Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-22, 12:31   #2431
nikiii
Zadomowienie

GG do nikiii
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
No i wszystko jasne a musi być szary kolor? Bo źle się to czyta wolałabym inny - szary jest taki jasny, że wytrzeszcz oczu dostaję :P

Nikt nie mówi, że jesteś niedobra i że wyszło, że się czepiasz ja naprawdę rozumiem, że nie każdy ma ochotę czytać takie rzeczy inaczej wyglądało to pewnie z perspektywy dziewczyn, które się wypowiadały, a inaczej z perspektywy tych, które tylko czytały. Dla stałych bywalczyń wątek służy też trochę do pogaduszek, a z kolei nowym może ciężko przez to przebrnąć w poszukiwaniu konkretnych rzeczy
A tego to nie wiem, nie ja to ustaliłam zauważyłam, że tak się na Wizażu przyjęło. Ja sobie radzę z tym tak, że czytając na kompie po prostu zaznaczam tekst, który jest na szaro
nikiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 12:45   #2432
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Nikt nie mówi, że jesteś niedobra i że wyszło, że się czepiasz ja naprawdę rozumiem, że nie każdy ma ochotę czytać takie rzeczy inaczej wyglądało to pewnie z perspektywy dziewczyn, które się wypowiadały, a inaczej z perspektywy tych, które tylko czytały. Dla stałych bywalczyń wątek służy też trochę do pogaduszek, a z kolei nowym może ciężko przez to przebrnąć w poszukiwaniu konkretnych rzeczy
Ja tu jestem od dłuższego czasu, tylko nie zawsze mam kiedy napisać, a że sama jestem 'niedzieciata' chociaż z dziećmi zawodowo bardzo związana to wchodząc na wizaż chcę się odstresować, a nie pisać o dzieciach

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość

Dobra baby wrzucamy na luz ,nie kłóćmy się a poprostu treści nie związane z tematem piszmy na szaro czy biało czy jak tam i już
Wystarczy po prostu pisać na szaro, zawsze to jakiś kompromis

Czekam na następny kod i zamawiam http://allegro.pl/lamia-chemise-kosz...675162035.html

Edytowane przez Karolllka7
Czas edycji: 2014-10-22 o 12:47
Karolllka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 12:55   #2433
Weridiana1986
Zadomowienie

Pozwólcie, że jak już będę coś pisała to nie na szaro bo naprawdę ten kolor powoduje u mnie wytrzeszcz w każdym razie będzie inny kolor niż czarny i będzie inna czcionka może być ?

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Czekam na następny kod i zamawiam http://allegro.pl/lamia-chemise-kosz...675162035.html
Granatowa jest fajna choć za te pieniążki to mnie nie powala i mając mniejszy biust nie będzie już tak ładnie leżała jak na modelce
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 12:57   #2434
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Granatowa jest fajna choć za te pieniążki to mnie nie powala i mając mniejszy biust nie będzie już tak ładnie leżała jak na modelce
Mam większy niż mniejszy. Boję się trochę nawet czy nie za duży do niej, ale myślę, że z rabatem opłaca się ją kliknąć
Stary 2014-10-22, 13:06   #2435
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Mam większy niż mniejszy. Boję się trochę nawet czy nie za duży do niej, ale myślę, że z rabatem opłaca się ją kliknąć
Wiesz co ja jak miałam jeszcze większy biust (teraz mi zmalał) to kupiłam podobną i nie polecam. Strasznie spłaszczała piersi i były takie smętne. I nawet nie mieściły się w miseczkach i ciągnęły je do dołu. Na serio lepiej znaleźć coś z choć lekko usztywnianym stanikiem, choć ciężko się śpi w takiej.

Już bardziej bym polecała coś takiego
http://allegro.pl/livco-koszulka-pus...721600508.html
http://allegro.pl/lc-vicky-szykowna-...701389228.html
Przynajmniej ci piersi będą się dobrze układały.

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-10-22 o 13:12
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 13:36   #2436
m0nic
Raczkowanie

Cytat:
Pozwólcie, że jak już będę coś pisała to nie na szaro bo naprawdę ten kolor powoduje u mnie wytrzeszcz w każdym razie będzie inny kolor niż czarny i będzie inna czcionka może być ?
Chodzi o to, że szary jest kolorem tła i nie będzie się wyróżniał i raził.
Stary 2014-10-22, 13:42   #2437
hihihi
Zakorzenienie

może ma któraś z Was tą sukienkę?
http://allegro.pl/catalina-luzna-pro...710733949.html
strasznie mi się podoba taka szara, ala dresowa, tylko boję się tego kroju ;/

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 13:53   #2438
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Wiesz co ja jak miałam jeszcze większy biust (teraz mi zmalał) to kupiłam podobną i nie polecam. Strasznie spłaszczała piersi i były takie smętne. I nawet nie mieściły się w miseczkach i ciągnęły je do dołu. Na serio lepiej znaleźć coś z choć lekko usztywnianym stanikiem, choć ciężko się śpi w takiej.

Już bardziej bym polecała coś takiego
http://allegro.pl/livco-koszulka-pus...721600508.html
http://allegro.pl/lc-vicky-szykowna-...701389228.html
Przynajmniej ci piersi będą się dobrze układały.
Dzięki. Przyjrzę się temu. Tylko znowu w miseczkach boję się, że się nie zmieszczę :/
Stary 2014-10-22, 14:30   #2439
evela28
na drugie mam Irena

Weridiana juz nie będę cytować twoich obszernych postów bo i po co, nie wiem też po co się tak unosisz, zobacz co zacytowała Karolllka.
poprosiłam tylko żebyś pisała na szaro, to tak dużo, taka jest zasada na tym forum, masz coś do powiedzenia nie na temat piszesz na szaro, tak jest i już.
i zaręczam że jest sporo osób tylko czytających, wystarczy zjechać na dół strony
przecież nie pisałam że masz cie sztywno trzymać pierwszego postu ale nie przesadzaj też w drugą stronę, pomiędzy białym a czarnym jest jeszcze szary

EOT

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 15:13   #2440
thebierdonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
Weridiana juz nie będę cytować twoich obszernych postów bo i po co, nie wiem też po co się tak unosisz, zobacz co zacytowała Karolllka.
poprosiłam tylko żebyś pisała na szaro, to tak dużo, taka jest zasada na tym forum, masz coś do powiedzenia nie na temat piszesz na szaro, tak jest i już.
i zaręczam że jest sporo osób tylko czytających, wystarczy zjechać na dół strony
przecież nie pisałam że masz cie sztywno trzymać pierwszego postu ale nie przesadzaj też w drugą stronę, pomiędzy białym a czarnym jest jeszcze szary

EOT
prościej nie da się tego wytłumaczyć
thebierdonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 16:06   #2441
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
Ktoś ostatnio zamówił taką z tego co kojarzę. Ja mam dwie z tymi "odstającymi" kieszeniami i fakt, że pogrubiają (poszerzają biodra) ale ja się w nich nie czułam źle. Doszłam do wniosku, że nigdy nie byłam i nie będę idealna i jakoś mi to nie przeszkadzało, że miałam w nich większy tyłek to już zależy od Ciebie.. ale wiem, że innym dziewczynom takie kroje przeszkadzały
Stary 2014-10-22, 17:53   #2442
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam torebkę,było już ciemno więc żadnych wad nie zauważyłam.Jutro obczaję jak widno będzie i wrzucę zdjęcia i postaram się też zrobić foto tego płaszcza

A co do tematów ciążowych to już bez przesady.Nie było tego tyle żeby mogło razić po oczach,zresztą sama jestem matką i jakoś mi to nie przeszkadza.Ale rozumiem jasne,są od tego inne wątki.
No i muszę tu Weridiane obronić bo czytam wątek dokładnie i nie pytała nigdy co ma kupić dla dziecka ,więc wyssane z palca.

No a tak generalnie nie jest to wątek tylko ciuchowy ale przypominam "Allegro-atrakcje cenowe kup teraz " więc jak dziewczyny chcą mogą pisać o tosterach,szafach i garach i nikt nikomu nie zabroni.

A jak będę chciałą się zapytać dziewczyn jak się czują to zapytam i tak tutaj bo nie będę zakładała specjalnie osobnego wątku
Amen ,dziękuję ,dobranoc
To i ja się wypowiem - faktycznie za dużo tutaj prywaty niezwiązanej z tematem wątku (o wizytach u lekarzy itp.). Nic do dziewczyn w ciąży nie mam, ale są od tego inne wątki.
Co do pogrubionego - akurat te wypowiedzi o ciąży przeglądam tylko pobieżnie, ale przez kilka stron przewijał się temat nieznanej, a później już znanej płci dziecka, więc nie jest to wyssane z palca.
A wątek jest umieszczony w dziale MODA, więc pisanie o tosterach i garach to raczej nie tutaj.

Wracając do tematu wątku.
Cudna sukienka od nikollight.
http://allegro.pl/tunika-mocno-rozkl...688397175.html
Ma ją któraś z Was?
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 18:00   #2443
zakalec
Zadomowienie

Pytanko w sprawie kuponów!

Pobrałam kilka dni temu kupon ważny do 1.11 i teraz:

- jeżeli go zrealizuję np. dzisiaj, będę mogła pobrać jeszcze kolejny kupon z tej samej akcji, która obecnie trwa do piątku?

(teraz jak klikam "odbierz kupon", to mam komunikat, że kupon przyznany itd., wiadomo)

Pomocy, bo nie wiem jak rozplanować zakupy...
zakalec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 18:33   #2444
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zakalec Pokaż wiadomość
Pytanko w sprawie kuponów!

Pobrałam kilka dni temu kupon ważny do 1.11 i teraz:

- jeżeli go zrealizuję np. dzisiaj, będę mogła pobrać jeszcze kolejny kupon z tej samej akcji, która obecnie trwa do piątku?

(teraz jak klikam "odbierz kupon", to mam komunikat, że kupon przyznany itd., wiadomo)

Pomocy, bo nie wiem jak rozplanować zakupy...
Nie będziesz mogła. Kupon można pobrać tylko raz w każdej akcji.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 19:10   #2445
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:
Aż poszłam do szafy zobaczyć jak jest wykończony ,ładnie wykończony ,nie cięty tylko ładnie brzegi są obszyte.Ale on nie jest z dresu tylko materiał ma jak płaszczyk

Wrzucam kilka zdjęć torebki i płaszcza,zdjęcia porozjaśnialam żeby było cokolwiek widać ,ale i tak nie wyszły fajne.Na żywo płaszczyk wygląda naprawdę bardzo dobrze No i dodałam jeszcze zdjęcie z paseczkiem Aha i co do torebki to nie zauważyłam dziś na widnego żadnych wad które wskazują na II gatunek,pachnie jak prawdziwa skóra
Linki wrzucam jeszcze jak by ktoś chciał

http://allegro.pl/plaszczyk-waterfal...672048288.html

http://allegro.pl/torebka-zarka-shop...682842395.html

Dobra baby wrzucamy na luz ,nie kłóćmy się a poprostu treści nie związane z tematem piszmy na szaro czy biało czy jak tam i już
Jak sobie ladnie skompletowałas plaszczyk jest Ty to zawsze masz ladne kurtki szkoda tylko, ze plaszczyk nie jest grubszy, bo juz bym klikala dla siebie mam podobny z Mohito(załacznik), uwielbiam go, tylko ze jest karmelowy, a szukam czegos cieplego czarnego mozesz napisać sklad z metki? Na aukcji nie znalazlam kalosze tez mi sie podobaja

Pytanie do dziewczyn posiadajacych te kozaki. Odebralam je wczoraj i material jest w kilku miejscach poprzecierany na jasno, czy w Waszych butach tez tak jest? W dodatku plaska podeszwa idealna na ślizg
http://allegro.pl/bestseller-kozaki-...619181412.html nie spodziewalam sie super jakosci, ale tez i nie szajsu
Stary 2014-10-22, 19:12   #2446
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Co do pogrubionego - akurat te wypowiedzi o ciąży przeglądam tylko pobieżnie, ale przez kilka stron przewijał się temat nieznanej, a później już znanej płci dziecka, więc nie jest to wyssane z palca.
Miałam się już nie odzywać, prosiłam o zakończenie tematu, inne dziewczyny też.. ale naprawdę nie potrafię się powstrzymać jeżeli ktoś pisze o bzdurach, które rzekomo nie są wyssane z palca i w tym samym momencie wprowadza zamęt i sam pisze coś co jest autentycznie jednak z palca wyssane. Tak więc dla sprostowania- gratuluję znajomości płci - ja niestety jeszcze nie miałam tej przyjemności

I naprawdę dajcie już spokój, a nie dopisujcie kolejnych postów, bo mi i innym zarzucacie pisanie nie na temat, po czym same ciągniecie wątek.
Myślę, że tak samo jak wątek nie służy do pisania o ciąży tak samo i do wymyślania niestworzonych historii i prowokowania do kolejnych postów niezgodnych z tematyką.

Tak więc prośba - milczymy od tej pory, bo niby wszystkim to przeszkadza, a każda do tego ciągle wraca zamiast zamknąć temat

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-10-22 o 19:14
Stary 2014-10-22, 19:15   #2447
zakalec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Nie będziesz mogła. Kupon można pobrać tylko raz w każdej akcji.
Ok, dzięki za info. Ostatnio miałam jednocześnie dwa kupony po 20 zł, nie wiem jakim sposobem, ale spoko, w takiej sytuacji pozostaje czekać na kolejne akcje
Stary 2014-10-22, 19:19   #2448
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zakalec Pokaż wiadomość
Ok, dzięki za info. Ostatnio miałam jednocześnie dwa kupony po 20 zł, nie wiem jakim sposobem, ale spoko, w takiej sytuacji pozostaje czekać na kolejne akcje
A aktualizowałaś ostatnio aplikację? Bo jeśli tak to prawdopodobnie jeden był za aktualizację zawsze możesz poprosić kogoś kto nie kupuje na all żeby dla Ciebie kliknął kupon. Mi np mąż klika i inne dziewczyny też to praktykują
Stary 2014-10-22, 19:39   #2449
zakalec
Zadomowienie

Cytat:
A aktualizowałaś ostatnio aplikację? Bo jeśli tak to prawdopodobnie jeden był za aktualizację zawsze możesz poprosić kogoś kto nie kupuje na all żeby dla Ciebie kliknął kupon. Mi np mąż klika i inne dziewczyny też to praktykują
Możliwe, że właśnie za to został przyznany

Oj nie, już nie będę kombinować z innymi osobami, bo już i tak wymyślam rzeczy niezbędne do kupienia na allegro zresztą jak chyba większość, hehe
Stary 2014-10-22, 19:48   #2450
Karolllka7
Zakorzenienie

A ja zaktualizowałam allegro i kuponu nie dostałam, a przydałby mi się, bo muszę jeszcze sporo zakupów zrobić ;(

W ogóle miałam wczoraj niezłe przeboje z zapłatą za tę pościel. Mój szajsung chyba jest już na ostatnim tchnieniu. Żeby zapłacić musiałam zalogować się na stronę banku i numer do zatwierdzenia przelewu dostaję sms, więc jak chciałam odczytać sms z tym numerem to bank mi się wylogowywał :| Też tak macie?
Stary 2014-10-22, 20:30   #2451
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
A ja zaktualizowałam allegro i kuponu nie dostałam, a przydałby mi się, bo muszę jeszcze sporo zakupów zrobić ;(

W ogóle miałam wczoraj niezłe przeboje z zapłatą za tę pościel. Mój szajsung chyba jest już na ostatnim tchnieniu. Żeby zapłacić musiałam zalogować się na stronę banku i numer do zatwierdzenia przelewu dostaję sms, więc jak chciałam odczytać sms z tym numerem to bank mi się wylogowywał :| Też tak macie?
Nie przesadzajmy z tymi szarościami myślę, że takie pytanie nikogo nie urazi kupony są przyznawane co 2 tyg max. także jeszcze dużo przed Tobą. Nie masz nikogo kto by mógł dla Ciebie taki kupon kliknąć?
W jakim banku masz konto? Ja mam w millenium i pko i z żadnym nie mam problemu. Może masz za krótki czas sesji ? Ja ustawiłam w millenium 15 minut, więc mnie tak szybko nie wylogowuje a może użyłaś opcji COFNIJ bo wtedy też wylogowuje
Stary 2014-10-22, 20:42   #2452
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przesadzajmy z tymi szarościami myślę, że takie pytanie nikogo nie urazi kupony są przyznawane co 2 tyg max. także jeszcze dużo przed Tobą. Nie masz nikogo kto by mógł dla Ciebie taki kupon kliknąć?
W jakim banku masz konto? Ja mam w millenium i pko i z żadnym nie mam problemu. Może masz za krótki czas sesji ? Ja ustawiłam w millenium 15 minut, więc mnie tak szybko nie wylogowuje a może użyłaś opcji COFNIJ bo wtedy też wylogowuje
Ja mam w aliorze. Ale z pekao było tak samo. Po prostu ściągnęłam sobie na pasek a jak wróciłam to byłam już na głównej stronie allegro. Telefon mi się z lekka psuje chyba. No właśnie nie bardzo. Od chłopaka nie mogę, bo ma stary telefon
Stary 2014-10-22, 20:57   #2453
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam w aliorze. Ale z pekao było tak samo. Po prostu ściągnęłam sobie na pasek a jak wróciłam to byłam już na głównej stronie allegro. Telefon mi się z lekka psuje chyba. No właśnie nie bardzo. Od chłopaka nie mogę, bo ma stary telefon
A kto powiedział, że musisz kupon odebrać przez tel chłopaka niech się zaloguje na Twoim i po kłopocie. Mój mąż też ma stary tel. więc logujemy się z mojego. A ja też ostatnio miałam problem z zapłatą już nawet nie pamiętam co dokładnie, ale wchodziło na stronę banku, a potem ani rusz - też jakoś zapłacić nie mogłam.. i strasznie się wściekałam bo był to ostatni dzień gdy mogłam wykorzystać kupon, a rzeczy kupiłam tylko ze względu na to, że wyszły taniej o te 20 zł. Może to chwilowe? Allegro ma takie jazdy czasami. Mi się już kilka razy różne dziwne sytuacje w tel. przydarzyły. Tego dnia nawet nie dostałam maili, że kupiłam dane rzeczy ani maili z informacją o wypełnionym formularzu dostawy.

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-10-22 o 21:00
Stary 2014-10-22, 21:19   #2454
bestka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Cudna sukienka od nikollight.
http://allegro.pl/tunika-mocno-rozkl...688397175.html
Ma ją któraś z Was?
Szkoda tylko, że na dole jest tak brzydko wykończona i ten szef centralnie na biuście. Ja widziałam właśnie tą tuniczkę, tylko te 2 rzeczy jakoś mnie zniechęciły ...
bestka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 21:59   #2455
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
A kto powiedział, że musisz kupon odebrać przez tel chłopaka niech się zaloguje na Twoim i po kłopocie. Mój mąż też ma stary tel. więc logujemy się z mojego. A ja też ostatnio miałam problem z zapłatą już nawet nie pamiętam co dokładnie, ale wchodziło na stronę banku, a potem ani rusz - też jakoś zapłacić nie mogłam.. i strasznie się wściekałam bo był to ostatni dzień gdy mogłam wykorzystać kupon, a rzeczy kupiłam tylko ze względu na to, że wyszły taniej o te 20 zł. Może to chwilowe? Allegro ma takie jazdy czasami. Mi się już kilka razy różne dziwne sytuacje w tel. przydarzyły. Tego dnia nawet nie dostałam maili, że kupiłam dane rzeczy ani maili z informacją o wypełnionym formularzu dostawy.
Ja jednak jestem blondynką Dzięki za podpowiedź, tak zrobię
Stary 2014-10-22, 22:01   #2456
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bestka Pokaż wiadomość
Szkoda tylko, że na dole jest tak brzydko wykończona i ten szef centralnie na biuście. Ja widziałam właśnie tą tuniczkę, tylko te 2 rzeczy jakoś mnie zniechęciły ...
Wydaje mi się, że te przeszycie na biuście optycznie powiększa biust. :P
Mi się podoba szara i wygląda na dobrze wykończoną na dole. A ta czarna to faktycznie jakoś inaczej się na dole układa, ale może to kwestia złego wyprasowania?
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 22:09   #2457
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Ja jednak jestem blondynką Dzięki za podpowiedź, tak zrobię
A ja myślę za dwoje < ironia >
Stary 2014-10-22, 22:20   #2458
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Jak sobie ladnie skompletowałas plaszczyk jest Ty to zawsze masz ladne kurtki szkoda tylko, ze plaszczyk nie jest grubszy, bo juz bym klikala dla siebie mam podobny z Mohito(załacznik), uwielbiam go, tylko ze jest karmelowy, a szukam czegos cieplego czarnego mozesz napisać sklad z metki? Na aukcji nie znalazlam kalosze tez mi sie podobaja
Haha dziękuję Ale powinnaś była napisać "Ty to zawsze MIAŁAŚ ładne kurtki" Te wszystkie z wyprzedaży już opchnęłam ,jeszcze ta parka nieszczęsna tylko została ,jednak nie opyla się latem zamawiać kurtek bo później człowiekowi się zmieniają gusta

Śliczny ten płaszczyk z mohito sprzedaj mi
Z metki skład to 60% wełny i 40 % poliester.Na taką pogodę jak teraz jak znalazł
A kaloszami jestem zachwycona bo są wygodniejsze niż wszystkie buty które posiadam i z kuponem za 59zł je dorwałam.

Dziś moja siostra dostała swoje krótkie kalosze matowe i są suuuuper,oczywiście jutro sobie zamówie jak mi kasa powpływa na konto.

A dziś kliknęłam
http://allegro.pl/m295-nowosc-baweln...635529046.html szarą i czarną.Siostra mnie zmusiła bo dostała czarną i leży super,nie wygląda tak namiotowato jak na tej babce. Specjalnie czekałam aż dostanie bo bałam się klikać

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Piękny jest ten płaszczyk szkoda, że niedługo zima
Dziękuję

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
Ja mam szarą i błękitną ale z krótkimi rękawami,fakt może poszerzają ale ja bardzo dobrze się w nich czuje i planuję teraz taką grubszą sobie zakupić i na długi rękaw
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 22:34   #2459
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:

A dziś kliknęłam
http://allegro.pl/m295-nowosc-baweln...635529046.html szarą i czarną.Siostra mnie zmusiła bo dostała czarną i leży super,nie wygląda tak namiotowato jak na tej babce. Specjalnie czekałam aż dostanie bo bałam się klikać
koniecznie wstaw zdjęcia jak już ją będziesz miała strasznie mi sie podoba, tylko zapewne znając moje xs to będzie jednak jak worek

Edytowane przez CleoOo
Czas edycji: 2014-10-22 o 22:36
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-22, 22:44   #2460
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość
koniecznie wstaw zdjęcia jak już ją będziesz miała strasznie mi sie podoba, tylko zapewne znając moje xs to będzie jednak jak worek
Przewiduję że dotrą do mnie w piątek ,więc napewno wstawię zdjęcia Powiem Ci że one nie są takie ogromne na jakie wyglądają ,takie szersze ale zgrabne.Moja siostra s nosi i super wygląda i też jej dziś szarą domówiłam jeszcze

Edytowane przez aneczka87874
Czas edycji: 2014-10-22 o 22:45
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości