Mamusie Majowe 2015!! cz. 2 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-21, 20:57   #1111
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

jeśli o mnie chodzi Oliver, albo Xavier...ale walczę z TŻ

Chyba na prawdę zacznę się modlić o małą Sophie

Czarnulka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 21:04   #1112
aural
Raczkowanie

Hej przeczytałam, ale kalafior dzisiaj rządzi

Witam nowe mamy

Tienshan współczuję bólu oby antybol szybko zadziałał

Byłam dzisiaj na wizycie i są dobre, ale też takie sobie wieści...
Przezierność karkowa wyszła nam na granicy boję się... miałam robiony test pappa i za tydzień wyniki... no i pobiorą mi jeszcze krew na konflikt płytkowy... Błagam trzymajcie kciuki żeby nie było żadnych chorób genetycznych
Z dobrych rzeczy dzidziuś jest piękny i duży ma 6,2 cm i przesunął mi się tp na 01.05 dzidziol grzecznie leżał i tylko delikatnie podskakiwała klatka piersiowa, ale żadnych wyczynów akrobatycznych nie było młody był z nami, bo było przez brzuch i w pewnym momencie doktor się młodego pyta czy woli siostrę czy brata? a młody stwierdził, że w sumie wszystko jedno, na co ona do niego czyli z siostry też się będziesz cieszył no i rozpłynęliśmy się
Wiem, że ta płeć jeszcze nie jest na 100% ale trzymam kciuki żeby krewetka pozostała krewetką do końca

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

U nas ma być przynajmniej jak na razie Luiza bądź Leonard oczywiście ze wskazaniem na dziewuszkę

btw a my jakoś tak bezbleśnie zgodziliśmy się co do imion żadnej walki nie było kilka moich propozycji odrzucił tż, kilka moja mama, kilka młody no ale razem z tż bardzo walczyliśmy o tą parę (w szczególności o Luizę )
aural jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 21:05   #1113
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość
Tylko do wyrwania popros o znieczulenie bez ephiriphine....nie ktorzy dentysci nie zwracaja uwagi ze pacjentka w ciazy
tak, wiem

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór dziewczyny. Witam się w 14 tc tj. 4 miesiącu tak więc II trymestr czas zacząć
to brzmi poważnie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie dodatkowej bo na NFZ mnie moja ginekolog zaprosiła, żeby dać skierowanie na bezpłatne badania i zrobić cytologie. Zdziwiona jestem bo kazała odwołać wizytę prywatną z USG prenatalnego bo da mi skierowanie na NFZ . Widziałam dzidzię serduszko bije a wg USG przez brzuch torbiel się zmniejszyła ale nie zapeszam bo wszystko dokładnie zbadamy na wizycie w listopadzie także jestem bardzo zadowolona .
Tu macie wykaz placówek, gdzie można wykonać USG prenatalne na NFZ
http://ciaza-i-porod.wieszjak.polki....dycznych.html#

A tu HCV do końca października darmowe
http://www.hcv.pzh.gov.pl/Page/proje...zujace-projekt

Cytat:
Napisane przez brownsugar772 Pokaż wiadomość
No i przyszedł ten okropny czas TŻ zaczyna dziś kontrakt czyli 6 tygodni bez niego W sumie to powinnam się już przyzwyczaić do jego pracy, ale zawsze jak wyjeżdża robi się w domu tak smutno
A co do imienia to jak się żegnaliśmy dziś, TŻ przytulił się do brzucha, pocałował i powiedział: pa Leo, w sumie nawet mi się podoba mały Leo, Leoś zobaczymy czy jak wróci to będzie mu się nadal podobało
biedna

Leon cudne imię ale u nas z nazwiskiem by nie pasowało za bardzo no i dobra koleżanka ma Leonka

Dziewczyny, mój koniec jest bliski wszystkie kości mnie bolą, nie mam siły się ruszyć, nie mogę jeść, mdli mnie cholernie, do tego ten ząb (na szczęście boli mniej)

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 21:16   #1114
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnulka7891 Pokaż wiadomość
jeśli o mnie chodzi Oliver, albo Xavier...ale walczę z TŻ

Chyba na prawdę zacznę się modlić o małą Sophie
Czarnulka a Brian(Brajan) :P

?

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 21:20   #1115
asiuk
Zakorzenienie

My nie mamy imion na razie - dla córki chciałabym Wanda, ale TŻ jest na nie

Odnośnie wspólnego porodu - nie wyobrażam sobie inaczej, jak z TŻ. Choć mój poród był traumatyczny i dla mnie, i dla niego, to jest to nieopisana pomoc. Pod koniec, przed decyzją o cc, nie umiałam już sama chodzić i traciłam świadomość pomiędzy skurczami, obecność męża była wręcz niezbędna.

Znieczulenie - miałam zarówno ZZO, jak i podpajęczynówkowe do cc. Przed cesarką wyciągnęli cewnik z kręgosłupa do ZZO i wbili się ponownie z drugim znieczuleniem :banghead: Przez ZZO zatrzymała mi się akcja skurczowa - tzn. skurcze nadal były bardzo bolesne, krzyżowe, ale rozwarcie nie postępowało.

Aural, na pewno wszystko będzie w porządku. Nie zamartwiaj się na zapas!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 21:47   #1116
kasienka1985
Zakorzenienie

Widziałam Twoją wiadomość Asiula
Ależ zaskoczenie że spotkałyśmy się ponownie na wątku wizażowym... i to mamusiek.

Ja nie mam przekonania do tych starodawnych imion.
Generalnie teraz jakaś taka moda dziwna, albo na starodawne albo jakies mega wymyślne.

Mnie sie podobaja imiona takie jak: Kamila, Jagoda, Tomek czy Witek ale mam już takich osobników w rodzinie Mało popularne teraz chyba te imiona, bo nigdzie nie słyszę

Za to Lenki, Zosie, Julki, Gabrysie, Maje i Zuzie... zalały cały świat... a jest tyle pięknych imion...

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 21:51   #1117
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Zamówiłam właśnie książkę 10 tys imion z całego świata i mam nadzieje ze zdarzymy coś z tego wybrać do maja

aural, znaczy wstępnie babeczka?? Gratuluję!
i 3mam kciuki, żeby te badanie były w porządku!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 21:58   #1118
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówiłam właśnie książkę 10 tys imion z całego świata i mam nadzieje ze zdarzymy coś z tego wybrać do maja
hehe
troszkę czasu macie powodzenia
Olivier fajne

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 22:00   #1119
aural
Raczkowanie

Cytat:

aural, znaczy wstępnie babeczka?? Gratuluję!
i 3mam kciuki, żeby te badanie były w porządku!!
Czarna to będziecie się gimanstykować z jednej strony zazdroszczę, a z drugiej współczuję tego quizu z imionami

I z tego co Pani dr stwierdziła to tak, będzie dziewuszka jak zobaczyła naszą radość z tej wiadomości to stwierdziła, że sama będzie trzymać teraz kciuki żeby się to nie zmieniło
Stary 2014-10-21, 22:03   #1120
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
Czarnulka a Brian(Brajan) :P

?
nieee, nawet do nazwiska nie pasuje

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hehe
troszkę czasu macie powodzenia
Olivier fajne
dzięki

no też mu tłumacze, że fajne a on wymyśla!

Stary 2014-10-21, 22:11   #1121
aural
Raczkowanie

Czarnulka a może Stefan, Filip, Marcin (Martin), Milan albo Kacper/Kasper (Casper)

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Jeszcze Masym (Maxim) i Leo chyba spełniają wasze warunki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 22:16   #1122
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aural Pokaż wiadomość
Czarna to będziecie się gimanstykować z jednej strony zazdroszczę, a z drugiej współczuję tego quizu z imionami

I z tego co Pani dr stwierdziła to tak, będzie dziewuszka jak zobaczyła naszą radość z tej wiadomości to stwierdziła, że sama będzie trzymać teraz kciuki żeby się to nie zmieniło
ale fajnie, nasz wątek nabiera tempa, zaczynamy byc takimi pełnoprawnymi mamuśkami czekającymi juz na konkretnego bobaska

ciekawe czy teraz stwierdzona płeć zostanie potwierdzona później

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Martin odpada, nie nazwe dziecka imieniem mojego dawnego kata

Stary 2014-10-21, 22:24   #1123
aural
Raczkowanie

Cytat:
ale fajnie, nasz wątek nabiera tempa, zaczynamy byc takimi pełnoprawnymi mamuśkami czekającymi juz na konkretnego bobaska

ciekawe czy teraz stwierdzona płeć zostanie potwierdzona później

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Martin odpada, nie nazwe dziecka imieniem mojego dawnego kata
Się okaże, ale jakby nie patrzeć bardzo bym chciała i w sumie idąc dzisiaj na wizytę marzyłam, że mi dzisiaj powie jaka płeć i że to akurat będzie dziewczynka

Dobra to Martin skreślamy... ale jest jeszcze kilka
Ja jakoś też tak czuję, że u Ciebie chłopak będzie jak opisywałaś wrażenia z usg to identyczne jak moje z młodym teraz było dokładnie inaczej
Na pocieszenie mogę napisać, że większość znajomych nawet jak miała wybrane imię, to bardzo często zmieniali w okolicy 7 miesiąca ciąży albo nawet od razu po porodzie więc masz jeszcze dużo czasu

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

a jeszcze tak pomyślałam o imieniu Anton / Antoni albo Lukas/Łukasz...
Stary 2014-10-21, 22:26   #1124
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
pochwalę się moimi wypiekami. Buleczki bezglutkowe
Dawaj przepis

Cytat:
Napisane przez Opulka Pokaż wiadomość
Brzmi Timon. Czy też tak się pisze? Nie mam pojęcia

p.s. Sprawdziłam. Tak, przez "i" się pisze.
O nie! Za bardzo mi sie kojarzy z Krolem Lwem :p

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
dziewczęta częstuję racuchami z jabłkiem, smażyłam jakąś dobrą godzinę temu bo miałam straszną chęć...
zjadłam 2 i mi się odechciało , a nasmażyłam cały talerz...

mój dziadek miał na imię Leon i jakoś nie mam zbyt dobrych wspomnień z nim związanych, to prawda że kojarzymy imiona z ludźmi...

mój typ dla chłopca to Aleks, zawsze mówiłam że mój syn będzie miał na imię Maksymilian, ale tak się trafiło że jego tatuś tak ma na imię...

dla dziewczynki już nie jestem tak zdecydowana, ale w 90% będzie Kaja
aleks i Maks moje dwa typy.. Niestety nie poparte przez TZ
Cytat:
Hej przeczytałam, ale kalafior dzisiaj rządzi

Witam nowe mamy

Tienshan współczuję bólu oby antybol szybko zadziałał

Byłam dzisiaj na wizycie i są dobre, ale też takie sobie wieści...
Przezierność karkowa wyszła nam na granicy boję się... miałam robiony test pappa i za tydzień wyniki... no i pobiorą mi jeszcze krew na konflikt płytkowy... Błagam trzymajcie kciuki żeby nie było żadnych chorób genetycznych
Z dobrych rzeczy dzidziuś jest piękny i duży ma 6,2 cm i przesunął mi się tp na 01.05 dzidziol grzecznie leżał i tylko delikatnie podskakiwała klatka piersiowa, ale żadnych wyczynów akrobatycznych nie było młody był z nami, bo było przez brzuch i w pewnym momencie doktor się młodego pyta czy woli siostrę czy brata? a młody stwierdził, że w sumie wszystko jedno, na co ona do niego czyli z siostry też się będziesz cieszył no i rozpłynęliśmy się
Wiem, że ta płeć jeszcze nie jest na 100% ale trzymam kciuki żeby krewetka pozostała krewetką do końca

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

U nas ma być przynajmniej jak na razie Luiza bądź Leonard oczywiście ze wskazaniem na dziewuszkę

btw a my jakoś tak bezbleśnie zgodziliśmy się co do imion żadnej walki nie było kilka moich propozycji odrzucił tż, kilka moja mama, kilka młody no ale razem z tż bardzo walczyliśmy o tą parę (w szczególności o Luizę )
Dziewuszka ngratulacje i trzymam kciuki aby testy pappa nie pozostawily zludzen co do pelnego zdrowia Waszej coreczki! Nawet jesli okaze sie synkiem w maju
Stary 2014-10-21, 22:37   #1125
aural
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
aleks i Maks moje dwa typy.. Niestety nie poparte przez TZ

Dziewuszka ngratulacje i trzymam kciuki aby testy pappa nie pozostawily zludzen co do pelnego zdrowia Waszej coreczki! Nawet jesli okaze sie synkiem w maju
Crumble to kręć tż'owi dziurę w brzuchu

Liczę, że córeczka córeczką pozostanie co ważniejsze w 200% zdrową, śliczną i różowiutką w przyszły czwartek wszystko się okaże, bo tego dnia będą wyniki pappa i drugie usg genetyczne w babce tym razem i nie pozostaje mi nic innego jak się modlić żeby dzidziolowi się ta przezierność skorygowała oraz test pappa wykluczył ryzyko zespołu downa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 22:38   #1126
ruskaa
Wtajemniczenie

Milan mi się strasznie podoba, ale według mnie nie na polskie realia, ale Tobie Czarnulka pasuję

Teraz tak otworzyłam szafkę z ciuszkami dla maluszka i mam już tego multum, aż sama nie wiedziałam, tylko czasem coś kupiłam i dokładałam, jakie one są piękne, chyba całą wyprawkę mam :P

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-21, 22:57   #1127
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
Się okaże, ale jakby nie patrzeć bardzo bym chciała i w sumie idąc dzisiaj na wizytę marzyłam, że mi dzisiaj powie jaka płeć i że to akurat będzie dziewczynka

Dobra to Martin skreślamy... ale jest jeszcze kilka
Ja jakoś też tak czuję, że u Ciebie chłopak będzie jak opisywałaś wrażenia z usg to identyczne jak moje z młodym teraz było dokładnie inaczej
Na pocieszenie mogę napisać, że większość znajomych nawet jak miała wybrane imię, to bardzo często zmieniali w okolicy 7 miesiąca ciąży albo nawet od razu po porodzie więc masz jeszcze dużo czasu

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

a jeszcze tak pomyślałam o imieniu Anton / Antoni albo Lukas/Łukasz...
Ze też Ci sie tak pięknie wszystko dziś spełniło

ja Ci powiem nawet wiecej odnośnie twoich odczuć względem mojego malucha! Mam znajomą czarownice, która jak zobaczyła zdjęcie mojego malucha z wczoraj to od razu powiedziała, że jej to wygląda na chłopca ciekawe czy macie racje. To moje dziecię takie fikające, to może faktycznie bedzie w piłe kopać
Anton mi sie podoba, boo wcześniej nawet myślałam o imieniu dla dziewczynki- Antonia ale TŻ a Lukas kojarzy nam sie obojgu z jego kolegami...a jeszcze idąc tropem kolegów odpada bezapelacyjnie Christian, Daniel, Lukas, Peter, Paul, Robert, Thomas i polski Jacek. Także, ten.... życzę nam powodzenia, a sobie cierpliwości

a co do zmiany imion...moja kuzynka zmieniła imie starszej córki tuż przed wyjazdem do porodu

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Ruska, to nie to... TŻ skręcił nosem...
Ech dziewczyny dziękuję za dobre chęci

Stary 2014-10-21, 23:01   #1128
aural
Raczkowanie

Czarnulka a może Dawid albo Nicolas (Mikołaj)?
Stary 2014-10-21, 23:03   #1129
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
Czarnulka a może Dawid albo Nicolas (Mikołaj)?
Przerabialismy juz je... David - syn znajomej, a mikołaj -w maju?!(to była odp mojego uparciucha)

Edytowane przez Czarnulka7891
Czas edycji: 2014-10-21 o 23:24

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-21, 23:23   #1130
olimpia2009
Zadomowienie

czarna a Rafal?
Stary 2014-10-21, 23:28   #1131
aural
Raczkowanie

Czarnulka albo
Stefan/Steven
Franciszek/Frank
Marek/Marcus
Mateusz/Mathias
Jakub/Jacob
Maksymilian/Maximilian
Tomasz/Thomas

Edytowane przez aural
Czas edycji: 2014-10-21 o 23:34
Stary 2014-10-21, 23:38   #1132
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Rafał to też kolega, a TZ chce żeby to było imię którego nie mamy wśród znajomych.
Stefan odpada... Gryzie mi się z nazwiskiem.

Widzę, że bez książki ani rusz...

W życiu takiego sporu o nic nie mieliśmy, a tu niby zwykle imię i wojna domowa gotowa. Cóż, trudno najwyżej maluch będzie pół sierotą, bo prędzej TŻ udusze nim w tej materii dojdziemy do porozumienia.

Najśmieszniejsze i tak było na koniec.... Cały wieczór wojowalismy o imię, a na koniec zwiesil głowę, zrobił smutna minke i mówi: "to co, już mnie nie kochasz?? Bo jeszcze mi dziś tego nie mówiłaś...?!"

No wariat...uparty wariat

Stary 2014-10-22, 06:31   #1133
Madeleine05
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która z Was orientuje się gdzie najlepiej rodzić w Krakowie ?
Na Ujastku. Dobra porodówka i bardzo dobry oddział neonatologiczny.
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 06:44   #1134
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
Rafał to też kolega, a TZ chce żeby to było imię którego nie mamy wśród znajomych.
Stefan odpada... Gryzie mi się z nazwiskiem.

Widzę, że bez książki ani rusz...

W życiu takiego sporu o nic nie mieliśmy, a tu niby zwykle imię i wojna domowa gotowa. Cóż, trudno najwyżej maluch będzie pół sierotą, bo prędzej TŻ udusze nim w tej materii dojdziemy do porozumienia.

Najśmieszniejsze i tak było na koniec.... Cały wieczór wojowalismy o imię, a na koniec zwiesil głowę, zrobił smutna minke i mówi: "to co, już mnie nie kochasz?? Bo jeszcze mi dziś tego nie mówiłaś...?!"

No wariat...uparty wariat
A skończy się na dziewczynce ...
Stary 2014-10-22, 07:06   #1135
aural
Raczkowanie

Hej

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
A skończy się na dziewczynce ...
czyli się Crumble wyłamujesz i twierdzisz, że Czarnulka dziewoję na świecie powita?

spaaaaaaććććć
Stary 2014-10-22, 07:09   #1136
irenka78
Rozeznanie

Witam,
Aural trzymam mocno kciuki za test pappa ja jutro mam mieć wynik i też się stresuję mimo że usg wyszło ok.

Dziewczyny cały dzień wczoraj umierałam, jestem wykończona i bezsilna, później cały wieczór przeryczałam ze już nie mam siły ile można mieć mdłości i wymioty, żeby nie banany to już bym zeszła z tego świata , kiedy to się skończy ??? nadal ubywa mi wagi jest już - 6kg... ale mam nastrój... sorry
irenka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 07:16   #1137
Iluzja00
BAN stały

Witam się i ja.Trochę wcześnie jak dla mnie ale Mała obudziła mnie na siku.Oby w dzień było lepiej.
Irenka w drugim trymestrze będzie lepiej.Ja wieczorem też miałam mdłości
Iluzja00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 07:19   #1138
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

aural bardzo mocno trzymam kciuki znajomej też źle wyszły badania a urodziła ślicznego zdrowego chłopczyka

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny cały dzień wczoraj umierałam, jestem wykończona i bezsilna, później cały wieczór przeryczałam ze już nie mam siły ile można mieć mdłości i wymioty, żeby nie banany to już bym zeszła z tego świata , kiedy to się skończy ??? nadal ubywa mi wagi jest już - 6kg... ale mam nastrój... sorry
też się nad tym zastanawiam.. ale ten ubytek wagi to chyba już trochę niebezpieczny? Byłaś u lekarza? Ja żeby walczyć z mdłościami ciągle coś podjadam i chyba będę mega beką

u mnie Milena lub Mateusz hasbend musi się zgodzić
dziewczyny na termin badań prenatalnych długo się czeka? Umawiałyście się już?

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2014-10-22 o 07:25
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 07:35   #1139
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
Hej

czyli się Crumble wyłamujesz i twierdzisz, że Czarnulka dziewoję na świecie powita?

spaaaaaaććććć
Nie to, że wyłamuję ;p wieszczę przebiegłość losu ;p ;p

Ale drugi chłopak wątku musi być Nie będę miała rodzynka
Stary 2014-10-22, 07:48   #1140
jagodowa07
Zadomowienie

aural będzie dobrze, trzymam kciuki! I gratuluję dziewczynki, oby się potwierdziło Na dobrego lekarza trafiliście, teraz jeszcze bardziej będę myślała o poniedziałku i moim usg, żeby też było widać!
Powodzenia Czarnulka w bojach o imię, do maja na pewno wybierzecie!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości