|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Cytat:
Ja ostatnio słabo czuje Małą .. dlatego się podwójnie denerwuje. Czuje niby codziennie ale dostane 2 razy kopniaka i spokój i tak np rano i wieczorem. Chociaż ostatnio miałam tak ze sie gapie na brzuch i patrze a tu się rusza... a ja tego nie czułam ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Tak to już jest ![]() Znowu mi ciśnienie podejdzie do 150 pewnie...
|
|
#1232 |
|
Konto usunięte
|
Ją już w domku.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż od Was dzisiaj dobre wieści to się człowiek może trochę uspokoić
|
#1234 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie Mlebi - odpoczywaj!
Emdzik - spokojnie, mi u lekarzy też nadal skacze. Już się przyzwyczaiłam - lekarzom to przyzwyczajenie się jakoś dłużej zajmuje Podziel się wieściami po wizycie!
|
|
|
|
#1235 |
|
Rozeznanie
|
Przestałam wymiotować...jupi...ale czuję się i tak koszmarnie, ledwie na nogach stoję...ale dobre wieści mobilizują do włączenia się
![]() Aluś gratuluję z całego serca bardzo się cieszę, że wszystko ok - teraz sobie odpoczywaj i oszczędzaj się![]() Mlebi - super, że i Ty już w domku, a z cukrem też jakoś będzie
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
maladT do czego byl ten link na fb? nie moglam odtworzyc
![]() MaamaaZuzi lubie,ale tez kupuje gotowe ja lubie zjesc z maselkiem rozpuszczonym,albo jogurtem jakis,albo jakas konfituraw lecie robilam sobie koktajl z jagod albo malin albo truskawek do popicia ![]() a tych ruchow jeszcze tak nie licze,to nie wiem ile takich serii jest Cytat:
![]() Kasiulka dzieki a za konto na tym belly sie cos placi?tez jestem ciekawa ile mi pokaze dni do porodu bo po ostaniej wizycie mam dwa terminy jeden na 12 ale drugi juz nie na 8 tylko na 15 lutego emdzik za wizyte,nie stresuj sie kochana bo znow tam bedziesz miala wysokie cisnienie,mam nadzieje ze nie az tak bardzo i ze masz swoje pomiary ze w domku jest ok ![]() super noo to wam powiem,ze u nas dzis tak zimno,wiec sobie zakladam moj plaszcz i zonk-ledwo go zapielam,przeszyje jeszcze guzki tak jak wy i na chwile to wystarczy a plaszcz zimowy-od razu przymierzylam,i tez jest na styk,w cyckach cisnie jakims cudem weszlam na olx w poszukiwaniu uzywki ciazowej kurtki,ale szalu nie ma ![]() Ilonka a Ty jakie koktajle pilas na polepszenie wynikow? zaserwowalam sobie przed chwila ten pietruszkowy,ale musialm do niego dorzucić kiwi bo sie balam ze nie wypije,ale cakiem ok,nie czuc pietruszki tak,tylko pachnie nia i mi sie nia odbija |
|
|
|
|
#1237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym zalozylam sobie chustke na nos Cytat:
ale tak na serio to kilkanascie razy dziennie po ok 15 minut walenia mnie po wnętrznościach ![]() a podczas prasowania dzis okupował pęcherz ...siusiu sie nie chcialo,ale takie okropne uczucie prawie siusiania :/ super ![]() ![]() Moje drogie 2h prasowania mojej sterty sprzed miesiaca zbierania dałam rade, kregoslup mi w tylek wchodzi,ale dalam radeeeeeeeeee w nagrode mam Camemberta
|
|
|
#1238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj zaraz znow zacznie imprezke, jak Camembert do niego dotrze
|
|
|
#1240 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam za tydzień wizytę, podpytam gin delikatnie jak to powinno wyglądać, przy grzecznym dziecku. Nie panikuję nie nie, Zuzka też się mało ruszała ale Magra była aktywniejsza. Bo 5 to trochę mało.
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Tylko innej rady nie ma żeby to sprawdzić jak pobyt w szpitalu i dupa
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to ruchy dziecka liczy sie chyba tak miedzy 30-32 tc
![]() Wtedy powinny byc regularne i ileś tam konkretnie,.... Idę dalej ogarniać.... szafa teraz w sypialni i korytarzu A mój mąż ogląda serial, a obiecał mycie podłóg, zaraz sama to zrobie grrrrrrrrrrrrrrr
|
|
#1242 |
|
Zadomowienie
|
Alunia jejku jakie cudne wieści
Melbi no teraz to już musi być dobrze ![]() Emdzik ![]() aleeee sie obżarłam obiadem do listopada robię sobie rozpuste, potem się ogarniam bo 12.11 glukoza ![]() więc jakby [tfu, tfu, tfuuuuuuuu] coś wyszło to najem się na zapas teraz |
|
|
|
#1243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale mi narobiłyście smaka na te kluski na parze. Gdyby nie to, że mi się chce strasznie spać, to bym poszła i zrobiła. A tak mam na dziś gotowca. Wczoraj kupiłam chicken bhuna i korma, gotowe do odgrzania w mikrofali. Poszłam na łatwiznę. Strasznie jestem głodna... Nie jest wykluczone, że jeszcze coś dorobię. Mam suche drożdże. Hmmm.... Wczoraj mi położna powiedziała, że nie jest ważna ilość ruchów. Że najważniejsze jest dobrze poznać rutynę dziecka i na tej podstawie obserwować. Edytowane przez iskra_boza Czas edycji: 2014-10-23 o 17:59 |
|
|
|
|
#1244 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
, kopytka, pyzy...a kluski na parze to jem z cebulką podsmażaną lub sosem...MamaZuzi, ale mi smaka narobiłaś ![]() Cytat:
![]() Mel, jak dobrze, ze juz w domku. W domu najlepiej Mamuśki, byłam dzisiaj w Crocodillo. Jakie mega ceny ubranek dla dzieci trochę się przeraziłam. kupiłam tylko spodenki i skarpetki. Spodenki koloru pomarańczowego, rudego (przesyłam zdjęcie). Pani, która sprzedawała, mówiła, ze te spodenki są dla dziewczynek. Ale dla chłopaka też mogą być prawda? Nawet już duże chłopaki chodzą w czerwonych czy rudych spodniach
|
|||
|
|
|
#1245 |
|
Zadomowienie
|
Olcia toż to unisexy są, Pani się nie zna
![]() ja się rozczulam nad tymi ubrankami z allegro biedny on i nieświadomy, żee jak na sobotę zaplanowałam Tesco, Smyka i HM |
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz Lui, takie małe, a tyle radości
|
|
|
|
#1247 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia pewnie że dla chłopczyka też mogą być.
Ja nie wiedziałam ze kluski zrobią tu taki szał hi Ja właśnie widze że aktywność małej spadła, była bardziej ruchliwa. ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- A właśnie miałam jeszcze pisać że zostały mi równe 3 miesiace do porodu je je je 7,8,9 miesiąc
|
#1248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Super! Jaki zbieg okoliczności że wszystko dobre akurat dziś
![]() Cytat:
Zobaczcie co wygrałam i w jakiej cenie! Warto! Popatrzcie na aukcje tego sprzedającego. http://allegro.pl/show_item.php?item=4687023164 |
|
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1250 | |
|
Zadomowienie
|
super! to teraz odpoczywaj i miej spokojną głowę
Cytat:
chodzi mi tylko o opiekę medyczną dostępną dla szeregowego pacjenta. Kilkumiesięczne terminy do specjalistów, mocno ograniczony dostęp do "zwykłej" rehabilitacji, kilku, a nawet kilkunastoletnie terminy na zabiegi... nawet cukrzycę ciężarnych leczą insuliną, a nie lekami które gdzie indziej są normalnie stosowane... mi też lekarz mówił, że liczenie ruchów to po 30tc najwcześniej, teraz ważne żeby były w ogóle... a dzisiaj byłam w szoku normalnie.. odpoczywam sobie po obiadku i mały zaczął kopać po pęcherzu... no to postukałam mocniej po brzuchu z tekstem "synu, ale mamusia prosi - nie po pęcherzu" i za kilka sekund poczułam mega kopniaka w miejscu gdzie "pukałam"
|
|
|
|
|
#1251 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem to ja nie wiem co bede jadla :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooooo ja na dzis mam koniec sprzatania jutro przed wizyta mamuski przedszkolnej czeka mnie tylko mycie podlogi bo na pewno pies po porannym spacerze wybrudzi i pojde do cukierni po jakies ciasteczka Moj maz mnie wnerwia na maxa, bo ja sie narobilam a on wlasnie sie wzial za szlifowanie poleczek w drugiej lazience, jakas papę kładł i resztki wylewa wlasnie do mojego wyszorowanego kibelka jestem taka wscieklaaaaaaaaa ale juz sie nie odzywam nie mam na to sily ![]() Ciekawa jestem,czy odkurzy jak obiecał. Też nie przypomnę mu- zobaczymyyyyyyyyyy Gloda czuję znow.... ale w sumie 5 pierogow na obiad to malo maz kupil bagietke to chyba wsunę ale to pozniej- teraz lezę i pachnę
|
|
|
#1252 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
Alunia ładnie wygląda to krzesełko i cena jaka fiu fiu
Ale to chyba dla trochę starszego dzidziola, chyba że czymś zabezpieczysz tył żeby dzieć nie wypadł.
|
#1254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). W UK w ciągu 3 miesięcy już byłam po. Mój też kopie, teraz śpi. Jak mnie nieraz kopnie, to aż mnie do góry podnosi Piłkarz rośnie, heh. Czasem miewa czkawkę
|
|
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Wtajemniczenie
|
No to czekamy na Magdę z dobrymi wieściami i będzie dzięń z pięknymi wieściami.
|
#1257 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak to jest z tymi naszymi dzieciorkami że czasem mniej a czasem więcej szaleją. Moja też teraz bardzo często, mocno i długo kopie i boksuje. Najbardziej nie lubię, jak robi fikołki.
|
|
|
|
#1258 |
|
Zadomowienie
|
Olcia
jak ma czkawkę to tak jakby puls był wyczuwalny takie rytmiczne podskoki tak mi się wydaję
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Idealne odwzorowanie tulenia pęcherza
![]() Moj zasnął,aż się boję ruszyć No czekamy na Madzię i dobre wieści
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

żużla ładnie się sama bawi a ja się zastanawiam nad ruchami. ile serii w ciągu dnia dostajecie koniaków?

Podziel się wieściami po wizycie!
ja lubie zjesc z maselkiem rozpuszczonym,albo jogurtem jakis,albo jakas konfitura
a za konto na tym belly sie cos placi?
za wizyte,nie stresuj sie kochana bo znow tam bedziesz miala wysokie cisnienie,mam nadzieje ze nie az tak bardzo i ze masz swoje pomiary ze w domku jest ok ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

do listopada robię sobie rozpuste, potem się ogarniam bo 12.11 glukoza 
, kopytka, pyzy...a kluski na parze to jem z cebulką podsmażaną lub sosem...MamaZuzi, ale mi smaka narobiłaś