|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Dzępelka do tagów!! ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Taguj go ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. aż se lukłam no i jeśli mowa o tej blondie to zapewne całe opakowanie lakieru ![]() Aaaallle moje wprawne oko wyhaczyło że właśnie jej odstają!! Poza tym, na kamerze wszystko wygląda inaczej niż w real life. Silikony wygładzają, jak se kupisz fryzjerskie mleczko/kremw ygładzający to Ci wygładzi. Kerastase, Loreal i pewnie każda inna firma ma takie. Po produktach Sebastian miałąm wyślizg jak z reklamy, ale one strasznie droooogie. Zaznaczę maiłąm raz - w salonie. Mrrrrr. Ach stare dobre czasy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-21 o 13:26 |
|
|
|
|
#1473 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Powiedziałbym, że góra dwa! ![]() Pamiętam, że Wam farba ściany kryć nie chciała ![]() ![]() Cytat:
Ja też nie bardzo rozumiem sens osobnych kremów do oczu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Weź go bez litości, jak Armia Czerwona Bromberg w 1945!
|
||||
|
|
|
#1474 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja rozumiem gdyż ponieważ nie chcę nakładać na całą paszczę na dzień jakiegoś tłustego, konkretnego kremu, a ten, który mam do twarzy, jest pod oczy za słaby. |
|
|
|
|
#1475 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzieki ![]() prosimy o głos jesczze red i stazje ,robieu liste zakupów ![]() dzępelek korektor ![]() topra-to niech ktos poleci cudowny korektor z cyklu cuda jak z NArsa ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
potrzebuje jak z tym narsem, słuchajcie jest za☠☠☠isty kirektor taki i siaki bierzcie i uzywajcie z niego wszyscy amen
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie im raźniej ![]() Ale sama nigdy nie miałam Narsowych kosmetyków. Wiem, ze trzyma się korektor MAC Prolonwear - mam. Ale on jest obsusz/wysusz. No ale się trzyma. Tylko ze płącisz 80 (chyba ze w Douglas na -20% bieresz) za flaszkę, która starczy 3 kolejnym pokoleniom. ![]() Dałam linczka z tego bloga, bo podoba mi się cera tej laski i dozowanie kosmetyków. Ma lekkie zaczerwienienia, więc nothing major, i stosuje wszystko z umiarem. Elegancko imo. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-21 o 13:51 |
|
|
|
|
#1477 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale czekaj, nie masz żadnego dzępelka? Może u Ciebie zadziała jakiś zwykły. No nie mówię dziecki do akwareli. Wstrzymaj się chwilę to zrecenzuję korektor MACa za jedyne 85 zeta Też się sugerowałam wspomnianym przed chwilą blogiem: http://blush-me-baby.blogspot.com/20...roznice-i.htmlEDIT: ten pierwszy wzięłam w ciemno. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-10-21 o 13:50 |
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly to znak Blushmebaby poleca Narsa over Prolongwear Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-21 o 13:55 |
|
|
|
|
#1479 |
|
Nindżopesz
|
Ja potrzebuję czegoś delikatnego pod oczy więc tak wybrałam, na resztę nawalam minerały
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod oczy też bym tak wybrała, ale nie stosuję nic bo chyyyba nie muszę Przynajmniej tak mi sie wydaje. z Prolongwearem się tam nie zbliżam, to jest wysusz, do nosa, brody i syfów idealny, podocznie zapewne wysuszy na wiór podkreśli zmarchy fuble. ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Yeaaaah i nie dostanie królika ! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-21 o 14:05 |
|
|
|
|
#1481 |
|
grozi wypollizowaniem
|
boze doznałam kosmetycznego oswiecenia...do tej pory byłam przekonana ze krem bb to marka..
|
|
#1482 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No i faktycznie, jak się tam wymaziam to jest lepiej, zdrowiej.Kurde, coraz nowe miejsce do zamalowania wynajduję... |
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poważnie się obawiam, bo ja się nie lubię malować
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no mam dzepelki nawet 2 haha!, ale takie zwyklutaśne z rosa z okrągłym czupkiem co do korektorów, to mnie ie własnie wydaje ze korektor wysusza? czy źle mi sie wydaje... no i sprawa odcienia , z pudrem narsa była jasna sprawa bo nie ma odcienia, a korektoor ti juz by trzeba było jakos wybrac ten odcien,a ja nie ma zadego doswiadczenia,nawet takiego czy powinnam brac ton zółty czy ruziowy czy jesczze inny, wiem tylko ze dosc jasny, pudry prasowance mialam zawsze najjasniejsze jakie dana firma dawała i to często mnie zółciły...ale to było dawno,teraz jest wieksza gama w jasnych odcieniach
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wysuszają wysuszają MAC obczaisz stacjonarnie, NYX w Dugu. i wiele innych, ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Hue hue hue znad własnoręcznie (nienawidzę tej zabawy ale nic mnie nie satysfakcjonowało kupnego) ukręconego olejku do mycia twarzy - thnx Stazja za inspierację kiedyś tam Używałam z BU ale no litoooości, można se zrobić samemu i lepiej. Nienawidzę pieniących sie rzeczy do mycia twarzy, ależ sie cieszę, taka mała rzecz a cieszy.
|
|
|
|
|
#1486 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
--- Co macie na obiad? U mnie ogórkowa i ruskie
|
||
|
|
|
#1487 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mam barszcz czerwony z pyroma a na drugie nic bo mi sie nie chce, did dostanie leniwe z zamrazalnika ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- ale te kremy bb mnie zafascynowały-to cos dla mnie , tylko czy one mają odcienie? taz czy jednaj marki są dostepne rózne odcienie ,czy jak? bo jakos tego nie widze ![]() co do pollyzacji-donosze iz kieca z zary okazala sie na krotka na dida a nigdzie ich juz nie ma bo wypolizowane-tzn w krk sklepy wogol ni maja zara mini na sklepach
|
|
|
#1488 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zgupłes pyry w kosteczkeu do miseczki i zalewasz barszczem
|
|
|
#1490 | |
|
Mother of Cats
|
Ziemniaki ze smażoną cebulką
Cytat:
|
|
|
|
|
#1491 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak się zastanawiam, czy u mnie w rodzinie niektórzy tego kiedyś nie praktykowali, tzn. coś mi się majaczy z dzieciństwa Albo pyry dukane wrzucone do zupy
|
|
|
|
|
#1492 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a mozesz polecic jakis?jakąs marke chociaz? gdzie sie tego wogole szuka? w rosmanie? na kremach czy kolorówce?
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1494 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
) a specjalistką do spraw jest Stazja.Cytat:
![]() Cytat:
2. jak jakiś mocny, kryjący i chamski to owszem. Zawsze można zmieszać korektor z kremem pod oczy 3. ano, ja wzięłam w ciemno NW15 bo mam żółtawy odcień cery (w = warm) więc NC odpada (C = cool) a korektor podoczny powinien być jasny i poziom 20 wydał mi się na swatchach zbyt ciemny. |
|||
|
|
|
#1495 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie lubiłam tak jeść... a mnie nowy duper nie potrzebny... tylko co będzie jak celticę wykończę... nie zrobiłam zapasu, a to limitka
|
|
#1497 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurde ja to nawet nieumiem okreslic czy mam warm czy cool? moze ktos mi powie? kto mnie widzial?
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
próbki krążą gdzieś po wizażu pewnie
ja trafiłam od razu, ale potrzebowałam trupiobladego
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
dla P. pomidorowa, chyba z ryżem i pierogi z mięsem (domowe
właśnie lepięu)dla mnie kefir i, no nie wiem, może ziarenka ![]() przez tę hamerykańską blondyne, co ją Red wklejała (mój portfel właśnie Ci dziękuje Kochana ), zachciało mi się dzępelka Zoeva i o zgrozo!!! kolorsteja
|
|
#1500 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Z tego co ja wiem to spoko są firmy Skin79 i Missha, są próbki na allegro, swatche na necie: https://www.google.pl/search?q=bb+cr...w=1112&bih=901 więc mniej więcej wiadomo w co celować biorąc próbki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

Ha! To już 4 lata 
Powiedziałbym, że góra dwa!