|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III
Cytat:
no ja mysle!
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Blackberry No to 1 ok 6/7h
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
marzę o takim krótkim :-DMoja mama brata 15h więc raczej nastawiam się na taka opcję
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Zazwyczaj jest na odwrót :P Mam nadzieję, że mam to po mamie i pierwsze mi pójdzie szybko
|
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze u ciebie bedzie co najmniej 3 razy krocej niz u twojej mamy ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- uciekam klasc sie na lewy boczek. spijcie dobrze
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2014-10-21 o 23:18 |
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam i tylozgiecie i mialam oxy podana od razu i nic nie bolalo(nawet przed zzo),nie mowiac juz o krzyzowych, bo ich nie doswiadczylam.
Zbieram sie chyba i ja spac, ale pewnie jakis serial obejze w lozku jeeszcze |
|
|
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja to dziś chyba nie zasne wcześnie :-( jakoś mi się nie chce.
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie pewnie tez zalezy kiedy sie przyjedzie i oni wpisza, ja szczerze to jak mi wody nie odejda, to nie wiem czy bede umiala stwierdzic czy juz sie zaczelo i z Maja sie tego tez najbardziej balam, ze zaczne rodzic, a nie bede o tym wiedziala
, ale znajac zycie znow sie przeterminuje |
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to to ale kichnelam i zaraz zaczęło mi się coś machać w miejscu gdzie macica jest... Tak jakby coś sliskiego pochlupalo mi od spodu po brzuchu, jakby rybka. Czy to może być to? (15tydzien)
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
czy za póżno przyjechała to nie wiem, ale powiedziała, że jak zaczęły się skurcze i odeszły jej wody to szybko pojechała do szpitala i chwila ja wyskoczyłam...
Może że miała bóle takie, że ich nie czuła przez parę godzin Tylko ja to wcześniak byłam 49 cm i ok 2 kg wagi :P Może to dlatego.Blackberry to chyba to !!!! |
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się bo jak mama tak miała to i ty możesz lekko urodzić byle nie za szybko także zaciskaj nóżki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2742 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A no ciężko jest być w ciąży i mieć maluszka w domu ![]() Mnie też często dopada dół z powodu zaniedbywania szkrabów... No ale w kwietniu będzie lepiej ![]() Cytat:
![]() No to kochana jak urodzisz bierzcie się do roboty:p Cytat:
![]() Bo to nierówny wiek, inna płeć, a niestety z chłopcami jest inaczej niż z dziewczynkami itp. Nie faworyzuje, i kocham całą trójkę najbardziej na świecie, ale na pewno nie tak samo. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra uciekam spać. Spakowałam ciuchy dzieci i mam nadzieję, że jutro tzt wszystko na górę przeniesie i część mebli w pokoju dziewczynek chociaż złoży ![]() Dobranoc
2003, 2004, 2008, 2013, 2014 - IVF 06.2011 - NATALKA i AMELKA![]() ![]() 12.2012- MARCELEK ![]() 07.2014 - IVF Edytowane przez _Madison_ Czas edycji: 2014-10-21 o 23:56 |
|||||
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Idę też chyba spać... przez te rozmowy zaczęły boleć mnie plecy ;D
Dobranoc |
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Też lecę lulu, dobranoc :-*
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadlam wlasnie kopytka z obiadu ze schabem w sosie wlasnym
Maz na mnie patrzyl dziwnie :PLece pod prysznic i spac ![]() Blackberry-to chyba TO! ja tez dzis czulam 'podejrzane' bulgotanie, smyranie Sylwia-co do boli to ja slyszalam, ze im kobieta ma silniejsze okresowe bole to analogicznie moze byc przy porodzie. Np jak wystepowaly wczesniej bole krzyza to prawdopodobne, ze przy porodzie tez beda. Czy Mamusie doswiadczone moga to potwierdzic ?
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-10-22 o 00:45 |
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. Jej wstalam w zlym nastroju, zasnelam wczesniej, wszystkie moje aukcje przelicytowano i jeszcze TZet wkurza i nie umylam glowy i teraz juz nie zdaze... Wrrr
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja też nie umyłam jeszcze głowy jeśli to coś pomoże:P Ja też miałam b. mało bolesne @ a i poród nie bolał okrutnie i 3h trwał ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- U mnie ciemno i pada deszcz, jak nastrojowo ![]() ![]() Dziś "Mama i ja"-zobaczymy co się dowiem, pewnie już nic nowego, będę Was czytała w razie W:P |
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam w ten brzydki pochmurny dzień
Znajoma rodziła 3 dzieci i wszystkie były na zasadzie, że wody odeszły, zdążyła się przebrać i po dojechaniu na porodówkę maks 30min i już było po... Z którymś to nawet lekarz powiedział, że ledwo zdążyli. Cytat:
---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Wiecie co... właśnie sobie uświadomiłam, że w ten weekend przestawiamy godzinę i znowu będę chodziła rozbita przez kilka dni. Nie znoszę tej głupiej zmiany godziny, potrzebne to jak dupie koszula |
|
|
|
|
#2750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dzis sie pilnowalam z lewym bokiem i wlozylam sobie dwie plaskie poduszki miedzy kolana, jak radzili i jest tak rzeczywiscie duuzo wygodniej no i sie tak nie krecilam ![]() Zamawiam rogala do spania! No to brzmi zachecajaco ![]() Mnie w ogole @ nie boli, nie mam PMS itd to mam nadzieje, ze troche sie spelni ta przepowiednia ![]() Cytat:
a uzywasz snajpera na allegro?---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
gorzej z ta druga opcja ![]() Dobra wstaje, slysze ze mezus juz wojuje ze zmywarka Przejde sie pozniej do tego Pepco bo w koncu nie poszlam
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to snajper?;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
www.snajper.net
Zakładasz konto. To jest program, który licytuje za Ciebie. Wklejasz link z aukcji i ustawiasz cenę maxymalną, którą chcesz dać za aukcję i ile sekund przed końcem ma licytować. Przebija automatycznie do zadanej kwoty, chyba że nie będzie chętnego to zostawia najniższą ale nie wyższą niż podałaś (mam nadzieję że rozumiesz:P). W miesiącu masz za darmo 3 litycatcje, za więcej musisz zapłacić. ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- fajna rzecz, jak mi na czymś bardzo zależy to używam;] Jak mi się nieeeeeee chcccceeee wstawać! |
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w ten ponury poranek
![]() My już z maluchem po śniadanku, pora się zabrać za jakąś konstruktywną pracę Wczoraj udało nam się tylko 1/5 zlecenia wykończyć, ale w zamian napisałam aż 9 linijek swojej pracy mgr więc i tak jestem z siebie dumna Co do porodu to ja się jakoś nie boję, teraz już że tak powiem nie ma odwrotu, a też wydaje mi się że wszystko jest do przeżycia ![]() Muszę się Wam w ogóle przyznać, że przerażacie mnie trochę tempem na wątku I czuję się przez Was jak jakaś nienormalna Bo tak naprawdę żadna z nas (oprócz kilku marcóweczek
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo dzieki! Jak wroce z pracy to obadam, nawet nie wiedzialam, ze jest cos takiego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Brzucho boli mnie nadal po tej lewej stronie i tylko w nocy troche odpuscilo ;( maz zawiozl chlopakow do szkoly, ja zjadlam sniadanie i leze dalej i odpoczywam.
Moje okresowe bole byly do przejscia tak jak i porody. A wody mi nie odeszly, przebijali mi pecherz za kazdym razem.
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Znów powitałam dzień niewyspana. Ktoś pisał o zmianie czasu - też tego bardzo nie lubię i przestawiam się kilka dni. Idę zrobić kawkę
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwila w TVN24 bylo info o ksieznej Kate, ze spodziewa sie drugiego dziecka, jest w 14 tyg ciazy i urodzi sie w kwietniu
![]() kolejna kwietnioweczka ![]() Pokazywali jej zdjecia z ostatnich wystapien i nic po niej nie widac jeszcze a Tz do mnie 'widzisz, ona tez nie ma brzuszka'
|
#2758 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten w ktorym bede rodzic ma 1 a z niego jest duzo blizej do tych z 3 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hehe kochana ja tez pokazuje ale oglada je jednym okiem hehe tulac KAPrysa Cytat:
wiecie ze nie wiedzialam ![]() Cytat:
kochana my to baby to zawsze bedzie o czym gadac. Cytat:
![]() Dziewczyny czasem jak kicham to mnie zaboli brzuch mocno. W ogole od kilku dni mnie brzuch pobolewa jak na @-mysle ze to zwiazane teraz z tym ze macica gwaltownie szybko sie powieksza od tego tygodnia? Wiecie co? Pokozylam sie wczesnie i lezalam bo nie moglam spac,wsadzilan poduche miedzy nogi i na lewy bok..i budzilan sie cala noc co godzina:/ Jakas masakra. Ale wytrzymalam i wciaz na lewym boku spalam,dzis tez bede sie tak meczyc. My jezzcxe w lozku od wiecxora leje u nas strasznie az do teraz |
||||||
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również witam w pochmurny dzień ciemno, zimno, mokro;/
miałam dziś wyjść do ludzi bo juz kilka dni w domu siedze ale co na deszcz pójde? ehhh Gadanie teściowej mnie wczoraj wyprowadziło z równowagi choć Tż od razu jej powiedział że nie że kupujemy nowy... ona chyba nie wie jak jest w miescie bo szwagierka jak urodziła to z wózkiem nigdzie nie chodziła tylko koło domu jeździła a tak to w domu siedziała z dzieckiem a jak gdzieś jeżdziła to bez dziecka bo ktoś z nim w domu zostawał ale ja to mam zamiar do ludzi wychodzić zwłaszcza ze urodze na wiosnę! nie rozumiem skąd ona takie podejście ma i tak by tzreba było ten wózek brac z Polski tu do niemiec i tak by tu stał więc nie wiem co to za różnica czy już bd nowy czy stary.... Matko jak mnie tym wkurzyła!!! mnie by na myśl nie przyszło żeby tego gruchota tu brać zwłaszcza że mają go wyrzucać a ona by mi go wepchnęła....
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

no ja mysle!

marzę o takim krótkim :-D
Ślubujemy: 21.10.2017 

I czuję się przez Was jak jakaś nienormalna