Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-23, 07:20   #3211
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III

Hej

Ja sie dzis strasznie meczylam w nocy z tym lewym bokiem, duzo sie budzilam i ogolnie jakos wydaje mi sie, ze lozko stalo sie mniej wygodne

Sonia-kurcze szybko jakos

Malinka-mniam, zainspirowalas mnie sniadankiem

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Patusia1711 Pokaż wiadomość
A ja zasnelam o 1... ciągle się budzilam bo TŻ chrapal i w ogóle a mnie to zawsze budzi i denerwuje. I juz o 5 się obudzilam razem z nim... On poszedl do pracy a ja leże z nadzieja, ze może jeszcze zasne.
Jeszcze tylko Was zapytam... która woda nie smakuje jak kranowka? Bo ja nigdy czystej niegazowanej nie pilam, zawsze cytrynowe ale juz mi nie smaku ją i się zastanawia jaka kupić żebym nie czula smaku kranowki.
Ja pije ostatnio Naleczowianke i mi smakuje
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 07:25   #3212
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Kordelka ja mogłam kiedyś jeść i pić nie wiem jak zimne i gazowane, w środku zimy mogłam na -10 wyjść prosto z imprezy w koszulce na bez rękawów i nic mi było. Jakieś 3-4 lata zaczęły mi migdały wariować - co 2-3 tyg bez powodu chora, co chwilę antybiotyki i pomimo, że je usunięto wtedy to bardzo łatwo już u mnie, aby mnie gardło rozbolało...
Az taki harcorowiec to ja nie jestem.Przy -10 stopniach to nie ma takiego ubrania w ktorym bym nie zmarzla.

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie mleczko modyf. będziecie dziecku podawać? Kupujecie od razu jakieś tak na wszelki wypadek?
Chyba Hipp, chociaz w szpitalu daja nestle na polozniczym.Nie kupuje od razu jakcos to maz kupi.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 07:30   #3213
boleczka93
Zakorzenienie

Patusia ja lubie Nałęczowianke i Żywiec Zdrój

Soniuska wow ja tez nie wiedzialam ze moze leciec juz..

I wgl dzien dobry wszystkim
Ja juz pospalam, M wychodzil do pracy i sie obudzilam, juz pije kawke, jem sniadanko i ogladam DDTVN

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 07:31   #3214
Koperco
Zakorzenienie

witam sie i ja

Rosario jaki masz juz plan ułożony cały
Sonia no to nieźle hormony Ci dają w kość
Sylwia no to teraz mozna szaleć jak nagle "schudłas" 2kg

Ja jeszcze w wyrze ale zaraz wstaje szamie i zabieram się za sprzątanie. Szafki w kuchni są tak zapuszczone że szok..

Ja sny też miałam śmieszne. Mi za to Fasolka wypychała nóżki tak że do kolana było widać i ręce do łokcia i machała. A potem poszliśmy w góry (oczywiście ja w 5tym miesiącu)-na jakiś 6cio tysięcznik
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 07:52   #3215
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jakie mleczko modyf. będziecie dziecku podawać? Kupujecie od razu jakieś tak na wszelki wypadek?
ja nie - w przypadku jakichś problemów z dostawianiem do piersi pewnie bym się ugieła i zrobiła mm
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
padam na twarz, a kregoslup mi sie chce do majtek wysypac, ale sprawa wyglada tak ze jeden karton do piwnicy z wiekszymi rozmiarami a te 56-74 to to wlasnie, nie chce mi sie juz pokazywac mniej wiecej co mam, bo opadlam z sil. moze jakos przy okazji. m.in.: dwa rozki, skarpetunie, niedrapki, sliniak, spodenki, bluzy, buciki, czapeczki, posciel do lozeczka, troche pieluch, no i reszta podstawowych ciuszkow. wiekszosc to rozmiary 68-74. na 62 jest troche, ale musze dokupic tez sporo na 56, 62 tez, chyba ze kuzyna zona mi odda bo to jej bylo dane, ale szczerze sama tez chciala bym sobie pokupowac wiec jakos wcale bym nie nalegala a teraz sprobuje was nadrobic
śliczności
Cytat:
ja mysle ze sie plec nie odmieni. mamy juz 18tc, wiec dyndalo co dyndalo zerknal na szybko bo go o to poprosilam i powiedzial ze tlyko pod warunkiem ze dziecko bedzie wspolpracowalo, musial sie po tym cukierku troche krecic ;D

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

takie synusie mamusi beda
mi się też wydaję, że -17-18 tydzień to już tkie w miarę pewne

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hehe mysle jeszcze ktore mleko. Masakra temat!

Ej ..od 2tyg jakos zauwazylam ze mam przybrudzone na biustonoszu jakby no i spoko,cos tam sie dzieje a teraz sie przkrecam na drugi bok i czuje cos mokre patrze a tu prawa piers a tu wielka plama..leci mi mega z prawej piersi a z lewej tylko malutka kropeczka. Masakra. Nie wiedzialam ze w 14w4d juz moge miec siare!musze wkladki laktacyjne kupic.
ale szybko

ale pospałam 12 godzin
teraz śniadanko. Świeża bułeczka + kakao

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 07:53   #3216
boleczka93
Zakorzenienie

Tez ostatnio pijam kakao ale na wieczór

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2014-10-23, 08:02   #3217
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Tez ostatnio pijam kakao ale na wieczór
ja dziś zaryzykowałam, bo wcześniej kakao powodowało mam nadzieję, że dziś tak nie będzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 08:06   #3218
soniuska
Zakorzenienie

Sunny Kinga pieninska dobra.

Kordelko hej

Madzix no! Normalnie a pizama brudna :P
Tzn prawa piers pizamy,teraz spokoj.

Boleczko ja tez nie dopoki sie nie przekonalam...:P
Szkoda tylko ze mi skoro ja piersia karmic nie moge,bo to znaczy ze piersi dobrze do laktacji sie przygotowuja.

Koperco hehe a jakas lagodna jestem a hormony wariuja
Ja tez w wyrku
Kochana tez szafki mam do ogarniecia,ale sama nie dam rady.

Bird
Ale jakie mm bys wybrala?
No masakra:P
Kakao! Matko,chce kakao!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:08   #3219
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Bird
Ale jakie mm bys wybrala?
No masakra:P
Kakao! Matko,chce kakao!
szczerze, nie zastanawiałam się
ale wśród moich znajomych/rodziny spotkałam się z dobrymi opiniami o tym rossmanowskim

Stary 2014-10-23, 08:10   #3220
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
szczerze, nie zastanawiałam się
ale wśród moich znajomych/rodziny spotkałam się z dobrymi opiniami o tym rossmanowskim
Ja mysle bebiko a enfamil.
Z jednej strony mozna bebiko sprobowac bo tanie i jak cos zmienic na drozsze

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Jestem mega niewyspana,bo od 6 nie spalam do 8 i teraz godzine do 9 sie zdrzemnelam..masakra :/
Stary 2014-10-23, 08:15   #3221
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, wiem, ale bebiko jakoś korzystnie wychodzi, jest w biedronce i często są promocje. Enfamil łatwo kupić? Bywa w promocji?
Teraz enfamil jest w tesco, przynajmniej ten zwykły. Więc dostępność ok. Jak ja kupowałam to był dostępny w rosie, ale ja rzadko na niego trafiałam i jedynie apteki. A z kupowaniem w aptece trochę przeboi mieliśmy.
Cytat:
A ja zasnelam o 1... ciągle się budzilam bo TŻ chrapal i w ogóle a mnie to zawsze budzi i denerwuje. I juz o 5 się obudzilam razem z nim... On poszedl do pracy a ja leże z nadzieja, ze może jeszcze zasne.
Jeszcze tylko Was zapytam... która woda nie smakuje jak kranowka? Bo ja nigdy czystej niegazowanej nie pilam, zawsze cytrynowe ale juz mi nie smaku ją i się zastanawia jaka kupić żebym nie czula smaku kranowki.
Ja lubię nestle aqua pure i nałęczowiankę
Cytat:
oj tam ja juz 4kg a moesiac za Toba!

pycha
a dlaczrgo akurat wybralas enfamil?

Obudzulam sie o 6 i spac nie moge..ale probuje dalej..buzka..

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Ej ..od 2tyg jakos zauwazylam ze mam przybrudzone na biustonoszu jakby no i spoko,cos tam sie dzieje a teraz sie przkrecam na drugi bok i czuje cos mokre patrze a tu prawa piers a tu wielka plama..leci mi mega z prawej piersi a z lewej tylko malutka kropeczka. Masakra. Nie wiedzialam ze w 14w4d juz moge miec siare!musze wkladki laktacyjne kupic.
Siara już! Super szybko.
Nie mnie pytałaś o enfamil, ale to mleko ma lipil bogaty w kwasy tłuszczowe dha/omega 3. Dzięki nim dziecku szybciej wyostrza się wzrok, szybciej potrafi skupić uwagę. Wogóle ogólnie szybciej się rozwija. I z tego co wiem jest to ponoć najlepsze mleko na rynku.
Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość

Dzisiejsza noc to jakaś masakra, pobudka co godzine...
A jeszcze jaki sen miałam
Dzidzia była w domu i spała a ja postanowiłam, że pojadę na impreze, ale po drodze zaczęła mnie gonić policja i w aucie nagle włączyła mi się mapka jak w grach, że muszę ich zgubić i uciekałam. W końcu nie wiem jak, ale dojechałam do domu, a maleństwo leżało z otwartymi oczkami i zaczęło się śmiać jak podeszłam do wózka. Paranoja...

Tabelka z krzyżowania grup krwi

Ogólnie 0 bym nie chciała, bo wiem jakie problemy były gdy koleżanka babci zachorowała. Jako, że uniwersalna to ciągle jej brakuje i przed operacją sami musieli organizować krew dla niej.

Mi smakuje żywiec zdrój. A w sumie innych nie kupuje bo akurat ta jest w biedrze
U nas dzieciaki mogą mieć każdą grupę ja mam Arh+, chłop brh-

Lecę szykować się na wizytę. Miłego dnia!!:-*
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF

Edytowane przez _Madison_
Czas edycji: 2014-10-23 o 08:16
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 08:20   #3222
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Teraz enfamil jest w tesco, przynajmniej ten zwykły. Więc dostępność ok. Jak ja kupowałam to był dostępny w rosie, ale ja rzadko na niego trafiałam i jedynie apteki. A z kupowaniem w aptece trochę przeboi mieliśmy.

Ja lubię nestle aqua pure i nałęczowiankę

Siara już! Super szybko.
Nie mnie pytałaś o enfamil, ale to mleko ma lipil bogaty w kwasy tłuszczowe dha/omega 3. Dzięki nim dziecku szybciej wyostrza się wzrok, szybciej potrafi skupić uwagę. Wogóle ogólnie szybciej się rozwija.

U nas dzieciaki mogą mieć każdą grupę ja mam Arh+, chłop brh-

Lecę szykować się na wizytę. Miłego dnia!!:-*
No lecialo i to ostro,terwz chyba spokoj
Kochana a bebiko nie ma dha?
Czekamy na wiesci z wizyty

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Enfamil jest w tesco tez ten lipil z dha

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Sklad bebiko https://www.bebiklub.pl/nasze-produkty/produkt/bebiko-1
Stary 2014-10-23, 08:20   #3223
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
No lecialo i to ostro,terwz chyba spokoj
Kochana a bebiko nie ma dha?
Czekamy na wiesci z wizyty

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Enfamil jest w tesco tez ten lipil z dha
Bebiko z tego co wiem nie ma ich wcale, za to ma dużo więcej wapnia i wit.d. Bebilon ma ale kiedyś nie była to wystarczająca ilość by wpływała na poprawę czegokolwiek. Teraz nie wiem. Marudy piją bebiko i enfamil na zmianę więc nie umiem powiedzieć. Od czasu do czasu wyciągną też smakowe nestle junior
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-10-23, 08:21   #3224
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
o mamo!

hehe

Ja kupie bebilon ale mala puszeczke na wyprobowanie. A jak nie wejdzie to enfamil.
Bebilon podobno bardzo dobry-nie maja dzieci kolek i jakos taki dobrze tolerowany jest.
A moich znajomych synek po bebilonie miał straszne kolki :-(

Cytat:
a ja glupia zwazylam sie na wadze gina a potem w domu na swojej i do wagi gina dodawalam swoja (jak mozan nie pomyslec ze na dwoch roznych wagach moze byc inaczej, tym bardziej ze moja juz swoje przezyla) juz na poprzedniej wizycie mi cos nie pasowalo, wiec teraz przed sie zwazylam. no i zonk.
kalafior. no kalafior jak nie brokul! :P

brokul to już wyższy poziom :-P

Cytat:

oj tam ja juz 4kg a moesiac za Toba!

pycha

a dlaczrgo akurat wybralas enfamil?

Obudzulam sie o 6 i spac nie moge..ale probuje dalej..buzka..

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Masakra !

Laski, legginsy są jakby z takiego cienkiego dresu. Nie wygląda jak tandeta. Rozmiar bierzcie taki jak nosicie normalnie bo ja wzielam L zamiast M i są troszkę luznawe. Ogólnie jestem zadowolona, kolor jeans mu sie podoba najbardziej. Mam też granat i czarny ale to na wyjście bo moja suczka linieje i na nich by było widac mocno
Za godzine wychodzę, muszę oddać tel na gwarancje bo mi się wiesza, i jadę do olsztyna po wyniki. Będę miała z wami kontakt tylko na kompie kochane :-(
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:23   #3225
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Bebiko z tego co wiem nie ma ich wcale, za to ma dużo więcej wapnia i wit.d. Bebilon ma ale kiedyś nie była to wystarczająca ilość by wpływała na poprawę czegokolwiek. Teraz nie wiem. Marudy piją bebiko i enfamil na zmianę więc nie umiem powiedzieć. Od czasu do czasu wyciągną też smakowe nestle junior
A tu enfamil

http://www.enfamilwsieci.pl/enfamil-...premium-1.html
Wydaje sie ze lepiej w enfamil zainwestowac prawda?

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A moich znajomych synek po bebilonie miał straszne kolki :-(

brokul to już wyższy poziom :-P

Masakra !

Laski, legginsy są jakby z takiego cienkiego dresu. Nie wygląda jak tandeta. Rozmiar bierzcie taki jak nosicie normalnie bo ja wzielam L zamiast M i są troszkę luznawe. Ogólnie jestem zadowolona, kolor jeans mu sie podoba najbardziej. Mam też granat i czarny ale to na wyjście bo moja suczka linieje i na nich by było widac mocno
Za godzine wychodzę, muszę oddać tel na gwarancje bo mi się wiesza, i jadę do olsztyna po wyniki. Będę miała z wami kontakt tylko na kompie kochane :-(
o kochana ale mialy byc cieplejsze no!
Mkze.tez zamowie dzieki
Musze pomyslec.a teraz i tak kasy brak.
Ja chcialam tez granat czarny i jeans

Buu na gwarancji tel:+
Stary 2014-10-23, 08:27   #3226
_Madison_
Zadomowienie

SONIA - a wybacz bebiko ma kwasy tylko w dużo mniejszej ilości.
Bo w 100ml bebiko jest kwasu arachidonowego 6,46, a dokozaheksaenowego 6,36. A w enfamilu odpowiednio 23 i 11,5

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

BLACK - dzięki za info o leginsach. Też muszę sobie zamówić. Proszę jeszcze raz o linka do nich
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-10-23, 08:29   #3227
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Bo w 100ml bebiko jest kwasu arachidonowego 6,46, a dokozaheksaenowego 6,36. A w enfamilu odpowiednio 23 i 11,5

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

BLACK - dzięki za info o leginsach. Też muszę sobie zamówić. Proszę jeszcze raz o linka do nich
Kochana no wlasnie..a dziecku nie bede zalowac wezme ten cholernie drogi enfamil..
Stary 2014-10-23, 08:31   #3228
_Madison_
Zadomowienie

A czy lepiej zainwestować w enfamil? Hm wszystko zależy też od budżetu. Nie każdego stać na wydawanie 50zł za puszkę co tydzień.
Za bebiko dasz 30 i jeszcze ci zostanie na coś innego dla dzidzi. A jak małe nie będzie miało problemów z brzuszkiem to też będzie się dobrze rozwijać a i naje się na pewno

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Cytat:
Kochana no wlasnie..a dziecku nie bede zalowac wezme ten cholernie drogi enfamil..
Ale enfamil tak samo drogi jak bebilon, który na ppczątku chciałaś)
Duża pucha 50zł.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-10-23, 08:33   #3229
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
A czy lepiej zainwestować w enfamil? Hm wszystko zależy też od budżetu. Nie każdego stać na wydawanie 50zł za puszkę co tydzień.
Za bebiko dasz 30 i jeszcze ci zostanie na coś innego dla dzidzi. A jak małe nie będzie miało problemów z brzuszkiem to też będzie się dobrze rozwijać a i naje się na pewno
Kurde.sama nie wiem..:/
To trudna decyzja.
Teraz aktualnie dobrze dam te 50zl za puche,ale jak wroce do pracy za mniej to w ogole poplyniemy totalnie :/ teraz pierwszy miesiac od zusu bede miec wiecej dopiero..
Ale lekarz nass duzo kosztuje,wyprawka itd..i juz z oszczednosci jechalismy bo 2600na rodzine to g. a nie pieniadze na miesiac:/
A teraz bedziemy miec razem 3300..
Stary 2014-10-23, 08:33   #3230
_Madison_
Zadomowienie

Jaja jest tak zimno, że nawet wychodzić się nie chce

Dobrze, że niania zostaje dziś z Marcelem i nie muszę go ze sobą ciągnąć bo pogoda fatalna
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-10-23, 08:34   #3231
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Jaja jest tak zimno, że nawet wychodzić się nie chce

Dobrze, że niania zostaje dziś z Marcelem i nie muszę go ze sobą ciągnąć bo pogoda fatalna
No dobrze.. boje sie wstac z lozka:/
Enfamil kolo 60zl niestety ale coz..sama nie wiem..moze na poczatek enfamil i pozniej bebiko przemyce
Stary 2014-10-23, 08:37   #3232
lekkaatletka
Zadomowienie

Ja tez fatalnie spalam, ciagle sie budzilam... ide zrobic sniadanie i jade na zakupy
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:39   #3233
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Kurde.sama nie wiem..:/
To trudna decyzja.
Teraz aktualnie dobrze dam te 50zl za puche,ale jak wroce do pracy za mniej to w ogole poplyniemy totalnie :/ teraz pierwszy miesiac od zusu bede miec wiecej dopiero..
Ale lekarz nass duzo kosztuje,wyprawka itd..i juz z oszczednosci jechalismy bo 2600na rodzine to g. a nie pieniadze na miesiac:/
A teraz bedziemy miec razem 3300..
SONIA - ja uważasz, ale lepiej zacząć od tańszego mleczka. Jak małej/małemu podpasuje to ok. Jak nie to nie będziesz miała wyjścia i będziesz musiała szukać w droższych. Ale po co odrazu wkopywać się w wydatek rzędu 200-250zł msc? Gdy nie jest wam za łatwo
Tyle dzieci chowa się na bebiko. Kochana moje też. I zapewniam, że zdrowe są i mądre to też mleczko ważne by dzidzia miała pełny brzuszek i miłość rodziców. A jej to obojętnw czy mleko to bebiko czy enfamil czy jeszcze inne

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

SOŃKA - dużq puszka enfamilu była po 49.99 w rosie i tesco. Sprawdź. Ja co prawda ostatnio bebiko na promocjach kupuję 1600g za 70zł to się opłaca więc wypadłam z obiegu i może enfamil podrożał. Aż zerknę
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-10-23, 08:42   #3234
boleczka93
Zakorzenienie

Mam nadzieje ze moje mleko sie przyjmie dzieciatku bo przynajmniej na tym zaoszczedzimy..

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2014-10-23, 08:42   #3235
_Madison_
Zadomowienie

No i sprawdziłam i w tesco puszka 800g - 51,49zł
A w rosie 49.99
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-10-23, 08:49   #3236
malinka1984
Zakorzenienie

Madi Enfamil w aptece Melissa można kupić już za 45
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/...ane-800-g.html
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:53   #3237
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze moje mleko sie przyjmie dzieciatku bo przynajmniej na tym zaoszczedzimy..
Tez mam taka nadzieje

Sonia-moja szwagierka tez daje dzieciom Bebiko i rosna super

Jade na 12 do pracy posiedziec z dziewczynami, bo sie za nimi stesknilam a dzis szefowej nie ma wiec luzik
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 08:54   #3238
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

No t mnie wprowadził w błąd... Miłych snów
moj mi zawsze powtarza ze wstecz mozna a do przodu nie

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:57   #3239
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
A tu enfamil

http://www.enfamilwsieci.pl/enfamil-...premium-1.html
Wydaje sie ze lepiej w enfamil zainwestowac prawda?

o kochana ale mialy byc cieplejsze no!
Mkze.tez zamowie dzieki
Musze pomyslec.a teraz i tak kasy brak.
Ja chcialam tez granat czarny i jeans

Buu na gwarancji tel:+
No są cieplejsze od tych zwykłych cienkich ale w zimę to pod spod rajstopy trzeba. Może wrzucisz linka dla madison do nich bo prosiła?
bo ja nie man jak i zaraz wychodzę :-*

Cytat:

Proszę, linka nie mam jak wrzucić teraz może sonia wrzuci bo ja wychodzę.

Do popołudnia! :-*
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 08:57   #3240
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
ja pije tylko jurajska. taka tzt przynosi mi z pracy i sie do niej przywyczailam ale lubie tez nestle aquarel, chociaz nie wiem czy woda sie jakos w smaku moze roznic ale pewnie tak bp np zywiec zdroj mi nie pasuje :/

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości