TOP MODEL - Zostań modelką - część III - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-21, 11:43   #4471
shanta
Wtajemniczenie

Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część III

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
Moje poirytowanie Góralem w tym odcinku osiągnęło maximum jak na początku go lubiłam, tak teraz mam serdecznie dość.
Ja nie wiem czemu po odcinku castingowym byłam przekonana do Górala, teraz nie mogę na niego patrzeć i słuchać tego mamrotu
shanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 11:45   #4472
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość
Ja nie wiem czemu po odcinku castingowym byłam przekonana do Górala, teraz nie mogę na niego patrzeć i słuchać tego mamrotu
ja też go lubiłam a teraz coraz mniej go trawię

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 12:29   #4473
Karolllka7
Zakorzenienie

Też uważam, że Baryza powinien wygrać najlepsze zdjęcie.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość
Mam tak samo!
Stary 2014-10-21, 12:47   #4474
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość

Moją faworytką wciąż jest Marta, Michał Baryza także przypadł mi do gustu, a poza tym Osi - tyle się mówiło o tym, że ona nie ma dobrej twarzy, ale kurde, do mnie ona i na zdjęciach, i na żywo jak najbardziej przemawia. Jest sympatyczna i dużo się stara. I myślę, że taka jest moja wymarzona finałowa trójka.
Tak, to też jest moja wymarzona trojka. Mimo że nie znoszę Marty i uważam, że ma jakąś dziwną tą twarz ale poza tym ma charakter, jest zdeterminowana i ogarnięta. A Baryza dla mnie to by mógł w ogóle wygrać. Facet się nadaje, wróżę mu karierę.

Cytat:
Napisane przez Margarita Pokaż wiadomość
A ja nadal uważam, że z tego grona jedynie Mateusz Maga (mam tu na myśli jego urodę) ma potencjał do bycia na prawdziwym topie. Tak jak się obawiałam program zmarnował szanse wykreowania charakterystycznego modela, [
Bzdura moim zdaniem. To Maga zmarnował tę szansę brakiem rozbudowanej mimiki, oczami i zachowaniem zbitego psa i brakiem zdecydowania. Oni mu dawali szansę, rady, kopa. A ten nic. No to sorry bardzo twarz i znajomość projektantów to nie wszystko! Poza tym co to za twarz która nie wyraża emocji innych niż "zbity pies"?

Ja też znam dziewczyny co urodą i figurą nadawałyby się na modelki ale co z tego skoro nie potrafią pozować i nie mają charakteru? W ich przypadku też zwaliłoby się na program?

Cytat:
Napisane przez Triss Merigold Pokaż wiadomość
Maga jest fatalny. Nie dziwię się wcale, że irytuje ludzi, ponieważ mnie też irytuje. Cały czas podkreśla, że jest 'inny', przez co był zawsze prześladowany i wyśmiewany. Domaga się specjalnego traktowania i wywyższa się ponad innych. Ale robi wszystko, żeby zniechęcić do siebie ludzi.
Moim zdaniem jest bardzo samolubny. Nie potrafi współpracować (vide: sesja serialowa), wiecznie zwala winę na innych i robi z siebie ofiarę kosztem innych uczestników (zachował się bardzo nie w porządku w stosunku do Osi, nie potrafił odpowiedzieć na pytanie, więc zwalił to na nią, a wcześniej wysiadł z samochodu i nawet jej drzwi nie otworzył, zapomniał że tam siedzi. Ktoś coś pisał, że on jest 'męski'? ). Bez przerwy coś mu przeszkadza, zawsze wina w tym, że mu nie wyszło leży w zewnętrznych warunkach a nie w nim samym. Nie jest mi go żal, ponieważ zachowuje się w sposób samolubny i egoistyczny, wręcz narcystyczny, do tego sztuczny. Ja nie widzę w nim wrażliwości, moim zdaniem w ogóle nie jest wrazliwy (na pewno nie na inne osoby), za to mocno skupiony na sobie i prezentuje postawę: ojej, jaki jestem biedny, pomagajcie mi, musicie mi pomagać! W tym odcinku też mówił, że sesja westernowa mu nie wyszła, bo był "za wysoko", a sesja serialowa też nie, bo 'miał za mało czasu".
Myślę, że teraz kiedy odpadł, odcinki będą bardziej profesjonalne, bez jego jęczenia.
Zgadzam się z każdym słowem. Bałam się to napisać bo widzę jak broniony jest Maga na fejsbuku po takich argumentach jak twoje: jesteś nietolerancyjna, nie szanujesz inności, zgnębiłabyś kogoś słabszego? On jest taki delikatny, to cudowne w nim a wy jesteście zimne polaczki cebulaczki bez uczuć!

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Jeszcze prędzej by z tej agencji wyleciał, nikt się nie będzie cackał z taką ciapą
Dokładnie, szkoda czasu i ogromnych pieniędzy na taką ciapę, która jeszcze stawia warunki (tego nie ubiorę, tak nie zapozuję, tego nie zrobię, a w ogóle to sam zrobię tę sesję!).

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2014-10-21 o 12:50
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:14   #4475
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Cytat:

Myślę, że Top Model lansuje raczej bezpieczne typy urody i osobowości bez szans na "wielki świat", to taki typ modelingu z katalogów z odzieżą wysyłkową.
Jak to powiedziała kiedyś Dżoana: "Przyszło to co przyszło i musieliśmy z tego wybrać".
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:14   #4476
aer
O RLY?

Widzę, że ws faworytów zdania są raczej jednolite
Jak dla mnie również najlepsi są Michał i Marta.

Mnie najbardziej w obecnej edycji TM irytuje nachalna promocja fiata 500. OK, fiat to ich sponsor - ale bez przesady - 500 wciskana jest wszędzie. I te gadki pochwalne nad samochodem - ten kto przygotował kampanię promocyjną nie postarał się wg mnie.

Odnośnie ostatniego odcinka odniosłam wrażenie, że Zosia Ś. chciałaby być jak Jolanta K. i jej "Lekcja stylu"
Zazdraszam bonu na 3 k do Modżajto

Góral - jak dla mnie ego chłopaka szybuje gdzieś na poziomie Mount Everestu - a ile dziewczyn się nim podnieca
Mateusz Maga - za słaby charakter, gdyby nad nim popracował wrażenie byłoby kompletnie inne.
No i jak pokazał ostatni odcinek - brak umiejętności pracy w grupie. Ja nie wiem - czy on myśli, że na sesjach też będą go pytali czy mu stylizacja pasuje? Zakładasz albo spadaj. Poza tym, zawsze efekty zwala na coś - w ostatniej sesji na wysokość, no sorry we wcześniejszym odcinku zszedł z większej wysokości, a teraz to problem?

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Tak, to też jest moja wymarzona trojka. Mimo że nie znoszę Marty i uważam, że ma jakąś dziwną tą twarz ale poza tym ma charakter, jest zdeterminowana i ogarnięta. A Baryza dla mnie to by mógł w ogóle wygrać. Facet się nadaje, wróżę mu karierę.
Odnośnie Marty - dziwią mnie w komentarze w necie, że powinna odpaść bo charakter ma taki, siaki i owaki.
No sorry, ale przecież program nazywa się Top Model a nie Top Sympatia.

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language

Edytowane przez aer
Czas edycji: 2014-10-21 o 13:17
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:17   #4477
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
Jak to powiedziała kiedyś Dżoana: "Przyszło to co przyszło i musieliśmy z tego wybrać".
To był chyba Tyszka...
Kalini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:20   #4478
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
To był chyba Tyszka...
Pewnie masz rację.
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:23   #4479
Margarita
Rozeznanie

Cytat:

Bałam się to napisać bo widzę jak broniony jest Maga na fejsbuku po takich argumentach jak twoje: jesteś nietolerancyjna, nie szanujesz inności, zgnębiłabyś kogoś słabszego?
Nie bój się pisać, nikt Cię tu nie zje. Natomiast dla własnego komfortu przyjmij do wiadomości, że Maga okazał się postacią kontrowersyjną i ma zarówno zwolenników jak i przeciwników. Dlatego na forach i FB będzie mnóstwo skrajnych opinii na jego temat.
Ilu ludzi tyle opinii i nie ma się co zżymać jeśli ktoś ma inną niż nasza I tak nie sprawisz swoją krytyką, że ktoś nagle przejdzie duchową transformację i zmieni zdanie. Ci co go polubili będą go bronić, a ci których irytuje będą po nim jechać.
Margarita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 13:39   #4480
201607111004
Konto usunięte

Ja to rozumiem, że budzi kontrowersje. Jednak jakoś ciężko mi pojąć takie wręcz zaślepione bronienie go i wyzywanie od homofobów (serio?!). Też oglądałam program i jak to jest, że ja widzę jego wady a inni tylko zalety, których moim zdaniem może ma ze trzy - taniec, twarz choć zastygła niestety i znajomość mody, projektantów.
Stary 2014-10-21, 13:50   #4481
Margarita
Rozeznanie

Cytat:
Ja to rozumiem, że budzi kontrowersje. Jednak jakoś ciężko mi pojąć takie wręcz zaślepione bronienie go i wyzywanie od homofobów (serio?!). Też oglądałam program i jak to jest, że ja widzę jego wady a inni tylko zalety, których moim zdaniem może ma ze trzy - taniec, twarz choć zastygła niestety i znajomość mody, projektantów.
Ty widzisz "zaślepione bronienie", a pewnie wielu z tych broniących widziało stronę na FB "Mateusz Maga Wyp...dalaj", która zanim została zablokowana, pokazywała wyjątkowo wredne i agresywne wpisy. Myślę, że takie skrajności należy omijać, bo nikt z nas nie poznał tego chłopaka na tyle dobrze, żeby postawić go na boskim piedestale albo zmieszać z błotem. Swoją drogą to ciekawe, że jest o nim stosunkowo mało wyważonych opinii, chyba żaden z dotychczasowych uczestników Top Model nie budził tak skrajnych emocji
Stary 2014-10-21, 14:08   #4482
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cieszę się, że Mateusz odpadł, bo we wczorajszym odcinku nic ciekawego nie pokazał. Zwłaszcza na sesji cały czas jakby manekin z tego dachu skakał

Najbardziej podobało mi się zdjęcie Michała i on jest moim faworytem

Reszta ok.
Następna do odstrzału będzie Misza albo Ewelina

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 14:16   #4483
Triss Merigold
Raczkowanie

Cytat:
Ty widzisz "zaślepione bronienie", a pewnie wielu z tych broniących widziało stronę na FB "Mateusz Maga Wyp...dalaj", która zanim została zablokowana, pokazywała wyjątkowo wredne i agresywne wpisy. Myślę, że takie skrajności należy omijać, bo nikt z nas nie poznał tego chłopaka na tyle dobrze, żeby postawić go na boskim piedestale albo zmieszać z błotem. Swoją drogą to ciekawe, że jest o nim stosunkowo mało wyważonych opinii, chyba żaden z dotychczasowych uczestników Top Model nie budził tak skrajnych emocji
To co napiszę ktoś może uznać za kontrowersyjne, ale moim zdaniem takie strony jak ta rzeczona strona na Facebooku bardziej pomagają Madze niż szkodzą. Dlaczego? Ponieważ większość osób zalewa święte oburzenie, „mniejszość jest prześladowana”, „obrzydliwi hejterzy” etc etc. Gros osób jest oburzonych (zresztą słusznie) i myślę, że niewielu ludzi popiera tego typu skrajne działania (pewnie nawet jak ktoś kliknął ‘lubię to’ to raczej w formie żartu, przyznaję, że głupiego, ale jednak). Oprócz tej strony nie spotkałam się raczej z hejtem na Mateusza, raczej wszyscy go bronią i radzą mu, żeby się nie poddawał, walczył itp., są pełni podziwu dla niego. Myślę, że ta strona jest raczej katalizatorem współczucia i chęci wzięcia go w obronę.
Tymczasem chłopak nic sobą nie prezentuje, nie ma ani zdolności, ani osobowości ani wrażliwości, ma jedynie oryginalna urodę, której do tego nie potrafi wykorzystać. Do tego coś jest na rzeczy, kiedy wkurzasz całe swoje otoczenie, a w domu modelek nikt go naprawdę nie lubił ani się do niego nie zbliżył. Moim zdaniem nie da się tego zrzucić na karb ‘bycia innym’, bo to jest może powodem odrzucenia w wieku szkolnym, kiedy dzieci są okrutne i negują wszystko co nie wpasowuje się w ramy. Jednak im jest się starszym (a szczególnie w takiej branży jak moda) wszelka oryginalność i indywidualizm jest w cenie. Maga nie był lubiany, bo ma zj****any charakter, jest miągwą i egoistą, który sam nikomu nie pomoże, za to oczekuje litowania się nad sobą od innych. Ja bym nie chciała z kimś takim ani współpracować ani przebywać. Było widać, że niektórzy z uczestników próbowali mu pomóc (np. Baryza), ale Maga raz, że z tego nie skorzystał, a dwa, że jeszcze się obraził. Myślę, że najbardziej znamienna była chwila, kiedy wszyscy w domu modelek odpowiadali na pytania z kopert – tylko Mateusz wstał i się obraził (a nie tylko na niego był pojazd, na inne osoby różne).
Triss Merigold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 14:37   #4484
201607111004
Konto usunięte

O boże, Triss, jesteś mną? Doszłam do takich samych przemyśleń. Szczególnie było to jego zachowanie widać w ostatnim odcinku i tym z nagością. Akurat oba obejrzałam jednego dnia i miałam doskonały obraz Magi i postępu Baryzy. No i masę tych samych przemyśleń co ty
Stary 2014-10-21, 14:52   #4485
Triss Merigold
Raczkowanie

Myślę, że wiele osób myśli w podobny sposób, ale nie przyznają się głośno, żeby nie być uznanym za hejtera. Ja nie mam zamiaru zachwycać się Magą, bo nie widzę w nim nic nadzwyczajnego. Nie będę mu też współczuć, że miał trudne dzieciństwo, bo moim zdaniem sam jest sobie winien.
Myślę, że odbiór jego osoby byłby inny, gdyby był tak samo wyglądającym, ale jednak normalnym facetem, tzn. gdyby zachowywał się jak facet, a nie jak, za przeproszeniem, ciota, która czeka aż dziewczyna otworzy mu drzwi od auta, któremu wszystko przeszkadza i który nie potrafi przyznać się do błędu. Dla mnie to jest po prostu wredny charakter, a nie 'ekstremalna wrażliwość".
Triss Merigold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 14:54   #4486
iamsolucky
Wtajemniczenie

Michał i Marta w każdym odcinku są moimi faworytami-od początku Maga-dobrze że odpadł, nawet nie chodzi o jego sposób bycia ale to człowiek jednej miny, na wybiegu może i by przeszło ale na wybieg jest za niski, wiotki, kruchy więc nie zgodzę się że ma genialne warunki a nie ma charakteru bo nie ma ani jednego ani drugiego
Kolejna powinna odpaść Misza, za niska, za pulchna, za stara
Następne pewnie będą Ola i Ewelina/Michalina. Ciekawa jestem jak dalej pójdzie Michalinie bo na razie zawodzi, nie robi postępów i na wybiegu jej nie widzę. Góral-jestem na nie już od castingów
Podobał mi się też Michał Kaszyński i szkoda że go dłużej nie zostawili zamiast trzymać w dalszym ciągu osoby bez warunków fizycznych
iamsolucky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 15:30   #4487
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
To był chyba Tyszka...
Co do Tyszki to śmieszą mnie jego porównania wyglądu uczestników na zdjęciach do wyglądu znanych ludzi w tym odcinku Oli do Victorii Beckham za czasów Spice Girls (faktycznie podobne na tym zdj) i ostatnio Górala do grubszego Małaszyńskiego haha.
Też obstawiam, że odpadnie Misza a dalej Ola |(kolejność przypadkowa)

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 16:08   #4488
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
To był chyba Tyszka...
Cytat:
Pewnie masz rację.
To powiedziała Mielcarz
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 16:31   #4489
Lottie69
Zakorzenienie

Triss Merigold zgadzam się z Tobą tak bardzo!
Magi nie polubiłam od pierwszej chwili, póki nie otwiera ust jest znośny. Ale lawina tekstu, który jest pełen wymówek, nic nie wnosi do tematu, powoduje u mnie chęć krzyku. Serio. Wręcz męczyłam się, jak cokolwiek mówił. A smutna przeszłość to nie jest usprawiedliwienie, bo o ile żadna z historii nie jest zmyślona, to reszta też łatwo w życiu nie miała, jak niemal każdy zresztą.
Nie wiem, czemu w modzie lubią takich modeli o dziewczęcym typie urody, nie potrafię tego zrozumieć, ale ok, niech będzie że to plus jakiś. Tylko trzeba umieć z niego korzystać! A nie jojczeć i cudować na planie zdjęciowym, jak on to robił.

Co do reszty, to Ola Żuraw akurat mi do gustu przypadła. Podoba mi się, jak wychodzi na zdjęciach (btw jestem strasznie ciekawa, kto wybiera to jedno zdjęcie z całej sesji, bo widać przecież, że podczas sesji ktoś wychodzi o wiele lepiej, a na zdjęciu nagle ble), charakter też. Oczywiście, że na pracę modelki raczej nie ma szans ze względu na tatuaże, ale patrzmy proszę na ten program jako na rozrywkowy, przecież to nie jest konkurs na najlepszą modelkę, tylko program ku uciesze gawiedzi

W finałowej trójce widzę na bank Martę, bo dziewczyna wie co robi, chociaż jej twarz i przedstawiona osobowość kojarzy mi się raczej z taką suczową szefową cheerleaderek, która chętnie spuści komuś łomot po zajęciach za rozmawianie z jej chłopakiem. Ale profesjonalna jest, trudno to podważyć. Chyba żaden fotograf jeszcze nie narzekał na pracę z nią. Przyszła, ma określony jasno cel i do niego sukcesywnie dąży.
Pewnie znajdzie się też Michał Baryza. Jest ok, podobnie jak Marta robi co do niego należy, dużo zyskał pod tym względem w moich oczach po sesji z dzikiego zachodu. Widać u niego jakiś progres.
Jako trzecią osobę chętnie widziałabym Olę, ewentualnie Michalinę.
A co do podniety odnośnie Górala, to jest po prostu coś w błysku oka i ogólnej prezencji, co sprawia, że to taki samiec alfa grupy. Wiesz, że dziewczyny za nim szaleją, że flirtuje ze wszystkimi, taki obiekt seksualny w sumie.

Raany, ledwo co obejrzałam i już chcę kolejny odcinek
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 18:05   #4490
Aneczka91
Zakorzenienie

Nie oszukujmy się , po top model nikt z nich prawdziwym modelem nie zostanie
Ja kibicuje rolnikowi i spośród słabej finałowej 13 to on wgl mnie z biegiem czasu przekonał , przypomina mi z deczka Anatola
Marta mnie drażni bo oprócz ciała nic sobą nie reprezentuje , to będzie taka modeleczka która będzie robić pokazy w galeriach handlowych nic więcej
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 18:09   #4491
201607111042
Konto usunięte

Najbardziej podobało mi się zdjęcie Baryzy. Zdjęcie Marty... okropne, no nie widzi mi się ona i już.

Dobrze, że Maga odpadł. Nie nadawał się do tego programu i już, ale nie ma co od razu wróżyć, że żadnej kariery nie zrobi bo ze wszystkich uczestników ma chyba największe szanse.

Oglądałam też wywiad z nim w dd tvn i... irytuje mnie niemiłosiernie jego sposób wysławiania się. "Tak więc..., ponieważ..., w związku z czym..., aczkolwiek..., jednakże... " to trzy czwarte każdej jego wypowiedzi. Bełkot jakiś.

Ale źle mu nie życzę. Nie wiem, o co się ludzie tak spinają - to tylko program telewizyjny, serio trzeba hejterskie strony na facebooku zakładać?
201607111042 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 18:12   #4492
Margarita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
"Przyszło to co przyszło i musieliśmy z tego wybrać"
To powiedziała Mielcarz
Mniejsza kto i kiedy - ale do tego programu te słowa pasują jak ulał Jako motto powinni to wrzucić do czołówki...
Stary 2014-10-21, 19:02   #4493
el_vestido_rojo
beach please

Mateusz Maga właśnie zamieścił na swoim fb oświadczenie, że zawarł dziś kontrakt z agencją D'vision życzę mu jak najlepiej, ale niech się chłopak weźmie w garść
el_vestido_rojo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 19:23   #4494
Azmika88
Zadomowienie

Mi Michalina przypomina taką aż do bólu zwykłą dziewczynę, coś jak z serialu Brzydula Betty i na wybiegu nie będzie dobrze wyglądać.
Marcie jak na razie idzie najlepiej, ale nie zdobyła sympatii ludzi i pewnie nie wygra. W ogóle nie powinni ludzie decydować o tym kto wygrał, tylko jurorzy do końca, bo taki zwykły Kowalski nie ma pojęcia o modelingu przecież.
A czy ja w zwiastunie widziałam to o czym już dawno myślałam? Że przez te głupie zadania ktoś sobie krzywdę zrobi?
Azmika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 19:24   #4495
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez Azmika88 Pokaż wiadomość
Mi Michalina przypomina taką aż do bólu zwykłą dziewczynę, coś jak z serialu Brzydula Betty i na wybiegu nie będzie dobrze wyglądać.
Marcie jak na razie idzie najlepiej, ale nie zdobyła sympatii ludzi i pewnie nie wygra. W ogóle nie powinni ludzie decydować o tym kto wygrał, tylko jurorzy do końca, bo taki zwykły Kowalski nie ma pojęcia o modelingu przecież.
A czy ja w zwiastunie widziałam to o czym już dawno myślałam? Że przez te głupie zadania ktoś sobie krzywdę zrobi?
też widziałam, Olę i problem z kręgosłupem jak upadła na tę taflę wody (a wręcz w nią przy...ała)
Stary 2014-10-21, 20:20   #4496
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Marta mnie drażni bo oprócz ciała nic sobą nie reprezentuje , to będzie taka modeleczka która będzie robić pokazy w galeriach handlowych nic więcej
E tam najwyżej wróci do prawa. Dla castingu zwiała z jakiegoś egzaminu

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 20:26   #4497
sweet sunday
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
też widziałam, Olę i problem z kręgosłupem jak upadła na tę taflę wody (a wręcz w nią przy...ała)
Może wreszcie przestaną im wymyślać takie głupie zadania i sesje,bo to Top model a nie Fear factor
sweet sunday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 20:30   #4498
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez el_vestido_rojo Pokaż wiadomość
Mateusz Maga właśnie zamieścił na swoim fb oświadczenie, że zawarł dziś kontrakt z agencją D'vision życzę mu jak najlepiej, ale niech się chłopak weźmie w garść
A to nie jest tak, że w kontrakcie z tvn ma by c tylko w NEXT, nie może zrezygnować pod karą pieniężną?

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Ah, słodziaszek <3 nic się nie zmienił! Wciąż się tłumaczy i tłumaczy ze wszystkiego. Nie wróżę mu kariery, takiej długofalowej, na poziomie. Po tym co widzę, nie ma szans. https://www.facebook.com/MateuszMaga...725397/?type=1
Stary 2014-10-21, 20:50   #4499
Margarita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
E tam najwyżej wróci do prawa. Dla castingu zwiała z jakiegoś egzaminu
A mogłaby być taką fajną sukowatą adwokatką albo prokuratorką
Szkoda jej dla modelingu, w którym i tak zginie w tłumie, bo się niczym nie wyróżnia

Cytat:
Ah, słodziaszek <3 nic się nie zmienił! Wciąż się tłumaczy i tłumaczy ze wszystkiego. Nie wróżę mu kariery, takiej długofalowej, na poziomie. Po tym co widzę, nie ma szans. https://www.facebook.com/MateuszMaga...725397/?type=1
Jednak ten Maga to ma w sobie jakiś niesamowity magnetyzm. Nawet jak go nie lubią i już odpadł z programu to śledzą go dalej, czytają o nim i dalej się wkurzają - normalnie masochizm
Jakby Góral (którego nie lubię) odpadł to bym się cieszyła, że mogę oglądać program bez niego i na pewno nie szukałabym go po internetach, żeby się własnie nie wkurzać
Stary 2014-10-21, 21:38   #4500
el_vestido_rojo
beach please

Cytat:
A to nie jest tak, że w kontrakcie z tvn ma by c tylko w NEXT, nie może zrezygnować pod karą pieniężną?
w poprzednich edycjach tak było, może teraz zmienił się regulamin?
el_vestido_rojo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości