|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20
Jak się cieszę, że żyje w tych czasach, obczaiłam córkę Cobaina i będę mogła obczaić dorosłe dzieci Angeliny Jolie, wszystkie, co za cudowny okres XD
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Czyli generalnie mówicie, że dwa minusy dają plus? |
|
|
|
#4172 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4173 |
|
Konto usunięte
|
jezu apropo tego co judith pisała
tez mam taką znajomą - wyleciała z pracy karnie, ale wszystkim mówi że chciała po prostu odejść z hukiem |
|
|
|
#4174 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
A ona się kumpluje tam z ludźmi tymi w pracy? Bo wtedy to aż trochę dziwne, w sensie mi by było głupio Eeee, te zdjęcia Dunham mnie nie przekonują, ludzko wygląda na pierwszym. I zgadzam się z Dżudit, że jest niedomyta. No nic jej nie pomoże, a ona bierze to co najgorsze i się tym napawa. |
|
|
|
|
#4175 | ||
|
O RLY?
|
Cytat:
![]() Nie wiem takie zaklinanie rzeczywistości, czy co? Cytat:
|
|
|
#4176 |
|
Konto usunięte
|
ja nie moge patrzec na sarę dżesikę parker, oraz na
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- urwało mi posta na sarę i na te dwie z serialu degrassi (hit młodości ![]() i na tę
|
|
|
|
#4177 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4178 |
|
Konto usunięte
|
dziwi mnie że ludzie dodają twaróg do pierogów ruskich
FUJ |
|
|
|
#4179 |
|
Konto usunięte
|
Kirsten też ma trzeci migdał/krzywą przegrodę.
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Omg hi5. Zbrodnia. Raz jadłam bez i były pyszne. Wszystkie inne skalane jakimś serem, kwaśne, blee. |
|
|
|
#4180 |
|
Naczelny Hipster
|
sara dżesika parker to koszmar, nie wiem jak kiedykolwiek ktoś mógł ją uznać za atrakcyjną kobietę, ona się składa z samej głowy chyba
|
|
|
|
#4181 | |
|
Konto usunięte
|
prwadziwy ruski pieróg drabiny zawiera:
ziemniaki, sól, pieprz i cebulę. ewentualnie dodam boczku. wszelkie twarogi - out. OUT. OUTTT fuj właśnie jem pierogi jawo i wywalam farsz ze środka. ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() xd |
|
|
|
|
#4182 |
|
Konto usunięte
|
To znaczy, że prawdziwe ruskie nie zawierają twarogu? To by tłumaczyło czemu ludzie lubię takie pierogi, zawsze mnie to dziwiło, bo u mnie w domu się robi z twarogiem. Dla mnie to zawsze było takie ohydne, że jeść tego nie dałam rady.
|
|
|
|
#4183 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem co zawierają prawdziwe ruskie, pewnie wszystko
|
|
|
|
#4184 |
|
Konto usunięte
|
Jezu. Drabson
Wrocilas i juz nie m szans nadgonic watasku. Ba. Nawet ostatecznie pogrom na technicznym mnie ominal. Ty. Ty Dantonie wizazu. |
|
|
|
#4185 |
|
Konto usunięte
|
A to nie jest tak, że te z ziemniakami to biedna wersja ruskich? I im więcej twarogu, tym na bogaciej?
|
|
|
|
#4186 |
|
Konto usunięte
|
kurde no nie, żałuję tęsknoty za drabiną, chwilę mnie nie ma i bum 5 stron do nadrabiania :<
|
|
|
|
#4187 |
|
Rozeznanie
|
Sorry Drabinka, że się tak głupio zapytam, ale te ruskie bez sera nie wychodzą takie hmm cholera jakby to powiedzieć... jałowe?
Bo mi się posolony i popieprzony ziemniak taki bez wyrazu wydaje, dlatego pytam. A w życiu takich nie jadłam, a że mnie ciekawi, to pewnie kiedyś zrobię, ale zastanawiam się póki co . Wszelkie pierogi ruskie przez 28 lat mojego życia, gdziekolwiek bym ich nie jadła, były z twarogiem, dlatego to, co Ty mówisz lekko mnie dziwi, ale i na tyle ciekawi, że się pewnie kiedyś skuszę .
|
#4188 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4189 |
|
Konto usunięte
|
farfala - nie wiem
dlatego ja dodaję cebuli i mam warżenie że jem ciasto z puree ziemniaczanym = pychotkaa ten kwaśny obrzydliwy grudowaty twaróg tylko mi to psuje. brrrr. ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- OTO JEDYNY I SŁUSZNY FARSZ DO PIEROGA http://4.bp.blogspot.com/-I6kZmKDLcp...0/lepenice.jpg ;c |
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4191 |
|
Konto usunięte
|
Zazwyczaj tylko was czytam, ale muszę się wtrącić... moim zdaniem Sarah jest piękna! Czy tylko ja tak uważam? Czy mnie pogrzało?
|
|
|
|
#4192 |
|
Konto usunięte
|
myślę że..
...tak
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jak jest starsza to może nie, ale w seksie była dla mnie najpiękniejsza i nadal jest xd |
|
|
|
|
#4194 |
|
Konto usunięte
|
Piękna nieee, ale nie brzydka :P
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- jej uśmiech mi się bardzo podoba, ale ja mam słabość do takich uśmiechów
|
|
|
|
#4195 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Serio powinnam przemyśleć swoją narodowość, bo pierogi ruskie nie, bigos zdecydowane nie, schabowe po trzykroć nie, barszcz nie, grochówka nie... co ze mnie za polka?
|
|
|
|
|
#4197 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4198 |
|
Rozeznanie
|
A propos pierogów to największe zdziwienie zaliczyłam w momencie, gdy kupiłam pierogi ruskie z jakiejś garmażerki, a one były ze... śmietankowym serkiem!!!
Kto mógł wpaść na tak zrąbany pomysł?! Wyszła z tego piękna serkowa paciaja zawinięta w ciasto. Oczywiście jak na złość, na takie atrakcje trafiam zawsze w momencie, kiedy jestem nieziemsko głodna, żołądek mi przysycha do kręgosłupa, a w domu nie ma za bardzo nic innego, więc postanawiam się ratować garmażerką.
|
#4199 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48619697]To ja bym wolała na biedno
Serio powinnam przemyśleć swoją narodowość, bo pierogi ruskie nie, bigos zdecydowane nie, schabowe po trzykroć nie, barszcz nie, grochówka nie... co ze mnie za polka?[/QUOTE]To moze chociaz krasc zacznij? |
|
|
|
#4200 |
|
Konto usunięte
|
jak można bigosu nie lubić! tzn dobra, całe życie nienawidziłam, a potem poszłam na szkolną stołówkę gdzie były pyszne łazanki. i potem odkryłam że kapusta jest dobra tydzien temu zrobilam gar bigosu na trzy dni. zawsze moczę kapustę kiszoną bardzo długo a potem wylewam wodę z gotowania i zalewam bulionem żeby była mięciutka i milutka a nie obrzydliwy kwas. i ta kiełbacha, ten boczek, to wszystko takie wymieszane, jezuuuuuuu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

A ona się kumpluje tam z ludźmi tymi w pracy? Bo wtedy to aż trochę dziwne, w sensie mi by było głupio 

. Wszelkie pierogi ruskie przez 28 lat mojego życia, gdziekolwiek bym ich nie jadła, były z twarogiem, dlatego to, co Ty mówisz lekko mnie dziwi, ale i na tyle ciekawi, że się pewnie kiedyś skuszę