Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-21, 21:52   #1441
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Silver ty piszesz o tbsach?
TBS aa mieszkania od miasta to dwie rózne rzeczy
TBS nabywasz (kaucja) a potem bulisz mega czynsz ( my płaciliśmy 1200 zł kilka ładnych lat temu za 56 m) a mieszkanie nigdy nie jest Twoje, tyle,że zarobiłam na odstępnym

a od miasta to dostajesz mieszkanie z rynku wtórnego, musisz spełniać wymogi aby takie dostać i wogóle masa formalnosci ale ponoc warto sie o to bić
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 21:54   #1442
nancykenator
Zakorzenienie

Kuba o 18:30 zarzadzil kolacje,potem kapiel,zasnal po 19,wszystko fajnie tylko od tamtej pory obudzil sie jakies 20 razy
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 21:54   #1443
LadyWhisper
Zakorzenienie

Takie mieszkania sa na stale w sensie, ze nie mozna ich sprzedac ani wynajmowac, ale mieszkac mozna cale zycie, u nas tez taka opcja jest, z siostra mamy wniosek od 10lat zlozony Z tymze przysluguje nam chyba tylko kawalerka

Neti wspolczuje! Zdrowka dla Antonia!

Little my za nowy piecyk z montazem 1100zl dawalismy. Kupcie koniecznie czujnik czadu!!!!!!! Za 60zl juz mozna dostac!

Lenova wspolczuje

Marsi wiesz szwagierka jak czekala na synka to jej cora, starsza 2,5roku wyprawiala takie cuda na kiju ze strach sie bac, wypruwala flaki pluszakom brata, wszystkie obrazki darla przygwazdzala do drzwi pikoju brata pluszaki no mowie Ci masakra, jak Sz.sie urodzil to kochane rodzenstwo, ale stracha mieli przeokropnego, bedzie dobrze, Leos to roozumny chlopak :-*

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 21:54   #1444
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Tak, to mieszkanie już będzie nasze na zawsze. Trzeba tylko zrobić remont i tyle.
Dodam że większość mieszkań są w stanie tragicznym , zdarzają się też takie bez okien... Także kredyt trzeba będzie wziąć.

.

Juz kumam.
To spoko. trzymam kciuki.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 22:02   #1445
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Takie mieszkania sa na stale w sensie, ze nie mozna ich sprzedac ani wynajmowac, ale mieszkac mozna cale zycie, u nas tez taka opcja jest, z siostra mamy wniosek od 10lat zlozony Z tymze przysluguje nam chyba tylko kawalerka
Mówisz o mieszkaniach z urzędu??
U nas można z takim mieszkaniem zrobić co się chce. Jak to już będzie nasze to możemy je sprzedać, wynająć lub zamienić na jakieś inne. Co tylko chcemy.
Jak to masz złożony wniosek 10 lat????? U nas żeby złożyć wniosek to TRZEBA mieć prace.

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-10-21 o 23:32
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 22:02   #1446
nafiyqa
Zakorzenienie

SILVER, w sumie skoro teraz cos sie ruszylo to nie ma co tracic nadziei, fajnie by bylo, gdyby sie udalo!

Moj kolega tak dostal mieszkanie. Musial wlasnie generalny remont przeprowadzic (rudera straszna, wc na pietrze :/), ale teraz ma mieszkanie nie za 200 tylko kilkanascie tysiecy.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 22:03   #1447
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Wchodzisz w aplikacji allegro - moje konto - kuponyrabatowe/kody rabatowe - pobierasz kupon- zatwierdzasz - kupujesz przedmiot- placisz - nalicza Ci automatycznie rabat.

Właśnie tak przed chwilą kupowałam
To ja mam coś nie teges bo jak wybieram moje konto to wyświetla mi tylko komentarze i saldo. Żadnych kuponów do pobrania. Ale ja nie mam zaktualizowanej najnowszej wersji allegro i pewnie tu problem leży.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 22:08   #1448
nafiyqa
Zakorzenienie

Takie wieczory to ja lubie
Nie chce nawet wiedziec ile to ma kalorii!

Nie umiem obrocic, ale co tam :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141021_215458.jpg (53,1 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2014-10-21 o 22:09
Stary 2014-10-21, 22:12   #1449
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to mieszkanie już będzie nasze na zawsze. Trzeba tylko zrobić remont i tyle.
Dodam że większość mieszkań są w stanie tragicznym , zdarzają się też takie bez okien... Także kredyt trzeba będzie wziąć.

Nie. Te mieszkania z urzędu to tak zwane MPGM-y.
Rozumiem, bo wlasnie tbsy są beznadziejne.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
TBS aa mieszkania od miasta to dwie rózne rzeczy
TBS nabywasz (kaucja) a potem bulisz mega czynsz ( my płaciliśmy 1200 zł kilka ładnych lat temu za 56 m) a mieszkanie nigdy nie jest Twoje, tyle,że zarobiłam na odstępnym

a od miasta to dostajesz mieszkanie z rynku wtórnego, musisz spełniać wymogi aby takie dostać i wogóle masa formalnosci ale ponoc warto sie o to bić
No właśnie, wiem o co chodzi, będę składać wniosek o mieszkanie od miasta. Będzie leżał pewnie x lat, ale złożę.

Mała : Amelka też odmienia słowa' od jakiegoś czasu, całkiem fajnie jej idzie. Pojawiło się też "mój, moje" , "ja" zamiast imienia które wstawiała do tej pory "Ama")
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 22:22   #1450
litllesweetangel
Lurker ;)

Nawijko co to

Aga bo niby z tego co mowili, to najemca ogarnia to co w mieszkaniu trzeba naprawic( stolarka, remonty, piecyk). I sie tlumaczyli, ze oni pieca nie zakladali wiec to nalezy do nas ;/ czyli wychodzi na to, ze mozemy sobie rownie dobrze wyje.bac ten piec i zalozyc inne ogrzewanie... Dla mnie nie warto, nie wiem czy to znam sie zwroci jak bedziemy chcieli odstapic to mieszkanie, bo jeszcze splacamy ponad 20 tysi kredytu...

Lady a na jakiej zasadzie wy nabyliscie to wasze mieszkanie? Hipoteki chyba nie braliscie?

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 22:39   #1451
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
.
o kurde, a co z okolica/dzielnica? normalna jest czy raczej taka z gatunku tych mniej bezpiecznych?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Marsi wiesz szwagierka jak czekala na synka to jej cora, starsza 2,5roku wyprawiala takie cuda na kiju ze strach sie bac, wypruwala flaki pluszakom brata, wszystkie obrazki darla przygwazdzala do drzwi pikoju brata pluszaki no mowie Ci masakra, jak Sz.sie urodzil to kochane rodzenstwo, ale stracha mieli przeokropnego, bedzie dobrze, Leos to roozumny chlopak :-*

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
omg, opis jak z horroru!

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Zaginął nasz pies ukochany piesek Blanki

Cytat:

ale dziś załamkę przeszłam i chwilę zwątpienia, przyjechaly dziś do mnie koleżanki ciężarowki plus mamusia z małym dzidziusiem- Leoś szału dostawał nie umiałam go ogarnąć, już się boje jak to będzie
oczywiście w pierwszej chwilli szok zaliczył i zapytał czy to dzidziu brat potem go obudził, zaczął go szarpać i chciał bić, mama była przerażona ja nie ukrywam,że też
jedyne co mu się podobało to karmienie uu
o kurcze. a to ierwszy jego kontakt z takim malym maluszkiem?

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

to opyla sie brac mieszkanie z tych tbs skoro tam jest taki wysoki czynsz?

i jeszcze wracajac na chwile do tych stolikow - ten z biedry jak dla mnie brzydki ale nie o tym chcialam ktoras tu pisala o takim z blatem do lego. my mamy tego typu, kupiony w hurtowni dzieciecej. po jednej stronie jest gladki po drugiej taki wlasnie jak do klockow ale do lego to w ogole nie pasuje nie wiem po jaki grom taka "chropowata" powierzchnia jest skoro to do niczego nie pasuje a nie musze chyba mowic jak sie cudnie to czysci

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 22:48   #1452
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a wiesz, że jak kupujesz przez aplikację allegro, to dostajesz kupon na 20zł do wykorzystania na zakupy?
Ostatnio trochę kupowałam i dostałam 2 razy maila ze mam kupon. Ale nie wiedziałam co dalej. . Gdzie ten kupon i olalam. .. kurde to 4 dychy w plecy:banghead:
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Wchodzisz w aplikacji allegro - moje konto - kuponyrabatowe/kody rabatowe - pobierasz kupon- zatwierdzasz - kupujesz przedmiot- placisz - nalicza Ci automatycznie rabat.
Właśnie tak przed chwilą kupowałam
Dobrze wiedzieć. ..
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
neti przepraszam,ze dopiero teraz ale wlasnie przed chwila zmierzylam inny kombinezon i ten z lidla bylby za duzy. Takze ja pasuje
Ok... Żadna z Was nie chce KOMBINEZONU to jutro oddaję!!

Na wizycie u innej p. Dr (naszej dziś nie było) -dostałam pytanie czy chce skierowanie do szpitala? pytam -a potrzeba? -no nie wiem. .. jak pani chce-zrobią tam prześwietlenie. ... w każdym razie osluchowo niby zapalenie oskrzeli oczywiście pulmicort i berodual oraz antybiotyk. Zarzygal mi dwukrotnie całą kuchnię. Spróbowałam i wcale się nie dziwię bo miało to gorycz nie z tej ziemi a ja tylko dosłownie kapinke wzięłam.
Ponieważ ciężko oddycha i tak płytko to pojechaliśmy na pogotowie. Lekarz pyta co i jak. To mówię od początku , że kaszel krtaniowy suchy-wtedy Antonio zakaszlal -a lekarz z wyrzutem-"przecież to nie suchy kaszel" -na co ja ze owszem ale Dwa dni temu był a ja dopiero zaczelam opowiadać. Kończę mu ze dostał dwukrotnie antybiotyk który zwrócił za każdym razem a tak brzydko oddycha ze się boimy ze nie przyjmie i... a lekarz na to "i co ja mam zrobic?"-myślę sobie 'ze....rać się'. Mówię mu "zbadać dziecko i dać inny antybiotyk" -lekarz na to "aha". Dziewczyny czai ze mną coś nie tak. ..? Gdybym miała setkę to bym se autentycznie pierdyknęla.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-10-21 o 22:53
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 23:21   #1453
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
bokeh ale trudne pytanie zadalas...
Moj top3
1. Ryby i tu nie moge sie zdecydowac miedzy sashimi (plasterki surowej ryby) i rybie duszonej na sposob japonski. Oczywiscie moje ukochane gatunki mam.
2. Grill jap. (yakiniku- male kawalki miesa z grilla maczane w sosach; jada sie z roznych czesci i wlasciwie wylacznie wolowine - ja najbardziej lubie harami, ale ktora to czesc krowy to nie wiem. No i oczywiscie musi byc prawdziwa japonska wolowina.
3. Dashi - to jest wywar z ryby i glonow lub tylko ryby lub tylko glonow. Nie je sie go samego, jest skladnikiem dan, jakby przyprawa. To on nadaje charakterystyczny smak japonskim daniom. Najbardziej lubie polaczenie z grubym makaronem pszenicznym udon.
Uff, wymieniac to bym mogla jeszcze dlugo...
sashimi wiedziałam, że wymienisz
myślałam, że w 1szej 3 będzie ramen :P

Matko jak ja Ci zazdroszczę, chciałabym mieć takie jedzenie na co dzień ;(
Stary 2014-10-21, 23:26   #1454
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
o kurde, a co z okolica/dzielnica? normalna jest czy raczej taka z gatunku tych mniej bezpiecznych?

omg, opis jak z horroru!

o kurcze. a to ierwszy jego kontakt z takim malym maluszkiem?

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

to opyla sie brac mieszkanie z tych tbs skoro tam jest taki wysoki czynsz?

i jeszcze wracajac na chwile do tych stolikow - ten z biedry jak dla mnie brzydki ale nie o tym chcialam ktoras tu pisala o takim z blatem do lego. my mamy tego typu, kupiony w hurtowni dzieciecej. po jednej stronie jest gladki po drugiej taki wlasnie jak do klockow ale do lego to w ogole nie pasuje nie wiem po jaki grom taka "chropowata" powierzchnia jest skoro to do niczego nie pasuje a nie musze chyba mowic jak sie cudnie to czysci
Moje miasto ma bardzo duzo dzielnic. Ale przeważnie to takie normalne, bezpieczne miesca tylko po prostu zaniedbane mieszkania. Dziś byliśmy ogladac fajne, dwupokojowe mieszkanie w bloku, z centralnym ogrzewaniem. Super! Nowe okna. Tylko że razem z nami zapisało się 40 osób...
Stary 2014-10-21, 23:27   #1455
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
hej

wiecie, że bokeh jest kochana kupiła mi butki

a ja wczoraj znalazłam w papierniczym naklejki wielokrotnego użytku, taka plansza z trawką, zagrodą i stawem no i zwierzątka; poustawialismy z Filipem te zwierzaki tam gdzie mają być, ja poszłam myć naczynia, wracam, a wszystkie ponaklejane jedno na drugim w zagrodzie; mówię do Filipa, że przecież im tam ciasno jest,a on do mnie "Mama, zieziątka się psitulają."

super, że już w domu

ja wstaje codziennie o 5, a kładę się zawsze po północy nie masz najgorzej

ale słodko mówi
u nas zdania różnie, czasem poprawnie, a czasem bez spójników, np; Fifi idzie dziadkiem, mama poszła pracy

trzymam kciuki, żeby sie udało

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

a wiesz, że jak kupujesz przez aplikację allegro, to dostajesz kupon na 20zł do wykorzystania na zakupy?

kiedy ja takie coś usłyszę !

Cytat:
które fajniejsze?
3

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48617943]wcale
ALE coś dzisiaj ruszyło, mam wrażenie, powtarza - co prawda auto to raczej "toto", dzieci to "dzidzi" ale... coś się dzieje

słodkie

2 dla odmiany

to taka folia chyba, nie?

coś jak Laleczki z granny?[/QUOTE]

tak tak taka folia
Stary 2014-10-21, 23:50   #1456
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Swoja droga, fajne toto, ja dalej nie moge sobie wyobrazic jak to dziala !
tak jak dziewczyny pisały, taka sztywniejsza folia to jest; ale u nas nie są znowu tak wielokrotne, bo po przyklejeniu do wafla kukurydzianego straciły swoje właściwości

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Zaginął nasz pies ukochany piesek Blanki

może wróci

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
To ja mam coś nie teges bo jak wybieram moje konto to wyświetla mi tylko komentarze i saldo. Żadnych kuponów do pobrania. Ale ja nie mam zaktualizowanej najnowszej wersji allegro i pewnie tu problem leży.
trzeba mieć nową wersję

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Takie wieczory to ja lubie
Nie chce nawet wiedziec ile to ma kalorii!

Nie umiem obrocic, ale co tam :P
na leżąco też wygląda pyycha

Cytat:
Moje miasto ma bardzo duzo dzielnic. Ale przeważnie to takie normalne, bezpieczne miesca tylko po prostu zaniedbane mieszkania. Dziś byliśmy ogladac fajne, dwupokojowe mieszkanie w bloku, z centralnym ogrzewaniem. Super! Nowe okna. Tylko że razem z nami zapisało się 40 osób...
to jak jest tyle chętnych to na jakiej podstawie wybierają?

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 00:01   #1457
nafiyqa
Zakorzenienie

LITTLE, to jest bardzo gesta czekolada na goraco
Mniaammm

Stary 2014-10-22, 00:07   #1458
elllmi
Zakorzenienie

dzieki za odpowiedzi w sprawie butków, skłaniam się ku 3, ale chyba nie będzie już rozmiaru

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 01:02   #1459
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
tak jak dziewczyny pisały, taka sztywniejsza folia to jest; ale u nas nie są znowu tak wielokrotne, bo po przyklejeniu do wafla kukurydzianego straciły swoje właściwości

może wróci

trzeba mieć nową wersję

na leżąco też wygląda pyycha

a nie da sie ich umyc?
Stary 2014-10-22, 02:04   #1460
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Tak . Musi być najnowsza wersja. Ja aktualizowalam.
Tylko płacić też trzeba przez tel, a to już mi się nie podoba. Trudno ale zawsze to 2 dychy.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 07:12   #1461
pstryczek84
Zakorzenienie

dobry!
Cytat:

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Ponieważ ciężko oddycha i tak płytko to pojechaliśmy na pogotowie. Lekarz pyta co i jak. To mówię od początku , że kaszel krtaniowy suchy-wtedy Antonio zakaszlal -a lekarz z wyrzutem-"przecież to nie suchy kaszel" -na co ja ze owszem ale Dwa dni temu był a ja dopiero zaczelam opowiadać. Kończę mu ze dostał dwukrotnie antybiotyk który zwrócił za każdym razem a tak brzydko oddycha ze się boimy ze nie przyjmie i... a lekarz na to "i co ja mam zrobic?"-myślę sobie 'ze....rać się'. Mówię mu "zbadać dziecko i dać inny antybiotyk" -lekarz na to "aha". Dziewczyny czai ze mną coś nie tak. ..? Gdybym miała setkę to bym se autentycznie pierdyknęla.

jak Antonio?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 07:32   #1462
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
bokeh ramen tez lubie. Chociaz dopiero niedawno sie do niego przekonalam. Dlatego powiedzialem, ze top3 to bardzo trudne pytanie ;-)
neti jak Antonio? Moim zdaniem lekarz mial troche racji, ale jednoczesnie rozumiem o co Tobie chodzilo.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 07:54   #1463
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
sashimi wiedziałam, że wymienisz
myślałam, że w 1szej 3 będzie ramen :P

Matko jak ja Ci zazdroszczę, chciałabym mieć takie jedzenie na co dzień ;(
ooooo ramen obiejrzałam na YT mnóśtwo filmikow i każdy robi inaczej nie mniej jednak moj też jest pyszny,składniki kupiłam w necie i naprawdę aż mi smaka na dziś narobiłaś

Pstryczku, jak był mniejszy to miał raz kontakt, teraz w sumie drugi raz, dziwne to to, bo przecież ma kontakt różnymi dziecmi choćby w przedszkolu i nie wiem skąd taka niechęc
a najlepsze jest to,że dziś ranon mi powiedział,że dzidziuś jadł mliko dobrze,że nie ziemnioki
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 07:57   #1464
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Ten kto ma najdluzej złożony wniosek w urzedzie.

Cześć!
Ale szaro buro u nas...

Dziś postaram się nadrobić Was
Stary 2014-10-22, 08:01   #1465
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Debrah mój nie konstruuje zdań

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

NOMEN!widzę Cię!
Cu u Was jak się czujesz?
Dzięki Hope u nas w porządku, nie zmieniło się moje zdanie na temat tego, że ciąża jest zdecydowanie przereklamowana
No i Marcinkowy NIC nie mówi, tak Wan zazdroszczę elaboratów wygłaszanych przez maluchy
Marsi, będę w listopadzie niecierpliwie wypatrywać czerwonego newsa Pozdrowienia dla Was wszystkich, Waszych maluchów i Fasolexów
Nie złoście się, że Was podczytuję. Nie potrafię być tak na bierząco jak reszta z Was, a czuję się z wątkiem związana i lubię wiedzieć co u Was Pa kochane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 08:11   #1466
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Hej. Młody jeszcze śpi no ale spać poszedł chyba po 22. Spał z nami bo jak lekarz mi powiedział ze "gdyby się dusil"...wiec wolałam mieć go przy sobie. Ale noc spokojna. Dostaliśmy sumamed forte- to to jest dobre ale i tak miał uraz i musiałam dac na siłę troche-wiec jednocześnie miałam Strach ze znów zwymiotuje. Ale udało się. Także mam nadzieje ze teraz rano tez dobrze pojdzie.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 08:17   #1467
hope01
Zakorzenienie

Nomen to jak nas podczytujesz to pisz z nami, nawet jak nadrobić nie możesz

marsi będzie dobrze

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 08:28   #1468
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
dla mnie też, nie podoba mi się
E moja bratopwa wzięła go i mówi ze fajny, dzieciakom się podoba
Cytat:
ja wstaje codziennie o 5, a kładę się zawsze po północy nie masz najgorzej
Ja podobnie, da się żyć, chyba że milion pobudek w nocy jeste to wtedy kiepsko
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

Tak właśnie mi przysżło do głowy ze do czyszczenia to on pewnie średni jest.
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

Na wizycie u innej p. Dr (naszej dziś nie było) -dostałam pytanie czy chce skierowanie do szpitala? pytam -a potrzeba? -no nie wiem. .. jak pani chce-zrobią tam prześwietlenie. ... w każdym razie osluchowo niby zapalenie oskrzeli oczywiście pulmicort i berodual oraz antybiotyk. Zarzygal mi dwukrotnie całą kuchnię. Spróbowałam i wcale się nie dziwię bo miało to gorycz nie z tej ziemi a ja tylko dosłownie kapinke wzięłam.
Masakra
Cytat:
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 08:52   #1469
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
ooooo ramen obiejrzałam na YT mnóśtwo filmikow i każdy robi inaczej nie mniej jednak moj też jest pyszny,składniki kupiłam w necie i naprawdę aż mi smaka na dziś narobiłaś

Pstryczku, jak był mniejszy to miał raz kontakt, teraz w sumie drugi raz, dziwne to to, bo przecież ma kontakt różnymi dziecmi choćby w przedszkolu i nie wiem skąd taka niechęc
a najlepsze jest to,że dziś ranon mi powiedział,że dzidziuś jadł mliko dobrze,że nie ziemnioki
Oo a bardzo skomplikowane to jest? Moze napiszesz w klubie jak robisz? I co musze kupić

little a wy nie wynajmujecie tego mieszkania???

Dzień doberek ale buro światło świecić trzeba (((
Stary 2014-10-22, 09:48   #1470
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

Lenova mam nadzieję, że piesek się znajdzie

neti zdrówka dla Anotosia

ellmi jak dla mnie nr2 chcę takie same kupić tylko różowe dla Hani

Ewik no własnie u nas Hania zaczęła powtarzać kur.. kukwa

w ogóle moja córka jakieś dziwne wyrazy tworzy wujek np to jest ege;p księżyc tiga. nie wiem skąd Ona to bierze

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości