![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Cześć Lubcia bardzo ładny brzusio
![]()
#812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
mam to samoooooooooooooooooooo
#814 |
Zakorzenienie
|
Aga ale juz teraz zaraz sprawdzić? Mniej więcej o której?
Wiecie co? A ja od siedzenia na dupie, no doooobraaaa i od przytycia 14 kg dostałam cellulitu ;/ To mnie dobija najbardziej
#815 |
Zakorzenienie
|
Po tych Waszych opisach teraz to mam ochotę rzucić się na męża
![]() Wiesz z początku jak lekarz zabronił to byłam wręcz przestraszona... zresztą pierwszy trymestr... nawet ochotę mi odebrało, tak się czułam i w ogóle. W drugim trymestrze to taka mnie nieraz ochota naszła... jakieś zboczone sny do tego.. ![]() Ale czasem... tak jak teraz... to normalnie... ![]() ![]()
#816 | |
Wtajemniczenie
|
faaaaaajny
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Wtajemniczenie
|
Olcia
Piękne zdobycze. ![]() Tylko dziewczyny ostrzegam przed ciuszkami z pepco, bo po praniu lubią się rozwlekać i robią się szmatki. Mówię z doświadczenia siostry. Ona bardzo dba o ciuszki a te z pepco po prostu poszły w szerz. |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Wtajemniczenie
|
a ja męża za 20 minut będę strzygła bo obrósł niemiłosiernie. A wczoraj właśnie dopadłam Bożenę i stwierdzam, że ja nie mam problemu z tym zabiegiem... Brzuch mi nie przeszkadza.
#820 |
Zakorzenienie
|
Lubcia
![]() ![]() ![]()
#821 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jutro wizyta, więc przyszedł czas przygotować grażynę - nie sądziłam, że będzie to tak trudne....aż strach pomyśleć jak to będzie przed porodem
![]() Emdzik szczerze mówiac nie wiem jak bym wytrzymała tyle czasu... Duszona Twoj opis.... ![]()
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
Alunia, to dobrze, że mówisz. Bawełna, bawełnie nie równa. Na szczęście kupiłam tylko kilka... .
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
Lubcia zgrabny brzusio
![]() A ja już sobie postanowiłam, że tydzień przed planowanym terminie porodu będziemy używać sobie z Tż ile wlezie ![]() ![]() O ile damy rade z takim bebzolem ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Karolcia ja już nie maluję paznokci u stóp, kit tam, już i tak prawie ich nie widzę ![]() ![]()
#824 |
Wtajemniczenie
|
Ja paznokcie u stóp jeszcze bezproblemowo pielęgnuję
#825 |
Rozeznanie
|
duszona i lubcia super macie brzuszki
![]() Alunia też mnie czasem takie nie chce mi się dopada, powiem Wam, że jednak dobrze, że cały czas chodzę do pracy, bo tak to bym nawet nosa z domu nie wyściubiła. A do nas dzisiaj przyjechało Tv, wcześniej nie mieliśmy, bo my raczej rzadko oglądamy, ale stwierdziliśmy, że jednak czasem się przydaje, tym bardziej, że idzie zima, my tu w sumie prawie znajomych nie mamy także będzie co robić. Wczoraj byłam na tym EKG, ale wyszło wszystko prawidłowo. Tak dobie myślę, że to chyba rzadko kiedy można palpitacje na EKG uchwycić, bo to jednak zdarza się od czasu do czasu, a ekg wyłapuje jak serce pracuje w danej chwili więc w sumie bez sensu to badanie... Teraz siedzę i myślę, co by tu do jedzenia sobie zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
Ja własnie później zapytam lekarza czy w ostatnich tygodniach ciąży będę mogła.. chociaż delikatnie coś porobić
![]() ![]() Ja paznokcie u stóp chyba z 3 tygodnie temu malowałam ![]() Jutro bym chciała znowu pomalować.. mam nadzieję, że mi się uda ![]()
#827 |
Zadomowienie
|
Duszona ja czuję się dobrze, martwi mnie tylko troszkę to ciśnienie tak cały czas w okolicy 130/80. NIBY norma, ale mam nadzieję, że na zwolnieniu odpocznę i mi się unormuje, jak coś będzie nie tak [ odpukać ] to pójdę szybciej.
Maciejka ten prywatny to nieeeee. Znieczulenie 600 zł kosztuje! I nie ma OIOM dla noworodków, więc w razie komplikacji muszą do innego szpitala wieźć maleństwo. No i tam na NFZ tylko ciąże fizjologiczne, a ja nie wiem co z tym ciśnieniem będzie ![]() A i wózek w Częstochowie kupujemy w Nestorze, tam ogólnie produkcja pełną parą i niższe ceny, nie masz daleko, polecam tam ![]() Ja mam ochotę na sex jak TZ nie ma w pobliżu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wcześniej uwielbiałam od tyłu, ale teraz mnie boli... Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2014-10-21 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Raczkowanie
|
Lubcia ładny i okrąglutki ten Twój brzuś
![]() Duszona Przeklete u mnie zarówno jedna czynność jak i druga niestety wymaga już chyba specjalnej techniki.... wyginanie nóg na boki, wykręcanie rąk - masakra ![]() ![]()
#829 |
Zakorzenienie
|
hej brzuchatki
![]() nie mam dziś mocy was nadrobić, powiedzcie jak Mlebi? odzywała się ? mam urwanie głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam 3 mandaryny i mam dość
![]() ![]() Karolcia ja Ci powiem, ze też się boję, że go zgniotę. Powiem wiecej, nawet wydaje mi się, że go czasem tam gdzieś czuję ![]() Martula ja kiedyś też nie miałam tv, Tż naciskał, żebyśmy mieli no i teraz to się już tak przyzwyczaiłam, że bym sie chyba zanudziła bez
#831 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja pampersy z kupami mocno zawijałam zawsze w 2 torebki śniadaniowe i nigdy nie śmierdziało.
Pisałyście o tych pojemnikach z ikei i oglądałam je. Myślałam że są pojedynczo sprzedawana i jeden chętnie bym sobie kupiła ale cały komplet to dla mnie za dużo i teraz nie wiem co mam zrobić ![]() Pragnienie gratulacje, z praktyką pójdzie tak samo gładko ![]() Maciejka nieobecność M ma plusy i minusy niestety ![]() Marchewka piękny zgrabniutki brzuszek ![]() Inco tu chyba Ewa Ci może pomóc. Ja chyba bym nie brała. Aga ja Ci współczuję bardzo tego bałaganu psiowego. Ale mnie by to wkurzało. Moja figa robi taki bajzer w kuchni po suchej karmie. Zje 3 groszki a całą kuchnie trzeba zmiatać bo przecież nie zje koło miski tylko albo na środku kuchni albo idzie z nimi do pokoju na dywan !!! Lui są częściej. Podpytałam koleżanki i chodzą od 30 tygodnia co 3 tygodnie a w ostatnim miesiącu co 2. Madzik u mnie M jest ciągle na głodzie. Ja nigdy nie mam ochoty a M musi to przetrwać. Szkoda mi go no ale co ![]() Duszona ja sobie świetnie to wyobrażam hahah ![]() Chyba M dziś zaskoczę i wskoczę na niego niech ma ![]() Lubcia bardzo ładny brzuszek ![]() ![]() Alunia to siostra znalazła sposób na dalsze poprawianie humoru ![]() ![]()
#832 |
Rozeznanie
|
My to w sumie kupiliśmy tv bo to nam pomoże w nauce języka, bo mamy same angielskie stacje, także to był główny powód kupna
![]() Powiem Wam, że jak mniej pracuję, to już nie czuję tego ucisku na szyjkę macicy, więc chyba dobrą decyzję podjęłam, że zrezygnowałam z części etatu. Wczoraj się ważyłam i mam 8kg na plusie. Ciekawe do ilu dobije w lutym :P Musze się też za jakąś kurtką rozejrzeć, bo brzuch mi wchodzi, ale już w cyckach mam problem, żeby się dopiąć. Myślę, że za dwa tygodnie już nie będę miała w czym chodzić... |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Wtajemniczenie
|
Martula
Ale ja nie mam teraz fazy "nie chce mi się" wręcz odwrotnie, ale po prostu nie mogę. Co do fiku miku to u nas na tego przekładańca, jak to opisałyście, bo na jeźdźca to też mi cyce gały wybijają i to z dźwiękiem oklasku. A teraz po amnio mamy zakaz. Właśnie zjadłam 1/3 opakowania mleczka na zmianę z paluszkamji i jeszcze serek wiejski z pomidorkiem i rzodkiewką, który mi córa zrobiła.. mniami mam jeszcze ochotę na janapkę z jajkiem.. Lubcia Pięknie rośniecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczęta
![]() Dziękuję za komplementy na temat brzusia ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś też odebrałam wyniki z glukozy, moczu i krwi wszystko jest ok ![]()
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mlebi pisze codziennie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#836 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przed porodem pojde na hybryde ![]() Cytat:
ale ja kilka rzeczy stamtad mam, bo ladne, trudno- beda jednorazowe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no bajzel psi to jest katastrofa nie wiem jak dam rade z malenstwem i tym psem na raz ,naprawde jak on linieje najgorsza jest siersc po poludniu sprzatalam, a juz jest cala w siersci a przypominam,ze mamy w calym mieszkaniu czarne kafle, a pies rudy ehhhhh Ja moją też tak oceniam..no do miesiąca czasu max ![]() Ale może w tyg małżonek mnie do HM podrzuci jakosssss kurde chcialam zawiezc dzis zwolnienie do szefowej,ale nie dalismy rady, jutro pojade, moze do pt wysle :P bylam z mezem i piesełem na spacerku wieczornym, ale sie zmachalam diabelnie. na droge kupilam prince polo, do domu tez ![]() woda mineralna Kinga Pieninska juz w uzyciu- bedzie nocne sikanie ![]() spytalam sie dzis meza, czy sadzi,ze mam ADHD powiedzial,ze na pewno ![]() Alunia ale bym sie z Tobą zaprzyjaźniła teraz, takie masz smakołyki mixowe hehehe ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-10-21 o 19:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
Ilona Papugo Ty
![]() ![]() Lubcia cieszę się że wyniki ok... ![]()
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Jeju jeju dostalam zdjecie z tej sesji na warsztatach Świadoma Mama
co z psiapsiola pozujemy jeju to zdjecie jest tak piekne,ze siedze i sikam z rozkoszy ![]() ![]()
#839 |
Zakorzenienie
|
Aga to pokaż te zdjęcie. Koleżankę możesz zakryć, ale siebie niee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Aga mi sie wydaje, że na porodówce nie wolno mieć pomalowanych pazurków, bo niby w razie cesarki patrzą czy paznokcie nie robią się sine
![]() Ale głowy za to nie dam ![]() No i wstawiaj fote, a nie tylko się chwalisz. Tak przez ekran to wiesz ![]() ![]() Magda współczuję zgagi, ja chyba nigdy w życiu nie miałam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.