|
|
#4471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część III
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
ja też go lubiłam a teraz coraz mniej go trawię
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam, że Baryza powinien wygrać najlepsze zdjęcie.
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Mam tak samo!
|
#4474 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja też znam dziewczyny co urodą i figurą nadawałyby się na modelki ale co z tego skoro nie potrafią pozować i nie mają charakteru? W ich przypadku też zwaliłoby się na program? Cytat:
![]() Dokładnie, szkoda czasu i ogromnych pieniędzy na taką ciapę, która jeszcze stawia warunki (tego nie ubiorę, tak nie zapozuję, tego nie zrobię, a w ogóle to sam zrobię tę sesję!). Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2014-10-21 o 12:50 |
|||
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4476 | |
|
O RLY?
|
Widzę, że ws faworytów zdania są raczej jednolite
![]() Jak dla mnie również najlepsi są Michał i Marta. Mnie najbardziej w obecnej edycji TM irytuje nachalna promocja fiata 500. OK, fiat to ich sponsor - ale bez przesady - 500 wciskana jest wszędzie. I te gadki pochwalne nad samochodem - ten kto przygotował kampanię promocyjną nie postarał się wg mnie. Odnośnie ostatniego odcinka odniosłam wrażenie, że Zosia Ś. chciałaby być jak Jolanta K. i jej "Lekcja stylu" ![]() Zazdraszam bonu na 3 k do Modżajto ![]() Góral - jak dla mnie ego chłopaka szybuje gdzieś na poziomie Mount Everestu - a ile dziewczyn się nim podnieca ![]() Mateusz Maga - za słaby charakter, gdyby nad nim popracował wrażenie byłoby kompletnie inne. No i jak pokazał ostatni odcinek - brak umiejętności pracy w grupie. Ja nie wiem - czy on myśli, że na sesjach też będą go pytali czy mu stylizacja pasuje? Zakładasz albo spadaj. Poza tym, zawsze efekty zwala na coś - w ostatniej sesji na wysokość, no sorry we wcześniejszym odcinku zszedł z większej wysokości, a teraz to problem? Cytat:
No sorry, ale przecież program nazywa się Top Model a nie Top Sympatia.
Edytowane przez aer Czas edycji: 2014-10-21 o 13:17 |
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ilu ludzi tyle opinii i nie ma się co zżymać jeśli ktoś ma inną niż nasza |
|
|
|
|
#4480 |
|
Konto usunięte
|
Ja to rozumiem, że budzi kontrowersje. Jednak jakoś ciężko mi pojąć takie wręcz zaślepione bronienie go i wyzywanie od homofobów (serio?!). Też oglądałam program i jak to jest, że ja widzę jego wady a inni tylko zalety, których moim zdaniem może ma ze trzy - taniec, twarz choć zastygła niestety i znajomość mody, projektantów.
|
|
|
|
#4481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że Mateusz odpadł, bo we wczorajszym odcinku nic ciekawego nie pokazał. Zwłaszcza na sesji cały czas jakby manekin z tego dachu skakał
![]() Najbardziej podobało mi się zdjęcie Michała i on jest moim faworytem ![]() Reszta ok. Następna do odstrzału będzie Misza albo Ewelina |
|
|
|
#4483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tymczasem chłopak nic sobą nie prezentuje, nie ma ani zdolności, ani osobowości ani wrażliwości, ma jedynie oryginalna urodę, której do tego nie potrafi wykorzystać. Do tego coś jest na rzeczy, kiedy wkurzasz całe swoje otoczenie, a w domu modelek nikt go naprawdę nie lubił ani się do niego nie zbliżył. Moim zdaniem nie da się tego zrzucić na karb ‘bycia innym’, bo to jest może powodem odrzucenia w wieku szkolnym, kiedy dzieci są okrutne i negują wszystko co nie wpasowuje się w ramy. Jednak im jest się starszym (a szczególnie w takiej branży jak moda) wszelka oryginalność i indywidualizm jest w cenie. Maga nie był lubiany, bo ma zj****any charakter, jest miągwą i egoistą, który sam nikomu nie pomoże, za to oczekuje litowania się nad sobą od innych. Ja bym nie chciała z kimś takim ani współpracować ani przebywać. Było widać, że niektórzy z uczestników próbowali mu pomóc (np. Baryza), ale Maga raz, że z tego nie skorzystał, a dwa, że jeszcze się obraził. Myślę, że najbardziej znamienna była chwila, kiedy wszyscy w domu modelek odpowiadali na pytania z kopert – tylko Mateusz wstał i się obraził (a nie tylko na niego był pojazd, na inne osoby różne). |
|
|
|
|
#4484 |
|
Konto usunięte
|
O boże, Triss, jesteś mną? Doszłam do takich samych przemyśleń. Szczególnie było to jego zachowanie widać w ostatnim odcinku i tym z nagością. Akurat oba obejrzałam jednego dnia i miałam doskonały obraz Magi i postępu Baryzy. No i masę tych samych przemyśleń co ty
|
|
|
|
#4485 |
|
Raczkowanie
|
![]() Myślę, że wiele osób myśli w podobny sposób, ale nie przyznają się głośno, żeby nie być uznanym za hejtera. Ja nie mam zamiaru zachwycać się Magą, bo nie widzę w nim nic nadzwyczajnego. Nie będę mu też współczuć, że miał trudne dzieciństwo, bo moim zdaniem sam jest sobie winien. Myślę, że odbiór jego osoby byłby inny, gdyby był tak samo wyglądającym, ale jednak normalnym facetem, tzn. gdyby zachowywał się jak facet, a nie jak, za przeproszeniem, ciota, która czeka aż dziewczyna otworzy mu drzwi od auta, któremu wszystko przeszkadza i który nie potrafi przyznać się do błędu. Dla mnie to jest po prostu wredny charakter, a nie 'ekstremalna wrażliwość". |
|
|
|
#4486 |
|
Wtajemniczenie
|
Michał i Marta w każdym odcinku są moimi faworytami-od początku
Kolejna powinna odpaść Misza, za niska, za pulchna, za stara ![]() Następne pewnie będą Ola i Ewelina/Michalina. Ciekawa jestem jak dalej pójdzie Michalinie bo na razie zawodzi, nie robi postępów ![]() Podobał mi się też Michał Kaszyński i szkoda że go dłużej nie zostawili zamiast trzymać w dalszym ciągu osoby bez warunków fizycznych
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Tyszki to śmieszą mnie jego porównania wyglądu uczestników na zdjęciach do wyglądu znanych ludzi w tym odcinku Oli do Victorii Beckham za czasów Spice Girls (faktycznie podobne na tym zdj) i ostatnio Górala do grubszego Małaszyńskiego haha.
Też obstawiam, że odpadnie Misza a dalej Ola |(kolejność przypadkowa)
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Triss Merigold zgadzam się z Tobą tak bardzo!
Magi nie polubiłam od pierwszej chwili, póki nie otwiera ust jest znośny. Ale lawina tekstu, który jest pełen wymówek, nic nie wnosi do tematu, powoduje u mnie chęć krzyku. Serio. Wręcz męczyłam się, jak cokolwiek mówił. A smutna przeszłość to nie jest usprawiedliwienie, bo o ile żadna z historii nie jest zmyślona, to reszta też łatwo w życiu nie miała, jak niemal każdy zresztą. Nie wiem, czemu w modzie lubią takich modeli o dziewczęcym typie urody, nie potrafię tego zrozumieć, ale ok, niech będzie że to plus jakiś. Tylko trzeba umieć z niego korzystać! A nie jojczeć i cudować na planie zdjęciowym, jak on to robił. Co do reszty, to Ola Żuraw akurat mi do gustu przypadła. Podoba mi się, jak wychodzi na zdjęciach (btw jestem strasznie ciekawa, kto wybiera to jedno zdjęcie z całej sesji, bo widać przecież, że podczas sesji ktoś wychodzi o wiele lepiej, a na zdjęciu nagle ble), charakter też. Oczywiście, że na pracę modelki raczej nie ma szans ze względu na tatuaże, ale patrzmy proszę na ten program jako na rozrywkowy, przecież to nie jest konkurs na najlepszą modelkę, tylko program ku uciesze gawiedzi ![]() W finałowej trójce widzę na bank Martę, bo dziewczyna wie co robi, chociaż jej twarz i przedstawiona osobowość kojarzy mi się raczej z taką suczową szefową cheerleaderek, która chętnie spuści komuś łomot po zajęciach za rozmawianie z jej chłopakiem. Ale profesjonalna jest, trudno to podważyć. Chyba żaden fotograf jeszcze nie narzekał na pracę z nią. Przyszła, ma określony jasno cel i do niego sukcesywnie dąży. Pewnie znajdzie się też Michał Baryza. Jest ok, podobnie jak Marta robi co do niego należy, dużo zyskał pod tym względem w moich oczach po sesji z dzikiego zachodu. Widać u niego jakiś progres. Jako trzecią osobę chętnie widziałabym Olę, ewentualnie Michalinę. A co do podniety odnośnie Górala, to jest po prostu coś w błysku oka i ogólnej prezencji, co sprawia, że to taki samiec alfa grupy. Wiesz, że dziewczyny za nim szaleją, że flirtuje ze wszystkimi, taki obiekt seksualny w sumie. Raany, ledwo co obejrzałam i już chcę kolejny odcinek |
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oszukujmy się , po top model nikt z nich prawdziwym modelem nie zostanie
![]() Ja kibicuje rolnikowi i spośród słabej finałowej 13 to on wgl mnie z biegiem czasu przekonał , przypomina mi z deczka Anatola ![]() Marta mnie drażni bo oprócz ciała nic sobą nie reprezentuje , to będzie taka modeleczka która będzie robić pokazy w galeriach handlowych nic więcej
|
#4491 |
|
Konto usunięte
|
Najbardziej podobało mi się zdjęcie Baryzy. Zdjęcie Marty... okropne, no nie widzi mi się ona i już.
Dobrze, że Maga odpadł. Nie nadawał się do tego programu i już, ale nie ma co od razu wróżyć, że żadnej kariery nie zrobi bo ze wszystkich uczestników ma chyba największe szanse. Oglądałam też wywiad z nim w dd tvn i... irytuje mnie niemiłosiernie jego sposób wysławiania się. "Tak więc..., ponieważ..., w związku z czym..., aczkolwiek..., jednakże... " to trzy czwarte każdej jego wypowiedzi. Bełkot jakiś. Ale źle mu nie życzę. Nie wiem, o co się ludzie tak spinają - to tylko program telewizyjny, serio trzeba hejterskie strony na facebooku zakładać? |
|
|
|
#4492 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4493 |
|
beach please
|
Mateusz Maga właśnie zamieścił na swoim fb oświadczenie, że zawarł dziś kontrakt z agencją D'vision
|
|
|
|
#4494 |
|
Zadomowienie
|
Mi Michalina przypomina taką aż do bólu zwykłą dziewczynę, coś jak z serialu Brzydula Betty i na wybiegu nie będzie dobrze wyglądać.
Marcie jak na razie idzie najlepiej, ale nie zdobyła sympatii ludzi i pewnie nie wygra. W ogóle nie powinni ludzie decydować o tym kto wygrał, tylko jurorzy do końca, bo taki zwykły Kowalski nie ma pojęcia o modelingu przecież. A czy ja w zwiastunie widziałam to o czym już dawno myślałam? Że przez te głupie zadania ktoś sobie krzywdę zrobi? |
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
E tam najwyżej wróci do prawa. Dla castingu zwiała z jakiegoś egzaminu
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Ah, słodziaszek <3 nic się nie zmienił! Wciąż się tłumaczy i tłumaczy ze wszystkiego. Nie wróżę mu kariery, takiej długofalowej, na poziomie. Po tym co widzę, nie ma szans. https://www.facebook.com/MateuszMaga...725397/?type=1 |
|
|
|
|
#4499 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szkoda jej dla modelingu, w którym i tak zginie w tłumie, bo się niczym nie wyróżnia Cytat:
![]() Jakby Góral (którego nie lubię) odpadł to bym się cieszyła, że mogę oglądać program bez niego i na pewno nie szukałabym go po internetach, żeby się własnie nie wkurzać |
||
|
|
|
#4500 |
|
beach please
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

jak na początku go lubiłam, tak teraz mam serdecznie dość.

13.03.2008