Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-10-22, 11:43   #4561
MissTerrible
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 144
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Moje wczorajsze menu:

¦: 3 kromeczki razowgo z fet±, pomidorem i rukol±

¦II: jogurt naturalny z pestkami dyni i suszon± ¿yrawin± (mój hit) i kromka pumpernikla

Fruktajl od Tymbarku i 2 kabanosy z chilli

O: pomidorowa z ry¿em

K: gulasz z piersi kurczaka, papyki, pieczarek z kuskusem

Potem wpad³o Kinder Maxiking... I kilka kabanosków... W ramach deprechy... I dwa driny z wódki i soku pomarañczowego... :/
MissTerrible jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-22, 14:18   #4562
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 366

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
A to musia³am przegapiæ! Zreszt± ci±gle Was proszê o przepisy, a pó¼niej mi one gdzie¶ gin±! Muszê je zacz±æ zapisywaæ .
Ja otwieram link w nowej karcie i od razu dajê mu gwiazdkê do ulubionych, mam folder dieta i tam wrzucam. Du¿o u³atwia

moje dzisiejsze jedzenie:

¦n owsianka jab³kowo-bananowa z kakao i serkiem homo
II ¶n kawa i 2 mini serniczki, orzechy w³oskie
O spagetti
P. sos czosnkowy na jog, warzywa - broku³, marchewka, kalafior
K. pekiñska z papryk±, pomidorem, ogórkiem, jajkiem, polane oliw±

Plus od dzi¶ zaczynam projekt 70dni bez s³odyczy - do koñca roku

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-22, 14:35   #4563
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
Ja otwieram link w nowej karcie i od razu dajê mu gwiazdkê do ulubionych, mam folder dieta i tam wrzucam. Du¿o u³atwia

O spagetti

Do koñca roku 70 dni zosta³o?

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-22, 14:49   #4564
mooonik
Zakorzenienie

równo od dzi¶

Julitka

Stary 2014-10-22, 14:59   #4565
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
równo od dzi¶
No to równo 10 tygodni na równo 10kg .

Stary 2014-10-22, 15:34   #4566
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

a ja muszê siê pochwaliæ, ¿e schud³am od maja równe 9kg w maju by³am u lekarza i dzi¶ u tego samego i waga pokaza³a tak± ró¿nica!
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-22, 16:17   #4567
michalova
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 627

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
a ja muszê siê pochwaliæ, ¿e schud³am od maja równe 9kg w maju by³am u lekarza i dzi¶ u tego samego i waga pokaza³a tak± ró¿nica!
¶wietny wynik!

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 16:32   #4568
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
Napisane przez MonnieB Poka¿ wiadomo¶æ
Powiem wam, ze sama juz nie wiem jak to bedzie z tym moim odchudzaniem. Bardzo mi sie marzy jakis taki zloty srodek zeby po prostu schudnac, tez tak marzycie czasami? Ze sie obudzicie szczuple... i ze nie bedzie juz problemow z waga, z wygladem itd.
Wczoraj szlo mi super, ale kolezanka przyniosla do pracy babeczki z kremem no i zezarlam trzy, a pozniej w domu jeszcze wiecej zarcia, serio to kompulsywne jedzenie mnie wykancza, wiem, ze to problem, bylam u lekarza, bylam w klinice zaburzen odzywiania, ale czekam juz tak dlugo na wizyte z terapeuta ze trace nadzieje...
Ja te¿ mam z tym problem, ale powstrzymujê siê jak mogê - ostatnio w pracy dostali¶my mnóstwo jab³ek, ob¿eram siê nimi na potêge od 11.00 a potem jak widzê jakie¶ fajne jedzenie to mnie nie rusza bo organizm mówi mi, ¿e ju¿ tego nie zmie¶ci. Od taka recepta na kaloryczne jedzenie
Cytat:
Oj jak ja bym tak chcia³a albo chocia¿ z 8 kg.! W szafie dzi¶ znalaz³am spodnie w których chodzi³am maj±c 20 lat - rozmiar 7 kiedy¶ je znowu w³o¿ê

Moje menu:
¦niadanie I - kanapka z jajkiem na twardo+ dwie ³y¿ki sa³atki z pomidorów
¦niadanie II - grahamka z dwoma pó³ cm. plastrami bia³ego sera
Przek±ska - jab³ka, nie wiem ile bo krojê w plastry wiêksza ilo¶æ i zjadamy je wspólnie z kole¿ankami
Obiad - nie chcia³am je¶æ sosu wiêc zjd³am mal± kromkê chleba z plastrem sera
Obiad II - szklanka zupy pomidorowej+ pó³ szklanki ciemnego makaronu (pierwszy raz go jadlam i jest dobry).
Dodatkowo kilka kubków czerwonej herbaty.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-22, 16:51   #4569
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
No brawo, piêkny wynik .

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ mam z tym problem, ale powstrzymujê siê jak mogê - ostatnio w pracy dostali¶my mnóstwo jab³ek, ob¿eram siê nimi na potêge od 11.00 a potem jak widzê jakie¶ fajne jedzenie to mnie nie rusza bo organizm mówi mi, ¿e ju¿ tego nie zmie¶ci. Od taka recepta na kaloryczne jedzenie

Oj jak ja bym tak chcia³a albo chocia¿ z 8 kg.! W szafie dzi¶ znalaz³am spodnie w których chodzi³am maj±c 20 lat - rozmiar 7 kiedy¶ je znowu w³o¿ê
Oj -8kg by³oby cudownie .
Cytat:
Moje menu:
¦niadanie I - kanapka z jajkiem na twardo+ dwie ³y¿ki sa³atki z pomidorów
¦niadanie II - grahamka z dwoma pó³ cm. plastrami bia³ego sera
Przek±ska - jab³ka, nie wiem ile bo krojê w plastry wiêksza ilo¶æ i zjadamy je wspólnie z kole¿ankami
Obiad - nie chcia³am je¶æ sosu wiêc zjd³am mal± kromkê chleba z plastrem sera
Obiad II - szklanka zupy pomidorowej+ pó³ szklanki ciemnego makaronu (pierwszy raz go jadlam i jest dobry).
Dodatkowo kilka kubków czerwonej herbaty.
A¿ do obiadu jest dobrze, ale kroka chleba z serem na obiad? Serio?
Zupa jako pierwsze danie super, ale brakuje czego¶ konkretnego po¼niej.
No i oczywi¶cie podwieczorek i kolacja jeszcze.

Stary 2014-10-22, 17:40   #4570
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:

Oj -8kg by³oby cudownie .
Za tydzieñ bêdê mia³a rowerek stacjonarny wiêc postaram siê zrzuciæ w³a¶nie tyle

Cytat:
A¿ do obiadu jest dobrze, ale kroka chleba z serem na obiad? Serio?
Zupa jako pierwsze danie super, ale brakuje czego¶ konkretnego po¼niej.
No i oczywi¶cie podwieczorek i kolacja jeszcze.
Mia³am do wyboru gêsty sos z miêsem albo kanapkê - wybra³am kanapkê. No a kolacja lada moment, m±¿ pojecha³ po kalafior my¶lisz, ¿e to wystarczy?

Stary 2014-10-22, 17:59   #4571
Bella2212
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 009

Moja wspó³lokatorka nauczy³a siê robiæ warstwow± kawê karmelow± i wczoraj chcia³a wieczorem koniecznie ka¿dej zrobiæ. Ja nie chcia³am bo rzadko pijê i mocno dzia³a na mnie a to by³a ju¿ 19. Ale chcia³a koniecznie i obieca³a ¿e bêdzie bardzo s³aba.... W efekcie zasnê³am mocno po 3 a budzik na 6.... Ca³y dzieñ na uczelni bez ¿adnych przerw a z zajêæ od razu na poci±g do domu ju¿ na weekend. zrobi³am sobie na uczelniê dwie bu³ki ciemne z sa³at± papryk± i wedlin± drobiow± i tylko to jad³am do prawie 18.
Mam okropny dzieñ... Z ma³ej ilo¶ci jedzenia i mocnego niewyspania czu³am siê po prostu fatalnie i g³owa mnie zaczê³a boleæ. Jak wpad³am do domu o 17.50 to zjad³am dwa talerze zupy jarzynowej i od razu o niebo lepiej. Teraz na chwilê siê po³o¿y³am odpocz±æ. Jako ¿e zupa ma sporo "wody" i szybko przeze mnie "przeleci" to planujê przed 20 zje¶æ jajecznicê z dwóch jajek i ma³ym kawa³kiem chleba ciemnego.
Za to opar³am siê pokusie fastfoodowej na dworcu

Chcia³am od dzi¶ liczyæ moje æwiczeniowe wyzwanie na 21 dni, ale nie wiem czy znajdê dzi¶ si³y na æwiczenia :-(

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 18:05   #4572
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
Gratulujê uporu

Stary 2014-10-22, 19:46   #4573
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
nie liczê na wiêcej jak 5-6kg, jak mi siê to uda bêdzie super

Cytat:
gratulujê

Mam pytanie do tych co jedz± kalafiora na kolacjê. Ile tego kalafiora zjadacie? ¶picie spokojnie w nocy po nim?

Julitka

Stary 2014-10-22, 19:59   #4574
michalova
Wtajemniczenie

sam kalafior na kolacjê to chyba za ma³o ale pewno¶ci nie mam. przyda³oby siê jakie¶ bia³ko

moje dzisiejsze menu:

¶: grzanki z chleba pe³noziarnistego z wêdlin± drobiow±, sa³at±, kie³kami rzodkiewki i pomidorami koktajlowymi.
II ¶: sa³atka (pomidor, ogórek, rzodkiewki, papryka czerwona i ¿ó³ta - po kawa³ku, kukurydza konserwowa, szynka drobiowa, jogurt naturalny), kromka razowca.
O: krupnik z kasz± gryczan± bia³± i dwa skrzyde³ka z kurczaka gotowane bez skóry.
P: kanapka (razowiec z jajkiem na twardo i szczypiorek) plus kawa³ek papryki i rzodkiewki z jogurtem naturalnym.
K: kanapka z wedlin±, kie³kami rzodkiewki, pó³ pomidora, dwie rzodkiewki, pó³ jogurtu naturalnego.
Stary 2014-10-22, 20:03   #4575
mooonik
Zakorzenienie

Szczerze mówi±c, ja to bym siê nie odwa¿y³a nawet na kolacjê zje¶æ kalafiora. Raz, ¿e aby siê naje¶æ musia³abym chyba ca³ego zje¶æ, a dwa po takiej ilo¶ci ju¿ widzê jak brzuch mi wywala i nocka by³aby z g³owy
Dlatego podziwiam te, które go jedz±

Julitka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 20:16   #4576
michalova
Wtajemniczenie

jak dla mnie to kalafior wcale nie jest taki wzdymaj±cy jak siê wydaje. mój synek zajada siê nim odk±d skoñczy³ jakie¶ 6 miesiêcy. w ogóle to by³ pierwszy z produktów jakie jad³ poza mlekiem i kaszami. pamiêtam jak ciotka starszej daty z³apa³a siê za g³owê jak zobaczy³a ¿e karmiê mojego siedmiomiesiecznego synka zupk± z kalafiora. a je¿eli chodzi o mnie, to pewnie te¿ musia³abym zje¶æ ca³ego ¿eby siê nim naje¶æ i przy takiej ilo¶ci rewolucje mog± siê pojawiæ, choæ nie mam delikatnego ¿o³±dka
Stary 2014-10-22, 20:24   #4577
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michalova Poka¿ wiadomo¶æ
jak dla mnie to kalafior wcale nie jest taki wzdymaj±cy jak siê wydaje. mój synek zajada siê nim odk±d skoñczy³ jakie¶ 6 miesiêcy. w ogóle to by³ pierwszy z produktów jakie jad³ poza mlekiem i kaszami. pamiêtam jak ciotka starszej daty z³apa³a siê za g³owê jak zobaczy³a ¿e karmiê mojego siedmiomiesiecznego synka zupk± z kalafiora. a je¿eli chodzi o mnie, to pewnie te¿ musia³abym zje¶æ ca³ego ¿eby siê nim naje¶æ i przy takiej ilo¶ci rewolucje mog± siê pojawiæ, choæ nie mam delikatnego ¿o³±dka
i to mi w³a¶nie chodzi
bo co innego 2,3,5 ró¿yczek, wtedy te¿ mi sie nic nie dzieje

u mojej córki kalafior te¿ siê szybko pojawi³ w menu, ale ja dzia³a³am kompletnie poza tym co zalecaj± mo¿e dziêki temu teraz m³oda je wszystko i szpinak, i broku³y, warzywa, miêso, nabia³ itp. Nie wybrzydza

Julitka

Stary 2014-10-22, 21:34   #4578
michalova
Wtajemniczenie

ee. teraz i kalafior, i broku³y, i groszek zielony zaleca siê na pocz±tek przy rozszerzaniu diety malucha. a wszystko niby jest wzdymajace. osobi¶cie te¿ nie trzymam siê sztywno zaleceñ czy schematów, tym bardziej ¿e mój M³ody to alergik.
Stary 2014-10-22, 21:53   #4579
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Za tydzieñ bêdê mia³a rowerek stacjonarny wiêc postaram siê zrzuciæ w³a¶nie tyle

Mia³am do wyboru gêsty sos z miêsem albo kanapkê - wybra³am kanapkê. No a kolacja lada moment, m±¿ pojecha³ po kalafior my¶lisz, ¿e to wystarczy?
Wszystko zale¿y coprawda od tego co to za sos by³, ale ja bym w takiej sytuacji zdecydowanie wybra³a miêso .

Sam kalafior trochê cienko - to same wêglowodany, a powinny¶my siê staraæ, ¿eby w ka¿dym posi³ku by³y wêglowodany, t³uszcze i bia³ko.
Z naciskiem na bia³ko .
Mo¿e jak±¶ sa³atkê z tego kalafiora? Mo¿na wtedy dorzuciæ czy jakie¶☠miêsko/szynkê czy chocia¿by bia³y ser w dowolnej formie albo jajko .

Jak bêdziesz æwiczyæ to tym bardziej musisz zwróciæ szczególn± uwagê na jedzenie.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
Moja wspó³lokatorka nauczy³a siê robiæ warstwow± kawê karmelow± i wczoraj chcia³a wieczorem koniecznie ka¿dej zrobiæ. Ja nie chcia³am bo rzadko pijê i mocno dzia³a na mnie a to by³a ju¿ 19. Ale chcia³a koniecznie i obieca³a ¿e bêdzie bardzo s³aba.... W efekcie zasnê³am mocno po 3 a budzik na 6.... Ca³y dzieñ na uczelni bez ¿adnych przerw a z zajêæ od razu na poci±g do domu ju¿ na weekend. zrobi³am sobie na uczelniê dwie bu³ki ciemne z sa³at± papryk± i wedlin± drobiow± i tylko to jad³am do prawie 18.
Mam okropny dzieñ... Z ma³ej ilo¶ci jedzenia i mocnego niewyspania czu³am siê po prostu fatalnie i g³owa mnie zaczê³a boleæ. Jak wpad³am do domu o 17.50 to zjad³am dwa talerze zupy jarzynowej i od razu o niebo lepiej. Teraz na chwilê siê po³o¿y³am odpocz±æ. Jako ¿e zupa ma sporo "wody" i szybko przeze mnie "przeleci" to planujê przed 20 zje¶æ jajecznicê z dwóch jajek i ma³ym kawa³kiem chleba ciemnego.

Chcia³am od dzi¶ liczyæ moje æwiczeniowe wyzwanie na 21 dni, ale nie wiem czy znajdê dzi¶ si³y na æwiczenia :-(
Nienawidzê byæ niewyspana. A zdarza mi siê to przez 90% czasu :/.
Dzisiaj w³a¶nie mia³am nieprzespan± noc i czujê siê strasznie .
Ja sobie zrobi³am ograniczenie - nie pijê kofeiny po 14. Póki co siê sprawdza.

Gratulujê oparcia siê fast foodom. Ja nie wiem czemu, ale jak jestem tak mocno niewyspana i zmêczona to tym bardziej mnie kusz± takie 'pyszno¶ci'.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
sam kalafior na kolacjê to chyba za ma³o ale pewno¶ci nie mam. przyda³oby siê jakie¶ bia³ko

moje dzisiejsze menu:

¶: grzanki z chleba pe³noziarnistego z wêdlin± drobiow±, sa³at±, kie³kami rzodkiewki i pomidorami koktajlowymi.
II ¶: sa³atka (pomidor, ogórek, rzodkiewki, papryka czerwona i ¿ó³ta - po kawa³ku, kukurydza konserwowa, szynka drobiowa, jogurt naturalny), kromka razowca.
O: krupnik z kasz± gryczan± bia³± i dwa skrzyde³ka z kurczaka gotowane bez skóry.
P: kanapka (razowiec z jajkiem na twardo i szczypiorek) plus kawa³ek papryki i rzodkiewki z jogurtem naturalnym.
K: kanapka z wedlin±, kie³kami rzodkiewki, pó³ pomidora, dwie rzodkiewki, pó³ jogurtu naturalnego.
Kocham Twoje jad³ospisy

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Sama sobie przyznajê - bo jak wspomnia³am wcze¶niej, zabiegany dzieñ, niewyspanie i zmêczenie. Dopiero teraz wróci³am do domu i brzydko mówi±c padam na ryj. Æwiczeñ nie bêdzie. Chyba ¿e przed snem mi wróci trochê energii.
Nawet nie chcê mówiæ, ¿e jutro zaczynam, bo mi siê niedobrze robi, jak czytam wpisy "od jutra ..." .
Tak¿e po prostu jutro mnie mo¿ecie ukrzy¿owaæ, jak nie bêdê æwiczyæ .
Bez wymówek!

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 21:58   #4580
michalova
Wtajemniczenie

Melonade
Stary 2014-10-23, 07:12   #4581
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:

Mam pytanie do tych co jedz± kalafiora na kolacjê. Ile tego kalafiora zjadacie? ¶picie spokojnie w nocy po nim?
ja zjadam od 200 do 400 gram - w przeliczeniu na kalorie 400g to nieca³e 90kcal.
Cytat:
Mnie bardziej fasola, groch i kapusta wzdyma ni¿ kalafior i czujê siê po nim dobrze, nawet jak zjem go na wieczór.

Melonade
- ca³y kalafior zrobi³am z dodatkiem prawdziwego mas³a wiêc jakie¶ tam t³uszcze by³y

Dziewczyny mo¿ecie mi wierzyæ albo nie, ale gdyby nie fakt, ¿e trzeba je¶æ kilka posi³ków o odpowiednich porach to bym zrezygnowa³a z ¶niadañ i kolacji bo wcale mi siê ich nie chce. Wpycham je na si³ê czêsto...

Stary 2014-10-23, 08:12   #4582
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Super pomys³ do³±czam siê.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:17   #4583
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny mo¿ecie mi wierzyæ albo nie, ale gdyby nie fakt, ¿e trzeba je¶æ kilka posi³ków o odpowiednich porach to bym zrezygnowa³a z ¶niadañ i kolacji bo wcale mi siê ich nie chce. Wpycham je na si³ê czêsto...
to mo¿e spróbuj je¶æ 4x dziennie. Bêdziesz mieæ d³u¿sze przerwy, mo¿e taki sposób bardziej Ci spasuja?

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
ale fajnie

Julitka

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 09:45   #4584
MissTerrible
Raczkowanie

Moje wczorajsze menu

¦: 3 kromeczki razowego z past± z awokado, pomidor, bia³a kawa
II¦: jogurt naturalny z pestkami dyni i suszon± ¿urawin±, kromka rozowego
O: pier¶ z kurczaka w czosnku i przyprawach pieczona w folii, kasza gryczana, sa³atka (roszponka, rukola, rzymska, ogórek, pomidor, cebula, pra¿ony s³onecznik, siemiê lniane, oliwa, sok z cytryny, zio³a)
K: 2 jab³ka, 100g orzechów laskowych, kubek mleka

ostatnio tylko 4 posi³ki dziennie, na wiêcej nie ma czasu... po drodze zawsze jeszcze wpadn± jakie¶ winogrona albo banan.

Robiê wielkie porz±dki, przez ostatnie 6 miesiêcy jak jest ju¿ Maleñka na ¶wiecie, to ci±gle co¶ odk³adam, a potem przek³adam z miejsca na miejsce. Le¿y mi pe³no jakich¶ dziwnych rzeczy po k±tach... Muszê siê z tym uporaæ to i humor siê poprawi, bo waga ani drgnie...
Stary 2014-10-23, 11:38   #4585
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
to mo¿e spróbuj je¶æ 4x dziennie. Bêdziesz mieæ d³u¿sze przerwy, mo¿e taki sposób bardziej Ci spasuja?
Nie wiem co zrobiê, póki co bêdê w siebie wmuszaæ te posi³ki - zobaczymy mo¿e jak zacznê æwiczyæ to bêdzie inaczej.

Stary 2014-10-23, 13:36   #4586
jagoodka21
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 117

Cytat:

O spagetti

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Fajnie, ¿e nie jestem sama
Nie wiem czy uda mi siê a¿ wytrzymaæ 70 dni....ale spróbujê razem z Wami
Pewnie bêdê musia³a sobie robiæ jaki¶ "s³odki dzieñ" bo nie wytrzymam
Cytat:
nie liczê na wiêcej jak 5-6kg, jak mi siê to uda bêdzie super

gratulujê

Jem kilka mniejszych ró¿yczek. Zak³adaj±c, ¿e kupujê kalafior 500g, czyli taki ¶redni, to dzielê go na 3 posi³ki lub 3 osoby, je¶li kto¶ z domowników te¿ ma ochotê. Wychodzi ¶rednio 166g. porcja, ale nigdy tego dok³adniej nie sprawdza³am.
Szczerze mówi±c jestem bardziej rozdêta po gruszkach lub kapu¶cie.
Kalafior na mnie a¿ tak nie dzia³a
Stary 2014-10-23, 13:39   #4587
michalova
Wtajemniczenie

i jak go przyrzadzasz? w sensie tego kalafiora

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 13:44   #4588
MissTerrible
Raczkowanie

Podejmujê rêkawicê i te¿ nie jem s³odkiego w zesz³ym roku w wielkim po¶cie mi siê uda³o od tamtego czasu nie s³odzê kawy ani herbaty tak siê przyzwyczai³am
Stary 2014-10-23, 14:02   #4589
strippi
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 460
GG do strippi

Nie jest to konkurs, ani nic z³ego, wiêc mam nadziejê, ¿e nie zostanê ukarana :P

Kto ma facebooka, zapraszam na moj± i moich 2 kole¿anek stronkê o zdrowym od¿ywianiu, sporcie, oraz mojej walce, gdzie straci³am 45 kg i walczê dalej Bêd± codzienne motywacje, przepisy na pyszne jedzenie. Nied³ugo w planach pierwszy filmik treningowy zrobionym przez jedn± z kole¿anek, która jest trenerem personalnym, instruktorem fitness i ekspertem od od¿ywiania i diety. Druga kole¿anka równie¿ od zawsze dba o zdrowe od¿ywianie, dobry wygl±d cia³a i ducha, zasypie nas przepisami, jak smacznie i zdrowo zje¶æ. Zapraszam was do "lajkowania" stronki. Stronka zosta³a utworzona wczoraj, wiêc prosimy o wyrozumia³o¶æ i obiecujemy, ¿e bêdzie siê rozrastaæ Dajcie linka innym, motywujcie, bo wszystko jest do zrobienia.

https://www.facebook.com/pages/Schud...02589836614147

Mo¿ecie mnie kojarzyæ, bo 3 dni temu Ewa Chodakowska doda³a moj± metamorfozê.
Stary 2014-10-23, 14:15   #4590
ArcymoneQ
Rozeznanie

Strippi - gratulujê sukcesu w walce z nadwag±, Twoja metamorfoza jest wspania³a

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.