|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
TBS aa mieszkania od miasta to dwie rózne rzeczy
TBS nabywasz (kaucja) a potem bulisz mega czynsz ( my płaciliśmy 1200 zł kilka ładnych lat temu za 56 m) a mieszkanie nigdy nie jest Twoje, tyle,że zarobiłam na odstępnym a od miasta to dostajesz mieszkanie z rynku wtórnego, musisz spełniać wymogi aby takie dostać i wogóle masa formalnosci ale ponoc warto sie o to bić |
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Kuba o 18:30 zarzadzil kolacje,potem kapiel,zasnal po 19,wszystko fajnie tylko od tamtej pory obudzil sie jakies 20 razy
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Takie mieszkania sa na stale w sensie, ze nie mozna ich sprzedac ani wynajmowac, ale mieszkac mozna cale zycie, u nas tez taka opcja jest, z siostra mamy wniosek od 10lat zlozony
Neti wspolczuje! Zdrowka dla Antonia! Little my za nowy piecyk z montazem 1100zl dawalismy. Kupcie koniecznie czujnik czadu!!!!!!! Za 60zl juz mozna dostac! Lenova wspolczuje ![]() Marsi wiesz szwagierka jak czekala na synka to jej cora, starsza 2,5roku wyprawiala takie cuda na kiju ze strach sie bac, wypruwala flaki pluszakom brata, wszystkie obrazki darla przygwazdzala do drzwi pikoju brata pluszaki no mowie Ci masakra, jak Sz.sie urodzil to kochane rodzenstwo, ale stracha mieli przeokropnego, bedzie dobrze, Leos to roozumny chlopak :-* Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas można z takim mieszkaniem zrobić co się chce. Jak to już będzie nasze to możemy je sprzedać, wynająć lub zamienić na jakieś inne. Co tylko chcemy. Jak to masz złożony wniosek 10 lat????? U nas żeby złożyć wniosek to TRZEBA mieć prace.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-10-21 o 23:32 |
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
SILVER, w sumie skoro teraz cos sie ruszylo to nie ma co tracic nadziei, fajnie by bylo, gdyby sie udalo!
Moj kolega tak dostal mieszkanie. Musial wlasnie generalny remont przeprowadzic (rudera straszna, wc na pietrze :/), ale teraz ma mieszkanie nie za 200 tylko kilkanascie tysiecy. |
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
To ja mam coś nie teges bo jak wybieram moje konto to wyświetla mi tylko komentarze i saldo. Żadnych kuponów do pobrania. Ale ja nie mam zaktualizowanej najnowszej wersji allegro i pewnie tu problem leży.
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Takie wieczory to ja lubie
![]() Nie chce nawet wiedziec ile to ma kalorii! Nie umiem obrocic, ale co tam :P Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-10-21 o 22:09 |
|
|
|
#1449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mała : Amelka też odmienia słowa' od jakiegoś czasu, całkiem fajnie jej idzie. Pojawiło się też "mój, moje" , "ja" zamiast imienia które wstawiała do tej pory "Ama") |
||
|
|
|
#1450 |
|
Lurker ;)
|
Nawijko co to
![]() Aga bo niby z tego co mowili, to najemca ogarnia to co w mieszkaniu trzeba naprawic( stolarka, remonty, piecyk). I sie tlumaczyli, ze oni pieca nie zakladali wiec to nalezy do nas ;/ czyli wychodzi na to, ze mozemy sobie rownie dobrze wyje.bac ten piec i zalozyc inne ogrzewanie... Dla mnie nie warto, nie wiem czy to znam sie zwroci jak bedziemy chcieli odstapic to mieszkanie, bo jeszcze splacamy ponad 20 tysi kredytu... Lady a na jakiej zasadzie wy nabyliscie to wasze mieszkanie? Hipoteki chyba nie braliscie?
|
#1451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- to opyla sie brac mieszkanie z tych tbs skoro tam jest taki wysoki czynsz? i jeszcze wracajac na chwile do tych stolikow - ten z biedry jak dla mnie brzydki ale nie o tym chcialam ktoras tu pisala o takim z blatem do lego. my mamy tego typu, kupiony w hurtowni dzieciecej. po jednej stronie jest gladki po drugiej taki wlasnie jak do klockow ale do lego to w ogole nie pasuje
|
|||
|
|
|
#1452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na wizycie u innej p. Dr (naszej dziś nie było) -dostałam pytanie czy chce skierowanie do szpitala? w każdym razie osluchowo niby zapalenie oskrzeli oczywiście pulmicort i berodual oraz antybiotyk. Zarzygal mi dwukrotnie całą kuchnię. Spróbowałam i wcale się nie dziwię bo miało to gorycz nie z tej ziemi a ja tylko dosłownie kapinke wzięłam. Ponieważ ciężko oddycha i tak płytko to pojechaliśmy na pogotowie. Lekarz pyta co i jak. To mówię od początku , że kaszel krtaniowy suchy-wtedy Antonio zakaszlal -a lekarz z wyrzutem-"przecież to nie suchy kaszel" -na co ja ze owszem ale Dwa dni temu był a ja dopiero zaczelam opowiadać. Kończę mu ze dostał dwukrotnie antybiotyk który zwrócił za każdym razem a tak brzydko oddycha ze się boimy ze nie przyjmie i... a lekarz na to "i co ja mam zrobic?"-myślę sobie 'ze....rać się'. Mówię mu "zbadać dziecko i dać inny antybiotyk" -lekarz na to "aha". Dziewczyny czai ze mną coś nie tak. ..?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-10-21 o 22:53 |
|||
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałam, że w 1szej 3 będzie ramen :P Matko jak ja Ci zazdroszczę, chciałabym mieć takie jedzenie na co dzień ;(
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko po prostu zaniedbane mieszkania. Dziś byliśmy ogladac fajne, dwupokojowe mieszkanie w bloku, z centralnym ogrzewaniem. Super! Nowe okna. Tylko że razem z nami zapisało się 40 osób...
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 3 ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48617943]wcale ALE coś dzisiaj ruszyło, mam wrażenie, powtarza - co prawda auto to raczej "toto", dzieci to "dzidzi" ale... coś się dzieje ![]() słodkie 2 dla odmiany ![]() to taka folia chyba, nie? coś jak Laleczki z granny?[/QUOTE] tak tak taka folia
|
|
#1456 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() może wróci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za odpowiedzi w sprawie butków, skłaniam się ku 3, ale chyba nie będzie już rozmiaru
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko płacić też trzeba przez tel, a to już mi się nie podoba. Trudno ale zawsze to 2 dychy. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1461 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry!
Cytat:
![]() Cytat:
jak Antonio? |
||
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
bokeh ramen tez lubie. Chociaz dopiero niedawno sie do niego przekonalam. Dlatego powiedzialem, ze top3 to bardzo trudne pytanie ;-) neti jak Antonio? Moim zdaniem lekarz mial troche racji, ale jednoczesnie rozumiem o co Tobie chodzilo. |
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiejrzałam na YT mnóśtwo filmikow i każdy robi inaczej nie mniej jednak moj też jest pyszny,składniki kupiłam w necie i naprawdę aż mi smaka na dziś narobiłaś![]() Pstryczku, jak był mniejszy to miał raz kontakt, teraz w sumie drugi raz, dziwne to to, bo przecież ma kontakt różnymi dziecmi choćby w przedszkolu i nie wiem skąd taka niechęc a najlepsze jest to,że dziś ranon mi powiedział,że dzidziuś jadł mliko |
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Ten kto ma najdluzej złożony wniosek w urzedzie.
Cześć! Ale szaro buro u nas... Dziś postaram się nadrobić Was
|
#1465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i Marcinkowy NIC nie mówi, tak Wan zazdroszczę elaboratów wygłaszanych przez maluchy ![]() Marsi, będę w listopadzie niecierpliwie wypatrywać czerwonego newsa Nie złoście się, że Was podczytuję. Nie potrafię być tak na bierząco jak reszta z Was, a czuję się z wątkiem związana i lubię wiedzieć co u Was Pa kochaneWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Młody jeszcze śpi no ale spać poszedł chyba po 22. Spał z nami bo jak lekarz mi powiedział ze "gdyby się dusil"...wiec wolałam mieć go przy sobie. Ale noc spokojna. Dostaliśmy sumamed forte- to to jest dobre ale i tak miał uraz i musiałam dac na siłę troche-wiec jednocześnie miałam Strach ze znów zwymiotuje. Ale udało się. Także mam nadzieje ze teraz rano tez dobrze pojdzie.
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Nomen to jak nas podczytujesz to pisz z nami, nawet jak nadrobić nie możesz
![]() marsi będzie dobrze
|
|
|
|
#1468 | ||||
|
Zakorzenienie
|
E moja bratopwa wzięła go i mówi ze fajny, dzieciakom się podoba
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
little a wy nie wynajmujecie tego mieszkania??? Dzień doberek ale buro światło świecić trzeba (((
|
|
#1470 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Lenova mam nadzieję, że piesek się znajdzie ![]() neti zdrówka dla Anotosia ellmi jak dla mnie nr2 chcę takie same kupić tylko różowe dla Hani![]() Ewik no własnie u nas Hania zaczęła powtarzać kur.. kukwa ![]() ![]() w ogóle moja córka jakieś dziwne wyrazy tworzy wujek np to jest ege;p księżyc tiga. nie wiem skąd Ona to bierze
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

w każdym razie osluchowo niby zapalenie oskrzeli oczywiście pulmicort i berodual oraz antybiotyk. Zarzygal mi dwukrotnie całą kuchnię. Spróbowałam i wcale się nie dziwię bo miało to gorycz nie z tej ziemi a ja tylko dosłownie kapinke wzięłam.

obiejrzałam na YT mnóśtwo filmikow i każdy robi inaczej nie mniej jednak moj też jest pyszny,składniki kupiłam w necie i naprawdę aż mi smaka na dziś narobiłaś
22.05.2008
14.08.2011
ale buro światło świecić trzeba