poprzedniej ciąży. synek urodził się z czarnymi gęstymi włoskami to będzie miało chyba mniej włosów
|
#2136 |
|
<3 <3 <3
|
hejo
|
#2137 |
|
Zadomowienie
|
hej
Jeszcze nigdy (odpukać!) mnie zgaga nie dopadła. Widziałam w weekend miesięczną córeczkę kuzynki i ta to ma czuprynę bujną i do tego czarną jak smoła, uroczy widok ![]() elvira wstawaj i relacjonuj wspólną noc z cebuszką Ja (i mój tż też![]() Wczoraj włączyłam wieczorem ten filmik o masażu krocza, ale tata siedział obok, więc głos wyłączyłam, żeby go nie stresować Dziś odpalę w pełnej wersji i bierzemy się za masowanie 30 tydzień już lada dzień.
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Brawurka bardzo mi przykro. Ja na wspomnienie psiaka ktory byl z nami 22 lata placze do tej pory, takze doskonalne rozumiem Twoj bol i smutek. Zwierzete potrafia byc o wiele wiele "lepsze" od ludzi, przynajmniej moim zdaniem.
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej witam sie po gkukozie znaczy po jej wypiciu
ni było źle az takie słodkie to nie jestn tylko teraz jak czekam troche mnie muli ![]() Elvira jak tam cebuszka? Na też na badaniach głodna jak wilk ![]() Karoloo hej hej ![]() lilijka to ładnie się wkopalas z tym ciastem bidulko ![]() I zadzwoń do gina jak Cię coś niepokoi
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka dasz rade. Jak dalas rade wypic i juz wytrzymalas to dotrwasz do konca. I zostanie Ci tylko takie okropne wspomnienie jak nam wszystkim
trzymaj sie
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Maritxell tam mówię że od 34tc należy zacząć masowac...
ellyunia też mam co wieczór zgage
|
#2142 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
żebyś jej nie zwróciła
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Szczeperka byłam zobaczyc bugaboo ale był tylko cameleon i jednak nie chce tego wozka..jakis na zdj lepiej wyglada..uważam ze nie jest raczej wart tylu pieniędzy niestety..
Teraz po głowie mi chodzi mc mura 4plus i emmaljunga. |
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam biegunke od wieczora wczorajszego... w sumie takie klucia w brzuchu wrrr... młodego na szczęście czuję. Umowilam się na 17.30 do lekarza
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() lilijka bo na.je.ba.la.bym Twojej teściowej za takie teksty ![]() ja wczoraj powiedziałam G, żę jak jego mama, albo babcia mówi do mnie czesc grybasku to mnie to wku.rwia i nie mowi sie tak do kobiet w ciązy a szefową też bym ![]() eirene co kupiłaś u tego sprzedacwcy na 300zł?? teja swietnego masz brata alb czyli w sumie paczka z gemini ok? a smoczki, butelki itp tez tam zamawiałaś?ewka niezłe zamówienia ![]() Mi najgorzej jak Leoś ułoży się pod samymi żebrami, wtedy mi ciężko oddychać w pozycji leżącej i musze siadac ![]() alb, asia wieczorami to jak wstaje z kanapy, to mąz albo mi ręke podaje i ciągnie do góry, albo musi mnie odepchnąć zebym sie wybiła ![]() tommorow też myślałam o Avencie, ale jak dziewczynny nie polecają, to nie wiem sama ![]() elvira bo oni w hm mają duze rozmiary. Ja mierzyłam w hm właśnie kurtke ciążową zimową i Ska jest troche za duża, a normalnie nosiłam m-l. akrolowa koniecznie pokaz płaszczyk ![]() monique sliczny brzuszek nie martw sie, ja tez nie mam jeszcze wyprawki ![]() bajlaga Leo też często ma czkawkę. Podobno dziecku to nie przeszkadza tak jak dorosłym. Ale jak np 10 minut pulsuje mi w jednym miejscu to mnie to dobija ![]() olena super, ze w domu Co do pieluch to na początku chcieliśmy kupić kosz, ale drogi jest i worki do niego też, ale na all wypatrzyłam właśnie takie woreczki zapachowe na zuzyte pieluchy i te kupie. G mówi, ze jak się kupa zmiesza z brzoskwiniami to dopiero bedzie Ja znó na szybko, bo mój lapek ciągle robi co chce, zawiesza strony, wyłącza się itp ![]() Dzwoniły dziś do mnie dziewczyny z pracy. Pogadałyśmy troche i zabroniły mi przychodzić, bo ich dzieci chore na grype bostońską ![]() A ja zaraz pojde do sklepu bo jakiegoś pączka, niech tesciowa sobie zje po myciu okien ![]() i chyba totka puszcze ![]() Dzisiaj spałam w staniku i w końcu jakoś mi się spało ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- AA i robie małe zamówienie w smyku póki jeszcze -70% i zakochałam się w tym http://www.smyk.com/motherhood-kompl...t-niemowlaka-p
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
hej..
pół nocy nie spałam, bo ręce mi puchną i jak się chciałam oprzeć na jednej jak wstawałam do toalety, to prawie poleciałam ;/ nie mogę palców zgiąć do końca nawet ;/ dusiolka śniłaś mi się :P |
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze;p Ma.ko fajna ta posciel tez wkoncu musze jakas kupic;p stwierdziłam ze dzidziol bedzie spał na pościeli;p---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- A i dzisiaj równy 30t0d
|
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
ja już po badaniu krwi
zostałam przepuszczona w kolejce przez dwie młode dziewczyny ![]() Cytat:
![]() Smerfetko trzymaj się ![]() Kinqaa zdrówka. może to jakiś wirus. córa wymiotowała ty masz biegunkę... Ma.ko 397zł oprócz kosmetyków o których pisałam to pierdo.ły np.butelki avent 3 sztuki smoczki, smoczek avent, przypinka, pieluchy tetrowe 10sztuk, frida do nosa, nakładki na tzytzki, podkłady, gaziki,majty... w sumie prawie wszystko co mi było potrzebne u innego sprzedawcy domówiłam staniki do karmienia i inne pierdółki. właśnie słyszałam że bostonka panuje kurcze a ja niedaleko mieszkam ciekawe kiedy do nas przyjdzie to
|
|
#2149 |
|
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Kinqaa ja czasami robię najprostszą sałatkę na świecie - tuńczyk, kukurydza, majonez i z chlebkiem pysznym + herbata z cytryną dusiolka ja właśnie ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy jednak nie kupić kołdry, pościeli i kłaść Młodego na pościel, ale w rożku czy w czym tam w końcu będzie spał... ale potem sobie myślę, kurde, to od razu dwie, bo przecież wyprać to trzeba i sama już nic nie wiem ![]()
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz gdzie zobaczyć te dwa na żywo??
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka trzymaj się Kochana, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz. Ja z moimi psiakami jestem tak związania (szczególnie z Yorkiem, który jest moim oczkiem w głowie), że gdyby coś mu się stało to nie wiem
![]() Smerfetko powodzenia, już niedługo będzie po wszystkim I tak w sumie było do wieczora![]() A ja po wczorajszej wizycie u ginki jestem zadowolona Troszkę mnie tylko wczoraj wkurzyła teściowa z siostrą z TŻ, bo mój mąż jak się urodził był dosyć dużym dzieckiem (ja byłam długa- chyba 58 cm, ale wagowo standardowa- 3650 g), a one odkąd dowiedziały się, że jestem w ciązy non stop przy każdej wzmiance o Małym powtarzają, że to będzie bardzo duże dziecko, bardzo duże dziecko i tak w kółko. Wczoraj oczywiście też i wiecie jak mnie drażni to ich przekonanie? I co z tego, że mój TŻ miał dosyć dużą wagę urodzeniową? Czy to znaczy, że ja za przeproszeniem też muszę urodzić klopsa ponad 4,5 kg? Bo wg nich tak NA PEWNO będzie
Edytowane przez kleo111 Czas edycji: 2014-10-21 o 10:21 |
|
|
|
#2152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mura wydaje mi się taka wielka dla takiej małej kobitki jak ja
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko - bardzo ładna ta pościel
![]() ewka - myślisz,że to tylko chwilowe czy raczej coś z krążeniem? może miałaś złą pozycję we śnie?? Eirene1987 - super,że już po i że doświadczyłaś miłego zachowania ![]() Kurcze ja właśnie nie wiem co robić z butelką... ale w sumie mam jeszcze czas to jakby co to kupie ![]() Ja czekam na kuriera - ma być dzisiaj komoda i powinien wreszcie być fotelik - wczoraj nie dotarł, a producent pisał do sklepu, że wysłali jeszcze w piątek:/ oby dzisiaj był, bo już jakoś chce go mieć w domu
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za wizytę
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Fashion tamte 2 widziałam na zywo
i maz tez teraz hehe;p wczoraj wybrał wanienkę dla małej uparł sie na różowa z kaczuszka jednak nie kupuje ręczników z kapturkiem,mam te bambusowe to kombinować nie bede ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- SZczeperka to ile masz wzrostu? ![]() Emmaljunga ma w swojej ofercie bardzo podobny do bugaboo wozek o nazwie viking ,mozesz sobie spojrzeć
|
|
|
|
#2156 |
|
Wtajemniczenie
|
162 cm na palcach
|
|
#2157 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja też już dziś po badaniu i kupiłam sobie czarne spodnie ciążowe. Pierwszy mój zakup ciążowy jeśli chodzi o garderobę Cytat:
Wieczorami też ciężko mi wstać z łóżka, bo bolą mnie plecy i spojenie łonowe. Na szczęście trochę mniej niż wcześniej, bo chociaż w dzień mogę się poruszać w normalnym tempie. Czasem sobie zapominam i np wbiegam po schodach, a nie powinnam tak robić. Czkawki małej też jeszcze nigdy nie czułam. Ma.ko pościel śliczna ![]() A zgagę mam straszną, na szczęście tylko wieczorami, ale jak to prawda z tymi włoskami, to urodzę małpkę |
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam też wypełnienie. Narazie pod tym kłaść nie będę ale chce mieć z tym spokój. i tak musiałabym kupić i tak, przynajmniej nie bedę później na gwałt szukać jakz decyduje,że czas iśc pod pościel
|
|
#2159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do teściowej, to nie dziwię się, że Cie to wkurza. To się zdziwią jak jednak dzidziuś będzie malutki :P
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Rozeznanie
|
Heloł
Od rana walczyłam z cukrami, ketonami, śniadaniami i młodym, który ani myślał po takiej przerwie do pkola iść. Potem mała drzemka, bo noc dość krótka i kiepska, a teraz zjadłam drugie śniadanko i idę pod prysznic ![]() Zaraz Was ponadrabiam. Widziałam tylko Kleo wizyta udana. Gratki! Kinga, a może wirusik jakiś? Młoda wymiotowała, to i Ty coś załapałaś? Może lekarz coś podpowie. Pij dużo, co się nie odwodnisz. Wczoraj córa wymiotowała jeszcze?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

Śniadanie zjedzone i chyba pójdę dalej spać.

ni było źle az takie słodkie to nie jestn tylko teraz jak czekam troche mnie muli 

żebyś jej nie zwróciła 
a smoczki, butelki itp tez tam zamawiałaś?