![]() |
#901 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
O jakbym to od koleżanek usłyszała, to chyba bym się pocięła mydłem w płynie. ;p
A powiem wam kawał, jaki mój teść nr.1 opowiedział: Rodzina się zebrała na poważną rozmowę. Jedna z córek mówi: -kochani rodzice muszę wam powiedzieć, że jestem lesbijką, Druga się odzywa : -ja też. Ojciec łapiąc się za głowę pyta: -Czy ktoś w tym domu lubi penisy? Na co odzywa się syn: -Ja! ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Wtajemniczenie
|
Alunia fajny ten kawał hahah
![]() ![]() Ta jedna to taka moja "mamusia" 20l starsza ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Co planujecie na obiad? Nie mam pomysłu ![]()
#903 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
witam i ja... hummor taki sobie, wczoraj armagedon z mezem miałam... fochy i spiecia. dzisiaj od rana piszemy do siebie(bo w pracy jest) o naszym niezadowoleniu z seksu i tego co sie u nas dzieje... jest ciekawie
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- dawno Meire sie nie odzywała... to juz pare dni ![]() Alunia, Melbi dobrze ze coraz lepiej sie czujecie ja nadal z ch...owym nastrojem jestem. moze dzis cos porobie moze nie. strasznie mnie kosc ogonowa boli jak siedze. starczy z 10 minut w jednej pozycji i wstac nie moge. tez tak macie? ja przed ciaza miałam z tym problem ale teraz to ja wyje z bolu jak sie podnosze
#905 |
Zakorzenienie
|
Alunia haha dobre
![]() MaladT wiesz co, tu na wątku chyba nie ma żadnej dziewczyny całkiem zadowolonej z seksu, niektóre nie mogą w ogóle, niektórym ulubione pozycje sprawiają ból albo dyskomfort Ja sobie tak tłumaczę, że jeszcze kilka miesięcy, że teraz dzidzia najważniejsza a potem sobie odbijemy ![]()
#906 |
Wtajemniczenie
|
Oj Mala
To nie dobrze! :tuli: trochę za długo trwa Twoj kiepski nastrój ![]() Zrób może coś, co przyniesie Ci satysfakcję... |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
czuje ze znowu zaczyna sie u mnie depresja na jesień i to mnie jeszcze bardziej dołuje. wczoraj piszac mezowi ze chyba to znowu to az sie popłakałam. jak ja nie cierpie tego gówna
no własnie zauważyłam ze nic mi od tygodnia przyjemnosci nie sprawia. wszystko z musu. a spanie ktore uwielbiałam teraz bardziej jest ucieczka przed rzeczywistoscia
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-10-22 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Zadomowienie
|
MamaZuzi ja dzisiaj obiadu nie robię popołudnie w pracy... więc zabieram sałatkę i duuuuzo kanapek
![]() ![]() Kochana Ty z Zuzą miałaś problem z ciśnieniem? Jakie miałaś wartości jak brałaś tabletki jeśli mogę spytać? I jakieś dodatkowe objawy? Puchnięcie, bóle głowy? Duszona co kiecka śliczna ![]() Logoasia, Matrula widzę, że razem walczymy na polu pracowniczego boju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ile starczy mi sił , a jeszcze mam ich trochę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zadomowienie
|
Hejka kobietki
u nas tez seksu brak przez te krwawienie sprzed m-ca boje sie poprostu wczoraj mialam akcje z Tż-tem - trzy godziny wieszał mi szafki w kuchni bo co prawda ściana pusta miejscami była i był problem z trzymaniem. z 5 razy chciał je wynieść na śmietnik no ale w końcu zawisły. Masakra jak trzeba coś w domu zrobić to koniec świata w pn miałam powrót wymiotów - normalnie załamka
![]() |
#911 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie tylko wczoraj i jest 9 stron do nadrobienia
![]() Dziewczyny co mi się wczoraj przytrafiło... Masakra po prostu... Mojego pecha ciąg dalszy ![]() ![]()
#912 |
Konto usunięte
|
Zostaje dłużej bo mam cukrzycę. Jaką szkoda. Nie będę już czekolady jeść.
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Kano
![]() Ewccik a myślałam, że wymioty to tylko na początku są. Współczuję ![]() Mama Zuzi ja dzisiaj zażyczyłam sobie od Tż naleśniki na obiad ![]()
#914 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Ja też nie dałąm rady dokładnie nadrobić. Kano współczuję ogromnie, zdrowiej nam! Melbi, czyli jednak cukrzyca? ![]()
#915 |
Zakorzenienie
|
Witam, ja jeszcze trochę pospałam sobie
![]() ![]() Podziwiam te które jeszcze pracują... Maladt ja też nie lubię jesieni pod względem że często łapie doły... szczególnie jak jestem wieczorami sama czy coś... jesień lubie tylko pod względem ładnego widoku.. jak liście są kolorowe.. szczególnie w lasach itp.. no ale teraz to i tak co chwile deszcz pada i jest brzydko za oknem Co do seksu to tym bardziej sie nie wypowiadam bo zwyczajnie nie mogę... czasem chciałabym nawet pomarudzic ze w takiej pozycji mnie boli albo coś. A z drugiej strony może i dobrze że nie mogę... przynajmniej nie ma żadnego problemu w tym. Mąż nieraz się do mnie dobiera... no ale co poradzić... pocierpi jeszcze trochę chłopak. Ja nic na obiad nie robię dzisiaj ![]() ![]()
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#917 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kanoo jejku biedna Ty :-* trzymaj się i pij dużo wody, herbatek czego tylko możesz żebyś się nie odwodniła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Madzia powodzenia z glukozą jutro, oby wynik był zadowalający
![]() ![]()
#919 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedy wizyta u gina ? Cytat:
W szpitalu chociaż lepiej Cię karmić będą. A do kiedy zostajesz? W ogóle Ela też się nie odezwała a miała wizytę wczoraj... ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#920 |
Wtajemniczenie
|
Lui ja generalnie miałam przy ciśnieniu tylko opuchlizne.
Brałam najwyższą dawkę i miałam 140-150 /90-100. Jak już było 150/100 to leżałam w szpitalu. Gdyby nie mierzenie nie wiedziała bym ze rośnie aż tak bardzo Głowa mnie nigdy nie bolała i czułam się ogólnie super. A po porodzie jak mi kilka razy podskoczyło do 130/90 to myślałam ze będę umierać.
#921 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Dziewczyny
![]()
#922 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
hej
nadrabiam was od wczoraj,jak zwykle ![]() z mala mialam intensywny dzien,wiec nawet za bardzo na kompie nie dalam rade byc,a potem moj maz caly dzien w pracy wiec tez,wieczorem zaczelam was nadrabiac,ale ze u -skoro juz piszecie o seksie-u mnie ochota taka ze mogla bym codziennie mojego meza napastowac,ale ze ostanio bralam tabletki na infekcje to byla przerwa,wiec juz chodzilam i tylko czekalam na niego zeby sie na niego rzucić ![]() cos chyba nie jestem jednak z mojego gina zadowolona do konca,cyto nie zlecil,posiewu uznal ze nie trzeba robic skoro w moczu nic nie wyszlo,moczu tez nie bardzo mi spalo zelazo i ogolnie hemoglobina(chyba ledwo 10 jest),standard,a niby biore zelazo ![]() za 3tyg mam zrobic krzywa cukrowa i tyle ogolnie moj gin mnie traktuja tak-juz bylam w ciazy,wiem co i jak,wiec moge przychodzic raz na 6 tyg ![]() ![]() z dzidzia wszystko dobrze,ale to polowkowe do waszych polowkowych sie nie umywa,cos tam pomierzyl-ale co ![]() asia,emdzik ![]() dzidzia wazy 618 g,mam zdjecie jej slicznej buzki tylko lozysko troche zaslania ale i tak pieknie to wyglada ![]() tz-et byl ze mna,i taki zadowolony ze tak pieknie bylo widac aa no i po badaniu na samolocie gin uznal ze tam jest pieknie i infekcji nie ma,mowie mu ze juz z tydzien biore tabletki ktore mi wczesniej wypisal karolcia ![]() logoasia ![]() to bylo dow czorajszej wiadomosci ![]() Lubcia sliczny brzusio ![]() Duszona sliczne zakupy ![]() ![]() Alunia no i dobrze,wiadomo ze jak cos sie bedzie dzialo to zadzwonisz wczesniej,a tak to mysle ze dobre rozwiazanie jaks ie czujesz ogolnie? Ilonka gratuluje zdanego egzaminu ![]() Niki przezycia siostry faktycznie nieciekawe bylam przy moim tz-ecie jak jemu okradli mieszkanie,masakra to jest,wszystko przegrzebane,ktos lazil ![]() a z ta orka,na pewno przesadzasz kochana ![]() MaamaaZuzi tez nie mam pomyslu ![]() ![]() maladT tule Cie mocno,sama niedawno przez to przechodzila,nie wiem co pomoglo u mnie,chyba samo przeszlo ale troche trwalo i ciezko wtedy bylo i mi i mojemu tz-etowi ![]() mam nadzieje ze u Ciebie nastroj szybciej sie poprawi ewccik o kurcze,wspolczuje wymiotow ![]() Mlebidakin o rany Ciebie tez te cukry mecza ![]() Incognito mysle ze dziewczyny dobrze pisaly,zebys jeszcze z kims sie skonsultowala,widzialam zreszta ze juz znalzlas namiary na kogos innego |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
emdzik
![]() jestem z mala sama a na tel ciezko mi pisac bardzo,wiec na kompie jestem z doskoku ale dziekuje kochana za troske ![]() Edytowane przez buu007 Czas edycji: 2014-10-22 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dobry początek dnia ![]() Spaghetti po bolońsku ![]() ![]() ![]() Cytat:
jejuuuu kochana.... spróbuj znaleźć sobie jakaś małą przyjemnośc ![]() Cytat:
ale szafki powieszone, nie wazne jak dlugo wieszał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zdaj pozniej relacje z wyprawy wozkowej, moj to si nie garnie by mnie zabierac na spacery po dzieciowych sklepach chyba mu sie spodobala akcja: zona wszystko kliknie, przyjdzie do domu, nie bede musial sobie tym glowy zaprzatac ![]() A wiec jestem i ja wyspanaaaaaaaaaa ![]() ![]() przez te wczorajsze rozmowy drążki mi się snia ![]() no i jechalam w dwoch roznych butach i koniecznie chcialam je zmienic w trakcie jazdy na biale trampki ![]() Cudowny sen, prawda ? ![]() buu hej kobito ![]() Dzidziolek ma juz dobra waaage ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-10-22 o 09:22 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
kurde jak ja sie nie wysypiam z tz...jak Jego nie ma spie jak zabita,ale z Nim jakas masakra.rozwala sie,wierci sie,jeczy ze spac nie moze.koszmar. u nas wczoraj mlody mial biegunke caly dzien.balam sie zeby cos gorszego nie bylo ale chyba tylko cos zjadl bo dzis juz widze lepiej. wspolczuje tych wymiotow dziewczyny,a brak slodyczy to chyba dla mnie najgorsza kara.nie umie zyc w tej ciazy bez nich |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Mlebi może zapytaj dokładnie ile im tam wyszło ? może nieznacznie masz podwyższone ?
Ela no w końcu ![]() ![]() Cieszę się, że wszystko dobrze. Jeśli chodzi o lekarza... ehh szkoda gadać. Ale mój chyba nie lepszy. Jak napisałam do mojego gina, że mam chyba infekcje, że tak boli że ledwo chodze to mi napisał że pewnie mam grzybice i mam kupić to i owo. Nawet nie chciał zoabczyć na żywo czy to na pewno grzyb ;/ Jutro mam wizyte.. az jestem ciekawa co powie. Też pewnie nic nie zleci. Fakt, że ja już też się lepiej czuje no ale jednak czasem tam pobolewa ... Paulina ehh widzisz... a ja ostatnio trochę zaniedbałam swoje mierzenie a jutro gin... a nawet nie mam żadnych zapisków ![]()
#929 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi bidula
![]() Buu dobrze, że z dzidzią wszystko ok ![]() ![]() Ala jak dzisiaj samopoczucie? Mam nadzieję, że leżysz i się nie forsujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Buu Ja też z mojego gina nie jestem zadowolona, ale teraz to chyba już za późno, żeby zmieniać i szukać innego... Co myślisz?
Chociaż fotkę od swojego dostałaś, ja nie dostaję ![]() O, a właśnie, pokażesz? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.