![]() |
#991 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
ad. grzybic- moja bratowa miała z nimi urwanie głowy (a w sumie to czego innego
![]() Może warto byście też o tym poczytały, bo może coś i w tym zakresie wpłynie, żeby nie wracały te ustrojstwa? BUU- mam zaparzoną herbatkę z cytryną i aronią, mogę Ci polać ![]() rozpędzi przeziębienie raz dwa ![]() MEIRE, EMDZIK- mi też twardnieje brzuch. Czasem nie wiele mi trzeba, żeby był jak kamień... Dostaję magnez w zastrzykach i jest lepiej niż w poprzednich tygodniach, więc wierzę, że idzie ku lepszemu... EMDZIK- ciasto stoi w kuchni na blacie ![]() ![]() WĘGIELEK- ja mieszam różne owoce, jakie akurat mam w domu, dodaję buraki, szpinak, albo zieloną pietruszkę, nie czuć za mocno ich smaku. To przepis ze strony mojego robota kuchennego z samej pietruszki:
OLCIA- ja widzę różnicę, jak mam dzień bez rehabilitacji. Leżenie jest wtedy utrapieniem, więc ćwiczę ![]() ![]() MIGOTKA- lubię makarony z takimi fajnymi rzeczami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Wtajemniczenie
|
juz wim o co chodzi z tym "lubie na stole" na fb... 2 lata temu była taka akcja. Chodzi o to gdzie lubimy kłaść torebki po wejściu do domu. Podobno 3 lata temu była taka sama akcja z kolorami staników jaki danego dnia kobiety miały na sobie - to z kolei miało rozkręcić temat piersi i ich badania. Pamietsm też, że kiedyś się wypisywało coś z alkoholami...
#993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
|
na facebooku jest grupa
https://www.facebook.com/groups/5051...54685/?fref=nf duzo ogloszen babki wklejaja teraz wskoczylo ogloszenie 80zł ale nie wiem czy ci sie podoba
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-10-22 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Wtajemniczenie
|
AGA- u mnie jest taki klub mam, na fb, ale robią też " wyprzedaż garażową " co miesiąc, można wziąć swoje zalegające rzeczy nie tylko dla dzieciaków i sprzedać (no i kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
Aggo - super akcje, tez bym takie kolo nas gdzies chciala, tyle sie tego czasem w domu ma
ja mam teraz cala siate ciuchow do oddania
#997 |
Wtajemniczenie
|
też poszukałam typowo dzieciowej grupy w okolicy ale tam jest niewiele ponad 400 osób. Może coś się znajdzie ciekawego
![]()
#998 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jaka ja jestem słaba. Mdli mnie nadal ale przestałam wymiotować. Czytam was cały czas, ale nie mam siły odpisywać za co przepraszam. Jak poczuję się lepiej to się odezwę
![]()
#999 |
Wtajemniczenie
|
Kano żal mi Ciebie... podobno herbata z imbirem dobrze działa na mdłości... ja kupiłam kiedyś z imbirem i cytryną ale była strasznie ostra...
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- może napij sie miety? Nie odpisuj jak nie masz sił. Wylez to na spokojnie. Jak juz nie wymiotujesz to spróbuj sie moze przespać? Pogoda sprzyja.
#1000 |
Konto usunięte
|
Węgielek gratuluje
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Migotka, kradnę przepis na pesto z pietruszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
A ja chyba położę się i kimnę, tak mnie strasznie coś zmuliło
#1004 |
Wtajemniczenie
|
ja chyba też uderzę w kimono...
#1005 |
Rozeznanie
|
Dzięki za przepisy - może się jakoś pogodzę z pietruchą
![]() ![]() ![]() Kano współczuję paskudztwa...Ja martwiłam się, że się zarażę od mojego synka, ale na szczęście jakoś się udało... Też bym się z chęcią położyła, ale jak się położę, to nie wiem czy pozbieram się, żeby za godzinę pójść po Małego ![]() Edytowane przez wegielek Czas edycji: 2014-10-22 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
moja kolezanka napisala mi smsa ,ze tez ma plaszczyk ciazowy wiec jak cos emdzik potem wezme info od niej dla ciebie gdybys chciala
![]() pije szpinakowy koktajl z kiwi i bananem i zaraz jade do pracki i do tej babki, ciekawe jakie ma ciuszki ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-10-22 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj mam fasolkę po bretońsku a jutro krokiety bedą chyba
#1009 |
Wtajemniczenie
|
Buu ciesze się że wszystko z dzidziolem dobrze
![]() Aga pyszny obiad ![]() ![]() A sen z drążkiem nieziemski ![]() Emdzik ja to już widzę jak Twój gin się ucieszy że nie masz pomiarów. Oj powinien Ci klapsa dać porządnego za to.Bardzo nie dobrze. ZABAWA: Moja koleżanka zasugerowała abyśmy my, kobiety zrobiły coś specjalnego na FACEBOOK-u w celu zwiększenia świadomości na temat walki z rakiem piersi. Jak wiecie październik to miesiąc poświęcony walce z rakiem piersi... Pomysł jest bardzo prosty i zabawny. Proszę Was, abyście włączyły się wszystkie do tej akcji. W ubiegłym roku pomysłem był post o ulubionym kolorze stanika... Ta zwariowana akcja zaskoczyła wszystkich mężczyzn, którzy oczywiście nie mieli pojęcia o co chodzi!. Tegoroczny pomysł dotyczy Waszej TOREBKI. Musicie wpisać w Wasz status gdzie stawiacie lub wieszacie torbę zaraz po wejściu do domu w formie: LUBIE NA STOLE W JADALNI, LUBIE NA KRZEŚLE W KUCHNI itp. Dwuznaczność możne być zabawna Wpiszcie odpowiedz w miejsce Waszego statusu, nie w "odpowiedz na wiadomosc". Oprocz tego wyslijcie te widomosc do Waszych kolezanek, przyjaciolek, mam, cioc, babc, sasiadek, nauczycielek, szefowych itd. W ubiegłym roku wiadomość o zabawie w "kolor stanika" pojawiła się nawet w wiadomościach telewizyjnych! Może także w tym roku zdołamy pokazać nasza silę i jedność? Do dzieła! PAMIĘTAJCIE - WPISZCIE ODPOWIEDŹ W WASZ STATUS wegielek gratuluję córeczki ![]() ![]() Mi zostało 91 według Belly aaaa ![]() ![]() JA Zuzi sesji nie zrobiłam i też załuję bardzo. Teraz też nie będę robiła, dzici trzeba traktować jednakowo. Jak Zuzia miałam 6 miesięcy sama jej zrobiłam fajną sesje i teraz małej też taką zrobie ![]() Aga Ty szczęściaro ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Ja fasolkę po bretońsku będę robiła w piątek ![]() ![]()
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Mlebidakin będzie dobrze
![]() ![]() MaamaaZuzi mi teraz też ciśnienie zaczyna rosnąć... przedtem po lekach miałam 120/70 a teraz coraz częściej jest 130/80 ..no i puls mi skacze, raz jest 68 a raz 94 ... ![]() buu007 ja bym pomyślała o zmianie lekarza, jak czujesz, że nie jesteś pod dobrą opieką. A co do żelaza to łykasz kwas foliowy? Bo chyba on pomagał we wchłanianiu się ?? Ja o dziwo, mam żelazo na dobrym poziomie ( mimo, że nie jem rzeczy, które zawierają dużo żelaza ) emdzik ja też ostatnio zaniedbałam mierzenie ![]() Mi też ostatnio brzuch się napina - bo nie twardnieje cały, ale robi się taki dziwny .. nie wiem czy nie są to te skurcze BH ![]() I pognałam do biedronki i kupiłam 3 pary rajstopek 68/74 po 1 zł i 2 zł ![]() ![]() ![]()
#1011 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=MaamaaZuzi;48627289]
wegielek gratuluję córeczki ![]() ![]() Mi zostało 91 według Belly aaaa ![]() ![]() JA Zuzi sesji nie zrobiłam i też załuję bardzo. Teraz też nie będę robiła, dzici trzeba traktować jednakowo. Jak Zuzia miałam 6 miesięcy sama jej zrobiłam fajną sesje i teraz małej też taką zrobie ![]() Myślałam pod tym kątem, ale może Mały nie będzie miał mi za złe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Wtajemniczenie
|
Maciejka ja nie wiem jak Ty to robisz auta nie masz a już byłaś w biedronce. Tej wyprzedażowej byłaś?
#1013 |
Zakorzenienie
|
loo rany ja tez sie do biedry wybralam,przesadzilam z zakupami,ale jechalam autobusem bo tak leje ze hej
ale u mnie nie ma zadnych wyprzedazy ![]() meire mala jest zdrowa jak na razie tfu tfu ![]() a co do sesji,mi sie tez ciazowe gole srednio podobaja,ale te co tu linka wkleila chyba emdzik to juz super wygladaja,ale duszona ma racje bez kurtki brzuszka nie widac a tak to sie przeziebic mozna przy takiej pogodzie ja myslalam nad sesja jak sie dzidzius urodzi,zeby zrobic malutkiej i starszej siostrze tez,a zobaczymy jak wyjdzie,bo jak to tyle kasy kosztuje to nie wiem czy sie wyrobimy wegielek no to gratulacje coreczki hehe przeklete_pragnienia domowe spa,tez by mi sie przypadlo,wystarczy ze lepetyne umylam i sie czuje piekna (bo juz 3 dni nie mylam ![]() Aga ale Ci sie trafilo,super,tylko korzystac z takich okazji ![]() kano biedna ![]() maciejka tak,bo w tych witaminach co mam jest zelazo i kwas foliowy wlasnie aggo wlasnie chyba na innym watku ktos kiedys wklil linka do strony,dieta przy grzybicach przede wszystkich wlasnie make trzeba wykluczyc i cukry,czyli owoce ograniczyc soki jak pisalas no nic musze sie moze bardziej wziac za zdrowe odzywanie |
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Konto usunięte
|
Po obiedzie 101 czyli luz. Pewno mało mam przekroczony ten cukier w teście
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1016 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale wiesz co mi od razu do głowy przyszło? Że będziesz lepsze jedzenie dostawać ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Wtajemniczenie
|
Maciejka to Ci się udało. Ja chyba się nie będę wybierać. Lenia mam dzisiaj. M wróci to pójdę spać.
Zuzia dostała zaproszenie od koleżanki na urodziny do Figloraju. Teraz mam problem co kupić ![]()
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1019 |
Rozeznanie
|
Mlebi - współczuję, że jeszcze musisz zostać - mam nadzieję, że szybko Cię wypuszczą, bo jak wiadomo - wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej
![]() Ja teraz zmykam - zbieram się po Małego do przedszkola - mam nadzieję, że zadowolony wrócił z wycieczki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.