![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() Wiesz co... jeszcze troche a ja sie w nim zakocham... ![]() ![]() No to milego czytania zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
dziewczyny no, aby troche mnie nie ma i potem musze nadrabiac tyle czytania, matko jedyna az sie boje co bedzie po 2 tyg mojej nieobecnosci
![]() mialam dzisiaj ciezki dzien i aby weszla na nasz sportowy watek i od razu mi lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż z całą sympatią dla McLarena dobrze że ich uniewinnili :P Widziałam ostatnio fotki Kimiego z jakichś zawodów w Finlandii ze skuterów śnieżnych ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Kimiego nie oddam ![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobimy dla Ciebie specjalną kronikę ![]() A ja mam taki pomysł, bo jest już tu nas dużo i w ogóle, i hmm już wiemy o sobie to że do Warszawy (prawie) każda ma daleko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, ze kochane ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sutil ah i oh... ![]() Cytat:
![]() No wiec moim ulubionym kierowca jest Robert Kubica (wkoncu to Polak ![]() ![]() ![]() A nie nawidze... a tu niespodzianki nie ma, jak sama napisalas NH. Zreszta czy jakis Polak go lubi? Chyba nie :P A jak chcesz wiedziec cos jeszcze to pytaj smialo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
No dobra Bożenko, możesz śmiało korzystać z... jednej stopy Kimasa
![]() ![]() A co do Roberta to mam hasełko na GP na które razem pojedziemy: ROBERT, POKAŻ ŚWIATU PAZUREK, NIECH ZABRZMI POLSKI MAZUREK!!! ![]() ![]() ![]() No to może Bożenko ułóżmy jakiś zestaw pytań? ![]() ![]() To ja proponuję: 1. Imię ![]() ![]() 2. Miejsce aktualnego pobytu ![]() 3. Ulubiony kierowca. 4. Ulubiony tor. Jakie pytania dalej proponujesz? ![]()
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
kochana plotkaro fajny pomysł
![]() ![]() wiec mój ulubiony kierowca : zawsze i wszędzie Robert najprzystojnijeszy : Hamilton znienawidzony : Nick H. i Trulli. a skoro jesteśmy maniaczkami sportowców to może rozszerzymy naszą ankiete ![]() ja propnuje narazie takie swoje prostackie pytania ![]() Ulubiony team: Ulubiony[najprzystojniejszy] piłkarz : ----------------||-------------- siatkarz Ulubiony klub : jak chcecie to odp, potem przejdziemy do poważniejszych pytan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A haslo swietne ![]() ![]() To ja moze odpowiem na te 4: 1.Wiadomo ;] 2.Gdańsk 3.R.K. ![]() 4.Hmm...Monza, bo tam Robercik byl na podium ![]() Musze uruchomic moje szare komorki, zeby jakies pytanka wymyslic... A to bedzie troche trwac hehe ![]() No dobra to niech bedzie: 5.Ile masz lat 6.Ulubiony team 7.Dlaczego lubisz F1? ![]() I moje odp: 5.18 6.Ferrari (w przyszlosci chcialabym miec tej marki autko ![]() ![]() 7.Bo jedzi pierwszy Polak w F1 ![]() ![]() Inne pytanka jeszcze postaram sie wymyslic pozniej, jak te szare komorki dokonca sie uruchomia ;] PS czy Wam tez tak wolno sie laduje stronka wizazu? bo ja juz szalu przez to dostaje ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widze, ze bylas szybsza z jednym pytankiem, ktore ja napisalam ;P Skoro mam taki refleks to nic dziwnego hehe ![]() A wiec tak: Ulubiony(czyt. najprzystojniejszy ![]() Ulubiony klub - hmm... Barcelona moze byc. A beda powazniejsze pytania? ![]() Ja dam jeszcze jedno: Ulubiony(najprzystojniejs zy) siatkarz Moj typ - Mariuuszek Wlazly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Ok narazie nie odpowiadam tylko tworzę liste? Więc zaraz odpowiem na wszystko a do tej pory mamy:
1. Imię. 2. Miasto swoje ![]() 3. Ulubiony kierowca 4. Najprzystojniejszy kierowca. 5. Znienawidzony kierowca. 6. Ulubiony tor. 7. Ulubiony team. 8. Ulubiony (najprzystojniejszy) piłkarz. 9. Ulubiony (najprzystojniejszy) siatkarz. 10. Ulubiony klub. 11. Wiek. 12. Za co kochasz F1? I to z tych mniej poważnych pytań jak to ujęła Angel ![]() Ykhm to ja odpowiem ![]() 1. Paula. 2. Kraków. 3. Kimi ![]() ![]() 4. Kimi ![]() 5. Of course Nikt Heidfeld, Schumachera nie lubiałam też, chociaż jako kierowca osiągnął wszystko. 6. Circuit de Catalunya/Magny-Cours a poza F1 to Laguna Seca ![]() 7. Kiedyś McLaren, teraz sama nie wiem.. ![]() 8. Roque Santa Cruz i taaak Thierry Henry ![]() 9. Oj tak chyba Wlazły ![]() 10. Wisła Kraków ![]() ![]() 11. siedemnacha ze mnie :P 12. Za wszystko, tyle lat spędzonych przed tivi oglądając każdy wyścig, odliczając minuty do treningów, zaciskając kciuki na sesjach kwalifikacyjnych, młoda byłam i głupia jeszcze jak zaczęto mi wpajać sporty motorowe, teraz nie mogę żyć bez tego ![]() No i jakie macie te poważne pytania ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
angel wymyslilas krotszy nick dla kochanej plotkary? Jesli nie to mowmy do niej po imieniu, skoro ma takie krotkie hyhyh
![]() kochana plotkaro - jedynie, ze Ci to nie odpowiada to bedziemy mowic tak jak Ty sobie zyczysz ![]() ![]() ![]() A co do tych powaznych pytan... to watpie, ze sie kiedykolwiek pojawia ![]() ![]() Nie zebym w Was watpila, nie nie ;D hehe :P |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
kochana plotkaro, będe mówić na Ciebię Paula bo Twój nick jest za dlugi i nie chce mi sie tyle pisać
![]() tych poważniejszych pytań jeszcze niedopracowałam, a właściwie to jeszcze nie wymyśliłam ![]() ![]() ![]() więc teraz ja się co nieco ujawnie 1 Imię - Gosia 2. Miasto - takie zadupie znawe Kraśnik, niedaleko Lublina 3. Ulubiony kierowca - Robert ![]() ![]() 4. Hamilton, podoba mi się jeszcze dużo innych ale w pyt chodzi o tego naj ![]() 5. Nick, Trulli 6. w zasadzie nie wiem, lubię Monzę, ze względu na dobry wynik Roberta 7.w sumie nie wiem... 8. nie da się wybrać tego naj, moje wywody na ten temat zajęły by z 10 stron wątku ![]() 9. Antonin Rouzier - Michał Winiarski nie potrafię wybrać ![]() 10. przyznam się Wam, że nie mam ulubionego, w czasie roku szkolnego malo mam czasu na ogladanie tv, a mecze sa wieczorem, a nie chcialabym lubic jakiegos klubu tylko dlatego, ze gra tam jakis przystojny piłkarz. 11.Wiek - 17 12. gdy narodziła się moja miłość do Roberta, wyścigi zaczęły mnie fascynować, po prostu oglądanie ich sprawia mi radość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Czyli ja jestem... najstarsza? :P Czy jest jakas powyzej 18stki? Bo zaczne sie czuc staro hehehe
![]() Wiecie co... jestem jakas nienormalna, caly dzien przed kompem siedze ![]() Ale juz jutro tak nie bedzie... czeka mnie sprzatanie :/ buu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Mam dla was pare ciekawych rzeczy, które znalazłam na kompie
![]() 1. wypadek F1 ![]() ![]() ![]() 2. Alonso najwyraźniej ma na kogoś chrapke ![]() 3. Czyżby Efekt Axe w Formule? ![]() ![]() 4. hmm.. Hamilton.. 5. To zdjęcie Hamiltona przypomina babcie w kościele ![]() 6. Kimas ![]() ![]()
![]() |
#136 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gosiu czyżby 1710 to data urodzin? 17 październik? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też prawie cały dzień przed kompem, a jutro jak będzie ładnie to i jakiś basenik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Kimus jak sloodziutko wyglada ![]() A Hamilton chyba przed wyscigiem sie modlil, aby czasem Nick przed nim nie startowal, zeby pozniej go nie stuknal w bolid ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
paula te zdjecia wymiataja
![]() ej a ten typ co idzie z Hamiltonem za rączke nie przypomina wam opalonego Sutila ? ![]() ![]() jesteśmy rówieśniczkami ![]() a ja jutro ide do fryzjera ![]() też bym powklejała jakieś zdjęcia, ale przyznam się wam, ze nie umiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale chyba jeszcze wszystkie nam sie nie przedstawily, wiec moze jest jakas starsza ode mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Jak się podobają to wyszperałam jeszcze pare
![]() 1. Na tym zdjęciu totalnie Robercik przypomina takie menela, możecie mnie za to wychłostać, ale strasznie mnie to zdjęcie śmieszy ![]() 2. Sutil ![]() ![]() 3. Massa ![]() Fotki jak mówiłam wynalazłam zakopane na twardym dysku, swego czasu ściągałam takie śmieszne zdjątka z neta, z forum, także mam tego troche, nie wszystko warte uwagi więc szukanie zajmujące jest :P Angel w takim razie będę pamiętać kiedy masz urodziny, bo urodziłaś się w tym samym dniu co Kimi ![]() ![]() ![]() A zdjęcia to musisz kliknąć na więcej opcji w tworzeniu wiadomości i poniżej masz 'dodatkowe opcje' i dodaj załączniki i dajesz przeglądaj i z kompa wrzucasz je tu ![]() ![]() Ojj ja też musze do fryzjera, bo za to co mam aktualnie na głowie, powinni mnie wykopać z Unii Europejskiej. Bożenko, Ty tak się nie wypieraj wieku, ja bym chciała JUŻ być pełnoletnia, prawko i te sprawy... ![]()
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wiesz mniejwiecej jaka chcesz miec fruzurke? czy tak w ciemno idziesz? ;P Ja bylam kilka mies temu, mialam takie dluugie wlosy i jak zobaczylam jakie mam krotkie po scieciu to bylam w szoku, ale teraz uwazam ze dobrze wygladam i sie przyzwyczailam ![]() Wiesz co... ja tez nie umiem wklejac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Bożenko ide po grzywke, chce miec taka jak Nicole Richie
![]() ![]() hahaha urodziłam sie tego samego dnia co Kimi ![]() ![]() kiedyś przeczytałam w jakiejś bzdurze, że ludzie urodzeni tego samego dnia są sobie przeznaczeni ![]() ![]() Paula wiem jak załączyć zdjęcie, ale nie umiem go pomniejszyć, zeby moc wkleić... ale to tylko mój i Bozenki sekret więc cii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ja Was zostawiam, bo chce się wyspać w końcu, a muszę wcześnie wstać (o 9:30
![]() Jutro dostarczę Wam parę ciekawych fotek ![]() Angel pochwal się jutro jaką to masz fryzurke! Bożenko, ja kiedyś też ścięłam, ale się nie przyzwyczaiłam ![]() ![]() No wiecie co ja was jutro podszkole w dodawaniu zdjątek ![]() ![]() Dobranoc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomniejszyć można w Paincie ![]() Wybaczcie, że uważałam że nie umiecie załączać zdjęć ![]() ![]() ![]() Good Night And Good Luck ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Paula - Massa wymiata na tej fotce
![]() ![]() ![]() ![]() Ok dziewczyyyny... ja lece spac, bo juz padam na klawiature i leb mnie tak boli ![]() Dobranoc ![]() A jutro nie wiem czy sie tu pojawie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, ja jutro musze wstac o 8 zeby sie do fryzjera wyrobic, a nie moge isc spać bo wlasnie zagadał do mnie jakis chlopak na g z Kanady, więc zaczelismy gadać o Kanadzie, Stanach itd bo on wcześniej mieszkal niedaleko mojego zadupia i tak rozgadaliśmy, ze nie moge teraz pojsc spac
![]() ![]() paula możesz brać Kimiego jak tak bardzo chcesz, jednak nie wiem czy warto igrać z losem ![]() ![]() ohh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
No witam, witam
![]() Właśnie wstałam, ale znalazłam wczoraj jeszcze śmieszną focie i tekst do niej więc musiałam napisać.. ![]() ![]() Angel i co jak fryzurka? Ładnie jest? ![]() ![]() ![]() ![]() Biorę Kimiego ![]() ![]() ![]() ![]() (widzisz, że jestem zdesperowana, nie mam faceta przy sobie, Kimi to moje jedyne wybawienie ![]() ![]() ![]() [Jadę na Bagry dziewczęta, obym nie musiała dużo nadrabiać za cały dzień ![]() ![]() Fotka (była już z opisem ![]() Mechanik: "...no i na tej pierwszej szykanie.. wiesz.. czwórka i dalej.." Robercik: "Jakie kredki?!" ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-07-27 o 08:47 Powód: coś w fotce jest nie tak po lewej stronie, ale efekt się nie zepsuł :* |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1. Kasia 2. Gliwice 3. Robert Kubica 4. Hamilton 5. Heidfeld ![]() 6. Nie mam ![]() 7. jw. Mam ulubionych kierowców, ale teamu nie. Chociaż b. lubie McLarena. 8. Zagraniczni - Kaka, Polscy - Kuszczak, Jeleń. 9. Winiarski, Kadziewicz. 10. FC Barcelona. Chociaż mam wielki sentymant do klubów angielskich, mój ulubiony angielski klub to Manchester United. Także kibicuje obojgu ww klubom po równo ![]() 11. 16 będzie 9 grudnia. 2 dni po Kubicy. Może to też jakiś znak, czyżby przeznaczenie? ![]() 12. Za szybkość, adrenaline, za to, że można 'poczuć' silnik. Za wyprzedzanie na niebiezpiecznych zakrętach, za ponad 100 kółek na treningach, za 2godzinny wyścig, którego nigdy nie kończą wszyscy. Za kierowców, którzy stają na podium spoceni, zmęczeni, a pomimo to mają siłe wylać szampana na głowe koledze. Za kierowców, którzy kochają ten sport, pomimo, że na podium nigdy nie będzie im dane stanąć. Za setki ludzi, którzy pracują, obmyślają technologie, zmieniają opony, czyszczą bolidy. Za poświęcenie, przywiązanie. Poprostu kocham, za wszystko. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Angel wklejaj fotki w nowej fryzurce ![]() ![]()
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jestem załamana
![]() pocieszam się, aby że 'fason' grzywki jest taki jak chciałam tylko, ze brakuje 1 cm zeby odrosła do brwi ![]() ![]() mam nadzieje, ze jak troszeczke odrosnie to bedzie fajna, ale najgorsze jest to, ze do poniedzialku nie odrosnie i nikt na obozie nie bedzie chcial ze mna rozmawiac bo pomysli ze jestem jakims bufonem, ze jestem wiesniakiem skoro mam na glowie to co mam i pewnie pomysla, ze mi sie podoba , na dzień dzisiejszy jestem załamana ![]() wybaczcie za wielkiego oftopusa ![]() ![]() ps : paula, kasia - też jestem jedynaczką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jednak udalo mi sie wejsc dzis na neta ![]() A teraz pewna ciekawostka: "Kiedy Robert Kubica i Nick Heidfeld w styczniu z dumą pozowali do zdjęć przy nowiutkim bolidzie F1.07, w szwajcarskim Hinwil już od dawna inżynierowie z pomocą superkomputera Albert (wartego prawie 10 milionów złotych) projektowali kolejny model. Może się on okazać bezkonkurencyjny na torach Formuły 1 w nowym sezonie. Najistotniejsza dla przyszłości zespołu jest fabryka w szwajcarskim miasteczku Hinwil. - Wciąż ją rozbudowujemy - wyjaśnia Willy Rampf, dyrektor techniczny zespołu Kubicy. - Na razie pracuje na 50 procent docelowych możliwości - ocenia Theissen. - Kiedy skończymy budowę, spodziewam się dużego przyspieszenia. Wierzę, że wkrótce będziemy wygrywać wyścigi! W to samo wierzą pracownicy odlewni silników BMW w Landshut pod Monachium. Trzydziestu najwyższej klasy specjalistów codziennie dopracowuje każdy szczegół silnika po to, by Kubica i Heidfeld mogli pełną mocą gnać do mety. Dziennikarzom pokazano jedynie malutki fragment odlewni silników F1. Reszta hali była od góry do dołu zasłonięta grubą czarną kurtyną, nic nie wolno było fotografować. Tutaj każdy sekret jest wart miliony euro." Hm... brzmi obiecujaco ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.