|
|
#2431 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
zauważyłam, że tak się na Wizażu przyjęło. Ja sobie radzę z tym tak, że czytając na kompie po prostu zaznaczam tekst, który jest na szaro
|
|
|
|
|
#2432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekam na następny kod i zamawiam http://allegro.pl/lamia-chemise-kosz...675162035.html
Edytowane przez Karolllka7 Czas edycji: 2014-10-22 o 12:47 |
||
|
|
|
#2433 | |
|
Zadomowienie
|
Pozwólcie, że jak już będę coś pisała to nie na szaro bo naprawdę ten kolor powoduje u mnie wytrzeszcz
w każdym razie będzie inny kolor niż czarny i będzie inna czcionka może być ? ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
i mając mniejszy biust nie będzie już tak ładnie leżała jak na modelce
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już bardziej bym polecała coś takiego http://allegro.pl/livco-koszulka-pus...721600508.html http://allegro.pl/lc-vicky-szykowna-...701389228.html Przynajmniej ci piersi będą się dobrze układały. Edytowane przez sherlook Czas edycji: 2014-10-22 o 13:12 |
|
|
|
|
#2436 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi o to, że szary jest kolorem tła i nie będzie się wyróżniał i raził.
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
może ma któraś z Was tą sukienkę?
http://allegro.pl/catalina-luzna-pro...710733949.html strasznie mi się podoba taka szara, ala dresowa, tylko boję się tego kroju ;/
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2439 |
|
na drugie mam Irena
|
Weridiana juz nie będę cytować twoich obszernych postów bo i po co, nie wiem też po co się tak unosisz, zobacz co zacytowała Karolllka.
poprosiłam tylko żebyś pisała na szaro, to tak dużo, taka jest zasada na tym forum, masz coś do powiedzenia nie na temat piszesz na szaro, tak jest i już. i zaręczam że jest sporo osób tylko czytających, wystarczy zjechać na dół strony przecież nie pisałam że masz cie sztywno trzymać pierwszego postu ale nie przesadzaj też w drugą stronę, pomiędzy białym a czarnym jest jeszcze szary EOT
|
#2440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to już zależy od Ciebie.. ale wiem, że innym dziewczynom takie kroje przeszkadzały
|
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego - akurat te wypowiedzi o ciąży przeglądam tylko pobieżnie, ale przez kilka stron przewijał się temat nieznanej, a później już znanej płci dziecka, więc nie jest to wyssane z palca. A wątek jest umieszczony w dziale MODA, więc pisanie o tosterach i garach to raczej nie tutaj. Wracając do tematu wątku. Cudna sukienka od nikollight. http://allegro.pl/tunika-mocno-rozkl...688397175.html Ma ją któraś z Was?
|
|
#2443 |
|
Zadomowienie
|
Pytanko w sprawie kuponów!
![]() Pobrałam kilka dni temu kupon ważny do 1.11 i teraz: - jeżeli go zrealizuję np. dzisiaj, będę mogła pobrać jeszcze kolejny kupon z tej samej akcji, która obecnie trwa do piątku? (teraz jak klikam "odbierz kupon", to mam komunikat, że kupon przyznany itd., wiadomo) Pomocy, bo nie wiem jak rozplanować zakupy...
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plaszczyk jest mam podobny z Mohito(załacznik), uwielbiam go, tylko ze jest karmelowy, a szukam czegos cieplego czarnego mozesz napisać sklad z metki? Na aukcji nie znalazlam kalosze tez mi sie podobaja ![]() Pytanie do dziewczyn posiadajacych te kozaki. Odebralam je wczoraj i material jest w kilku miejscach poprzecierany na jasno, czy w Waszych butach tez tak jest? W dodatku plaska podeszwa idealna na ślizg ![]() http://allegro.pl/bestseller-kozaki-...619181412.html nie spodziewalam sie super jakosci, ale tez i nie szajsu
|
|
#2446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I naprawdę dajcie już spokój, a nie dopisujcie kolejnych postów, bo mi i innym zarzucacie pisanie nie na temat, po czym same ciągniecie wątek. Myślę, że tak samo jak wątek nie służy do pisania o ciąży tak samo i do wymyślania niestworzonych historii i prowokowania do kolejnych postów niezgodnych z tematyką. Tak więc prośba - milczymy od tej pory, bo niby wszystkim to przeszkadza, a każda do tego ciągle wraca zamiast zamknąć temat
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-22 o 19:14 |
|
|
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze możesz poprosić kogoś kto nie kupuje na all żeby dla Ciebie kliknął kupon. Mi np mąż klika i inne dziewczyny też to praktykują
|
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj nie, już nie będę kombinować z innymi osobami, bo już i tak wymyślam rzeczy niezbędne do kupienia na allegro zresztą jak chyba większość, hehe
|
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaktualizowałam allegro i kuponu nie dostałam, a przydałby mi się, bo muszę jeszcze sporo zakupów zrobić ;(
W ogóle miałam wczoraj niezłe przeboje z zapłatą za tę pościel. Mój szajsung chyba jest już na ostatnim tchnieniu. Żeby zapłacić musiałam zalogować się na stronę banku i numer do zatwierdzenia przelewu dostaję sms, więc jak chciałam odczytać sms z tym numerem to bank mi się wylogowywał :| Też tak macie?
|
#2451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że takie pytanie nikogo nie urazi kupony są przyznawane co 2 tyg max. także jeszcze dużo przed Tobą. Nie masz nikogo kto by mógł dla Ciebie taki kupon kliknąć?W jakim banku masz konto? Ja mam w millenium i pko i z żadnym nie mam problemu. Może masz za krótki czas sesji ? Ja ustawiłam w millenium 15 minut, więc mnie tak szybko nie wylogowuje a może użyłaś opcji COFNIJ bo wtedy też wylogowuje
|
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niech się zaloguje na Twoim i po kłopocie. Mój mąż też ma stary tel. więc logujemy się z mojego. A ja też ostatnio miałam problem z zapłatą już nawet nie pamiętam co dokładnie, ale wchodziło na stronę banku, a potem ani rusz - też jakoś zapłacić nie mogłam.. i strasznie się wściekałam bo był to ostatni dzień gdy mogłam wykorzystać kupon, a rzeczy kupiłam tylko ze względu na to, że wyszły taniej o te 20 zł. Może to chwilowe? Allegro ma takie jazdy czasami. Mi się już kilka razy różne dziwne sytuacje w tel. przydarzyły. Tego dnia nawet nie dostałam maili, że kupiłam dane rzeczy ani maili z informacją o wypełnionym formularzu dostawy.
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-22 o 21:00 |
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za podpowiedź, tak zrobię
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się podoba szara i wygląda na dobrze wykończoną na dole. A ta czarna to faktycznie jakoś inaczej się na dole układa, ale może to kwestia złego wyprasowania?
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2458 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale powinnaś była napisać "Ty to zawsze MIAŁAŚ ładne kurtki" Te wszystkie z wyprzedaży już opchnęłam ,jeszcze ta parka nieszczęsna tylko została ,jednak nie opyla się latem zamawiać kurtek bo później człowiekowi się zmieniają gusta ![]() Śliczny ten płaszczyk z mohito Z metki skład to 60% wełny i 40 % poliester.Na taką pogodę jak teraz jak znalazł A kaloszami jestem zachwycona bo są wygodniejsze niż wszystkie buty które posiadam i z kuponem za 59zł je dorwałam. Dziś moja siostra dostała swoje krótkie kalosze matowe i są suuuuper,oczywiście jutro sobie zamówie jak mi kasa powpływa na konto. A dziś kliknęłam http://allegro.pl/m295-nowosc-baweln...635529046.html szarą i czarną.Siostra mnie zmusiła bo dostała czarną i leży super,nie wygląda tak namiotowato jak na tej babce. Specjalnie czekałam aż dostanie bo bałam się klikać ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Dziękuję ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie mi sie podoba, tylko zapewne znając moje xs to będzie jednak jak worek
Edytowane przez CleoOo Czas edycji: 2014-10-22 o 22:36 |
|
|
|
|
#2460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez aneczka87874 Czas edycji: 2014-10-22 o 22:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

a musi być szary kolor? Bo źle się to czyta
wolałabym inny - szary jest taki jasny, że wytrzeszcz oczu dostaję :P
zauważyłam, że tak się na Wizażu przyjęło. Ja sobie radzę z tym tak, że czytając na kompie po prostu zaznaczam tekst, który jest na szaro 

Te wszystkie z wyprzedaży już opchnęłam ,jeszcze ta parka nieszczęsna tylko została ,jednak nie opyla się latem zamawiać kurtek bo później człowiekowi się zmieniają gusta