Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-22, 10:39   #4921
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
O Wiktor bardzo ładne imię To faktycznie lepiej wybrać imię, bo później ciężko Wam będzie przekonać córkę, że wy chcecie inne imię

mnie się bardzo podoba imię Szymon, ale niestety już mam kuzyna o takim imieniu, więc odpada
Corka TZ namawia nas na imie Toma, po polsku od Tomka, wezmiemy to pod uwage, ale mamy jedno ktore nam sie podoba, a liste zaczniemy robic i myslec powaznie po badaniu usg za miesiac

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
halo halo wrocilam z lumpów...2 obskkoczylam bo wiecej kasy nie mialam ;P hehe
kupilam ogrodniczko spodniczke za 9 zł
bluze z westami za 9 zł
2 ksiazki po 2.99
sweterek za 7 zł ale jestem zadowolona ;P

pieknych ubranek dla dzieci bylo po 3 zł za sztuke...ale nie wiedzialam czy brac i dałam se siana;P
pochwal sie zakupami jakie ksiazki? Ja chce zamowic niedlugo w ksiegarni polskiej kilka ksiazek bo umieram z nudow wieczorami
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 10:43   #4922
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
bluze z westami za 9 zł
2 ksiazki po 2.99

pieknych ubranek dla dzieci bylo po 3 zł za sztuke...ale nie wiedzialam czy brac i dałam se siana;P
no brawo! ja dzis jednak też sie zbiore na wyprawe po lumpach -bo tak patrze ze wszystkie swetry to mi do pępka zaczęły siegać a juz zimno sie robi I lada moment nie bede miala w czym chodzic .....

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość

pochwal sie zakupami jakie ksiazki? Ja chce zamowic niedlugo w ksiegarni polskiej kilka ksiazek bo umieram z nudow wieczorami
pOlecam książki seria:Jezdziec miedziany,tatiana I aleksander I jeszcze trzecia czesc byla ale kurcze nie pamietam" ksiażki są super-czyta sie na jednym wdechu!
Stary 2014-10-22, 10:53   #4923
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Corka TZ namawia nas na imie Toma, po polsku od Tomka, wezmiemy to pod uwage, ale mamy jedno ktore nam sie podoba, a liste zaczniemy robic i myslec powaznie po badaniu usg za miesiac
Wybieranie imienia to dla mnie najfajniejszy moment ciążowy
Nie macie się co śpieszyć, jeszcze sporo czasu zostało U nas ostateczna decyzja też jeszcze nie zapadła
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 10:56   #4924
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie macie się co śpieszyć, jeszcze sporo czasu zostało U nas ostateczna decyzja też jeszcze nie zapadła
My dla dziewczynki mieliśmy juz wybran,okazało sie że bedzie chłopak I teraz dupa bo nic jakos nam nie podchodzi. Podoba nam sie Oskar ale im dłużej o tym myśle tym mniej jestem zdecydowana.
Stary 2014-10-22, 11:01   #4925
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
no brawo! ja dzis jednak też sie zbiore na wyprawe po lumpach -bo tak patrze ze wszystkie swetry to mi do pępka zaczęły siegać a juz zimno sie robi I lada moment nie bede miala w czym chodzic .....

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

pOlecam książki seria:Jezdziec miedziany,tatiana I aleksander I jeszcze trzecia czesc byla ale kurcze nie pamietam" ksiażki są super-czyta sie na jednym wdechu!
juz patrze w internecie coz to jest
Stary 2014-10-22, 11:02   #4926
gosiaczek221
Raczkowanie

Cytat:
My dla dziewczynki mieliśmy juz wybran,okazało sie że bedzie chłopak I teraz dupa bo nic jakos nam nie podchodzi. Podoba nam sie Oskar ale im dłużej o tym myśle tym mniej jestem zdecydowana.
my za to mamy właściwie od początku wybrane po jednym imieniu będzie Anna albo Mateusz i powiem Wam że właściwie wcale nie wybieraliśmy one po prostu były

a zobaczcie jaki przepis wynalazłam http://www.mytaste.pl/click/index/26...a.blogspot.com to tak w ramach obiadu

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png

Edytowane przez gosiaczek221
Czas edycji: 2014-10-22 o 11:04
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 11:09   #4927
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Oskar bardzo ladne imie Jak mi lekarz za miesiac powie ze dziewczynka to sie chyba rozplacze bo juz mnie wszyscy nakrecili ze bedzie chlopiec odkad lekarz uznal na 75 procent i kilka niebieskich ubranek juz mamy,za namowa mamy, ktora mi je wciskala do koszyka ale glownie to unisex, biale, kremowe, i szare , dolozyloby sie troche rozowego i bedzie pasowac No nic, gorzej jakbysmy mieli rozowe dla chlopca pozniej

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
U nas pewnie to potrwa dlugo, jest czas, a imie napewno sie znajdzie ktore nam przypadnie wiecej niz bardzo

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
my za to mamy właściwie od początku wybrane po jednym imieniu będzie Anna albo Mateusz i powiem Wam że właściwie wcale nie wybieraliśmy one po prostu były

a zobaczcie jaki przepis wynalazłam http://www.mytaste.pl/click/index/26...a.blogspot.com to tak w ramach obiadu
uwielbiam takie dania tylko ze ja bez imbiru bym robila, jestem uczulona
Dzis robie wolowine na winie z marchewkami i cebulka, smakuje jak strogonof ale nie dodaje sie smietany tylko z wina pyszny sos wychodzi Niespodzianka mala dla mojego TZ, bo uwielbia to danie najbardziej na swiecie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 11:15   #4928
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Corka TZ namawia nas na imie Toma, po polsku od Tomka, wezmiemy to pod uwage, ale mamy jedno ktore nam sie podoba, a liste zaczniemy robic i myslec powaznie po badaniu usg za miesiac [COLOR="Silver"]

Moj ma na imie Tomek(Tz) uwielbiam to imie Moj bedzie Michał Marcin dla dziewczynki chciałam Kornelia

M po dentyscie-niestet Natanek otworzł budzie-okazało sie ,ze dalej jest czerwone. Pani chciała wyjac lekarstwo i wtedy Natanek zamknał buzke i płacz... Nastepne spotkanie mamy 10.11 i jak wted nie owtorzy buzki-szpital i pod narkoza usuniecie
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 11:24   #4929
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
Moj ma na imie Tomek(Tz) uwielbiam to imie Moj bedzie Michał Marcin dla dziewczynki chciałam Kornelia

M po dentyscie-niestet Natanek otworzł budzie-okazało sie ,ze dalej jest czerwone. Pani chciała wyjac lekarstwo i wtedy Natanek zamknał buzke i płacz... Nastepne spotkanie mamy 10.11 i jak wted nie owtorzy buzki-szpital i pod narkoza usuniecie
A puszczaja moze u dentysty dzieciom bajki na tv? Zawsze to latwiej dla dzieci u takiego lekarza. Narkoza tez jest dobrym rozwiazaniem, jak trzeba zrobic, przynajmniej dziecko nie bedzie cierpiec.
Stary 2014-10-22, 11:32   #4930
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
A puszczaja moze u dentysty dzieciom bajki na tv? Zawsze to latwiej dla dzieci u takiego lekarza. Narkoza tez jest dobrym rozwiazaniem, jak trzeba zrobic, przynajmniej dziecko nie bedzie cierpiec.
U nas nie puszczają, w sumie chyba to nie byłoby wygodne dla dziecka i dentystki aby oglądać cos, bo przecież ona musi w tą buzke zaglądać i cos robić a telefon czy tablet w tym momencie by przeszkadzał.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 11:43   #4931
nouvelle2
Zakorzenienie

dzień dobry, wstałam dziś o 11.30

Strasznie Wam zazdroszczę tych ruchów, kopniaczków... ja nadal nic nie czuję Moja mama miała to samo, w obu ciążach bardzo długo nie czuła ruchów, a potem tylko takie delikatne. Pewnie też miała łożysko na przedniej ścianie, tylko że wtedy nikt tego nie stwierdzał

Miałam jechać z mamą zatwierdzić menu weselne, zamówić tort i małe prezenciki dla gości, rozeznać się w sukienkach i du.pa- przyszli niezapowiedziani goście i siedzą.... siedzą i siedzą... A to nie są jacyś bliscy znajomi, żeby można było powiedzieć coś w stylu: 'super, że się widzimy, ale mamy teraz sporo spraw do załatwienia, więc może umówimy się wieczorem'

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 12:09   #4932
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
U nas nie puszczają, w sumie chyba to nie byłoby wygodne dla dziecka i dentystki aby oglądać cos, bo przecież ona musi w tą buzke zaglądać i cos robić a telefon czy tablet w tym momencie by przeszkadzał.
Zdecydowanie wg mnie to jest wygodne, corka mojego TZ chodzi do dentysty gdzie oglada bajki,i dzieki temu pokazuje swoje zeby i dentystka bez problemu je robi, a ona ogladajac nie mysli o tym ze ja tak bardzo boli stad zapytalam moj mlodszy 8 letni brat chodzi do dentysty , mieszkaja w Polsce, rowniez wlaczaja mu bajki u dentysty on jest zapatrzony a ona spokojnie moze obejrzec jego zeby. Oczywiscie dentysta jest zaopatrzony w tv w odpowiednim miejscu i bajki dla dzieci.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
dzień dobry, wstałam dziś o 11.30

Strasznie Wam zazdroszczę tych ruchów, kopniaczków... ja nadal nic nie czuję Moja mama miała to samo, w obu ciążach bardzo długo nie czuła ruchów, a potem tylko takie delikatne. Pewnie też miała łożysko na przedniej ścianie, tylko że wtedy nikt tego nie stwierdzał

Miałam jechać z mamą zatwierdzić menu weselne, zamówić tort i małe prezenciki dla gości, rozeznać się w sukienkach i du.pa- przyszli niezapowiedziani goście i siedzą.... siedzą i siedzą... A to nie są jacyś bliscy znajomi, żeby można było powiedzieć coś w stylu: 'super, że się widzimy, ale mamy teraz sporo spraw do załatwienia, więc może umówimy się wieczorem'
Nie nawidze nie zapowiedzianych gosci a zdarzaja sie tacy, ale jak akorat musze wyjsc, to szybka kawa ciastka i delikatnie ich przepraszam ze mam umowiona wizyte i musimy wyjsc ale milo ze przyszli.
Stary 2014-10-22, 12:11   #4933
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Co do imion ja byłam w 100% przekonana że bedzie dziewczynka i miała być Zosia, ale jak się okazało że będzie chłopak to miałam problem i wybrał mój mąż, ale wiecie co ostatnio mam takie lęki że nie będę umiała zająć się synkiem tzn co z tego że jestem już mamą ale " obsługę" dziewczynki mam w jednym palcu a tu czuję się tak jak bym miała zostać pierwszy raz mamą

Dzisiaj moja mama zrobiła mi niespodziankę i ugotowała barszcz czerwony i pierogi z kapustą i grzybami poczułam się jak w święta

lejdi_aga13 - moja Martynka też panicznie boi się dentysty więc nie wiem co to będzie jak popsuje jej się ząbek, narkozy z kolei strasznie ja się boję a koszt też jest nie mały bo kosztuje średnio ok 500-600 zł, bo nie ma tego zabiegu robionego na NFZ
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 12:16   #4934
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie wg mnie to jest wygodne, corka mojego TZ chodzi do dentysty gdzie oglada bajki,i dzieki temu pokazuje swoje zeby i dentystka bez problemu je robi, a ona ogladajac nie mysli o tym ze ja tak bardzo boli stad zapytalam moj mlodszy 8 letni brat chodzi do dentysty , mieszkaja w Polsce, rowniez wlaczaja mu bajki u dentysty on jest zapatrzony a ona spokojnie moze obejrzec jego zeby. Oczywiscie dentysta jest zaopatrzony w tv w odpowiednim miejscu i bajki dla dzieci.
To szkoda, że u nas o tym nie pomyśleli. Ja muszę sie umówić z młodym na kontrole, mam nadzieje, ze sama dam z nim radę

Moglabys wrzucić przepis na swój obiad? Ostatnio szukam pomysłów na cos nowego.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Mamuska ja na chwile obecną nie umialabym sie zając dziewczynką kiedyś musiałam zmienic pieluchę córeczce znajomych i sie zastanawialam jak tam sie czyści

Synek

Stary 2014-10-22, 12:49   #4935
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
To szkoda, że u nas o tym nie pomyśleli. Ja muszę sie umówić z młodym na kontrole, mam nadzieje, ze sama dam z nim radę

Moglabys wrzucić przepis na swój obiad? Ostatnio szukam pomysłów na cos nowego.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Mamuska ja na chwile obecną nie umialabym sie zając dziewczynką kiedyś musiałam zmienic pieluchę córeczce znajomych i sie zastanawialam jak tam sie czyści
Ja sie boje co to bedzie jak z moim maluchem bede musiala do dentysty chodzic, to chyba TZ wysle bo sie zaplacze ze mi dziecko krzywdza Mam nadzieje ze uda mi sie trafic na takiego dentyste w przyszlosci dla malucha, a nie pierwszego lepszego, tylko dla dzieciaczkow zeby nie baly sie chodzic do niego
Moj przepis? na pol kg wolowiny, pokrojonej w kostce na 3 do 5 cm, obsmazam ja w mace na masle tylko dla kolorou, wrzucam do garnka, kroje 3 do 4 marchewek i tez kroje w koleczka i na maselko, obsmazam, to samo z cebulka, tutaj do wyboru, szalotka mala w calosci albo zwykla, u mnie zalezy jaka akorat mam, kilka sztuk pieczarek, i boczek tez obsmazam, wszystko osobno, i wrzucam wszystko do garnka do wolowiny, zalewam winem zeby zakryc wszystko, najlepiej burgundzkie, ja akorat dzis mam bourgogne, moze byc stolowe zwykle, raz dodalam bylo bardzo dobre, czerwone wytrawne, dzis dodalam pol kostki wolowej do smaku, i tak 3 godziny na malym ogniu, zeby mieso miekkie bylo, i nie bylo czuc wina pod przykrywka i ja dodaje tzw. Bouquet garni – tj. związane bawełnianą nitką:
4 gałązki tymianku
2 listki laurowe
1 gałązka rozmarynu
2-3 gałązki natki.
na malym ogniu, zeby nie zostalo samego miesa namawiam TZ do zakupienia garnka co sie przykrywa na temperature, nie znam nazwy, dzieki temu garnkowi robi sie o polowe krocej ale on taki drogi jest, a nasze wydatki teraz sa za duze pyszne jest, z ziemniakami, albo makaronem jak kto lubi. Dodaje przepis z internetu bo moze o czyms zapomnialam
http://lepszysmak.wordpress.com/2010...po-burgundzku/ ja kiedys dodalam lyzke koncentratu pomidorowego, to tez mialo fajny smak
Kiedys kolezanka poprosila mnie o przypilnowanie jej maluszka, akorat musiala cos zalatwic to pieluszke odwrotnie ubralam a mama sie ze mnie smiala a skad ja mialam wiedziec, a mialam 16 lat wtedy

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-10-22 o 12:54

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 12:54   #4936
Alunia79
Wtajemniczenie

Cytat:
U mojego szwagra będzie właśnie Karolek Tylko coś nie chce się rodzić Od niedzieli są w szpitalu. bo chcą wywołać poród i szwagierka na nic nie reaguje (ani zastrzyki, tabletki, kroplówka) dosłownie nic :/ To chyba musi być straszne dla rodzącej :/

Pisałyście o zgadze. Najlepszym i najzdrowszym sposobem na zgagę jest picie mleka I to jest informacja od lekarza i powiem Wam, że sprawdzone to jest i działa
No niestety mi już nic z domowych sposobów nie pomaga. Niestety zostaje mi tylko farmakologia..

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Paskudna pogoda od rana... aż wstać się nie chciało. Zawiozę chłopaków do szkoły i wyczekuję do usg które na 14... proszę o kciuki bo bardzo się denerwuję.
Zaciśnięte.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 12:56   #4937
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
bluze z westami za 9 zł
2 ksiazki po 2.99

super zakupy
Stary 2014-10-22, 12:59   #4938
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Paskudna pogoda od rana... aż wstać się nie chciało. Zawiozę chłopaków do szkoły i wyczekuję do usg które na 14... proszę o kciuki bo bardzo się denerwuję.
To prawie już Trzymam mocno kciuki
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 13:01   #4939
Lila_17
Rozeznanie

Witam się i ja, jak już miałam Wam odpisać dzwonek do drzwi, a w nich szwagierka z 11-miesięcznym synkiem posiedzieli 3h jeszcze sąsiadka przyszła z 9-miesięcznym synkiem i było ciekawie chłopcy pierwszy raz mieli kontakt z kimś tak małym, jak oni ich miny były nieocenione

Trzymam kciuki za te dzisiejsze wizyty i niech Maluszki się pokazują w pełnej okazałości
A co do imion, jak będzie dziewczynka to będzie Maja, a chłopak hmm pomyśli się.
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 13:25   #4940
Alunia79
Wtajemniczenie

Crystal, miałam zapytać już wcześniej ale tak jakoś głupio mi było, czemu na córkę męża tak mówisz? Wybacz moją ciekawość i ocenę, ale brzmi to trochę jakbyś jej nie akceptowała.. Mój mąż też ma córę z "lat głupoty" i ja również i zawsze określam je jako "moja starsza i młodsza" (teraz będzie też jeszcze najmłodsza haha) czasem mówię o ma5ej moja pasierbica,jak jest taka potrzeba.

Też nie lubię niezapowiedzianych gości, na szczęście baardzo żadko się takowi zdarzają.

Co do książek, to ostatnio nie mam czasu czytać, tak mnie pochłaniacie
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 13:27   #4941
niunia_ona
Zakorzenienie

Witam po obiedzie. Zupa pomidorowa i paczek xd

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 13:29   #4942
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
z lukrem czy cukrem pudrem? strasznie mam ochote na słodkie....a w domu pustka.....kurde gdyby tak nie padało poczłapałabym do sklepu a tak...... buuuuuuuuuu

Edytowane przez nusiekowa
Czas edycji: 2014-10-22 o 13:32
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 13:49   #4943
tout-petit-fille
Zadomowienie

Witam Was kochane marcowe mamusie!

Przyłączam się do Was także swoim szczęściem Mój lekarz zaplanował, że 22 marca powiększy się nam rodzinka o ukochaną córeczkę

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 13:50   #4944
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość

Przyłączam się do Was także swoim szczęściem Mój lekarz zaplanował, że 22 marca powiększy się nam rodzinka o ukochaną córeczkę
gratulacje

i witamy serdecznie
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 13:53   #4945
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Crystal, miałam zapytać już wcześniej ale tak jakoś głupio mi było, czemu na córkę męża tak mówisz? Wybacz moją ciekawość i ocenę, ale brzmi to trochę jakbyś jej nie akceptowała.. Mój mąż też ma córę z "lat głupoty" i ja również i zawsze określam je jako "moja starsza i młodsza" (teraz będzie też jeszcze najmłodsza haha) czasem mówię o ma5ej moja pasierbica,jak jest taka potrzeba.

Też nie lubię niezapowiedzianych gości, na szczęście baardzo żadko się takowi zdarzają.

Co do książek, to ostatnio nie mam czasu czytać, tak mnie pochłaniacie
akceptuje ja i uwielbiam ja ale nie wiem jak powinnam inaczej mowic, ona ma mame i tate, wiec mowie ze to corka mojego TZ. Nie moge powiedziec nasz skarb albo cos w tym stylu szczegolnie ze zazwyczaj mowie w innym jezyku, a tutaj nie ma takiego wyrazenia jak moja, i nie ma zdrobnien zadnych, jesli ona nie jest moim dzieckiem, w Polsce to co innego, moze stad sie to wzielo.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
zjadlabym zupe pomidorowa

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-10-22 o 13:52
Stary 2014-10-22, 13:53   #4946
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
z lukrem czy cukrem pudrem? strasznie mam ochote na słodkie....a w domu pustka.....kurde gdyby tak nie padało poczłapałabym do sklepu a tak...... buuuuuuuuuu

Podziwiam. Dla mnie słońce czy deszcz, ja i tak poczłapię do sklepu jeśli choć trochę poczuję głód, a w lodówce nic ciekawego.. Jedyne czego jestem w życiu pewna to fakt, że się zagłodzić nie dam

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 14:15   #4947
marta24171
Rozeznanie

Cytat:

Witaj cieszymy się razem z Tobą

Ja też już po obiadku, dzisiaj była tortilla i wiecie co jeszcze bym zjadła

Pranko wywiesiłam i tak sobie leże a mała skaczę jak zajączek w brzuszku

Edytowane przez marta24171
Czas edycji: 2014-10-22 o 14:20
marta24171 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 14:15   #4948
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

witaj
Stary 2014-10-22, 14:24   #4949
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:

witamy!
Stary 2014-10-22, 14:31   #4950
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie dzisiaj tez pomidorówka

Cytat:

Witaj

Synek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości